Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

Έχω  από ψα. Καμία εξέταση.. με πήγαινε έτσι σε ωοληψιες έμβρυομεταφορες. Ζητούσα εξετάσεις και μου έλεγαν οι μαίες ότι ο γιατρός θα το κρίνει. Μετά την δεύτερη αποτυχια με πήρε και μου είπε πάμε και για άλλη προσπάθεια και εννοείται ότι δεν πήγα. Μου είχε πει έχεις ενδομητριωση αλλά δεν μας επηρεαζει. Και εν τέλει μου έκανε ο σφακ λαπαροσκόπηση και τι δεν είδε στην μήτρα....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Κορρρρρίτσιααα! Τί μου κάνετεεε?? Βασικά ξέρω τί μου κάνετε, μόλις σας διάβασα, καλά ακούγεστε!

Να σας γράψω και τα δικά μου, επιτέλους προλαβαίνω!

1. Doppler την περασμένη Τετάρτη: ΚΑΙ μανιταρόπιτα (που της αρέσουν κάτι τέτοιες λιχουδιές) ΚΑΙ μπισκότα σοκολάτας, τίποτα δεν έπιασε, πάλι κοιμόταν στην εξέταση ενώ ήταν ιδιαίτερα ζωηρή εκείνες τις μέρες... Τέτοια είναι! Την έκραξα λίγο όταν βγήκαμε απ΄το ιατρείο και τεντωνόταν απ'τον ωραίο ύπνο της,  την υπερασπιζόταν ο σύζυγος.... Τέσπα, λίγο κράτησε η εξέταση, πάλι καλά γιατί το ξάπλα στην πλάτη ισοδυναμεί πλέον με κινέζικο βασανιστήριο για τη μεσούλα μου... 1700 η Κυρία στις 32 εβδομάδες και 42 εκατοστά, μεγαλώνει λέει με μαθηματική ακρίβεια! Το κεφαλάκι κάτω όπως πρέπει, είδαμε και φωτό πρώτη φορά! Σε κανέναν δε μοιάζει, μάγουλα έχει μπόλικα πάντως και βγήκε με μύτη αφρικάνικη γιατί είχε κολλήσει τη μυτούλα στη μήτρα λέει! Σαν να χει κολλήσει τη μούρη της στο τζάμι ένα πράμα... Εν ολίγοις όχι, δεν ενθουσιάστηκα με τη φωτό, ελπίζω νεξτ γουικ να βγάλει καμια καλύτερη ο γυναικολόγος! Ααααα, η γούτσου γούτσου λεπτομέρεια είναι ότι έχει λέει πολλά μαλλιά που επέπλεαν στον υπέρηχο, οπότε θα βγει λέει μακρυμαλλούσα! Έχει να μοιάσει το παιδί, έχουμε κι οι 2 τίγκα μαλλιά!

2. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, έκανα τα μπανάκια μου, χόρεψα τα καλαματιανοτσάμικά μου στα βαφτίσια του ανιψιού χθες (στο χωριό του άντρα μου ο κόσμος δεν είναι κακεντρεχής να μου λέει αηδίες, τουλάχιστον όχι μπροστά μου! Εγώ βέβαια ήμουν πταίσμα μπροστά στην κουνιάδα που μ'είχε πιάσει άγχος με το πόσο κοντό ήταν το φουστάνι της -που μεταξύ μας πιστεύω ότι ήταν πουκαμίσα-, λέω θα σηκώσει τα χέρια στο ζεϊμπέκικο και θα φανούν όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο υποψήφιος γαμπρός! Ίσως βέβαια ήταν πρακτική μάρκετινγκ δια την προσέλκυσιν αυτού, ποιός ξέρει... anyway, θα χουν τουλάχιστον με κάποιον άλλον ν ασχοληθούν!).

Αλλά ο ύπνος κορίτσια, δύσκολη πίστα! Εκτός του ότι για ν'αλλάξω πλευρό είναι ολόκληρη διαδικασία: α. να γυρίσω εγώ β. να τοποθετήσω την κοιλιά γ. να φτιάξω το μαξιλάρι δ. να δυσανασχετήσει η μικρή με τις αντίστοιχες κλοτσιές τύπου ("τί θες και κουνιέσαι πάλι, με ξεβόλεψες, βάλε το πόδι σου πιο κάτω με πιέζειιιις!") και να πάρει κι αυτή μια βολική θέση.... Κι εκεί στις 4μιση με πιάνει μια ωραία αϋπνία που είμαι σε φουλ φόρμα και μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, έτσι με τη δροσούλα αλλά δεν το κάνω βέβαια γιατί έχω την ελπίδα να ξανακοιμηθώ, και περιμένω να ξυπνήσει εκεί στις 6μιση ο σύζυγος (ή τον ξυπνάω λίγο πιο πριν και καλά με αγκαλιές, επειδή βαριέμαι και θέλω παρέα στην ουσία....) οπότε και ξαναξεραίνομαι μέχρι τις 10.30...

3. Έχω σχεδόν τελειώσει τη βαλίτσα του μαιευτηρίουυυυ! 33η εβδομάδα, είπα να μαι χαλαρή και να τα κάνω τώρα τα περισσότερα που νιώθω καλά, ποιός ξέρει στη συνέχεια, μπορεί να μην την παλέψω! Ρώτησα μια μαία και μου πε ότι για ρούχα δικά μου εξόδου, να πάρω ρούχα στα οποία χώραγα 5-6 μηνών... Α, για την Κυρία δεν έχω ψωνίσει κάτι ακόμα, δεν έχουν έρθει τα μι-σεζόν οπότε περιμένω την παραλαβή του Σεπτέμβρηηηη!

4. Α, με είχατε αφήσει που χα γυρίσει 105 απ'τις διακοπές και είχα φρικάρει, 101,2 σήμερα στη ζυγαριά της διατροφολόγου... Ουφ, πάει κι αυτό το σοκ!

5. Σας σπρώχνει κι εσάς όποιο σκληρό αντικείμενο ακουμπάει στην κοιλιά σας?? (χέρι, στρώμα, ζώνη αμαξιού, βιβλίο...) πολύ αστείο!

Πωπωωω μια μακρομαλλουσα! Έτσι να διασκεδάζεις και να περνάς όμορφα ! Ίδια κιλά είχαν οι δικές μας στις 32 εβδομάδες :D

@Renez Και εμένα έτσι ακριβώς!!! Τώρα έχει μάθει κ του μπαμπά της και δεν κρύβεται όπως πριν. Αλλά μόνο σε εμάς τους δύο -- όποιος άλλος πάει να την ακουμπήσει σταματάει επιτόπου. Η γιατρός μου είπε ότι το καταλαβαίνουν κ από την θερμοκρασία του δέρματος ότι είμαστε εμείς. 

Για τον ύπνο αφήστε.... Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου. Με κλοτσούσε τόσο πολύ και δυνατά που ένιωθα να ταράζονται τα πάντα μέσα μου. Μιλάμε για πονοοοο όχι αστεία. Αφού λέω πάει θα βγει κανένα πόδι από εκεί κάτω.  

@Eva137 Αχχχ άνοιξε η όρεξη με τόσες πίτες που διάβασα 8 η ώρα το πρωί! Παωω βουρρ στο φούρνο απέναντι να πάρω. -Οχι όχι μην με πιέζεις, θα φάω μια κ για εσάς :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz said:

Πωπωωω μια μακρομαλλουσα! Έτσι να διασκεδάζεις και να περνάς όμορφα ! Ίδια κιλά είχαν οι δικές μας στις 32 εβδομάδες :D

@Renez Και εμένα έτσι ακριβώς!!! Τώρα έχει μάθει κ του μπαμπά της και δεν κρύβεται όπως πριν. Αλλά μόνο σε εμάς τους δύο -- όποιος άλλος πάει να την ακουμπήσει σταματάει επιτόπου. Η γιατρός μου είπε ότι το καταλαβαίνουν κ από την θερμοκρασία του δέρματος ότι είμαστε εμείς. 

Για τον ύπνο αφήστε.... Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου. Με κλοτσούσε τόσο πολύ και δυνατά που ένιωθα να ταράζονται τα πάντα μέσα μου. Μιλάμε για πονοοοο όχι αστεία. Αφού λέω πάει θα βγει κανένα πόδι από εκεί κάτω.  

@Eva137 Αχχχ άνοιξε η όρεξη με τόσες πίτες που διάβασα 8 η ώρα το πρωί! Παωω βουρρ στο φούρνο απέναντι να πάρω. -Οχι όχι μην με πιέζεις, θα φάω μια κ για εσάς :mrgreen:

Έτσι, φάε να το ευχαριστηθείς!:P Και φάε μία και για εμένα τη στερημένη!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Κορίτσια τα μάθατε???? Ένας μήνας έμεινε λίγο πολύ!!!:x

Καλο.μηνα!

Ναι!!! Κάτι έχω ακούσει:tongue:

Περιμένουμε όλο αγωνία να σκάσουν μύτη τα πρώτα νινακια! Όσο πιο μετά γίνεται βεβαια:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα! 

Χάθηκα ξανά γιατί έλειπα αλλο ενα 4 ημέρο στα γνωστα λημέρια ένεκα του καυσωνα! Εχω να πω ότι σχεδόοον έχουμε τελειώσει τις δουλειές.. @Eva137 κουράγιο τελείωσατε και σεις σχέδον.. Αλλα φωτιά στο aircontition!

Εδώ και 2 μερες καθαρίζω αν και η γενική θα γίνει σκ! 

Αύριο έχω γιατρό και θα σας πω τα νεα!!! 

@Jasmine@ ουτε να το συζητας περι μαυρίλας! Εύχομαι τα καλύτερα! 

@Hope89 πω πω τι κορίτσια!!! 

@OctoberMom και μένα λιγο πλακουτσωτη φαινεται η μύτη και μας κοιτάω ολους αλλα σε έχει κανείς μας.. Κανω αναδρομή και σε ξαδερφια β.. Ίδωμεν :mrgreen:

Ο μικρός πιο πολύ κολυμπάει πάρα χτυπάει! 

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!Με το καλό να έρθουν τα μικρά μας!!!

Ας μου πει κάποια αν έχει φαγούρα στην κοιλιά γτ έχω πεθάνει στο ξύσιμο εδώ και 2 μέρες!

Βάζω 3 φορές τη μέρα κρέμες λάδια αλλά τίποτα!!!πολλή φαγουρα

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια σας! Ενας μήνας + κάτι λίγο απέμεινε.. καλό κουράγιο σε όσες έχουν εκκρεμότητες με ανακαινίσεις κ ψώνια και στη @Jasmine@ 

@Hliolousti αυτό να το αναφέρεις άμεσα στο γιατρό, ίσως σε βάλει να κάνεις 2-3 εξετάσεις αίματος για να αποκλειστεί κάτι παθολογικό. Λογικά δεν είναι τίποτα αλλά οπωσδήποτε πες το άμεσα!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!Με το καλό να έρθουν τα μικρά μας!!!

Ας μου πει κάποια αν έχει φαγούρα στην κοιλιά γτ έχω πεθάνει στο ξύσιμο εδώ και 2 μέρες!

Βάζω 3 φορές τη μέρα κρέμες λάδια αλλά τίποτα!!!πολλή φαγουρα

Εγώ το έπαθα πριν καμιά εβδομάδα με δύο. Τρομερά έντονη φαγούρα ειδικά γύρω από τον αφαλό αλλά κ στο στήθος. Ευτυχώς έφυγε μετά από 2-3 μέρες. Εμένα με βοήθησαν τα δροσερά ντουζακια και οι κρύες κομπρεσες πάνω. Έβαζα και τις κρέμες μου αλλά δεν είχε καμία ιδιαίτερη διαφορα. Νμζ είναι επειδή τραβάει το δέρμα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μας. 

Εγώ φοβήθηκα λέω πάει θα κάνω κ καμιά ραγαδα τώρα εκεί. Αλλά ευτυχώς τίποτα! Νεράκι πολύ πιες επίσης! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου καλησπέρα !  Έχουμε κάποια μανούλα που να αναγκάστηκε να αλλάξει γιατρό και νοσοκομείο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη? Είμαι στον 8ο και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και να γεννήσω στο Έλενα αντί για το Λητώ που είναι να γεννησω και ψάχνω γιατρό!

Διαφημίσεις

Just now, Thalia30 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !  Έχουμε κάποια μανούλα που να αναγκάστηκε να αλλάξει γιατρό και νοσοκομείο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη? Είμαι στον 8ο και σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και να γεννήσω στο Έλενα αντί για το Λητώ που είναι να γεννησω και ψάχνω γιατρό!

Θα σε κατατοπίσει η @Renez!! Υπάρχει κ topic νομιοζω που μιλάνε για το Έλενα!

Αν επιτρέπεται,πως πήρες αυτή την απόφαση? Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι εκτός από τους προφανείς?(οικονομικοί?) Για εμένα θα ήταν πρώτος λόγος αυτός!

Q1jtp2.png

Just now, Thalia30 είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ στο Έλενα είμαι από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αν θες μπορώ να ρωτησω τον γιατρό μου την άλλη Τετάρτη που θα παω. Αν θες λεπτομέρειες σου στέλνω σε μήνυμα.

Just now, Aurora S είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και τα μωράκια σας! Ενας μήνας + κάτι λίγο απέμεινε.. καλό κουράγιο σε όσες έχουν εκκρεμότητες με ανακαινίσεις κ ψώνια και στη @Jasmine@ 

@Hliolousti αυτό να το αναφέρεις άμεσα στο γιατρό, ίσως σε βάλει να κάνεις 2-3 εξετάσεις αίματος για να αποκλειστεί κάτι παθολογικό. Λογικά δεν είναι τίποτα αλλά οπωσδήποτε πες το άμεσα!!

Just now, elenioz είπε:

Εγώ το έπαθα πριν καμιά εβδομάδα με δύο. Τρομερά έντονη φαγούρα ειδικά γύρω από τον αφαλό αλλά κ στο στήθος. Ευτυχώς έφυγε μετά από 2-3 μέρες. Εμένα με βοήθησαν τα δροσερά ντουζακια και οι κρύες κομπρεσες πάνω. Έβαζα και τις κρέμες μου αλλά δεν είχε καμία ιδιαίτερη διαφορα. Νμζ είναι επειδή τραβάει το δέρμα που μεγαλώνει η κοιλίτσα μας. 

Εγώ φοβήθηκα λέω πάει θα κάνω κ καμιά ραγαδα τώρα εκεί. Αλλά ευτυχώς τίποτα! Νεράκι πολύ πιες επίσης! 

Κορίτσια μου θα πάω την Πέμπτη ούτως η άλλως στη γιατρό και μου είπε ότι αν το έχω μέχρι τότε θα μου γράψει εξετάσεις.

Απλά είπα να ρωτήσω αν το έχει και καμιά άλλη για να μου φύγει λίγο το άγχος κ η απορία!

@elenioz πίνω πολύ νερο ούτως η άλλως αλλά θα κάνω αυτό που λες με τα δροσερά ντουζ και κομπρασες γτ κάνω ζεστά μπανάκια η αλήθεια είναι!!Σε ευχαριστω πολύ με καθησύχασε που το έχεις κι εσύ σαν εμπειρία γτ τρόμαξα λέω λες να είναι κάτι κακό;

Ttx1p3.png

Just now, Thalia30 είπε:

Σου έστειλα προσωπικό :-D 

@Hliolousti Ναι μην αγχώνεσαι! Θα δεις φυσικά τι θα σου πει και ο γιατρός αλλά πιστεύω είναι απλά που τεντώνει το δέρμα μας και αφυδατώνεται. Ελπίζω να σε βοηθήσουν τα δροσερά ντουζακια και οι κομπρεσες - εμένα με ανακούφιζαν πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...