Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Καλέ μη τρελαίνεστε σας λέω με όσα λεω..

Κ προχτές σας εξήγησα πως τη μια μέρα λέω άντε να τελειώνω γρήγορα κ την επόμενη σκέφτομαι "όχι μωρέ..ας μείνει εκεί που είναι ασφαλής το αντράκι μου οοοσο θέλει"..

Ναι οκ ζω κ εγώ την παράνοια μου αλλά ο συνδυασμός ζέστης/βαρεμάρας στο σπίτι/ανυπομονησίας να τον δω/άγχους πρώτης γέννας κ φυσικά.. ΟΡΜΌΝΕΣ καθιστούν φυσιολογικές τις εναλλαγές μου..(πιστεύω:P) οπότε αφήστε με να λέω τα δικά μου..

Είπαμε ας μείνει όσο θέλει μέχρι 18-20 του μηνός:mrgreen:

Τρελή!!!:P 

Ξεκίνησες κανένα βιβλίο γονεικοτητας που έλεγες?? Η καλύτερη φάση είναι τώρα!

Εγώ συνεχίζω κλασική λογοτεχνία,κλασικά. Α κ παιδικά με τον βιβλιοφαγο μου!

Όπως κ σειρές! Έχουν βγει νέες σεζόν! 

@Christinα Χριστίνα μας ήρθε η παραγγελία από κουπόνια του ΟΑΕΔ,τα γνωρίζεις? Είχαμε 3 επιταγές κ τις εξαργυρωσαμε. Το αντρακι μου τρελάθηκε! Του έδωσα μόνο ένα σήμερα,δεν μπορεί να τα διαχειριστεί όλα μαζί!:lol:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Να ρωτήσω κάτι που σίγουρα το έχετε ξαναπεί! Νούμερο στο σουτιέν θηλασμού πώς διαλέγουμε; Διάβασα κάπου ότι η περιφέρεια μένει ίδια με πριν την εγκυμοσύνη και το cup ανεβαίνει ένα νούμερο;; Από την εμπειρία σας οι δευτερομανουλες τί λέτε γι'αυτό;

Just now, Aurora S είπε:

Να ρωτήσω κάτι που σίγουρα το έχετε ξαναπεί! Νούμερο στο σουτιέν θηλασμού πώς διαλέγουμε; Διάβασα κάπου ότι η περιφέρεια μένει ίδια με πριν την εγκυμοσύνη και το cup ανεβαίνει ένα νούμερο;; Από την εμπειρία σας οι δευτερομανουλες τί λέτε γι'αυτό;

Επειδή εγώ είμαι άχρηστη με τα νούμερα σουτιέν,πήγαινα κ τα δοκίμαζα. 

Με τη βοήθεια της πωλήτριας πάντα!!

Οποίο ήταν πιο άνετο,εκείνο έπαιρνα. Άσε που ανάλογα τα κατάστημα κ το σχεδιο είχαν διαφοροποιήσεις στα νουμερα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

@Christinα Χριστίνα μας ήρθε η παραγγελία από κουπόνια του ΟΑΕΔ,τα γνωρίζεις? Είχαμε 3 επιταγές κ τις εξαργυρωσαμε. Το αντρακι μου τρελάθηκε! Του έδωσα μόνο ένα σήμερα,δεν μπορεί να τα διαχειριστεί όλα μαζί!:lol:

Ναι τα ξέρω! Εγώ δικαιούμαι του όλα αλλά δεν έκανα αίτηση,το ξέχασα τότε!!! Καλοφαγωτα τα βιβλία! Κι έτσι τα κρύβω κ τα εμφάνιζε σιγά σιγά!!!:mrgreen:

Just now, Aurora S είπε:

Δύσκολο το θεμα σουτιέν! Λένε ότι παίρνεις το νουμερο σου κανονικά κ είναι υπολογισμενο το πλας, στα ρούχα οκ αλλά στα σουτιέν αμφιβάλλω! Το καλύτερο ειναι να δοκιμάσεις αλλά τα h&m πχ έχουν οδηγό μεγέθους κ μετριεσαι με τη μεζούρα κ το βρίσκεις!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Ναι τα ξέρω! Εγώ δικαιούμαι του όλα αλλά δεν έκανα αίτηση,το ξέχασα τότε!!! Καλοφαγωτα τα βιβλία! Κι έτσι τα κρύβω κ τα εμφάνιζε σιγά σιγά!!!:mrgreen:

Ευχαριστούμε πολύ!!

Εγώ αυτά δεν τα ξεχνάω!!!:) Είπαμε φουλ βιβλιοφαγοι!

Ναι το μανάρι μου,κ κάνει τέτοια χαρά με τα βιβλία! Όλη μέρα αυτοκίνητα κ βιβλία μαζεύω ,το καμαρι μου:wub:

Σκέφτηκα για το μωρό κ τον μεγάλο,όταν γυρίσουμε να του φέρουμε εμείς ένα δώρο,να ξέρει ότι είναι από εμας(γιατί το μωρό είναι μωρό κ τα μωρά δεν παίρνουν δώρα:P) κ το ειπα χθες στον άντρα μου κ λέει 'ναι,θα γυρίσουμε σπίτι από το μαιευτήριο κ θα του πουμε: έχουμε καλά κ κακά νέα,με ποιο να ξεκινήσουμε!?:lol:'

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ!!

Εγώ αυτά δεν τα ξεχνάω!!!:) Είπαμε φουλ βιβλιοφαγοι!

Ναι το μανάρι μου,κ κάνει τέτοια χαρά με τα βιβλία! Όλη μέρα αυτοκίνητα κ βιβλία μαζεύω ,το καμαρι μου:wub:

Σκέφτηκα για το μωρό κ τον μεγάλο,όταν γυρίσουμε να του φέρουμε εμείς ένα δώρο,να ξέρει ότι είναι από εμας(γιατί το μωρό είναι μωρό κ τα μωρά δεν παίρνουν δώρα:P) κ το ειπα χθες στον άντρα μου κ λέει 'ναι,θα γυρίσουμε σπίτι από το μαιευτήριο κ θα του πουμε: έχουμε καλά κ κακά νέα,με ποιο να ξεκινήσουμε!?:lol:'

Χμμμ σωστή η προσέγγιση σου!!!

Εμεις είπαμε κλασσικα να του φέρει η μπέμπα δώρο κ τόσο καιρό του έχει φέρει κ αλλα:lol:Ναι κουλό οντως! Στο τι έχω κολλήσει κ πρέπει να το δρομολογισω κι αυτό. Εσείς τι λέτε να του πάρετε?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Χμμμ σωστή η προσέγγιση σου!!!

Εμεις είπαμε κλασσικα να του φέρει η μπέμπα δώρο κ τόσο καιρό του έχει φέρει κ αλλα:lol:Ναι κουλό οντως! Στο τι έχω κολλήσει κ πρέπει να το δρομολογισω κι αυτό. Εσείς τι λέτε να του πάρετε?

Δεν ξέρω!:lol:

Βιβλία του έχω πάρει ήδη και σχετικά με το θέμα κ ασχετα...στα γενέθλια του(είναι μετά από λίγες μέρες) θα του πάρουμε λεγκο...

Εκπαιδευτικά ξύλινα έχει γεμίσει ο τοπος,έχει απ όλα.

Ίσως κάποιο φορτηγό?? Έτσι λίγο πιο μεγάλο να γεμίζει το μάτι??:P Με τα παζλ δεν πολυασχολειται ακόμη.. πρέπει να το ψάξω λιγάκι...

Του αρέσουν κ οι πλαστελίνες αλλά όχι για πολύ:mrgreen:

Εσύ τι έχεις στο νου σου?

Εγώ δει κάτι υπέροχα παιχνίδια γνώσεων για ηλικίες 3-4 ..ίσως όμως να είναι η καλύτερη επιλογή τώρα που το σκέφτομαι. αν τα βρω στο σάιτ τους θα σου στείλω να δεις

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κοριτσάκια μου, πήγα κι εγώ στον γιατρό σήμερα... επειδή ήταν και ο άντρας μου μαζί είπε να μας κάνει να χαρούμε και μας έκανε και έναν γρήγορο υπέρηχο!:) Το μωρό φαίνεται λέει πολύ καλά και έκανε πολλές αναπνευστικές κινήσεις, το αμνιακό υγρό μια χαρά και ο πλακούντας έχει ωριμάσει και δεν είναι πια ομοιόμορφος (είχε λέει σχηματισμούς ασβεστίου) που σημαίνει ότι ετοιμάζεται για τον τοκετό. Βρε λες να μας έρθει νωρίτερα τελικά? Ποιός ξέρει?:unsure: Επίσης η πίεσή μου σήμερα ήταν τέλεια (75/115, στα φυσιολογικά μου) και το βάρος μου ακόμα σταθερό στα +10,5 κιλά παρόλο που έχω να πάω τουαλέτα πολλές μέρες και έφαγα ένα πιτόγυρο με πατάτες ακριβώς πριν το ραντεβού! (Αρετή μου, μη τα βάλεις και μαζί μου τώρα, δε φταίω, μάλλον τα είχα βάλει όλα μαζεμένα πριν και τον τελευταίο καιρό μένω στάσιμη, αλλά πιστεύω ότι απλά έχει ανέβει πολύ ο μεταβολισμός μου τώρα... χτίζουμε και ένα κορμί μέσα στην κοιλίτσα όσο να ναι):P

5 hours ago, Renez said:

Τώρα που λέει η Ειρηνουλα για το κουμπωματακι..ξέρετε που μπορώ να βρω αυτό το έξτρα κούμπωμα για τα σουτιέν? Που τα επιμηκυνει ουσιαστικά..

Εγώ το παρήγγειλα online εδώ και πολύυυ καιρό. Πάντως είσαι πολύ τυχερή αν ακόμα χωράς στα σουτιέν σου, και ακόμα περισσότερο αν μπορείς να βγαίνεις έξω χωρίς σουτιέν. Εγώ εδώ και καιρό έχω ανέβει τουλάχιστον 1 νούμερο στο cup, 1 νούμερο στο band και φοράω και το bra extender στην πλάτη και πάλι με σφίγγει. Ελπίζω τουλάχιστον ο θώρακας να ξαναμαζέψει λίγο μετά τη γέννα, γιατί για το στήθος έχουμε ακόμα καιρό (μια και σκοπεύω να θηλάσω).

6 hours ago, Katerina_____ said:

Να σας ρωτήσω κάτι...σε τι θέση είναι τα μωρά σας;

Εμένα στην 31η εβδομάδα που το είδαμε στον υπέρηχο ήτανε με το κεφάλι κάτω και ξαφνιάστηκα γιατί δεν το κατάλαβα πότε γύρισε από το προηγούμενο ραντεβού (είχα την εντύπωση ότι θα το ένιωθα όταν συνέβαινε, αλλά τίποτα). Σήμερα που τον ξαναείδαμε ήτανε πάλι με το κεφάλι κάτω, οπότε πιστεύω και ελπίζω ότι θα μείνει έτσι από εδώ και πέρα. Πάντως ο γιατρός μου μου είπε ότι ούτε καν το ελέγχει αυτό συνήθως γιατί μέχρι την 36η εβδομάδα πολλά μωρά αλλάζουν θέση συχνά, οπότε ξεκινάει να το ελέγχει από την 36η εβδομάδα και αν δεν έχει γυρίσει ως τότε νομίζω ότι υπάρχουν μαλακτικές κινήσεις που κάνουν στην κοιλιά για να το βοηθήσουν να γυρίσει. Δεν μου έχει τύχει όμως, και φαντάζομαι ο κάθε γιατρός μπορεί να το αντιμετωπίζει διαφορετικά. 

1 hour ago, Anastasia05 said:

Γιατί είμαι στο δεύτερο και έχω το πρώτο να με ζοριζει!!:tongue:

Κι άλλα κορίτσια από εδώ το βλέπουν να πηγαίνουν για Σεπτέμβρη.

Τι να πω?? Ότι αποφασίσει ο μικρούλης μου!!:) κι αναλόγως θα πάμε κ με τον γιατρό.

Έχουμε μια εβδομάδα διάφορα,έχεις εσύ ακόμη μην αγχώνεσαι:lol:

Μας ήρθαν τα καινούργια μας βιβλία..κ μέσα σε αυτά ήταν κ το λεύκωμα του μικρού μου!!

Ωραίο αλλά καμία σχέση με το λεύκωμα του πρώτου μου γιου! Δεν συγκρίνεται εκείνο το λεύκωμα!  :) θα το δω αργότερα με την ησυχία μου μήπως κ το ξεκινησω:x

Αχ ναι, κι εγώ σήμερα σκεφτόμουν να βγάλω το λεύκωμα που μου έστειλε η αδερφή μου και να αρχίσω να συμπληρώνω κάποιες σελίδες. Μετά δε ξέρω πόσο χρόνο θα έχω, οπότε λέω να κάνω τουλάχιστον την αρχή!:wink:

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Καλέ τι είναι αυτά τα κουπόνια???

Εδώ κ 3 μέρες το γύρισα παλι στο νετφλιξ κ βλέπω συνετα μια ταινία την ημέρα..κρατιέμαι μη κυλισω πάλι σε κάποια σειρά..:D

Έχω ένα βιβλίο που μου είχε δώσει μια φίλη για την εγκυμοσύνη αλλά είναι πολύ παλιό..του 90' κάτι..μου έχει προτείνει 2 η @DemiMom κ πρέπει να πάρω απόφαση να πάω στο παμπλικ να πάρω κάποιο..προς το παρόν λιιιωωωωσιμο στο YouTube!!

Δεν ξέρω!:lol:

Βιβλία του έχω πάρει ήδη και σχετικά με το θέμα κ ασχετα...στα γενέθλια του(είναι μετά από λίγες μέρες) θα του πάρουμε λεγκο...

Εκπαιδευτικά ξύλινα έχει γεμίσει ο τοπος,έχει απ όλα.

Ίσως κάποιο φορτηγό?? Έτσι λίγο πιο μεγάλο να γεμίζει το μάτι??:P Με τα παζλ δεν πολυασχολειται ακόμη.. πρέπει να το ψάξω λιγάκι...

Του αρέσουν κ οι πλαστελίνες αλλά όχι για πολύ:mrgreen:

Εσύ τι έχεις στο νου σου?

Εγώ δει κάτι υπέροχα παιχνίδια γνώσεων για ηλικίες 3-4 ..ίσως όμως να είναι η καλύτερη επιλογή τώρα που το σκέφτομαι. αν τα βρω στο σάιτ τους θα σου στείλω να δεις

Ναι στείλε μου κάτι αν βρεις!

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...έλεγα κάτι πιτζαμακια με ήρωες της marvel που τρελαίνεται ή μια στολή spiderman γτ όλο μας λέει ότι θέλει ρούχα των ηρώων! Ζεν έχει! Αλλά δεν βρίσκω νούμερο σ αυτά που θέλω! Φυσικά μαζί με παιχνιδι γτ τα ρούχα δεν είναι δώρο για τα παιδάκια! Κάτι σε λεγκο ή playmobil αλλά έχουμε πήξει κ μ αυτά. Αν κ τώρα τα παίζει κ κάνει διαλόγους μεταξύ τους...πολύ πλάκα :lol: Με φορτηγά κ τέτοια το έχουμε εξαντλήσει το θεμα...δεν χωράμε...

Για Παζλ νομίζω είναι μικρός ο δικός σου, φαντάσου ότι εμένα τώρα κα να 4μηνο τα καταλαβαίνει κάπως! Νομίζω ότι κάτι ογκώδες όπως το φορτηγό που λες θα τον εντυπωσιάσει.  Λογικά δεν έχει κ ξεκάθαρη άποψη κ προτιμήσεις ακόμα όποτε ο όγκος θα τον τρελάνει. Ή μια μπανιεριτσα. Αααα κ έχω κάποια από τη σειρά της clementoni που είναι εκπαιδευτικά σε κουτί σαν επιτραπέζιο. Έχει ένα να ταιριαξεις μαμάδες με μωράκια ζωάκια! Αυτό θα καταλάβει να το ενώσει σαν παζλ, εμείς το αγαπήσαμε πολύ!

Just now, Eva137 είπε:

Κοριτσάκια μου, πήγα κι εγώ στον γιατρό σήμερα... επειδή ήταν και ο άντρας μου μαζί είπε να μας κάνει να χαρούμε και μας έκανε και έναν γρήγορο υπέρηχο!:) Το μωρό φαίνεται λέει πολύ καλά και έκανε πολλές αναπνευστικές κινήσεις, το αμνιακό υγρό μια χαρά και ο πλακούντας έχει ωριμάσει και δεν είναι πια ομοιόμορφος (είχε λέει σχηματισμούς ασβεστίου) που σημαίνει ότι ετοιμάζεται για τον τοκετό. Βρε λες να μας έρθει νωρίτερα τελικά? Ποιός ξέρει?:unsure: Επίσης η πίεσή μου σήμερα ήταν τέλεια (75/115, στα φυσιολογικά μου) και το βάρος μου ακόμα σταθερό στα +10,5 κιλά παρόλο που έχω να πάω τουαλέτα πολλές μέρες και έφαγα ένα πιτόγυρο με πατάτες ακριβώς πριν το ραντεβού! (Αρετή μου, μη τα βάλεις και μαζί μου τώρα, δε φταίω, μάλλον τα είχα βάλει όλα μαζεμένα πριν και τον τελευταίο καιρό μένω στάσιμη, αλλά πιστεύω ότι απλά έχει ανέβει πολύ ο μεταβολισμός μου τώρα... χτίζουμε και ένα κορμί μέσα στην κοιλίτσα όσο να ναι):P

Εγώ το παρήγγειλα online εδώ και πολύυυ καιρό. Πάντως είσαι πολύ τυχερή αν ακόμα χωράς στα σουτιέν σου, και ακόμα περισσότερο αν μπορείς να βγαίνεις έξω χωρίς σουτιέν. Εγώ εδώ και καιρό έχω ανέβει τουλάχιστον 1 νούμερο στο cup, 1 νούμερο στο band και φοράω και το bra extender στην πλάτη και πάλι με σφίγγει. Ελπίζω τουλάχιστον ο θώρακας να ξαναμαζέψει λίγο μετά τη γέννα, γιατί για το στήθος έχουμε ακόμα καιρό (μια και σκοπεύω να θηλάσω).

Εμένα στην 31η εβδομάδα που το είδαμε στον υπέρηχο ήτανε με το κεφάλι κάτω και ξαφνιάστηκα γιατί δεν το κατάλαβα πότε γύρισε από το προηγούμενο ραντεβού (είχα την εντύπωση ότι θα το ένιωθα όταν συνέβαινε, αλλά τίποτα). Σήμερα που τον ξαναείδαμε ήτανε πάλι με το κεφάλι κάτω, οπότε πιστεύω και ελπίζω ότι θα μείνει έτσι από εδώ και πέρα. Πάντως ο γιατρός μου μου είπε ότι ούτε καν το ελέγχει αυτό συνήθως γιατί μέχρι την 36η εβδομάδα πολλά μωρά αλλάζουν θέση συχνά, οπότε ξεκινάει να το ελέγχει από την 36η εβδομάδα και αν δεν έχει γυρίσει ως τότε νομίζω ότι υπάρχουν μαλακτικές κινήσεις που κάνουν στην κοιλιά για να το βοηθήσουν να γυρίσει. Δεν μου έχει τύχει όμως, και φαντάζομαι ο κάθε γιατρός μπορεί να το αντιμετωπίζει διαφορετικά. 

Αχ ναι, κι εγώ σήμερα σκεφτόμουν να βγάλω το λεύκωμα που μου έστειλε η αδερφή μου και να αρχίσω να συμπληρώνω κάποιες σελίδες. Μετά δε ξέρω πόσο χρόνο θα έχω, οπότε λέω να κάνω τουλάχιστον την αρχή!:wink:

Τι καλά που τον είδατε μαζί!!! Μια χαρά θα είναι ο κορμαρας κ εσύ μανούλα να μην κουράζεσαι πια για να μην βιαστεί να σε συναντήσει face to face!:D

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλέ τι είναι αυτά τα κουπόνια???

Εδώ κ 3 μέρες το γύρισα παλι στο νετφλιξ κ βλέπω συνετα μια ταινία την ημέρα..κρατιέμαι μη κυλισω πάλι σε κάποια σειρά..:D

Έχω ένα βιβλίο που μου είχε δώσει μια φίλη για την εγκυμοσύνη αλλά είναι πολύ παλιό..του 90' κάτι..μου έχει προτείνει 2 η @DemiMom κ πρέπει να πάρω απόφαση να πάω στο παμπλικ να πάρω κάποιο..προς το παρόν λιιιωωωωσιμο στο YouTube!!

Τα δίνει ο ΟΑΕΔ, είναι αποκλειστικά για αγορά βιβλιων,μια φορά τον χρόνο. Στον κάθε δικαιούχο αντιστοιχούν 20€ για αγορά βιβλιων. :) Δεν είναι μόνο για ανέργους

Έχεις να δεις σειρές άμα θηλασεις....ουυυυυυ!!

Just now, Eva137 είπε:

Τι ωραία!!!  Μπράβο σας!!!

Αν θυμάμαι καλά,έχεις το αγαπημένο μου λεύκωμα με το αρκουδάκι κι εσύ??

Είπα στον δεύτερο να πάρω κάτι διαφορετικό, αλλά το λεύκωμα με το αρκουδάκι το προτιμώ απ όλα μου φαίνεται!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Τα δίνει ο ΟΑΕΔ, είναι αποκλειστικά για αγορά βιβλιων,μια φορά τον χρόνο. Στον κάθε δικαιούχο αντιστοιχούν 20€ για αγορά βιβλιων. :) Δεν είναι μόνο για ανέργους

Έχεις να δεις σειρές άμα θηλασεις....ουυυυυυ!!

Τι ωραία!!!  Μπράβο σας!!!

Αν θυμάμαι καλά,έχεις το αγαπημένο μου λεύκωμα με το αρκουδάκι κι εσύ??

Είπα στον δεύτερο να πάρω κάτι διαφορετικό, αλλά το λεύκωμα με το αρκουδάκι το προτιμώ απ όλα μου φαίνεται!!

Ναι, αυτό με το αρκουδάκι που έχει τίτλο "Το μωράκι μας"! Το ξεφύλλισα και μου άρεσε πάρα πολύ, αν και νομίζω ότι κι εγώ στο δεύτερο παιδί (πρώτα ο Θεός) θα διαλέξω κάτι πιο απλό και μικρό γιατί φαντάζομαι για να το συμπληρώσω αυτό θα μου πάρει πολύ χρόνο που δε θα τον έχω στο επόμενο!:P

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, αυτό με το αρκουδάκι που έχει τίτλο "Το μωράκι μας"! Το ξεφύλλισα και μου άρεσε πάρα πολύ, αν και νομίζω ότι κι εγώ στο δεύτερο παιδί (πρώτα ο Θεός) θα διαλέξω κάτι πιο απλό και μικρό γιατί φαντάζομαι για να το συμπληρώσω αυτό θα μου πάρει πολύ χρόνο που δε θα τον έχω στο επόμενο!:P

Ναι ακριβώς,εγώ ακόμη να το τελειώσω! Πολλές φωτογραφίες κ πληροφορίες!

Το σημείο με τα χαρτάκια για τις πατούσες είναι από τα αγαπημένα μου! Κάθε μήνα (σχεδόν) έκανα κ αποτύπωμα πατούσας να διαφορετικό χρώμα!

Τώρα πήρα με τον μικρό πρίγκιπα. :x έχουμε κ αδυναμίες!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ενα γειά και από μένα!!!

Μολις γύρισα και γω απο το γιατρο και είναι ολα φυσιολογικα! 

2135 gr(32kai 4 w), το κεφάλι είναι κάτω, μήκος τραχήλου καλό!!! 

@Eva137 συγχαρητήρια για τα πολύ ωραία νέα!! 

• Μου αρέσει 8

22 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Θα σε κατατοπίσει η @Renez!! Υπάρχει κ topic νομιοζω που μιλάνε για το Έλενα!

Αν επιτρέπεται,πως πήρες αυτή την απόφαση? Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι εκτός από τους προφανείς?(οικονομικοί?) Για εμένα θα ήταν πρώτος λόγος αυτός!

Ο ποιος σημαντικός λόγος είναι το οικονομικό! Έπαθα κολικό νεφρού νοσηλευτικά στο Λητώ για ένα μόλις 24αωρο και εκτός ότι με άφησαν μόνη μου σε ένα ολόκληρο Τρίκλινο(δεν άφησαν τον άντρα μου μαζί μου ενώ υπέφερα) πλήρωσα 400 ευρώ για ένα μόλις εικοσιτετράωρο!!! (120 το τεστ του ιου) συν ότι ο γιατρός μου τώρα που μπήκα στον 8ο θέλει 50 ευρώ σε καθε επίσκεψη (που θα είναι κάθε μία η δύο εβδομάδες ανάλογα) και με έστειλε δύο φορές να κάνω ντοπλερ γιατί στο πρώτο ο εμβρυολογος βρήκε το μωρό λίγο μικρότερο ανάλογα με την εβδομάδα που βρισκομαι και άρχισαν να μου λένε κουλά ότι μάλλον θα χρειαστεί να μου πάρουν το μωρό νωρίτερα και τετοια! Χωρίς να υπάρχει θέμα ούτε με τον πλακούντα ούτε με τον λώρο και το μωρό φαίνεται να τρέφεται σωστά!!και πραγματικά έχω ξενερώσει και συν ότι με τόσα λεφτά που φεύγουν δεν θα έχω τα λεφτά για την κλινική!!

• Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...