Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Θα μάθουμε σε λίγες ημέρες..

Θα δω τι θα πουν σε εμένα κ ρωτά κ εσύ στη γραμματεία να δούμε τι θα πουν κ στις δύο..

Έτσι θα το κάνουμε!!! Να μας λυθούν οι απορίες επιτέλους!

• Μου αρέσει 1

@Anastasia05nασε με ρε φίλη με το δημόσιο τους!! Πάλευα τη προηγούμενη εβδομάδα να πιάσω γραμμή να μάθω για το πρωτόκολλο που ακολουθούν τώρα με τον ιό κ αν δεν έκλεινα το τηλ θα ήμουν ακόμη σε αναμονή!!!

Το θέμα μας είναι ότι είμαστε αρκετές με διαφορετικούς κιόλας γιατρούς κ ξέρουμε κάποια στάνταρ τιμή κ εχθές μια μανούλα Σεπτεμβρίου γέννησε εκεί κ πλήρωσε λέει το 1/3 της τιμής που εμείς ξέρουμε..

Σκέψου εμείς ξέρουμε το μονοκλινο 280€/4 ημέρες κ εκείνη έδωσε λέει 80€!!:blink:

Κ τώρα λέμε μήπως έχει να κάνει κ η συμμετοχή από το ΙΚΑ όσες έχουμε?? Θα το διελευκανουμε :P 

• Χαχα 1

Just now, Katerina_____ said:

Σε ποια εβδομάδα;

Τον είδα με τον πισινό κάτω στο τέλος της 32ης. Τώρα είμαι 33η κ νομίζω ότι ακόμα στην ίδια θέση είναι. Με το κεφαλάκι κάτω ήταν πριν ένα μήνα. Ούτε κατάλαβα ποτέ γύρισε γιατί είναι πολύ ζωηρός μερικές φορές κ κουνιέται όλη η κοιλιά

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!Με το καλό να έρθουν τα μικρά μας!!!

Ας μου πει κάποια αν έχει φαγούρα στην κοιλιά γτ έχω πεθάνει στο ξύσιμο εδώ και 2 μέρες!

Βάζω 3 φορές τη μέρα κρέμες λάδια αλλά τίποτα!!!πολλή φαγουρα

Εγω έχω φαγούρα πολλές φορές στο δέρμα που ειναι κοιλια ακριβώς κατω από το στήθος.......μ είπε ο γιατρός είναι κ λόγω των σουτιεν και της ζεστης με ιδρώτα κλπ κλπ.......

Just now, Renez είπε:

@Anastasia05nασε με ρε φίλη με το δημόσιο τους!! Πάλευα τη προηγούμενη εβδομάδα να πιάσω γραμμή να μάθω για το πρωτόκολλο που ακολουθούν τώρα με τον ιό κ αν δεν έκλεινα το τηλ θα ήμουν ακόμη σε αναμονή!!!

Το θέμα μας είναι ότι είμαστε αρκετές με διαφορετικούς κιόλας γιατρούς κ ξέρουμε κάποια στάνταρ τιμή κ εχθές μια μανούλα Σεπτεμβρίου γέννησε εκεί κ πλήρωσε λέει το 1/3 της τιμής που εμείς ξέρουμε..

Σκέψου εμείς ξέρουμε το μονοκλινο 280€/4 ημέρες κ εκείνη έδωσε λέει 80€!!:blink:

Κ τώρα λέμε μήπως έχει να κάνει κ η συμμετοχή από το ΙΚΑ όσες έχουμε?? Θα το διελευκανουμε :P 

Ναι στο δημόσιο είναι τσακωμενοι με τα τηλέφωνα δυστυχώς!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλό μήνα! Αυτός ο μήνας θα φέρει πιστεύω μερικά μωρά στην ομάδα μας (ειδικά όσες είμαστε πριν 15/10)

Πήγα χτες στον γιατρό για το θέμα των συσπάσεων κ έκανα nst. Όλα μια χαρά αλλά μου είπε να μην κουράζομαι, τέρμα τα μπανάκια και ξεκούραση φουλ! Κάναμε κ υπέρηχο μιας και είχα κ καιρό να πάω κ βρήκε το μωρό 2.700 ενώ στο ντοπλερ πριν μια εβδομάδα ήταν 2. Τώρα τι να πω... Μωρό όλο εκπλήξεις!

@Katerina_____ εμένα είναι προς τα κατω, γύρισε τον 7ο μήνα.

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα σε όλες!!!:x

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμία... με παρακολουθούν ενδροκρινολογοι στο Έλενα..αρχικά θέλανε να δούμε αν έχω ζαχαρο Γιατί έβγαινε ελάχιστα τσιμπημενο εκει γυρω όταν κάναμε καμπύλη έκανα διατροφή και όλα οκ...μου δώσανε μηχάνημα να μετράω και στο σπιτι.. πριν 3 βδομάδες που πήγα έβγαινε χαμηλό το ζάχαρο στις μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή τα πρωινά 64 με 69 και μεσημέρι γύρω στο 90. Απλά μέχρι να ξαναπάω με βλέπω να έχω γεννήσει με τα ραντεβού που κλείνουν... :? και αναρωτιέμαι είναι ανησυχητικό όταν βγαινεξ χαμηλό ;;; έχει καμία κάποια γνωμη; 

Πόσο τσιμπημενο ήταν στη καμπύλη????έχεις τσεκαρει το μηχανάκι???γιατί εγώ θα σου πω ότι χρησιμοποίησα 3 κ είχαν μεγάλη απόκλιση μέχρι να καταλήξω σε αυτό που έχω τώρα.....!!!!δηλαδή μου έλεγε νηστείας 72 ενώ το τσεκαρα με αιματολογική την ίδια μερα κ είχα 97!!!!

Just now, Irinoula86 είπε:

Εγω έχω φαγούρα πολλές φορές στο δέρμα που ειναι κοιλια ακριβώς κατω από το στήθος.......μ είπε ο γιατρός είναι κ λόγω των σουτιεν και της ζεστης με ιδρώτα κλπ κλπ.......

Ουαου!!! Φοράς ακόμη σουτιέν???

Εγώ ρε φίλη κάτι μπουστακια βάζω ή σουτιέν θηλασμού χωρίς μπανελες χωρίς τίποτε κ πάνω από ώρα δεν αντέχω.. αλλά ναι λογικό να είναι από τον ιδρώτα έχει point!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

κορίτσια εγώ σήμερα έκανα το πρώτο σεμινάριο για τον τοκετό.

θα είναι μια εβδομάδα περίπου και κάθε μέρα έχει κ άλλο θέμα. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει κάπου αλλα είναι ακόμα μια ομαδούλα που σήμερα ειπαμε τις εμπειρίες μας μεχρι τώρα όλες......διαφήμισα και την ομαδούλα μας εδώ.......!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

@marianna1986Έχει να κάνει κ με το μηχάνημα πιστεύω..άλλους αλγόριθμους έχει το κάθε ένα για να υπολογίζει. Βάλε κ το 10% +- ...

Σημασία έχει πως είναι 2+κιλο μωράκι πια:wub:

Just now, Renez είπε:

Ουαου!!! Φοράς ακόμη σουτιέν???

Εγώ ρε φίλη κάτι μπουστακια βάζω ή σουτιέν θηλασμού χωρίς μπανελες χωρίς τίποτε κ πάνω από ώρα δεν αντέχω.. αλλά ναι λογικό να είναι από τον ιδρώτα έχει point!!

αχ δεν μπορω χωρίς σουτιενακι.....ευτυχως ακομα μο κάνουν..... απλά τωρα το κουμπωματακι πίσω έχει αλλάξει θέση.....

θα αρχίσω να φοράω κ εγω του θηλασμού μηπως και δω κπ διαφορά.

Just now, Anastasia05 είπε:

Γενικα δεν είναι καλές οι υπογλυκαιμιες,αν κ το 80 που λες δεν θεωρείται υπογλυκαιμία.. ούτε το 64..

Δεν λέω αλλά γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μου ,απλά οποία ανησυχία αμέσως γιατρο!

Εγώ τον πήρα του είπα για πονακια, κ είπε ξεκουυυυραση. Πόση ξεκούραση πια??? Κι άλλη !<η απάντηση του!!

Κ τα πονακια κλασικά της εγκυμοσύνης:mrgreen:

Τί πονακια; μέσης ή στην κοιλίτσα;εγώ τελευταία νιώθω κάτι ψιλοπονακια σαν περιόδου κ άμα ξαπλώσω λίγο φευγουν

Αμάν πχιααααα με αυτά τα κλασικά της εγκυμοσύνης!!!:lol:

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...