Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Thalia30 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !  Έχουμε κάποια μανούλα που να αναγκάστηκε να αλλάξει γιατρό και νοσοκομείο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη? Είμαι στον 8ο και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και να γεννήσω στο Έλενα αντί για το Λητώ που είναι να γεννησω και ψάχνω γιατρό!

Κορίτσι μου στο Έλενα είμαι όπως είπε η Αναστασία μας κ έχω τον ίδιο γιατρό με την @DemiMom και την @Mariamaraki που κ εκείνες κάνανε "μεταγραφή" σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κ είμαστε όλες πολυ ευχαριστημένες!

Αν θέλεις να σου πω τα στοιχεία του ευχαρίστως,στείλε μου πμ..φιλιά!!

Just now, Katerina_____ είπε:

Να σας ρωτήσω κάτι...σε τι θέση είναι τα μωρά σας;

Εμένα έχει πάρει θέση από τέλη 6ου αν δε κάνω λάθος..δλδ με το κεφαλάκι κατω..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα σε όλες!!!:x

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμία... με παρακολουθούν ενδροκρινολογοι στο Έλενα..αρχικά θέλανε να δούμε αν έχω ζαχαρο Γιατί έβγαινε ελάχιστα τσιμπημενο εκει γυρω όταν κάναμε καμπύλη έκανα διατροφή και όλα οκ...μου δώσανε μηχάνημα να μετράω και στο σπιτι.. πριν 3 βδομάδες που πήγα έβγαινε χαμηλό το ζάχαρο στις μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή τα πρωινά 64 με 69 και μεσημέρι γύρω στο 90. Απλά μέχρι να ξαναπάω με βλέπω να έχω γεννήσει με τα ραντεβού που κλείνουν... :? και αναρωτιέμαι είναι ανησυχητικό όταν βγαινεξ χαμηλό ;;; έχει καμία κάποια γνωμη; 

@Hliolousti μου μην αγχώνεσαι 99% είναι επειδή μεγαλώνει ραγδαία πλέον η κοιλουμπα μας κ τραβάει!! Συμφωνώ με το μικρό μας @elenioz για τα δροσερά ντουζακια κ φυσικά συνέχισε τις κρέμες σου!

Ενημέρωσε κ τον γιατρό σου κ λογικά θα σου πει να το παρακολουθήσεις κ αν τραβήξει ημέρες θα κάνεις κάποιες εξετάσεις..

Όλα θα είναι σούπερ,μπαίνουμε στον μήνα μας όλες αγαπουυυλες!!! 9/9 μπαίνω επιτέλους,σαν ψέμα μου φαίνεται:D

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

@Hliolousti μου μην αγχώνεσαι 99% είναι επειδή μεγαλώνει ραγδαία πλέον η κοιλουμπα μας κ τραβάει!! Συμφωνώ με το μικρό μας @elenioz για τα δροσερά ντουζακια κ φυσικά συνέχισε τις κρέμες σου!

Ενημέρωσε κ τον γιατρό σου κ λογικά θα σου πει να το παρακολουθήσεις κ αν τραβήξει ημέρες θα κάνεις κάποιες εξετάσεις..

Όλα θα είναι σούπερ,μπαίνουμε στον μήνα μας όλες αγαπουυυλες!!! 9/9 μπαίνω επιτέλους,σαν ψέμα μου φαίνεται:D

Σαν ψεμα είναι φίλη μου!!!!! 

Με το καλό σε όλες μας κοντευουμεεεεεεε

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμία... με παρακολουθούν ενδροκρινολογοι στο Έλενα..αρχικά θέλανε να δούμε αν έχω ζαχαρο Γιατί έβγαινε ελάχιστα τσιμπημενο εκει γυρω όταν κάναμε καμπύλη έκανα διατροφή και όλα οκ...μου δώσανε μηχάνημα να μετράω και στο σπιτι.. πριν 3 βδομάδες που πήγα έβγαινε χαμηλό το ζάχαρο στις μετρήσεις που έκανα... Δηλαδή τα πρωινά 64 με 69 και μεσημέρι γύρω στο 90. Απλά μέχρι να ξαναπάω με βλέπω να έχω γεννήσει με τα ραντεβού που κλείνουν... :? και αναρωτιέμαι είναι ανησυχητικό όταν βγαινεξ χαμηλό ;;; έχει καμία κάποια γνωμη; 

Το χαμηλό είναι μια χαρά!! Στο λέω με σιγουριά γτ σκέψου στη καμπύλη μου είχα 81 νηστική,97 τη πρώτη ώρα και 98 στο τέλος..σκέψου το 97 μετά τη γλυκόζη θεωρείται υπόγλυκαιμια αλλά κ πάλι το προτιμούμε τώρα από το ανεβασμένο!

Όπως κ τη πίεση!! Δε μας πειράζει τώρα η χαμηλή, υψηλή δε θέλουμε..

• Μου αρέσει 1

Εμένα είναι σε οριζόντια θέση (34 εβδομάδες)

Εμενα εκεί γύρω γύρισε με το κεφαλάκι κάτω...Ενώ ήταν ισχιακο μέσα σε 1 εβδομάδα είχε πάρει θεσούλα!!!:x

• Ευχαριστώ 1

Πως νιώθεις το πρωί με.αυτο το σάκχαρο? Να τρως μετά τη μέτρηση καλα να ανεβαίνει λιγάκι..

Νομίζω πως είναι εντός Φυσιολογικών τιμών 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

@Mariamaraki στον γιατρό το έχεις πει? Τι σου είπε?? Ααα παρεπιπτόντως μου έστειλε άλλη μια κοπέλα που είναι στο Έλενα (με άλλο γιατρό)κ μου ειπε πως κ σε εκείνη 550€ είπαν το λουξ κ 280€ το απλό..αλλά ούτε εκείνη ξέρει αν είναι με ΙΚΑ..

Αύριο ή μεθαύριο θα πάω με το καλό κ θα ρωτήσω στη γραμματεία..οκ @DemiMom ?;)

Εμένα είναι σε οριζόντια θέση (34 εβδομάδες)

Απ' ότι μου είχε πει ο γιατρός μου κ έχω διαβάσει μέχρι κ 36η -37η αν κ σπάνιο γυρνάνε..κ σκέψου ένα 4% μόνο μένει ισχιακό..άρα πιστεύω θα κάνει τη βουτιτσα του ;)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Πως νιώθεις το πρωί με.αυτο το σάκχαρο? Να τρως μετά τη μέτρηση καλα να ανεβαίνει λιγάκι..

Νομίζω πως είναι εντός Φυσιολογικών τιμών 

Εγώ πραγματικά νιώθω μια χαρά και τρώω χωρίς τύψεις.. :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Το χαμηλό είναι μια χαρά!! Στο λέω με σιγουριά γτ σκέψου στη καμπύλη μου είχα 81 νηστική,97 τη πρώτη ώρα και 98 στο τέλος..σκέψου το 97 μετά τη γλυκόζη θεωρείται υπόγλυκαιμια αλλά κ πάλι το προτιμούμε τώρα από το ανεβασμένο!

Όπως κ τη πίεση!! Δε μας πειράζει τώρα η χαμηλή, υψηλή δε θέλουμε..

Γενικα δεν είναι καλές οι υπογλυκαιμιες,αν κ το 80 που λες δεν θεωρείται υπογλυκαιμία.. ούτε το 64..

Δεν λέω αλλά γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μου ,απλά οποία ανησυχία αμέσως γιατρο!

Εγώ τον πήρα του είπα για πονακια, κ είπε ξεκουυυυραση. Πόση ξεκούραση πια??? Κι άλλη !<η απάντηση του!!

Κ τα πονακια κλασικά της εγκυμοσύνης:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

@Mariamaraki στον γιατρό το έχεις πει? Τι σου είπε?? Ααα παρεπιπτόντως μου έστειλε άλλη μια κοπέλα που είναι στο Έλενα (με άλλο γιατρό)κ μου ειπε πως κ σε εκείνη 550€ είπαν το λουξ κ 280€ το απλό..αλλά ούτε εκείνη ξέρει αν είναι με ΙΚΑ..

Απ' ότι μου είχε πει ο γιατρός μου κ έχω διαβάσει μέχρι κ 36η -37η αν κ σπάνιο γυρνάνε..κ σκέψου ένα 4% μόνο μένει ισχιακό..άρα πιστεύω θα κάνει τη βουτιτσα του ;)

Όχι άλλα θα το πω την Παρασκευή που θ πάω!!! Να δω τι θα μου πει...

Καλά τι γίνεται με τις τιμές στα μονοκλινα πολύ περίεργο!:shock:

• Μπερδεμένη/-ος 1

Εγώ πραγματικά νιώθω μια χαρά και τρώω χωρίς τύψεις.. :mrgreen:

Μην ανησυχείς τότε κορίτσι μου! Αν νιώσεις δυσφορία ,ζαλάδα, δύσπνοια τότε είναι θεμα!

Να τρως κ να το ευχαριστιεσαι!!!

Just now, Renez είπε:

Καλέ πάρε να ρωτήσεις εκεί να ξεμπερδεύεις! Κάποια θέματα εδώ  μέσα γίνονται χαλασμένο τηλέφωνο! :P

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Όχι άλλα θα το πω την Παρασκευή που θ πάω!!! Να δω τι θα μου πει...

Καλά τι γίνεται με τις τιμές στα μονοκλινα πολύ περίεργο!:shock:

Θα μάθουμε σε λίγες ημέρες..

Θα δω τι θα πουν σε εμένα κ ρωτά κ εσύ στη γραμματεία να δούμε τι θα πουν κ στις δύο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...