Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

@Mariamaraki στον γιατρό το έχεις πει? Τι σου είπε?? Ααα παρεπιπτόντως μου έστειλε άλλη μια κοπέλα που είναι στο Έλενα (με άλλο γιατρό)κ μου ειπε πως κ σε εκείνη 550€ είπαν το λουξ κ 280€ το απλό..αλλά ούτε εκείνη ξέρει αν είναι με ΙΚΑ..

Αύριο ή μεθαύριο θα πάω με το καλό κ θα ρωτήσω στη γραμματεία..οκ @DemiMom ?;)

Απ' ότι μου είχε πει ο γιατρός μου κ έχω διαβάσει μέχρι κ 36η -37η αν κ σπάνιο γυρνάνε..κ σκέψου ένα 4% μόνο μένει ισχιακό..άρα πιστεύω θα κάνει τη βουτιτσα του ;)

Τι θα κάναμε χωρίς εσένα;;;; νομίζω ότι ούτε σωστό γιατρό δεν θα χα βρει ακόμα! Θα ρωτήσω πάντως κ γω που θα πάω σε 10 μέρες για να είμαστε σίγουρες κ να διασταυρωσουμε τις πληροφορίες μας!! ;-) 

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!! Καλό μήνα να έχουμε!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, DemiMom είπε:

Τι θα κάναμε χωρίς εσένα;;;; νομίζω ότι ούτε σωστό γιατρό δεν θα χα βρει ακόμα! Θα ρωτήσω πάντως κ γω που θα πάω σε 10 μέρες για να είμαστε σίγουρες κ να διασταυρωσουμε τις πληροφορίες μας!! ;-) 

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!! Καλό μήνα να έχουμε!!

Αγαπημένη μουυυ:x

Ναιιι θα τους κάνουμε ντου από παντού με τις ερωτήσεις μας χαχαχα

Καλό μηνα κοριτσάκι μου κ σε όλα τα κοριτσουδια μας εδώ!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Τώρα που λέει η Ειρηνουλα για το κουμπωματακι..ξέρετε που μπορώ να βρω αυτό το έξτρα κούμπωμα για τα σουτιέν? Που τα επιμηκυνει ουσιαστικά..

Η triumph έχει σίγουρα.

δες το στο site.

Just now, Renez είπε:

ΧΑ!! Ώστε εσύ ήσουν με το ίδιο λίκνο!!

Ρωτούσα τις προάλλες κ δε μου απάντησε καμία κ λέω μήπως θυμόμουν λάθος..άντε καλέ τι αυριο? Σήμερα :D

Πλάκα κάνω εννοείται οπότε το φτιάξετε πες μου για αυτό το σημείο που σε ρώτησα..το ψεκασα με οινόπνευμα ναι ναι οινόπνευμα κ το άφησα να αεριστει τώρα 2 εβδομαδες ήδη το έχω στημένο με εν σεντονακι να το κάλυπτε..πάντως θαρρώ βγαίνουν τα υφάσματα!!

Όχι δεν έχω βάλει σεντονακι..θα τα βάλω μόλις φέρω τον μπέμπη αυτό..

Καλέ μη σε αγχωνουν τα κιλά του,η πεθερά μου 3 παιδιά κ τα 3 5+!! Ο άντρας μου πχ 5300 με φυσιολογική γέννα όλη(βέβαια και επισκληριδιο!!)κ η κουνιαδα μου τα δύο από τα 3 της βγήκαν 4300& 4500..

Η φύση ξέρει..μην αγχώνεσαι..κ αν δείτε ότι είναι πολύ μεγάλος κ δε θες να ταλαιπωρηθεις στη χειριστή ραντεβουδακι;)

Πάντως να εχεις κοίτα αν ήταν 32η εβδομάδα 2500 κ παίρνουν μέσω όρο 200-250γρ /εβδομάδα στην 39η θα είναι πάνω κάτω 3900 άντε 4!! Κ αυτά με την αποκλειση πάντα κ αν φτάσεις μέχρι 39! 

5300?????? από πουβγήκε?????χιχιχιιχ

ο άντρας μου μ λεει σήμερα εγώ είμαι οργανωτικός τύπος .... έτσι θα βγει κ ο γιος μου αρα 08/10 που έχουμε ΠΗΤ τοτε θα έρθει.......ουτε μερα πριν ουτε μερα αργότερα.....θα είναι τυπικός σε όλα του!χιχιχιιχ

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 29 λεπτά , Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα σε όλες!!!:x

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμία... με παρακολουθούν ενδροκρινολογοι στο Έλενα..αρχικά θέλανε να δούμε αν έχω ζαχαρο Γιατί έβγαινε ελάχιστα τσιμπημενο εκει γυρω όταν κάναμε καμπύλη έκανα διατροφή και όλα οκ...μου δώσανε μηχάνημα να μετράω και στο σπιτι.. πριν 3 βδομάδες που πήγα έβγαινε χαμηλό το ζάχαρο στις μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή τα πρωινά 64 με 69 και μεσημέρι γύρω στο 90. Απλά μέχρι να ξαναπάω με βλέπω να έχω γεννήσει με τα ραντεβού που κλείνουν... :? και αναρωτιέμαι είναι ανησυχητικό όταν βγαινεξ χαμηλό ;;; έχει καμία κάποια γνωμη; 

Καλησπέρα!! Καλό μήνα σε όλες και απο μενα! Και εμένα με παρακολουθουν ενδοκρινολογοι στο Έλενα. Πηγαινω ανά 2 εβδομάδες. Εμένα είχε βγει λίγο ανεβασμένο στην τελευταία μέτρηση μου είπαν ότι απλά έχω προδιάθεση αλλά θέλουν να με βλέπουν τώρα συχνά και απλά γραφω τι τρώω καθε μερα. Μετρήσεις δεν μου είπαν να κάνω από μόνη μου πηρα και κάνω να βλέπω μερικές φορές για να μην ξεφυγω γιατί κάποια φαγητά μου το ανεβάζουν. Νηστείας παντως έχω αρκετά χαμηλό. Το ότι δεν σου ανεβαίνει δεν νομίζω ότι ειναι κακό παντως αλλά τσέκαρε και το μηχάνημα. Αν πας σε ένα φαρμακείο και πεις να σου μετρήσουν το ζάχαρο στο κάνουν νομίζω όλα. 

• Ευχαριστώ 1

57 minutes ago, Anastasia05 said:

Βρε κορίτσι που γέννας κ τι εβδομάδα είσαι?? Πρώτο παιδάκι?

Κ μένα στο ντοπλερ 2500+ ήταν..

Κι εγώ για Σεπτέμβρη με βλέπω..έχω αγωνία να δω στις 12/9 που έχω ραντεβού,πόσο θα έχει φτάσει....

Με άγχωσες τώρα (αστιεύομαι :lol: )γιατί λες Σεπτέμβρη?? Μπαίνω και εγώ στην εβδ 34 την μεθαύριο είμαστε κοντά. Εγώ δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ τη κοιλίτσα μου ακόμα.. :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Blossombaby είπε:

Με άγχωσες τώρα (αστιεύομαι :lol: )γιατί λες Σεπτέμβρη?? Μπαίνω και εγώ στην εβδ 34 την μεθαύριο είμαστε κοντά. Εγώ δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ τη κοιλίτσα μου ακόμα.. :x

Γιατί είμαι στο δεύτερο και έχω το πρώτο να με ζοριζει!!:tongue:

Κι άλλα κορίτσια από εδώ το βλέπουν να πηγαίνουν για Σεπτέμβρη.

Τι να πω?? Ότι αποφασίσει ο μικρούλης μου!!:) κι αναλόγως θα πάμε κ με τον γιατρό.

Έχουμε μια εβδομάδα διάφορα,έχεις εσύ ακόμη μην αγχώνεσαι:lol:

Μας ήρθαν τα καινούργια μας βιβλία..κ μέσα σε αυτά ήταν κ το λεύκωμα του μικρού μου!!

Ωραίο αλλά καμία σχέση με το λεύκωμα του πρώτου μου γιου! Δεν συγκρίνεται εκείνο το λεύκωμα!  :) θα το δω αργότερα με την ησυχία μου μήπως κ το ξεκινησω:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

3 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα σε όλες!!!:x

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμία... με παρακολουθούν ενδροκρινολογοι στο Έλενα..αρχικά θέλανε να δούμε αν έχω ζαχαρο Γιατί έβγαινε ελάχιστα τσιμπημενο εκει γυρω όταν κάναμε καμπύλη έκανα διατροφή και όλα οκ...μου δώσανε μηχάνημα να μετράω και στο σπιτι.. πριν 3 βδομάδες που πήγα έβγαινε χαμηλό το ζάχαρο στις μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή τα πρωινά 64 με 69 και μεσημέρι γύρω στο 90. Απλά μέχρι να ξαναπάω με βλέπω να έχω γεννήσει με τα ραντεβού που κλείνουν... :? και αναρωτιέμαι είναι ανησυχητικό όταν βγαινεξ χαμηλό ;;; έχει καμία κάποια γνωμη; 

Κι εμενα χαμηλό βγαίνει τις περισσότερες φορές αλλά αν φάω συγκεκριμένα πράγματα ανεβαίνει πολύ γι αυτό κάνω διατροφή για να αποφύγω την ινσουλίνη.  Πχ είχα ένα πρωί 63 κι έφαγα γαλα λαιτ με δημητριακά ολικής. Μετά από μια ώρα ήταν 203!! Οποτε πάνε τα δημητριακά. 

Μολις γυρίσαμε από τον γιατρό και είπε πως το μωρό μεγάλωσε ακόοοομα περισσότερο από όσο έπρεπε. Δηλαδή πλέον ζυγίζει 3κιλα (παρα κάτι γραμμάρια) και μετράται 37 εβδομάδων (ενώ εγώ είμαι τρεις εβδομαδες πριν- μακροσωμια δηλαδή).. Λέει πως είναι από το ζάχαρο και επειδή φοβάται για πρόωρο πρέπει να είμαι όσο πιο ξάπλα μπορώ και να κάνω ενέσεις κορτιζόνης σε δυο εβδομαδες. Ελπίζω να κανει λάθος και να είναι απλώς πολύ ψηλός! Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται μόνο χοντρός αλλά είναι ομοιόμορφη η ανάπτυξη του. Κνήμη, κεφάλι κτλ. Τι να πω.. εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

@Reneztriumph και h&m θα βρεις  προεκτάσεις για σουτιεν

Μαρή μη βιάζεσαι να γεννήσεις...λυσσάξει πια!

@Mariamaraki νομίζω πως δεν πρέπει να σε απασχολεί το ζάχαρο πλέον. Αφού δεν έχεις ζάχαρο κύησης κ έκανες κ χαμηλές τιμές χαλάρωσε πλέον. Μάλλον πρέπει να τρως καλό πρωινό. Εμένα πχ έχει σκαμπανεβάσματα...ξεκινησα με οριακό ενώ πρόσεχα κ τώρα όσο πάει κ πέφτει ενώ τρώω ατσαλα... πάντως κ η υπογλυκαιμία παθογένεια είναι. Τώρα πια δεν έχει νόημα όμως, γέννας κορίτσι μου !!!:roll:

@Katerina_____κι  εμένα δεν έχει γυρίσει ακόμα η μπουμπού...

@marianna1986παιδοπουλο κι εσύ καλέ! Να γεμίζει η αγκαλιά σου!!!!

@Irinoula86 και εγώ είχα φαγουριτσα κ βάζω συνέχεια κρεμουλα κ ντουζακια . Κάτω από το στήθος που είπε κ η @EugenJen είναι από τον ιδρώτα κ τη δαντελιτσα του σουτιέν.

@Anastasia05 μου μην ανησυχείς! Θα γεννήσεις όταν πρέπει έναν παιδαρο 2 μέτρα! Δεν θα ξέρεις ποιος είναι πιο κούκλος από τους 2!

Τα θυμήθηκα όλα? Μπράβο pregnancy brain?έτσι το λέμε? Κάπως κρατιέμαι ακόμα λοιπον!

Εγώ κορίτσια 1η μέρα δουλειά! Καλά πήγε! Αλλά φούσκα κοιλιά, ζέστη, μάσκα, παιδάκια που τσιριζουν όλα μαζί με μάσκα...συνδυασμός φωτιά!

Just now, P.L.L. είπε:

Κι εμενα χαμηλό βγαίνει τις περισσότερες φορές αλλά αν φάω συγκεκριμένα πράγματα ανεβαίνει πολύ γι αυτό κάνω διατροφή για να αποφύγω την ινσουλίνη.  Πχ είχα ένα πρωί 63 κι έφαγα γαλα λαιτ με δημητριακά ολικής. Μετά από μια ώρα ήταν 203!! Οποτε πάνε τα δημητριακά. 

Μολις γυρίσαμε από τον γιατρό και είπε πως το μωρό μεγάλωσε ακόοοομα περισσότερο από όσο έπρεπε. Δηλαδή πλέον ζυγίζει 3κιλα (παρα κάτι γραμμάρια) και μετράται 37 εβδομάδων (ενώ εγώ είμαι τρεις εβδομαδες πριν- μακροσωμια δηλαδή).. Λέει πως είναι από το ζάχαρο και επειδή φοβάται για πρόωρο πρέπει να είμαι όσο πιο ξάπλα μπορώ και να κάνω ενέσεις κορτιζόνης σε δυο εβδομαδες. Ελπίζω να κανει λάθος και να είναι απλώς πολύ ψηλός! Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται μόνο χοντρός αλλά είναι ομοιόμορφη η ανάπτυξη του. Κνήμη, κεφάλι κτλ. Τι να πω.. εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Πωπω κορίτσι! Αυτό θα πει μεγάλο μωρό! Δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι! Ξεκούραση για να μην το βοηθήσεις να βιαστεί κι ότι πει ο γιατρός! Πάντως λέω ότι αν βγαίνουν κ χέρια πόδια μακρυά απλά είναι παιδοπουλο κι αυτό γεροδεμενο! Όλα καλά θα πάνε μανούλα! Ας χαρούμε τις κοιλιτσες μας λίγο ακόμα όσο προλαβαίνουμε!!!!:x

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Mariamaraki νομίζω πως δεν πρέπει να σε απασχολεί το ζάχαρο πλέον. Αφού δεν έχεις ζάχαρο κύησης κ έκανες κ χαμηλές τιμές χαλάρωσε πλέον. Μάλλον πρέπει να τρως καλό πρωινό. Εμένα πχ έχει σκαμπανεβάσματα...ξεκινησα με οριακό ενώ πρόσεχα κ τώρα όσο πάει κ πέφτει ενώ τρώω ατσαλα... πάντως κ η υπογλυκαιμία παθογένεια είναι. Τώρα πια δεν έχει νόημα όμως, γέννας κορίτσι μου !!!:roll:

@Irinoula86 και εγώ είχα φαγουριτσα κ βάζω συνέχεια κρεμουλα κ ντουζακια . Κάτω από το στήθος που είπε κ η @EugenJen είναι από τον ιδρώτα κ τη δαντελιτσα του σουτιέν.

@Anastasia05 μου μην ανησυχείς! Θα γεννήσεις όταν πρέπει έναν παιδαρο 2 μέτρα! Δεν θα ξέρεις ποιος είναι πιο κούκλος από τους 2!

Τα θυμήθηκα όλα? Μπράβο pregnancy brain?έτσι το λέμε? Κάπως κρατιέμαι ακόμα λοιπον!

Εγώ κορίτσια 1η μέρα δουλειά! Καλά πήγε! Αλλά φούσκα κοιλιά, ζέστη, μάσκα, παιδάκια που τσιριζουν όλα μαζί με μάσκα...συνδυασμός φωτιά!

Πωπω κορίτσι! Αυτό θα πει μεγάλο μωρό! Δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι! Ξεκούραση για να μην το βοηθήσεις να βιαστεί κι ότι πει ο γιατρός! Πάντως λέω ότι αν βγαίνουν κ χέρια πόδια μακρυά απλά είναι παιδοπουλο κι αυτό γεροδεμενο! Όλα καλά θα πάνε μανούλα! Ας χαρούμε τις κοιλιτσες μας λίγο ακόμα όσο προλαβαίνουμε!!!!:x

Ναι ναι ξέρω εγώ τη μοίρα μου γτ ως γνωστόν όταν εμείς κάνουμε σχεδια ο Θεουλης γελάει....με βλέπω 41+ χαχχαα

Καλή αρχή κοριτσάκι μας!!!!! Κ όταν θα έρθει η ώρα με το καλό ρε συ τι θα κάνεις το φροντιστήριο? Έχεις κ αλλά ατομα εκεί?

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι ξέρω εγώ τη μοίρα μου γτ ως γνωστόν όταν εμείς κάνουμε σχεδια ο Θεουλης γελάει....με βλέπω 41+ χαχχαα

Καλή αρχή κοριτσάκι μας!!!!! Κ όταν θα έρθει η ώρα με το καλό ρε συ τι θα κάνεις το φροντιστήριο? Έχεις κ αλλά ατομα εκεί?

Άστο παιδί να κλείσει 38 βρε τρελάρα ! Ανυπομονεις να γνωρίσεις τον έρωτα τον μεγαλο:x

Θα κλείσω για 20 μέρες! Μόνη μου ειμαι...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Άστο παιδί να κλείσει 38 βρε τρελάρα ! Ανυπομονεις να γνωρίσεις τον έρωτα τον μεγαλο:x

Θα κλείσω για 20 μέρες! Μόνη μου ειμαι...

Αχ ρε μαναρακι..κ στις 20 μέρες ξανά εκεί ε? Κ τα παιδιά οι γιαγιάδες?

Θύμισε μου φροντιστήριο αγγλικών είναι ή μελετητηριο σχολικών μαθηματων?

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Περίεργο αυτό το ζάχαρο! 

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου μην ανησυχείς!!! Με ένα ψηλό γερό μωράκι :x

Αυτό είναι που σκέφτομαι... ότι πλέον δεν έχει σημασία αφού σε 3-4 βδομαδουλες θα γεννησουμε !!! Και έλεγα να το αφήσω.. μου είναι και δύσκολο να πηγαίνω εκεί συνέχεια μια για γυναικολόγο μια για Ενδοκρινολογο ..αλλά με έπιασαν και μερικές τύψεις μήπως είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσω. Θα ρωτήσω και τον γιατρό και βλέπουμε!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Αχ ρε μαναρακι..κ στις 20 μέρες ξανά εκεί ε? Κ τα παιδιά οι γιαγιάδες?

Θύμισε μου φροντιστήριο αγγλικών είναι ή μελετητηριο σχολικών μαθηματων?

Αγγλικά, οι γιαγιαδες ποτε η μια ποτε η άλλη! Μίλησα κ με μια κοπέλα Μήπως έρχεται κάνα 4 ώρο μέχρι να γυρίσει κ ο άντρας μ από τη δουλειά!2 παιδιά μόνη της η πεθερά μ δεν μπορεί η γυναίκα όσο καλή θέληση κ να έχει κ δεν θέλω να την ξεκανω! Θα δούμε, να μαστε καλά πρώτα κι όλα θα γίνουν. Με τα τη φρίκη που έφαγα στο πρώτο είπα ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει στο τέλος κ να μην αγχώνομαι απλά δεν τ αφήνω κ στη μοίρα τους, να είμαστε ολοι καλά θα βρω την ενέργεια για ολα. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Δεν εξαρτάται πάντα από το σάκχαρο! Έχεις ένα παίδαρο! Κι αν είσαστε μεγαλόσωμοι κι εσείς,είναι λογικό! Οι ενέσεις κορτιζόνης δεν κάνουν κακό,αντιθέτως! Βλέποντας και κάνοντας!

Όλα καλά εύχομαι να πάνε! Θα βγάλουμε παιδαρους, μη μου ανησυχείς! Κ μένα μου είπε ξεκούραση κ ξεκούραση!!

Καλή αρχή κορίτσι μου!! Καλή χρονιά! Καλά το σκέφτεσαι με την κοπέλα,κι εγώ το σκέφτομαι για λίγες μέρες να πάρω κοπέλα να βοηθάει την μητέρα μου. Να δούμε πως θα ξεκινήσει κ βλέπουμε!

Just now, Renez είπε:

Βρε κοπέλα μου,όσο λες ότι βιάζεσαι ,τόσο βλεπω να παίρνει οοοοολο το μήνα ο προσοντουχος!

Χαλάρωσε κι απόλαυσε το!δεν έμεινε πολύ!!

Σας το είχα πει!!! Αυτό το βάρος στο τέλος και η ζέστη κ η δυσκινησία δεν παλευονται!!! Υπομονή όμως! Δώσε στο μωρό σου τον χρόνο που χρειάζεται!:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν εξαρτάται πάντα από το σάκχαρο! Έχεις ένα παίδαρο! Κι αν είσαστε μεγαλόσωμοι κι εσείς,είναι λογικό! Οι ενέσεις κορτιζόνης δεν κάνουν κακό,αντιθέτως! Βλέποντας και κάνοντας!

Όλα καλά εύχομαι να πάνε! Θα βγάλουμε παιδαρους, μη μου ανησυχείς! Κ μένα μου είπε ξεκούραση κ ξεκούραση!!

Καλή αρχή κορίτσι μου!! Καλή χρονιά! Καλά το σκέφτεσαι με την κοπέλα,κι εγώ το σκέφτομαι για λίγες μέρες να πάρω κοπέλα να βοηθάει την μητέρα μου. Να δούμε πως θα ξεκινήσει κ βλέπουμε!

Βρε κοπέλα μου,όσο λες ότι βιάζεσαι ,τόσο βλεπω να παίρνει οοοοολο το μήνα ο προσοντουχος!

Χαλάρωσε κι απόλαυσε το!δεν έμεινε πολύ!!

Σας το είχα πει!!! Αυτό το βάρος στο τέλος και η ζέστη κ η δυσκινησία δεν παλευονται!!! Υπομονή όμως! Δώσε στο μωρό σου τον χρόνο που χρειάζεται!:x

Καλέ μη τρελαίνεστε σας λέω με όσα λεω..

Κ προχτές σας εξήγησα πως τη μια μέρα λέω άντε να τελειώνω γρήγορα κ την επόμενη σκέφτομαι "όχι μωρέ..ας μείνει εκεί που είναι ασφαλής το αντράκι μου οοοσο θέλει"..

Ναι οκ ζω κ εγώ την παράνοια μου αλλά ο συνδυασμός ζέστης/βαρεμάρας στο σπίτι/ανυπομονησίας να τον δω/άγχους πρώτης γέννας κ φυσικά.. ΟΡΜΌΝΕΣ καθιστούν φυσιολογικές τις εναλλαγές μου..(πιστεύω:P) οπότε αφήστε με να λέω τα δικά μου..

Είπαμε ας μείνει όσο θέλει μέχρι 18-20 του μηνός:mrgreen:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...