Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Blossombaby είπε:

Καλησπέρα και από εδώ κορίτσια. Έχουμε ραντεβού με το γιατρό τη δευτέρα και δεν περνάνε οι μέρες. Θα αρχίσω να φτιάχνω τη βαλιτσα για το μαιευτήριο, μεχρι την άλλη εβδομάδα θελω να την έχω ετοιμη. Δε το πιστεύω ότι φτάνουν οι μέρες... 

Άντε άντε να ετοιμάζεσαι κ εσύ !!!!

Υπομονή 5 μερουλες έμειναν κοριτσιιιι!! Πόσο καιρό έχεις να πας στον γιατρό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλησπέρα και από εδώ κορίτσια. Έχουμε ραντεβού με το γιατρό τη δευτέρα και δεν περνάνε οι μέρες. Θα αρχίσω να φτιάχνω τη βαλιτσα για το μαιευτήριο, μεχρι την άλλη εβδομάδα θελω να την έχω ετοιμη. Δε το πιστεύω ότι φτάνουν οι μέρες... 

Κι εγώ πρέπει!!! λέω όταν μπω στον μήνα μου 13/9 ,να τα έχω έτοιμα!

Καλά αποτελέσματα να έχετε!! :)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez said:

Άντε άντε να ετοιμάζεσαι κ εσύ !!!!

Υπομονή 5 μερουλες έμειναν κοριτσιιιι!! Πόσο καιρό έχεις να πας στον γιατρό?

Από το ντοπλερ εδώ και σχεδόν 1μιση ολόκληρη εβδομάδα, το λες και αιώνα...

Just now, Anastasia05 said:

Κι εγώ πρέπει!!! λέω όταν μπω στον μήνα μου 13/9 ,να τα έχω έτοιμα!

Καλά αποτελέσματα να έχετε!! :)

Thank you :x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Από το ντοπλερ εδώ και σχεδόν 1μιση ολόκληρη εβδομάδα, το λες και αιώνα...

Χαχχαχα τρελή!! Κ λέτε για εμένα μετά!! Άσε κ εγώ αύριο έχω υπέρηχο κ είναι σε πληροφορω 16 ημέρες από το ντοπλερ (με ένα ενδιάμεσο nst βεβαια αλλά δεν είναι το ίδιο με το να τα βλέπουμε:x)

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Μα το καλό τα ρουχακια να τα βάλει η μικρη σου!

Εμείς καλά είμαστε,λιώνουμε στη ζέστη! Ετοιμάζω τον μικρό για τη γιαγιά του για να μείνουμε λίγο τα δύο μας με τον σύζυγο να κάνουμε καμια βόλτα! Να δει κ το σκυλάκι που έχει καιρό!!:)

Εσύ τι κάνεις ?? Η μπουμπου σου!?

Ευχαριστώ κορίτσι μουυυ να σαι καλά... Πολυ καλά θα κάνεις.. Μια χαρά σας βρίσκω

Πιτσουνάκια ααα φτου φτου

Να περασετε καλα και να μην αγχώνεσαι για τον μικρό. Κι εκείνος τέλεια θα περασει χαχαχα

Εμείς όλοι καλά , βολταρουμε τώρα που είμαι σε άδεια και τα ετοιμάζουμε για το νέο μέλος.. Περιμένουμε όλοι πως κ πως.. Καλά είναι η μικρή Αριελ.. Παχαίνει παχαινει... 

Ο μικρός παιδαρος στη κοιλιτσα?? 

Ο μεγάλος παιδαρος είναι ο μεγάλος χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μουυυ να σαι καλά... Πολυ καλά θα κάνεις.. Μια χαρά σας βρίσκω

Πιτσουνάκια ααα φτου φτου

Να περασετε καλα και να μην αγχώνεσαι για τον μικρό. Κι εκείνος τέλεια θα περασει χαχαχα

Εμείς όλοι καλά , βολταρουμε τώρα που είμαι σε άδεια και τα ετοιμάζουμε για το νέο μέλος.. Περιμένουμε όλοι πως κ πως.. Καλά είναι η μικρή Αριελ.. Παχαίνει παχαινει... 

Ο μικρός παιδαρος στη κοιλιτσα?? 

Ο μεγάλος παιδαρος είναι ο μεγάλος χαχαχαχα

Εγώ δεν είμαι για πολλές βόλτες,κουράζομαι,πονάει μέση,πονάει από κάτω ΤΟ Κουτι:P

Περιμένω λίγο να δροσίσει να βολταρουμε όσο αντέχω κ αργά αργά! Έχει βαρύνει ο μικρός στη κοιλίτσα πολύ περνάω αρκετές ώρες οριζοντια!

Να ξεκουραστείς όσο μπορείς μέχρι να συναντήσεις την Άριελ!!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Εγώ δεν είμαι για πολλές βόλτες,κουράζομαι,πονάει μέση,πονάει από κάτω ΤΟ Κουτι:P

Περιμένω λίγο να δροσίσει να βολταρουμε όσο αντέχω κ αργά αργά! Έχει βαρύνει ο μικρός στη κοιλίτσα πολύ περνάω αρκετές ώρες οριζοντια!

Να ξεκουραστείς όσο μπορείς μέχρι να συναντήσεις την Άριελ!!:)

Ειναι όλα της εγκυμοσυνης χαχαχαχαχα

Να πατε κάπου τα δυο σας να το ευχαριστηθειτεεε

Ευχαριστωω.. Θα έλεγα ότι τώρα ναι ξεκουράζομαι και μαζευω ώρες υπνου για τα γλυκά ξενυχτια που θα ρθουν... 

Της τα χω όλα έτοιμα και αναμένω ωω

Καλά κανεις και ξαπλωνεις.. Όσο μπορείς δλδ γιατί και ο μεγάλος παιδαρος θέλει προσοχη και παιχνιδιιι χαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι όλα της εγκυμοσυνης χαχαχαχαχα

Να πατε κάπου τα δυο σας να το ευχαριστηθειτεεε

Ευχαριστωω.. Θα έλεγα ότι τώρα ναι ξεκουράζομαι και μαζευω ώρες υπνου για τα γλυκά ξενυχτια που θα ρθουν... 

Της τα χω όλα έτοιμα και αναμένω ωω

Καλά κανεις και ξαπλωνεις.. Όσο μπορείς δλδ γιατί και ο μεγάλος παιδαρος θέλει προσοχη και παιχνιδιιι χαχα

Ακριβώς! Αν κ πάει περισσότερο στον μπαμπά επειδή με βλέπει λιγο κουρασμένη κ είναι κ αντρακι τώρα πια κ έχουν έρθει πολύ πιο κοντά 

Εμείς κλείνουμε 3 χρόνια παντρεμένοι κ είπαμε να μείνουμε λιγάκι μόνοι.:x

Αφού είναι όλα έτοιμα,ούτε άγχος ούτε τίποτα! Αναμονή!!!Με τη κοπέλα που θα έχεις για βοήθεια, όλα καλα?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ακριβώς! Αν κ πάει περισσότερο στον μπαμπά επειδή με βλέπει λιγο κουρασμένη κ είναι κ αντρακι τώρα πια κ έχουν έρθει πολύ πιο κοντά 

Εμείς κλείνουμε 3 χρόνια παντρεμένοι κ είπαμε να μείνουμε λιγάκι μόνοι.:x

Αφού είναι όλα έτοιμα,ούτε άγχος ούτε τίποτα! Αναμονή!!!Με τη κοπέλα που θα έχεις για βοήθεια, όλα καλα?

Αχ... Να ζήσετε γλυκο μου... Πόποπο πολυ χαίρομαι ΙΙ να ΣτΕ παντα καλά χαρουμενοι κι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι ΙΙ 

Με το καλό ο μικρός σας!!! 

Όλα καλά ευτυχώς. Θα κρατάει και την μπεμπα αργότερα που θα παει ο μικρός παιδικο.. Όποτε μια χαρά μας ήρθε

Είναι καλό κορίτσι και ευχάριστη παρεα για τον κοκκινομαλλη

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ... Να ζήσετε γλυκο μου... Πόποπο πολυ χαίρομαι ΙΙ να ΣτΕ παντα καλά χαρουμενοι κι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι ΙΙ 

Με το καλό ο μικρός σας!!! 

Όλα καλά ευτυχώς. Θα κρατάει και την μπεμπα αργότερα που θα παει ο μικρός παιδικο.. Όποτε μια χαρά μας ήρθε

Είναι καλό κορίτσι και ευχάριστη παρεα για τον κοκκινομαλλη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Με το καλό όλα τα νινακια μας!!

Τέλεια που βρήκατε κ τη κοπέλα , πολύ σημαντικό. Όλα καλά να πάνε κ να την εκπαιδεύσει σωστά ο κοκκινομάλλης!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Με το καλό όλα τα νινακια μας!!

Τέλεια που βρήκατε κ τη κοπέλα , πολύ σημαντικό. Όλα καλά να πάνε κ να την εκπαιδεύσει σωστά ο κοκκινομάλλης!!!

Με το καλό σε όλες τις μανουλες... 

Πολυ σημαντικο.. Δεν λες τίποτα.. 

Πια βγαίνω για ψώνια με την ηρεμία μου ξεροντας ότι το παιδι δεν κινδυνευει πάνω απ ολα.. Και περναει καλα.. 

Πριν δεν προλαβαινα ουτε σουπερ να παωωω αστα.. 

Τώρα ολα καλα.. Θέλω να πισυευω ότι θα περασει ο καιρός χωρίς να το καταλάβουμε και θα περνανε τέλεια μαζί. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Ninamc τα πήρες Ε? Πάνω που το λέγαμε! Οκ εγώ είμαι πλήρης από ρούχα όποτε υπερβολή! Να τα χαρείτε με την ομορφιά σας!!! Ξεκουράσου κορίτσι κ να χαρείς τα αντρακια σου λίγο χαλαρά! Μετά θα βολταρετε 4! Πάλι καλά που βρήκες οκ άτομο για το σπίτι!!!

@Anastasia05 να τα χιλιασετε αγαπημένοι με την όμορφη οικογένεια σας! Άστο το παιδί στο σκυλάκι αφού του αρέσει πιο πολύ...να χαρει κι αυτό να χαρείτε κι εσείς την ηρεμία σας..αχαχαχχα

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez said:

Χαχχαχα τρελή!! Κ λέτε για εμένα μετά!! Άσε κ εγώ αύριο έχω υπέρηχο κ είναι σε πληροφορω 16 ημέρες από το ντοπλερ (με ένα ενδιάμεσο nst βεβαια αλλά δεν είναι το ίδιο με το να τα βλέπουμε:x)

Ναι οπωσδήποτε θέλω και εγώ οπτικό υλικό δεν ησυχάζω διαφορετικά.

Εν τω μεταξύ επειδή το αναφέρατε πιο πανω @Anastasia05 εχω πατατηρήσει και εγώ ότι αισθάνομαι μεγάλη πίεση από κάτω όταν είμαι όρθια έστω και για λίγο διάστημα. Δε πονάω καθόλου είναι απλά η αίσθηση, αλλά μόλις ξεκινήσει πρέπει οπωσδήποτε να καθίσω.

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc τα πήρες Ε? Πάνω που το λέγαμε! Οκ εγώ είμαι πλήρης από ρούχα όποτε υπερβολή! Να τα χαρείτε με την ομορφιά σας!!! Ξεκουράσου κορίτσι κ να χαρείς τα αντρακια σου λίγο χαλαρά! Μετά θα βολταρετε 4! Πάλι καλά που βρήκες οκ άτομο για το σπίτι!!!

@Anastasia05 να τα χιλιασετε αγαπημένοι με την όμορφη οικογένεια σας! Άστο το παιδί στο σκυλάκι αφού του αρέσει πιο πολύ...να χαρει κι αυτό να χαρείτε κι εσείς την ηρεμία σας..αχαχαχχα

Ευχαριστούμε πολύ!:x 

Εν τω μεταξύ επειδή το αναφέρατε πιο πανω @Anastasia05 εχω πατατηρήσει και εγώ ότι αισθάνομαι μεγάλη πίεση από κάτω όταν είμαι όρθια έστω και για λίγο διάστημα. Δε πονάω καθόλου είναι απλά η αίσθηση, αλλά μόλις ξεκινήσει πρέπει οπωσδήποτε να καθίσω.

Κι εγώ...κι όταν νιώθω σαν πιάσιμο,πάλι ξαπλώνω..

Ότι ειπε ο γιατρός!!! Ξεκούραση κ ξεκούραση!:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Blossombaby said:

Σε ποιά εβδομάδα είπαμε είσαι? Μήπως αυτό σημαίνει ότι το μωρό έχει κατέβει χαμηλά και στέκεται πλέον στη λεκάνη? Αναρωτιέμαι γιατί κι εγώ δεν έχω ιδέα πότε γίνεται αυτό και ποιά είναι η αίσθηση, θα ρωτήσω όμως τον γιατρό σε δυο εβδομάδες που έχω πάλι ραντεβού πότε υποτίθεται ότι πρέπει να εμπεδωθεί το μωρό στην λεκάνη για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες (διαστολή κτλ.) για τη γέννα.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...