Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

@marianna1986Έχει να κάνει κ με το μηχάνημα πιστεύω..άλλους αλγόριθμους έχει το κάθε ένα για να υπολογίζει. Βάλε κ το 10% +- ...

Σημασία έχει πως είναι 2+κιλο μωράκι πια:wub:

Ναι!!! Ο γιατρός μου είπε ότι σημασία δεν έχει το πόσα κιλά θα βγει αλλά να είναι ώριμο δλδ 38εβδ κ μετά. Αυτό το στόχο να έχω (δύσκολο)

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Καλό μήνα! Αυτός ο μήνας θα φέρει πιστεύω μερικά μωρά στην ομάδα μας (ειδικά όσες είμαστε πριν 15/10)

Πήγα χτες στον γιατρό για το θέμα των συσπάσεων κ έκανα nst. Όλα μια χαρά αλλά μου είπε να μην κουράζομαι, τέρμα τα μπανάκια και ξεκούραση φουλ! Κάναμε κ υπέρηχο μιας και είχα κ καιρό να πάω κ βρήκε το μωρό 2.700 ενώ στο ντοπλερ πριν μια εβδομάδα ήταν 2. Τώρα τι να πω... Μωρό όλο εκπλήξεις!

@Katerina_____ εμένα είναι προς τα κατω, γύρισε τον 7ο μήνα.

εμένα ήταν 2,5 στις 17/08....ακούω στοιχήματα πόσο λέτε να έχει φτάσει στις 07/09 που έχω το επόμενο ραντεβού????το γιγαντακι μου!!!!!θα σας ενημερώσω....επίσης εγώ έχω αίσθηση ότι θα γεννηθεί Σεπτέμβρη έτσι όπως το πάει και λίγο φοβάμαι......αύριο μας έρχονται τα πράγματα του επιτέλους να μπουν όλα στη σειρά τους!επίσης βαλίτσα σχεδόν έτοιμη..... εν τω μεταξύ επειδή μας είπαν ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να βγει καθόλου ετοιμάζουμε και δική του βαλιτσούλα....... χαχαχα ο καθένας τη δική του......έχει πλάκα και είναι ωραία!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Πόσο τσιμπημενο ήταν στη καμπύλη????έχεις τσεκαρει το μηχανάκι???γιατί εγώ θα σου πω ότι χρησιμοποίησα 3 κ είχαν μεγάλη απόκλιση μέχρι να καταλήξω σε αυτό που έχω τώρα.....!!!!δηλαδή μου έλεγε νηστείας 72 ενώ το τσεκαρα με αιματολογική την ίδια μερα κ είχα 97!!!!

Λίγο ήταν.. Δηλαδή 173 είχε βγει στο 60λεπτο με πει ο 172 τα άλλα ήταν φυσιολογικά.

Τώρα για το μηχάνημα θα σε γελάσω  έχω το freestyle που μου έδωσαν.. μετριεμαι 1.5 μήνα περίπου..  βέβαια πήγα και εκεί και με μέτρησαν μια φορά πρωί έφαγα και με ξααναμετρησαν..και ήταν φυσιολογικά .. Και στις αιματολογικές του μήνα στην τελευταία βγήκε 73. Βέβαια εκείνοι μου είπαν να συνεχίσω να μετριεμαι αλλά με βλέπω να γενναω στο τελος και εγώ ακόμα να μετριεμαι!!:-P

• Μου αρέσει 2

Just now, Irinoula86 είπε:

κορίτσια εγώ σήμερα έκανα το πρώτο σεμινάριο για τον τοκετό.

θα είναι μια εβδομάδα περίπου και κάθε μέρα έχει κ άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει κάπου αλλα είναι ακόμα μια ομαδούλα που σήμερα ειπαμε τις εμπειρίες μας μεχρι τώρα όλες......διαφήμισα και την ομαδούλα μας εδώ.......!!!!!!!

Που πηγές για να το κάνεις?? Σίγουρα.θα μάθεις διάφορα !

Κορίτσια με λίγο ψάξιμο που έκανα(το πολύ 5') είδα ότι το μονοκλινο ειναι 50€ τη βραδιά κ το λουξ 125€. Να μας πείτε όταν μάθετε ,να δω τι έρευνα εκανα:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

@Hliolousti μου μην αγχώνεσαι 99% είναι επειδή μεγαλώνει ραγδαία πλέον η κοιλουμπα μας κ τραβάει!! Συμφωνώ με το μικρό μας @elenioz για τα δροσερά ντουζακια κ φυσικά συνέχισε τις κρέμες σου!

Ενημέρωσε κ τον γιατρό σου κ λογικά θα σου πει να το παρακολουθήσεις κ αν τραβήξει ημέρες θα κάνεις κάποιες εξετάσεις..

Όλα θα είναι σούπερ,μπαίνουμε στον μήνα μας όλες αγαπουυυλες!!! 9/9 μπαίνω επιτέλους,σαν ψέμα μου φαίνεται:D

Αχ κι εγώ σήμερα που μπήκε ο μήνας νιώθω λες και κοντεύει η γέννα από μέρα σε μέρα!χαχχαχχα!άντε να περάσουν οι μέρες!

Όσο για τη φαγούρα,μακάρι να είναι απλά κι αυτό της εγκυμοσύνης και να μην είναι τίποτα άλλο!!!θα δείξει....

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

εμένα ήταν 2,5 στις 17/08....ακούω στοιχήματα πόσο λέτε να έχει φτάσει στις 07/09 που έχω το επόμενο ραντεβού????το γιγαντακι μου!!!!!θα σας ενημερώσω....επίσης εγώ έχω αίσθηση ότι θα γεννηθεί Σεπτέμβρη έτσι όπως το πάει και λίγο φοβάμαι......αύριο μας έρχονται τα πράγματα του επιτέλους να μπουν όλα στη σειρά τους!επίσης βαλίτσα σχεδόν έτοιμη..... εν τω μεταξύ επειδή μας είπαν ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να βγει καθόλου ετοιμάζουμε και δική του βαλιτσούλα....... χαχαχα ο καθένας τη δική του......έχει πλάκα και είναι ωραία!!!!!

Βρε κορίτσι που γέννας κ τι εβδομάδα είσαι?? Πρώτο παιδάκι?

Κ μένα στο ντοπλερ 2500+ ήταν..

Κι εγώ για Σεπτέμβρη με βλέπω..έχω αγωνία να δω στις 12/9 που έχω ραντεβού,πόσο θα έχει φτάσει....

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Γιατί φοβάσαι κοριτσι μου??? Εγώ πως κ τι θα ήθελα να γεννηθεί καλέ δε λέω(αφού μπει 37η βέβαια)?? Μια χαρά θα είστε!!

4ημερες διακοπουλες οικογενειακώς,οι πρώτες σας βρε χαχαχα:P

Ε δε θα ναι.....3300??

Just now, Anastasia05 είπε:

Κορίτσια με λίγο ψάξιμο που έκανα(το πολύ 5') είδα ότι το μονοκλινο ειναι 50€ τη βραδιά κ το λουξ 125€. Να μας πείτε όταν μάθετε ,να δω τι έρευνα εκανα:mrgreen:

Αυτό ξέρουμε κ εμείς πάνω κάτω κ η κοπέλα λέει έδωσε 20€ στο απλό..:|

Είπαμε εντός εβδομαδας θα το λύσουμε!!:D

Just now, Hliolousti είπε:

Αχ κι εγώ σήμερα που μπήκε ο μήνας νιώθω λες και κοντεύει η γέννα από μέρα σε μέρα!χαχχαχχα!άντε να περάσουν οι μέρες!

Όσο για τη φαγούρα,μακάρι να είναι απλά κι αυτό της εγκυμοσύνης και να μην είναι τίποτα άλλο!!!θα δείξει....

Ναιιι αυτή η γλυκιά ανυπομονησία..:x

Αυτό θα είναι Ηλιόλουστο πλάσμα μη μου αγχώνεσαι τώρα τελευταία στιγμή!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Γιατί φοβάσαι κοριτσι μου??? Εγώ πως κ τι θα ήθελα να γεννηθεί καλέ δε λέω(αφού μπει 37η βέβαια)?? Μια χαρά θα είστε!!

Ε δε θα ναι.....3300??

Αυτό ξέρουμε κ εμείς πάνω κάτω κ η κοπέλα λέει έδωσε 20€ στο απλό..:|

Είπαμε εντός εβδομαδας θα το λύσουμε!!:D

Ναιιι αυτή η γλυκιά ανυπομονησία..:x

Αυτό θα είναι Ηλιόλουστο πλάσμα μη μου αγχώνεσαι τώρα τελευταία στιγμή!! 

Αυτά που βρήκα είναι με ΙΚΑ.

Εκείνη η κοπέλα τι είχε?? Να το αναφέρετε αυτό, πως κάποια γνωστή σου έδωσε 20€ για το απλό να δεις τι θα πουν!

Τα νινακια μας πιο κοντά από ποτέ! Δεν το πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω κι άλλο νινι στο σπίτι!:wub:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Αυτά που βρήκα είναι με ΙΚΑ.

Εκείνη η κοπέλα τι είχε?? Να το αναφέρετε αυτό, πως κάποια γνωστή σου έδωσε 20€ για το απλό να δεις τι θα πουν!

Τα νινακια μας πιο κοντά από ποτέ! Δεν το πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω κι άλλο νινι στο σπίτι!:wub:

Κ εγώ ότι επιτέλους αυτά που τόσο καιρό βλέπω γύρω μου άδεια(λικνο-ριλαξ-φορμακια..) θα γεμίσουν με το παιδί μου..

Το "παιδί μου"..πόσο με γεμίζει αυτή η λέξη κ συγχρόνως πόσο περίεργη μου ακούγεται..

Πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζω τον άντρα μου κ μου βγαίνει τόση λατρεία κ συγκίνηση..σκέφτομαι πώς καταφέραμε εμείς οι δυο από δύο ερωτευμένα παιδιά στα 20+ μας τωρα 7 χρόνια μετά να είμαστε ετοιμοι να γίνουμε γονείς..δημιουργήσαμε ζωή μαζί κ είναι μέσα μου..απίστευτο..

• Μου αρέσει 8

Γίνεται μέσω Skype για φέτος.....ειμαστε γυρω στις 15 εγκυουλες και όλες για Οκτώβριο. 

Ειναι μέσω υπηρεσίας πεδυ της περιοχης και είναι δωρεάν... Γίνεται από μαίες και για πρωτη μερα σημερα ήταν τέλεια!!!

Βρε κορίτσι που γέννας κ τι εβδομάδα είσαι?? Πρώτο παιδάκι?

Κ μένα στο ντοπλερ 2500+ ήταν..

Κι εγώ για Σεπτέμβρη με βλέπω..έχω αγωνία να δω στις 12/9 που έχω ραντεβού,πόσο θα έχει φτάσει....

Στο μητέρα θα γεννήσω..... Είμαι στη  35 εβδομάδα. Θα σ πω την Δευτέρα ποσο έχει φτάσει ο δικός μας...... Για να δουμε π είστε κ εσείς μετα..... 

Just now, Renez είπε:

Ε δε θα ναι.....3300??

Μ φάνηκε πολυ μεγάλος...... Μέχρι 8.10 π έχω πητ ποσο θ; έχει φτάσει? Φοβάμαι ότι θα μ πει να παμε πιο νωρίς λόγω τ ότι είναι μεγάλος..... Ναι ναι έτσι σαν διακοπουλες θ; το δουμε...... Αντί να πάρω πολλα μαγιό μαζί μ πηρα πολλα νυχτικα.... Χ;χαχ; πηρ; και ένα σορτσάκι με μπλουζακι.... Δεν ξέρω αν θα το βάλω βέβαια...... 

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ ότι επιτέλους αυτά που τόσο καιρό βλέπω γύρω μου άδεια(λικνο-ριλαξ-φορμακια..) θα γεμίσουν με το παιδί μου..

Το "παιδί μου"..πόσο με γεμίζει αυτή η λέξη κ συγχρόνως πόση περίεργη μου ακούγεται..

Πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζω τον άντρα μου κ μου βγαίνει τόσο λατρεία κ συγκίνηση..σκέφτομαι πώς καταφέραμε εμείς οι δυο από δύο ερωτευμένα παιδιά στα 20+ μας τωρα 7 χρόνια μετά να είμαστε ετοιμοι να γίνουμε γονείς..δημιουργήσαμε ζωή μαζί κ είναι μέσα μου..απίστευτο..

Αχ κ εγώ έτσι..... Κ αυτή η περιποιηση από τον άντρα μου.... Και αυτό π λέει έρχεται ο γιος μου το ακουω και δακρυζω....... Φαντάσου κλάμα που έχουμε να κ;νουμε την ημέρα που θα τα αντικρυσουμε.......χθες αυτό συζητούσαμε... Ότι έχουμε δημιουργήσει τόσο έντονες αναμνήσεις οι δυο μας στα 10 χρόνια που είμαστε μαζί και έρχονται κ άλλες πιο έντονες τώρα...... Με το μωρό μας..... Θα κλάψω παλι...... 

Α @Renez αυριο μάλλον θα στησουμε λίκνο και θα σ πω πως είναι.... Αν θυμάμαι καλά έχουμε το ίδιο και κπ απορίες είχες.... Θα σ πω αυριο.... Τα υφάσματα πλενονται???? Εσυ τι εκανες? Η απλά το αφησες να αεριστει??? Έχεις στρωσει και τα σεντόνια και τετοια? 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Λίγο ήταν.. Δηλαδή 173 είχε βγει στο 60λεπτο με πει ο 172 τα άλλα ήταν φυσιολογικά.

Τώρα για το μηχάνημα θα σε γελάσω  έχω το freestyle που μου έδωσαν.. μετριεμαι 1.5 μήνα περίπου..  βέβαια πήγα και εκεί και με μέτρησαν μια φορά πρωί έφαγα και με ξααναμετρησαν..και ήταν φυσιολογικά .. Και στις αιματολογικές του μήνα στην τελευταία βγήκε 73. Βέβαια εκείνοι μου είπαν να συνεχίσω να μετριεμαι αλλά με βλέπω να γενναω στο τελος και εγώ ακόμα να μετριεμαι!!:-P

Σίγουρα το νηστείας σου δεν έχει πρόβλημα τότε είναι πολύ καλά!!!!τώρα να σου πω αν προσέχεις κ λίγο το φαγητό για τα μεταγευματικα δεν έχεις θέμα καν!!!εγώ δεν νομίζω να μετριομουν ακόμα τουλάχιστον όχι σε καθημερινή βάση με τις τιμές που λες!!!! αλλά τι να πω....για να στο λένε υπομονηηηηη !!!:grin:

• Ευχαριστώ 1

Γίνεται μέσω Skype για φέτος.....ειμαστε γυρω στις 15 εγκυουλες και όλες για Οκτώβριο. 

Ειναι μέσω υπηρεσίας πεδυ της περιοχης και είναι δωρεάν... Γίνεται από μαίες και για πρωτη μερα σημερα ήταν τέλεια!!!

Στο μητέρα θα γεννήσω..... Είμαι στη  35 εβδομάδα. Θα σ πω την Δευτέρα ποσο έχει φτάσει ο δικός μας...... Για να δουμε π είστε κ εσείς μετα..... 

Μ φάνηκε πολυ μεγάλος...... Μέχρι 8.10 π έχω πητ ποσο θ; έχει φτάσει? Φοβάμαι ότι θα μ πει να παμε πιο νωρίς λόγω τ ότι είναι μεγάλος..... Ναι ναι έτσι σαν διακοπουλες θ; το δουμε...... Αντί να πάρω πολλα μαγιό μαζί μ πηρα πολλα νυχτικα.... Χ;χαχ; πηρ; και ένα σορτσάκι με μπλουζακι.... Δεν ξέρω αν θα το βάλω βέβαια...... 

Αχ κ εγώ έτσι..... Κ αυτή η περιποιηση από τον άντρα μου.... Και αυτό π λέει έρχεται ο γιος μου το ακουω και δακρυζω....... Φαντάσου κλάμα που έχουμε να κ;νουμε την ημέρα που θα τα αντικρυσουμε.......χθες αυτό συζητούσαμε... Ότι έχουμε δημιουργήσει τόσο έντονες αναμνήσεις οι δυο μας στα 10 χρόνια που είμαστε μαζί και έρχονται κ άλλες πιο έντονες τώρα...... Με το μωρό μας..... Θα κλάψω παλι...... 

Α @Renez αυριο μάλλον θα στησουμε λίκνο και θα σ πω πως είναι.... Αν θυμάμαι καλά έχουμε το ίδιο και κπ απορίες είχες.... Θα σ πω αυριο.... Τα υφάσματα πλενονται???? Εσυ τι εκανες? Η απλά το αφησες να αεριστει??? Έχεις στρωσει και τα σεντόνια και τετοια? 

ΧΑ!! Ώστε εσύ ήσουν με το ίδιο λίκνο!!

Ρωτούσα τις προάλλες κ δε μου απάντησε καμία κ λέω μήπως θυμόμουν λάθος..άντε καλέ τι αυριο? Σήμερα :D

Πλάκα κάνω εννοείται οπότε το φτιάξετε πες μου για αυτό το σημείο που σε ρώτησα..το ψεκασα με οινόπνευμα ναι ναι οινόπνευμα κ το άφησα να αεριστει τώρα 2 εβδομαδες ήδη το έχω στημένο με εν σεντονακι να το κάλυπτε..πάντως θαρρώ βγαίνουν τα υφάσματα!!

Όχι δεν έχω βάλει σεντονακι..θα τα βάλω μόλις φέρω τον μπέμπη αυτό..

Καλέ μη σε αγχωνουν τα κιλά του,η πεθερά μου 3 παιδιά κ τα 3 5+!! Ο άντρας μου πχ 5300 με φυσιολογική γέννα όλη(βέβαια και επισκληριδιο!!)κ η κουνιαδα μου τα δύο από τα 3 της βγήκαν 4300& 4500..

Η φύση ξέρει..μην αγχώνεσαι..κ αν δείτε ότι είναι πολύ μεγάλος κ δε θες να ταλαιπωρηθεις στη χειριστή ραντεβουδακι;)

Πάντως να εχεις κοίτα αν ήταν 32η εβδομάδα 2500 κ παίρνουν μέσω όρο 200-250γρ /εβδομάδα στην 39η θα είναι πάνω κάτω 3900 άντε 4!! Κ αυτά με την αποκλειση πάντα κ αν φτάσεις μέχρι 39! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κ καλό μήνα κορίτσια!!!!

Άνοιξα βαλίτσα μαιευτηρίου , αυτό σας λέω μόνο κ νομίζω τα λέει όλα!!!

@Mariamaraki κ εμένα το ζαχαρο στο 63 ήταν στην τελευταία εξέταση κ δεν μου είπε κάτι η γιατρός..

@Hliolousti φαγούρα έχω κ εγώ στην κοιλιά κ όπως λέει η irinoula πιο πολύ στο ύψος του στήθους , εμένα προφανώς λόγω σουτιέν έχει κ λίγο κοκκινίλα δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά εννοειται το βλέπεις με τον γιατρό!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Αυτά τα μαθήματα είχα κάνει κι εγώ,ειμασταν 4 κορίτσια! Κ οι μαίες ήταν εκπληκτικες!!! Το 2018!

Να μου πεις πόσο έχει φτάσει,να δω τι να περιμένω! Νομίζω γύρω στα 3 θα μου είναι στο επόμενο ραντεβού.

Σύμφωνα με τη καμπύλη του ντοπλερ ,στις 40 εβδομάδες θα είναι 

4+:huh: Δεν ξέρω τι θα πούμε με τον γιατρό... Πάντως στον πρώτο (γεννήθηκε 3680) υπήρχε μια φάση στη γέννα που είχα κολλήσει λίγο το παιδί κ δεν κατέβαινε.. κ λέω αν έγινε με αυτόν που ήταν πιο μικρός,τι θα γίνει τώρα?

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι κ να περιμένω εκείνη τη στιγμή μόνο με χαρα κ ανυπομονησία 

Η συγκίνηση είναι τεράστια κορίτσια! Να κοιτάτε το παιδί σας μαζί με τον άνθρωπο σας! Όλο αγάπη! Κ να σας κοιτάζει κι εκείνο γεμάτο αγαπη:wub: Υπέροχα πλασματα,μαγικά!

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κ καλό μήνα κορίτσια!!!!

Άνοιξα βαλίτσα μαιευτηρίου , αυτό σας λέω μόνο κ νομίζω τα λέει όλα!!!

@Mariamaraki κ εμένα το ζαχαρο στο 63 ήταν στην τελευταία εξέταση κ δεν μου είπε κάτι η γιατρός..

@Hliolousti φαγούρα έχω κ εγώ στην κοιλιά κ όπως λέει η irinoula πιο πολύ στο ύψος του στήθους , εμένα προφανώς λόγω σουτιέν έχει κ λίγο κοκκινίλα δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά εννοειται το βλέπεις με τον γιατρό!!!

Χθες σκεφτόμουν ότι θα χρειαστώ πολλά πανακια αντισηπτικα και υγρό αντισηπτικό κ πρέπει να τη φτιάξω σιγά σιγα:D

Ελπίζω μεσα στην εβδομάδα!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Αυτά τα μαθήματα είχα κάνει κι εγώ,ειμασταν 4 κορίτσια! Κ οι μαίες ήταν εκπληκτικες!!! Το 2018!

Να μου πεις πόσο έχει φτάσει,να δω τι να περιμένω! Νομίζω γύρω στα 3 θα μου είναι στο επόμενο ραντεβού.

Σύμφωνα με τη καμπύλη του ντοπλερ ,στις 40 εβδομάδες θα είναι 

4+:huh: Δεν ξέρω τι θα πούμε με τον γιατρό... Πάντως στον πρώτο (γεννήθηκε 3680) υπήρχε μια φάση στη γέννα που είχα κολλήσει λίγο το παιδί κ δεν κατέβαινε.. κ λέω αν έγινε με αυτόν που ήταν πιο μικρός,τι θα γίνει τώρα?

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι κ να περιμένω εκείνη τη στιγμή μόνο με χαρα κ ανυπομονησία 

Η συγκίνηση είναι τεράστια κορίτσια! Να κοιτάτε το παιδί σας μαζί με τον άνθρωπο σας! Όλο αγάπη! Κ να σας κοιτάζει κι εκείνο γεμάτο αγαπη:wub: Υπέροχα πλασματα,μαγικά!

Χθες σκεφτόμουν ότι θα χρειαστώ πολλά πανακια αντισηπτικα και υγρό αντισηπτικό κ πρέπει να τη φτιάξω σιγά σιγα:D

Ελπίζω μεσα στην εβδομάδα!

Την άνοιξα είπα εεεε;;;δεν την έκλεισα, βάζω Κουτσού κουτσου πραγματακια!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...