Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

Έχω  από ψα. Καμία εξέταση.. με πήγαινε έτσι σε ωοληψιες έμβρυομεταφορες. Ζητούσα εξετάσεις και μου έλεγαν οι μαίες ότι ο γιατρός θα το κρίνει. Μετά την δεύτερη αποτυχια με πήρε και μου είπε πάμε και για άλλη προσπάθεια και εννοείται ότι δεν πήγα. Μου είχε πει έχεις ενδομητριωση αλλά δεν μας επηρεαζει. Και εν τέλει μου έκανε ο σφακ λαπαροσκόπηση και τι δεν είδε στην μήτρα....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου από δουλειές μόνο τα απαραίτητα κ αυτά με το ζόρι! Πραγματικά πιστεύω αν δεν είχαμε τη ζέστη θα τα κάναμε όλα πιο άνετα! Αχ καλοκαιράκι σε αγαπάμε όμως κ του χρόνου θα πλατσουριζουμε με τα μωράκια μας!!! Εμείς κάνουμε μια δουλειά ο καθένας την ημέρα για να μαζευτούν όλα από καθαριότητα κ συμμάζεμα κ λέω πριν γεννήσω να πάρω μια γυναίκα να μου κανεί μια γενική αν χρειαστεί. Από Τρίτη μόνο μαγείρεμα θα κάνω κ τπτ άλλο γτ πάω δουλειά 2-9. Ο αντρας μ τα υπόλοιπα σιγά σιγά ότι μπορεί, ανάλογα κ τι ώρα θα σχολάει κι αυτός.

Μίλησα κ με μια κοπέλα παλιά μ μαθήτρια που έχει τελειώσει βρεφονηπιοκομος κ έχει δουλέψει κ λίγο σε παιδικό, για να έρχεται από Νοέμβρη να βοηθάει τη πεθερά μ με τα παιδιά όταν θα λείπω κανα 4ωρο. Ελπίζω να μπορέσει γτ το έχω μεγαλο άγχος αυτό.

Το εντερακι εμένα με βασανίζει καιρό... Δεν είμαι κ δεν ήμουν ποτε δυσκοιλια. Μονο στις εγκυμοσύνες Με πονάει με κάποια φαγητά πχ όσπρια, τηγανητά, πιπεριές! Μερικές φορές κ αν τυχόν ζοριστω. Οξύς πόνος ανυποφορος που μπορεί να περάσει με 1 χαμομηλάκι. Στα δύσκολα είπε ο ντοκ σπασμοαποτελ...δεν έχω πάρει όμως. Αν ο πόνος είναι δεξιά, αυτό το ατιμουτσικο είναι. Και ναι νομίζω ότι αυτό μου κάνει κ συσπάσεις στη μήτρα ή είναι αντανακλαστικος πόνος. 

Κορίτσια όταν ενημερωθητε για τα σχετικά του μαιευτηρίου κ περί κοβιντ πείτε μας. Εγώ θα πάρω την άλλη βδομάδα,να δω τον γιατρό πρώτα να κανονίσουμε κ θα πάρω κ θα σας πω. Ρώτησα εδώ τον μικροβιολόγος αν κάνει τεστ κ με ρώτησε ποιο θέλω αντισωμάτων ή μοριακό,Μήπως ξέρετε? 

Νομίζω κι εγώ μου είπε μοριακό η έγκυος κ αντισωμάτων ο συνοδός.

Ελπίζω να με ενημερώσουν για όλα αύριο από το τηλέφωνο. Ότι μάθω θα ενημερώσω!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Τι ωραία που τελειώνετε σιγά σιγά με όλα κ τα του σπιτιού κ τα του μωρου κ μπαίνουν όλα σε μια σειρά! Πραγματικά το χειρότερο μου ήταν όλον αυτόν τον καιρό που ψάχναμε εντατικά σπίτι η όλη ανασφάλεια που ένιωθα.. Από τη στιγμή που είδαμε ότι δεν βρίσκουμε σπίτι κ ότι ακόμη κ τώρα να βρούμε δεν προλαβαίνουμε με τίποτα να πακεταρουμε κ να μετακομίσουμε (το άγχος θα ήταν τεράστιο) έφυγε πολυυυυ μεγάλο βάρος από επάνω μου κ μπόρεσα επιτέλους να συγκεντρωθω στην προετοιμασία για τις μικρές! Αφού κατάφερες να πείσεις κ εσύ τον άντρα σου για βοήθεια στο σπίτι μου δίνεις πολλές ελπίδες!!! Αχ...αυτές οι καούρες κ οι παλινδρομήσεις δεν υποφέροντας κορίτσια... Ευτυχώς δεν μας έμεινε πολύ ακόμη! Κ να ξέρετε ότι μετά εξαφανίζονται ως δια μαγείας, δεν θα το πιστεύετε!!! Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς όσο χρόνο έχεις τώρα κ να περνάς όμορφες χαλαρές στιγμές! Να περάσετε τέλεια κοριτσοπαρεα!!

Σίγουρα αυτή η ζέστη δυσκολεύει πολύ την κατάσταση... Κ εννοείται, από δουλειές τα βασικά κ μόνο να διατηρείται το σπίτι καθαρό όσο γίνεται! Εσύ αρχίζεις κ δουλεια τώρα... Χαρά στο κουράγιο σου με την κοιλιά κ με τη ζέστη!! Πολύ σημαντικό το ότι μπορεί κ σε βοηθάει έστω λίγο ο άντρας σου με τις δουλειές..

Μακάρι να μπορέσει η κοπέλα να έρχεται να βοηθάει με τα παιδιά! Ειδικά για τον μικρό θα είναι πολύ ωραίο να περνάει τις ώρες του δημιουργικά! Τελικά με τον παιδικό τι κάνατε;; Εμείς έχουμε γραφτεί στα προνήπια (ο γιος μου είναι 28 Δεκεμβρίου γεννημένος κ αν κ 3,5 εντάσσεται στα υποχρεωτικά προνήπια) αλλά σίγουρα τους πρώτους μήνες δεν θα τον στέλνω για να μην μας κουβαλάει ιώσεις στο σπίτι - είναι κ ο κορονοιος...

Έχω την εντύπωση ότι το τεστ που χρειάζεται είναι το μοριακό, αλλά θα μάθω για σιγουριά κ θα σου πω!

Τον πήραν και στον παιδικό στα μικρά γτ κλείνει 3 τον Νοέμβριο. Θα τον στείλω τώρα τον Σεπτέμβρη κ μετά από Μάρτη θεωρητικά πάντα μιλωντας! Περιμένω να μας πάρει τηλ η δασκάλα γτ δν μας έχουν πει ποτέ αρχίζουν ακόμα αυτοί. Κ τον δικό μου δλδ προνηπιο θα τον πάρουν του χρόνου!!! Μεγάλωσε το μωρό μου,είναι μαθητής!!!

@Anastasia05χμμμ αυτό είχα ακούσει κι εγώ. Ρωτήστε κ τιμές να διασταυρώσουμε! Εμένα μ είπε 65 αντισώματα κ 130 μοριακό.

@Eva137 σούπερ το πάρτυ στη πισίνα !!! Και κοριτσοπαρεα!!! Τι τέλειο! Να περάσετε όμορφα κ να χαλαρώσεις! Πιες κ κάνα κοκτέιλ virgin δροσερό τώρα που τα λιγουρευτικα! Καλές βόλτες με το καρότσι σας! Αγαπω chicco αθάνατο! Διαμορφώνεται κ το σπίτι μια χαρά, να ηρεμήσεις σιγά σιγά!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Μπαίνω αργά και σας διαβάζω αλλά είναι η μόνες ώρες τις ημέρας που μπορώ να χαλαρώσω (οι μαμάδες ξέρουν)

@Hope89 σε βρίσκω πολύ πάουερ για διδυμομανουλα! Όπως και την @Eva137. Πραγματικά τις τελευταίες μέρες πονάω παντού αν και έχω ακόμα ενέργεια να κάνω πολλά πράγματα και με τη μικρή... Το σώμα όμως δεν ακολουθεί σιγά σιγά και μερικές φορές αισθάνομαι μια "πιγκωση" χαμηλά, ειδικά προς το τέλος της ημέρας! Θέλω να εξαντλήσω και τον 9ο τρομάρα μου:lol:. Αλήθεια @Hope89 μιας και θα πάτε κ εσείς στα προνήπια έχεις μιλήσει με τη νηπιαγωγό; Σκέφτομαι κ εγώ να την κρατήσω κάνα 2-3 μήνες εκτός αλλά επειδή είναι υποχρεωτική εκπαίδευση πλέον μήπως δεν γίνεται για τόσο πολυ. Θα πάω μια βόλτα την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω αν θα υπάρξει κάποιο προβλημα.

@Jasmine@ όλα καλά;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

2 hours ago, Christinα said:

Τον πήραν και στον παιδικό στα μικρά γτ κλείνει 3 τον Νοέμβριο. Θα τον στείλω τώρα τον Σεπτέμβρη κ μετά από Μάρτη θεωρητικά πάντα μιλωντας! Περιμένω να μας πάρει τηλ η δασκάλα γτ δν μας έχουν πει ποτέ αρχίζουν ακόμα αυτοί. Κ τον δικό μου δλδ προνηπιο θα τον πάρουν του χρόνου!!! Μεγάλωσε το μωρό μου,είναι μαθητής!!!

@Anastasia05χμμμ αυτό είχα ακούσει κι εγώ. Ρωτήστε κ τιμές να διασταυρώσουμε! Εμένα μ είπε 65 αντισώματα κ 130 μοριακό.

@Eva137 σούπερ το πάρτυ στη πισίνα !!! Και κοριτσοπαρεα!!! Τι τέλειο! Να περάσετε όμορφα κ να χαλαρώσεις! Πιες κ κάνα κοκτέιλ virgin δροσερό τώρα που τα λιγουρευτικα! Καλές βόλτες με το καρότσι σας! Αγαπω chicco αθάνατο! Διαμορφώνεται κ το σπίτι μια χαρά, να ηρεμήσεις σιγά σιγά!

Σ'ευχαριστώ Χριστινάκι μου! Ωραία περάσαμε... τελικά τη βγάλαμε με καφέ starbucks (ντεκαφεϊνέ) και τα γλυκά που είχα πάρει από το ζαχαροπλαστείο!:P Μόνο που με έφαγαν τα κουνούπια την ώρα που φεύγαμε. Πώς γίνεται και επιτίθενται μόνο σε μένα κάθε φορά δεν το καταλαβαίνω!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Σ'ευχαριστώ Χριστινάκι μου! Ωραία περάσαμε... τελικά τη βγάλαμε με καφέ starbucks (ντεκαφεϊνέ) και τα γλυκά που είχα πάρει από το ζαχαροπλαστείο!:P Μόνο που με έφαγαν τα κουνούπια την ώρα που φεύγαμε. Πώς γίνεται και επιτίθενται μόνο σε μένα κάθε φορά δεν το καταλαβαίνω!

Μμμ γιαμ γιαμ! Καφέ σταρμπακς περιποιημένο με τα όλα του κ γλυκά!!! Δλδ μόνο επιδόρπια...αχ τι μου λες ξημερωματιατικα! Τα κουνουπακια σε προτιμούν μάλλον λόγω  αυξημενης θερμοκρασιας στο σώμα σου. Εμένα γενικά δεν με προτιμούν γτ έχω τους κουνουπομαγνητες μπαμπά κ υιό...χιχιχιχι αλλά μ κάνουν κ εμένα φέτος κάτι ανεπαισθητα μπιμπικακια που με ψιλοτρωνε που κ που.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα said:

Μμμ γιαμ γιαμ! Καφέ σταρμπακς περιποιημένο με τα όλα του κ γλυκά!!! Δλδ μόνο επιδόρπια...αχ τι μου λες ξημερωματιατικα! Τα κουνουπακια σε προτιμούν μάλλον λόγω  αυξημενης θερμοκρασιας στο σώμα σου. Εμένα γενικά δεν με προτιμούν γτ έχω τους κουνουπομαγνητες μπαμπά κ υιό...χιχιχιχι αλλά μ κάνουν κ εμένα φέτος κάτι ανεπαισθητα μπιμπικακια που με ψιλοτρωνε που κ που.

Χαχα, είμαι κακή επιρροή τελικά!:P Κι εσύ τί κάνεις καλέ ξύπνια τόσο νωρίς?

Χμ, λες να φταίει αυτό για τα κουνούπια? Αν και η μια φίλη μου είναι κι αυτή έγκυος (στον 3ο μήνα) και δεν την πειράξανε καθόλου. Πάντα μου έδειχναν μια προτίμηση εμένα βέβαια, αλλά ίσως τώρα λίγο παραπάνω... μέσα σε δυο λεπτά με τσίμπησαν 3-4 σε κάθε πόδι και 2 στην πλάτη, τί να πω...:unsure:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, είμαι κακή επιρροή τελικά!:P Κι εσύ τί κάνεις καλέ ξύπνια τόσο νωρίς?

Χμ, λες να φταίει αυτό για τα κουνούπια? Αν και η μια φίλη μου είναι κι αυτή έγκυος (στον 3ο μήνα) και δεν την πειράξανε καθόλου. Πάντα μου έδειχναν μια προτίμηση εμένα βέβαια, αλλά ίσως τώρα λίγο παραπάνω... μέσα σε δυο λεπτά με τσίμπησαν 3-4 σε κάθε πόδι και 2 στην πλάτη, τί να πω...:unsure:

Εεεε ξερεις... της εγκυμοσύνης...έκλαψε λίγο κι ο μικρός,πεταχτηκα κ ξαγρυπνησα...και τώρα πεινάω...μυρίζω όλους τους φούρνους της πόλης κ προσπαθώ να εντοπίσω τη πιο λαχταριστή λιχουδιά που ΔΕΝ θα φαω. Πολύ με βασανίζει αυτή η μυτη:tongue: 

Αν δεν θες να βάλεις κρεμουλα, βάλε λίγο ξυδακι στα τσιμπήματα να μην σε τρώνε! Εγώ λέω στον άντρα μ χρονια τώρα με παράπονο...ούτε τα κουνούπια δεν με πλησιάζουν εμένα...Για να αρπάξω καμμία κολακια ξέρεις!:lol:

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εεεε ξερεις... της εγκυμοσύνης...έκλαψε λίγο κι ο μικρός,πεταχτηκα κ ξαγρυπνησα...και τώρα πεινάω...μυρίζω όλους τους φούρνους της πόλης κ προσπαθώ να εντοπίσω τη πιο λαχταριστή λιχουδιά που ΔΕΝ θα φαω. Πολύ με βασανίζει αυτή η μυτη:tongue: 

Αν δεν θες να βάλεις κρεμουλα, βάλε λίγο ξυδακι στα τσιμπήματα να μην σε τρώνε! Εγώ λέω στον άντρα μ χρονια τώρα με παράπονο...ούτε τα κουνούπια δεν με πλησιάζουν εμένα...Για να αρπάξω καμμία κολακια ξέρεις!:lol:

Κ δεν χαίρεσαι??? Έχω βρει την υγεία μου με τον άντρα μου ολα σε αυτόν πάνε! Και τώρα πια κ στον γιο! 

Καλά να είναι η θαυματουργή μωβ κρέμα , μας έχει σώσει!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!!εγώ γύρισα χθες από τις διακοπές μου!!!!!ήταν ωραίαααα αλλα δυσκολεύτηκα και λίγο........δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα στο κρεβάτι που κοιμόμουν...... αλλά είχα αρκετή ενέργεια....... ήμασταν όλη μερα στη θάλασσα χωρίς να κάνω μπάνιο αλλά δεν με ένοιαζε καθώς δεν έιχε και πολύ ζέστη...... επίσης ήταν ωραία η περιποίηση την οποία δεχομουν με χαρα από πεθερούλα και όλους τους υπόλοιπους γύρω γύρω.....Περπατούσαμε το βραδάκι λιγάκι και μ άρεσε τόσο πολύ....... Είναι καλό να περπατάμε ρε κορίτσια ή όχι άκομα???? εγω περπατάω αρκετά και δεν ξ'ερω αν κάνει. Για πείτε.....

από σήμερα ξεκινούν οι εντατικές προετοιμασίες για το μωρό μας........ δεν έχει κλείσει τπτ ακόμη και πρωι πρωι αγχωθηκα....έχω σηκωθεί από τις 6 και καταγράφω τι δουλειές πρέπει να γίνουν.

η αλήθεια ένα φόβο τον έιχα στις διακοπές μηπως γεννήσω.... αλλά όλα καλά ευτυχώς....τωρα και πάλι πιστευω ότι θα γεννήσω πολύ πιο νωρίς από ΠΗΤ..... τουλαχιστον θέλω να είμαι έτοιμη...

Σας διάβαζα καθολη τη διάρκεια των διακοπών....ελπίζω να είστε όλες καλα!!!! και εσυ @Jasmine@ κορίτσι μου.....!!!!!πες μας πως είσαι.......και τι γίνεται.....

πάω να ετοιμαστώωωωωωω........

• Μου αρέσει 4

Λοιπόν μιλησα με μαιευτήριο. Μοριακός έλεγχος και στους δύο (200€ συνολο) κι αν θέλουμε να τις κάνουμε εκτός τις εξετάσεις, μέχρι 48 ώρες πριν. Τα τρίκλινα χρησιμοποιούνται σαν δίκλινα.

Μου είπαν ότι αλλάζουν αυτά συχνά κι ότι είναι νωρίς ακόμη(της είπα ότι γεννάω Οκτώβριο)

Χαρτιά δεν χρειάζονται,μόνο αριθμό ΑΜΚΑ αφμ και ένα iban δικο μου. Και να έχουμε ταυτότητες εγώ κ ο άντρας μου

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05
  • Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Μεγάλωσε μωρέ κ τι δικό σου αντράκι! Με το καλό να ξεκινήσετε!! Κ εγώ σκεφτόμουν να τον στείλω λίγο τον Σεπτέμβριο κ μετά πάλι από τη νέα χρονιά.. αλλά μετά σκέφτομαι ότι ίσα που θα περάσει την προσαρμογή θα πρέπει να σταματήσουμε.. κ επίσης δεν ξέρω κατά πόσο έχω αντοχή για προσαρμογή! Από την άλλη, τον λυπάμαι κ να είναι κλεισμένος στο σπίτι.. 

7 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Μπαίνω αργά και σας διαβάζω αλλά είναι η μόνες ώρες τις ημέρας που μπορώ να χαλαρώσω (οι μαμάδες ξέρουν)

@Hope89 σε βρίσκω πολύ πάουερ για διδυμομανουλα! Όπως και την @Eva137. Πραγματικά τις τελευταίες μέρες πονάω παντού αν και έχω ακόμα ενέργεια να κάνω πολλά πράγματα και με τη μικρή... Το σώμα όμως δεν ακολουθεί σιγά σιγά και μερικές φορές αισθάνομαι μια "πιγκωση" χαμηλά, ειδικά προς το τέλος της ημέρας! Θέλω να εξαντλήσω και τον 9ο τρομάρα μου:lol:. Αλήθεια @Hope89 μιας και θα πάτε κ εσείς στα προνήπια έχεις μιλήσει με τη νηπιαγωγό; Σκέφτομαι κ εγώ να την κρατήσω κάνα 2-3 μήνες εκτός αλλά επειδή είναι υποχρεωτική εκπαίδευση πλέον μήπως δεν γίνεται για τόσο πολυ. Θα πάω μια βόλτα την άλλη εβδομάδα να ρωτήσω αν θα υπάρξει κάποιο προβλημα.

@Jasmine@ όλα καλά;

Αχ αυτό το σώμα είναι που δεν ακολουθεί πια!! Τι να κάνουμε, ειμαστε κ στο τέλος.. αυτό που λες για το αν θα μπορούμε να λειπουμε τόσο μιας κ τα προνήπια είναι υποχρεωτικά με προβληματίζει κ εμένα κ δεν έχω συζητήσει ακόμη σχετικά.. θέλω να πιστεύω ότι κ λόγω κορονοιου θα είναι πιο ελαστικά τα πράγματα...

Just now, Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!!!εγώ γύρισα χθες από τις διακοπές μου!!!!!ήταν ωραίαααα αλλα δυσκολεύτηκα και λίγο........δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα στο κρεβάτι που κοιμόμουν...... αλλά είχα αρκετή ενέργεια....... ήμασταν όλη μερα στη θάλασσα χωρίς να κάνω μπάνιο αλλά δεν με ένοιαζε καθώς δεν έιχε και πολύ ζέστη...... επίσης ήταν ωραία η περιποίηση την οποία δεχομουν με χαρα από πεθερούλα και όλους τους υπόλοιπους γύρω γύρω.....Περπατούσαμε το βραδάκι λιγάκι και μ άρεσε τόσο πολύ....... Είναι καλό να περπατάμε ρε κορίτσια ή όχι άκομα???? εγω περπατάω αρκετά και δεν ξ'ερω αν κάνει. Για πείτε.....

από σήμερα ξεκινούν οι εντατικές προετοιμασίες για το μωρό μας........ δεν έχει κλείσει τπτ ακόμη και πρωι πρωι αγχωθηκα....έχω σηκωθεί από τις 6 και καταγράφω τι δουλειές πρέπει να γίνουν.

η αλήθεια ένα φόβο τον έιχα στις διακοπές μηπως γεννήσω.... αλλά όλα καλά ευτυχώς....τωρα και πάλι πιστευω ότι θα γεννήσω πολύ πιο νωρίς από ΠΗΤ..... τουλαχιστον θέλω να είμαι έτοιμη...

Σας διάβαζα καθολη τη διάρκεια των διακοπών....ελπίζω να είστε όλες καλα!!!! και εσυ @Jasmine@ κορίτσι μου.....!!!!!πες μας πως είσαι.......και τι γίνεται.....

πάω να ετοιμαστώωωωωωω........

Τι καλά!! Γέμισες μπαταριες, ξεκουραστηκες κ τώρα ηρθε η ώρα για τις ωραίες προετοιμασίες!! Όσο για το περπάτημα, νομίζω ότι τώρα προς το τέλος καλο είναι να το περιορίσεις λιγάκι.. ρώτησε όμως κ τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει!

Just now, Anastasia05 είπε:

Λοιπόν μιλησα με μαιευτήριο. Μοριακός έλεγχος και στους δύο (200€ συνολο) κι αν θέλουμε να τις κάνουμε εκτός τις εξετάσεις, μέχρι 48 ώρες πριν. Τα τρίκλινα χρησιμοποιούνται σαν δίκλινα.

Μου είπαν ότι αλλάζουν αυτά συχνά κι ότι είναι νωρίς ακόμη(της είπα ότι γεννάω Οκτώβριο)

Χαρτιά δεν χρειάζονται,μόνο αριθμό ΑΜΚΑ αφμ και ένα iban δικο μου. Και να έχουμε ταυτότητες εγώ κ ο άντρας μου

Μάλιστα!! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Αν μη τι άλλο θα είναι μια διαφορετική εμπειρία από ότι ήταν η πρώτη μας!!

• Μου αρέσει 3

@Irinoula86 καλύτερα να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου μέχρι να γίνεις 37 εβδ και μετα βουρ για περπάτημα! Ρωτά και το γιατρό όμως!

Κορίτσια επειδή τη νύχτα είχα κάτι συσπασουλες το βράδυ έκλεισα να πάω στο γιατρό... Άντε να δούμε... 

Πήγα κ στο λιντλ κ ψώνισα ζιπουνακια και κάτι παντελονάκια! Έχει βάλει μωρουδιακα από σήμερα!

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Irinoula86 καλύτερα να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου μέχρι να γίνεις 37 εβδ και μετα βουρ για περπάτημα! Ρωτά και το γιατρό όμως!

Κορίτσια επειδή τη νύχτα είχα κάτι συσπασουλες το βράδυ έκλεισα να πάω στο γιατρό... Άντε να δούμε... 

Πήγα κ στο λιντλ κ ψώνισα ζιπουνακια και κάτι παντελονάκια! Έχει βάλει μωρουδιακα από σήμερα!

Πως τις κατάλαβες τις συσπάσεις? Εντονοι πονοι περιόδου? Προσπαθώ να καταλάβω,αν κ είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάνω κι εγώ ,όχι έντονο με πόνο όμως!

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Βρε τρελοκομείο Πηγές κ για ψώνια μετά τις συσπάσεις? Μεγεια σας !Καλοφορετα! Κάτι παιχνιδάκια ζήλεψα τώρα που είδα το φυλλάδιο! Αααχ κ το έλεγα μη βάλει τπτ κ τα λιγουρεψω κ τρέχω τον αντρουλη μ...που είσαι @Ninamc που το μελεταγαμε μαζι? Ολα καλά θα πάνε @marianna1986 περιμένουμε νεακια σου για τον μπεμπινο!

@Anastasia05 όποτε μοριακό κ ο σύνοδος σε εσάς. Κ από από κέντρο να μην είναι πάνω από 48ωρο! Κατατοπιστική πάντα!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Βρε τρελοκομείο Πηγές κ για ψώνια μετά τις συσπάσεις? Μεγεια σας !Καλοφορετα! Κάτι παιχνιδάκια ζήλεψα τώρα που είδα το φυλλάδιο! Αααχ κ το έλεγα μη βάλει τπτ κ τα λιγουρεψω κ τρέχω τον αντρουλη μ...που είσαι @Ninamc που το μελεταγαμε μαζι? Ολα καλά θα πάνε @marianna1986 περιμένουμε νεακια σου για τον μπεμπινο!

@Anastasia05 όποτε μοριακό κ ο σύνοδος σε εσάς. Κ από από κέντρο να μην είναι πάνω από 48ωρο! Κατατοπιστική πάντα!

Έχουμε παρόμοια ξύλινα, κ τους αριθμούς κ το ρολόι, κ τρελαίνεται ο μικρός μου! Θέλω να πάω να δω κι εγώ τι αλλά έχει!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...