Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Ενα γειά και από μένα!!!

Μολις γύρισα και γω απο το γιατρο και είναι ολα φυσιολογικα! 

2135 gr(32kai 4 w), το κεφάλι είναι κάτω, μήκος τραχήλου καλό!!! 

@Eva137 συγχαρητήρια για τα πολύ ωραία νέα!! 

Μπράβο κοριτσάκι μου κ στο δικό σου μπεμπακι που μεγαλώνει :wub:

Είχαμε καμία καλή πόζα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

19 ώρες πρίν, Renez είπε:

Κορίτσι μου στο Έλενα είμαι όπως είπε η Αναστασία μας κ έχω τον ίδιο γιατρό με την @DemiMom και την @Mariamaraki που κ εκείνες κάνανε "μεταγραφή" σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κ είμαστε όλες πολυ ευχαριστημένες!

Αν θέλεις να σου πω τα στοιχεία του ευχαρίστως,στείλε μου πμ..φιλιά!!

Εμένα έχει πάρει θέση από τέλη 6ου αν δε κάνω λάθος..δλδ με το κεφαλάκι κατω..

Το όνομα του? Μου έχουν συστήσει πολλούς μέχρι τώρα και έχω μπερδευτεί!!μου είπαν κιόλας ότι δύσκολα θα με δεχτούν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και αγχώθηκα!!

Just now, Thalia30 είπε:

Το όνομα του? Μου έχουν συστήσει πολλούς μέχρι τώρα και έχω μπερδευτεί!!μου είπαν κιόλας ότι δύσκολα θα με δεχτούν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και αγχώθηκα!!

Αγάπη μου κ ο δικός μου είναι αλήθεια πως αν πας έτσι μόνη σου δε νομιζω να σε δεχτεί ευκολα στον 8ο κ το κάνουν διότι δεν γνωρίζουν το ιστορικό της εγκυμοσύνης..

Θα σου στείλω σε μνμ.

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, Athina_ είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ στο Έλενα είμαι από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αν θες μπορώ να ρωτησω τον γιατρό μου την άλλη Τετάρτη που θα παω. Αν θες λεπτομέρειες σου στέλνω σε μήνυμα.

Έχω προς το παρών ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τον γιατρό της ξαδέρφης μου που είναι στο Έλενα και ελπίζω να με αναλαβει!! Αν χρειαστεί θα σου στείλω να μιλήσεις και εσύ με τον δικό σου!! Σε ευχαριστώ πολύ όπως και να χει!!

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου κ στο δικό σου μπεμπακι που μεγαλώνει :wub:

Είχαμε καμία καλή πόζα??

Πάλι τα χέρια μπροστά!! Μαλλον στο live θα τον ξαναδουμε! Είδα το αυτι και πάλι χέρια (αυτί και χέρια οκ! :P

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Πάλι τα χέρια μπροστά!! Μαλλον στο live θα τον ξαναδουμε! Είδα το αυτι και πάλι χέρια (αυτί και χέρια οκ! :P

Χχααχχαα κάτι είναι κ αυτά μην είσαι αχάριστη:P εγώ χεράκια δεν έχω δει..μόνο στη β επιπέδου που τα έβλεπε οοολα ένα ένα ο γιατρός.. κ μουριτσα έχω μια καλή ημιοπροφιλ από τη β επιπέδου και 2 ανφας τώρα στο ντοπλερ που είναι πιεσμένη η μυτούλα του σαν μαιμουδι:P

ειπαμε λίγες μερουλες εμειναν..εσύ επέστρεψες στη βάση σου ή ακόμη διακοπαρεις??

Just now, Thalia30 είπε:

Ο ποιος σημαντικός λόγος είναι το οικονομικό! Έπαθα κολικό νεφρού νοσηλευτικά στο Λητώ για ένα μόλις 24αωρο και εκτός ότι με άφησαν μόνη μου σε ένα ολόκληρο Τρίκλινο(δεν άφησαν τον άντρα μου μαζί μου ενώ υπέφερα) πλήρωσα 400 ευρώ για ένα μόλις εικοσιτετράωρο!!! (120 το τεστ του ιου) συν ότι ο γιατρός μου τώρα που μπήκα στον 8ο θέλει 50 ευρώ σε καθε επίσκεψη (που θα είναι κάθε μία η δύο εβδομάδες ανάλογα) και με έστειλε δύο φορές να κάνω ντοπλερ γιατί στο πρώτο ο εμβρυολογος βρήκε το μωρό λίγο μικρότερο ανάλογα με την εβδομάδα που βρισκομαι και άρχισαν να μου λένε κουλά ότι μάλλον θα χρειαστεί να μου πάρουν το μωρό νωρίτερα και τετοια! Χωρίς να υπάρχει θέμα ούτε με τον πλακούντα ούτε με τον λώρο και το μωρό φαίνεται να τρέφεται σωστά!!και πραγματικά έχω ξενερώσει και συν ότι με τόσα λεφτά που φεύγουν δεν θα έχω τα λεφτά για την κλινική!!

Έλα ρε συ ... Κρίμα για την ταλαιπωρία, την ανησυχία κ φυσικά το οικονομικό! Τον άντρα σου όμως γιατί να μην τον αφησουν??

Ελπίζω να βρεις γρήγορα γιατρό να σε αναλάβει να σου φύγει το αγχος

Just now, Marti είπε:

Ενα γειά και από μένα!!!

Μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα καλά!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έλα ρε συ ... Κρίμα για την ταλαιπωρία, την ανησυχία κ φυσικά το οικονομικό! Τον άντρα σου όμως γιατί να μην τον αφησουν??

Ελπίζω να βρεις γρήγορα γιατρό να σε αναλάβει να σου φύγει το αγχος

Μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα καλά!!

Τον αφήνουν μόνο σε μονοκλινο τον άντρα (και όχι μόνο τώρα με τον ιό πάντα έτσι ήταν εκεί) και το μονοκλινο φαντάσου κοστίζει 3000 ευρώ !! 

Just now, Thalia30 είπε:

Τον αφήνουν μόνο σε μονοκλινο τον άντρα (και όχι μόνο τώρα με τον ιό πάντα έτσι ήταν εκεί) και το μονοκλινο φαντάσου κοστίζει 3000 ευρώ !! 

Έχω γεννήσει τον πρώτη φορά στο Λητώ ... Ο άντρας μου ήταν οοοοολη μέρα εκεί,εκτός από το βράδυ που του έλεγα να φύγει να κοιμηθεί λιγάκι!

Και στη γέννα,κ στις ωδίνες και στο δωμάτιο,παντού!

Ένα βράδυ που ήμουν μόνη στο δωμάτιο,κοιμήθηκε κιόλας εκεί κ δεν μας είπαν κατι. 

Κ τώρα μου είπαν ότι κάνει ο συνοδός τεστ και μπορεί να είναι μέσα.

Λυπάμαι που είχες τόσο άσχημη εμπειρία κ γενικά κ ειδικά στο Λητώ! :(

Μόνο καλά έχω να πω για αυτό το μαιευτήριο.

Q1jtp2.png

Just now, Thalia30 είπε:

Έχω προς το παρών ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τον γιατρό της ξαδέρφης μου που είναι στο Έλενα και ελπίζω να με αναλαβει!! Αν χρειαστεί θα σου στείλω να μιλήσεις και εσύ με τον δικό σου!! Σε ευχαριστώ πολύ όπως και να χει!!

Καλησπέρα Thalia! Καταλαβαίνω το άγχος σου κ τις ανησυχίες σου αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω ότι κάποιος γιατρός θα βρεθεί να σε αναλάβει. Εφόσον είχες μια καλή εγκυμοσύνη κ σου επιβεβαιώσει άλλος γιατρός ότι όλα είναι καλά με την ανάπτυξη.. Γιατί όχι;; στην "χειρότερη" αν δεν βρεθει κανενας θα πηγαίνεις στα πρωινά του Έλενα κάθε βδομάδα και στο τέλος θα γεννήσεις με τη βάρδια που θα τύχει όταν σε πιάσουν οι πόνοι. Σίγουρα δεν θα μείνεις ξεκρεμαστη. Αν πάντως δεν σε αναλάβει αυτός ο γιατρός να σου προτείνουμε κ τον δικό μας ( έχω τον ίδιο με τη @Renez). Να μην αγχώνεσαι πάντως! Όλα καλά θα πάνε!! Εγώ άλλαξα γιατρό στον 5ο μήνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Ο ιδιώτης δεν μου προσέφερε κάτι παραπάνω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μέχρις στιγμής με την επιλογή μου και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν καλά στο "ΕΛΕΝΑ" ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ενα γειά και από μένα!!!

Μπράβο το νινακι σου!!! Όλα καλά κορίτσι! Πάμε να τερματησουμε!!! Αχαχα για να δούμε ποια θα βγει πρώτη!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

1 hour ago, Marti said:

Ενα γειά και από μένα!!!

Τέλεια! Έτσι, μόνο καλά νέα να παίρνουμε όλες!!:wink:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

On 31/8/2020 at 5:39 ΜΜ, Christinα είπε:

Βρε τρελοκομείο Πηγές κ για ψώνια μετά τις συσπάσεις? Μεγεια σας !Καλοφορετα! Κάτι παιχνιδάκια ζήλεψα τώρα που είδα το φυλλάδιο! Αααχ κ το έλεγα μη βάλει τπτ κ τα λιγουρεψω κ τρέχω τον αντρουλη μ...που είσαι @Ninamc που το μελεταγαμε μαζι? Ολα καλά θα πάνε @marianna1986 περιμένουμε νεακια σου για τον μπεμπινο!

@Anastasia05 όποτε μοριακό κ ο σύνοδος σε εσάς. Κ από από κέντρο να μην είναι πάνω από 48ωρο! Κατατοπιστική πάντα!

Καλε τα πηρα εγώ.. Και τα ξυλινα παιχνοδια και μωρουδιακα για την κοπελάρα μου... Μου τα πηρε ο γλυκοςς μουυυυ

Και ο μικρός ξετρελαθηκαν με τον πιγκουινο.... 

Τι μου κανετε είστε καλά όλες?? 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλε τα πηρα εγώ.. Και τα ξυλινα παιχνοδια και μωρουδιακα για την κοπελάρα μου... Μου τα πηρε ο γλυκοςς μουυυυ

Και ο μικρός ξετρελαθηκαν με τον πιγκουινο.... 

Τι μου κανετε είστε καλά όλες?? 

Μα το καλό τα ρουχακια να τα βάλει η μικρη σου!

Εμείς καλά είμαστε,λιώνουμε στη ζέστη! Ετοιμάζω τον μικρό για τη γιαγιά του για να μείνουμε λίγο τα δύο μας με τον σύζυγο να κάνουμε καμια βόλτα! Να δει κ το σκυλάκι που έχει καιρό!!:)

Εσύ τι κάνεις ?? Η μπουμπου σου!?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα και από εδώ κορίτσια. Έχουμε ραντεβού με το γιατρό τη δευτέρα και δεν περνάνε οι μέρες. Θα αρχίσω να φτιάχνω τη βαλιτσα για το μαιευτήριο, μεχρι την άλλη εβδομάδα θελω να την έχω ετοιμη. Δε το πιστεύω ότι φτάνουν οι μέρες... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...