Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Γιατί η βλαστοκύστες ήταν χάλια 2BC και 3BC  άρα ήταν αναμενόμενο …εκείνοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να τ πιστέψουν και είναι έκπληκτοι 😂

Να σου κάνω μια ερώτηση, αφού δεν ήσουν θετική εξ αρχής γιατί προχωρησες σ ετ ??? Από ότι κατάλαβα από την αρχή ήσουν αρνητική....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Aurora S είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω κάθε μέρα :)

@renez όταν ανανεώσεις το πινακακι βάλε με στο Μητέρα πληζ! Άλλαξα πριν ενάμιση μήνα για διάφορους λόγους! 

Εμένα ο μικρός ξυπνάει πολύ πολύ συχνά κ πολλές φορές με ξυπνάει και από τον ύπνο! Συνήθως κάνει μικρές κινήσεις αλλά μερικές φορές κουνιέται τόσο πολύ που σηκώνομαι κ περπατάω για να αλλάξει λίγο θέση. Είναι με τα πόδια κάτω κ παρακαλώ να γυρίσει!!! Μακάρι!!! 

Μακάρι να γυρίσει κορίτσι μου! Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ γαμ@€το μου έχω κάτι λιγούρες κ δεν μπορώ να το ευχαριστηθω!!! Σήμερα πχ είχα κοτόπουλο με πατάτες,ε το έτρωγα κ με έτρωγε..μιλάμε καιγομουν μέσα μου ενώ έτρωγα απίστευτο!!

Τεσπα,κοντευουμε που θα πάει..

Ε άμα είναι κ για το μαλλί τους χαλάλι:P

Κορίτσια πως είναι εσάς τα μωράκια στις κοιλιτσες σας?? Εμένα κλασσικά είναι σαν να είναι οοολη μέρα ξύπνιος ο ατιμος!! Μπορεί να κοιμάται το βράδυ μαζί μου(ελπίζω!!) Βέβαια δεν χώνει συνέχεια δυνατές αλλά όλο κ κάποια κίνηση κάνει,στριφογυρισμα κάτι τις..

Κουνιέται οοοοολη η κοιλιά μου κ όχι μόνο!!!

Σήμερα πέταξε ξεκάθαρα κωλαρακι,μια δεξιά μια αριστερ:lol:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Μακάρι να γυρίσει κορίτσι μου! Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Κουνιέται οοοοολη η κοιλιά μου κ όχι μόνο!!!

Σήμερα πέταξε ξεκάθαρα κωλαρακι,μια δεξιά μια αριστερ:lol:

Ααα είδες που μου έλεγες ότι είναι ανατριχιαστικο που καταλαβαίνω που είναι το κωλι του?? Έτσι μου κάνει κ εμένα!! Βέβαια νομιζα ότι ήταν κεφάλι μέχρι τη β επιπέδου που μου είπε ο γιατρός ότι είναι το κωλι του γτ είχε γυρίσει :P

@Aurora S κοίτα μέχρι 34η έχεις περιθώριο να γυρίσει..κ να μη γυρίσει δεν έγινε κ κάτι!! Ίσα ίσα να πας με το ραντεβουδακι σου καθαρή κ έτοιμη κυουρια σε 1 ωρίτσα θα έχεις ξεμπερδεψει κ θα τον έχεις αγκαλιά!! Μην αγχώνεσαι!! Αν επιτρέπεται γτ άλλαξες Μαιευτηρίο?

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

@Anastasia05 είμαι αρχή 33ης. 

@Renez ναι ναι και μετά την 34η αλλά όσο πάει κ μειώνονται οι πιθανότητες! 

Μια φίλη είχε προγραμματίσει καισαρική, για άλλο λόγο βέβαια κ δύο μέρες πριν το παιδί ήταν με τα πόδια κάτω. Στο χειρουργείο ήταν με το κεφάλι κάτω! Γύρισε στην 39η εβδομάδα, μες στο διήμερο πριν την προγραμματισμένη καισαρική!

Ακόμα κ μέχρι τελευταία στιγμή γίνεται να γυρίσει. Αλλά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα :) εννοείται αν πρέπει να γίνει καισαρική γι'αυτό το λόγο να γίνει! Απλά θέλω να την αποφύγω γιατί δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο.

Είναι λίγο περίπλοκο το γιατί άλλαξα μαιευτήριο! Αλλά δεν έχει να κάνει με ζήτημα τύπου πανδημία κλπ! Δλδ μην ανησυχείς ότι είναι κάτι παρόμοιο που μπορεί να απασχολήσει κ εσένα που έχεις διαλέξει δημόσιο νοσοκομείο!!! Αν όμως έχεις ανησυχία στείλε μου προσωπικό μήνυμα κ θα σου εξηγήσω με δύο λόγια. 

Just now, Aurora S είπε:

@Anastasia05 είμαι αρχή 33ης. 

@Renez ναι ναι και μετά την 34η αλλά όσο πάει κ μειώνονται οι πιθανότητες! 

Μια φίλη είχε προγραμματίσει καισαρική, για άλλο λόγο βέβαια κ δύο μέρες πριν το παιδί ήταν με τα πόδια κάτω. Στο χειρουργείο ήταν με το κεφάλι κάτω! Γύρισε στην 39η εβδομάδα, μες στο διήμερο πριν την προγραμματισμένη καισαρική!

Ακόμα κ μέχρι τελευταία στιγμή γίνεται να γυρίσει. Αλλά όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα :) εννοείται αν πρέπει να γίνει καισαρική γι'αυτό το λόγο να γίνει! Απλά θέλω να την αποφύγω γιατί δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο.

Είναι λίγο περίπλοκο το γιατί άλλαξα μαιευτήριο! Αλλά δεν έχει να κάνει με ζήτημα τύπου πανδημία κλπ! Δλδ μην ανησυχείς ότι είναι κάτι παρόμοιο που μπορεί να απασχολήσει κ εσένα που έχεις διαλέξει δημόσιο νοσοκομείο!!! Αν όμως έχεις ανησυχία στείλε μου προσωπικό μήνυμα κ θα σου εξηγήσω με δύο λόγια. 

Ξέρω κι εγώ περιστατικό που ήταν το μωρό με το κεφάλι κάτω κ γύρισε τελευταία στιγμή!

Οπότε υπάρχει ακόμη ελπίδα! Κι αν δεν γίνει,όπως το είπες,ας γίνει καισαρική!

Μακάρι ομως να γυρίσει κ να πάτε φυσιολογικα:)

Που ήταν να γεννήσεις πριν κ πηγές μητέρα? Είναι καλό νοσοκομείο κ γνωρίζω αρκετούς αξιόλογους γιατρούς κ νοσηλευτές εκει

Just now, Renez είπε:

Ααα είδες που μου έλεγες ότι είναι ανατριχιαστικο που καταλαβαίνω που είναι το κωλι του?? Έτσι μου κάνει κ εμένα!! Βέβαια νομιζα ότι ήταν κεφάλι μέχρι τη β επιπέδου που μου είπε ο γιατρός ότι είναι το κωλι του γτ είχε γυρίσει :P

@Aurora S κοίτα μέχρι 34η έχεις περιθώριο να γυρίσει..κ να μη γυρίσει δεν έγινε κ κάτι!! Ίσα ίσα να πας με το ραντεβουδακι σου καθαρή κ έτοιμη κυουρια σε 1 ωρίτσα θα έχεις ξεμπερδεψει κ θα τον έχεις αγκαλιά!! Μην αγχώνεσαι!! Αν επιτρέπεται γτ άλλαξες Μαιευτηρίο?

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

Μα εσύ το λες καιρό τώρα!! Εμένα έπρεπε να γίνει ολόκληρο μωρό για να καταλάβω!! Το έκανα κ πατ πατ:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@Aurora S Και εμένα δεν έχει γυρίσει ακόμα η τσούπρα. Μου είπαν πως μέχρι τις 36 εβδομάδες υπάρχουν πολλές πιθανότητες μετά στενεύουν αρκετά τα όρια. Αλλά έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις που κάνουν την ανατροπή στο τέλος οποτε θετική σκέψη ;) 

@Renez Θα βγάλουμε κανένα με μαλλί αλλά Σαμψών και θα γελάμε :lol: Ευτυχώς δεν μας έμεινε πολύς καιρός!

Καλημερούδια! 

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι στην 35η εβδομάδα κι ακόμα δεν έχω πάει στο ΙΚΑ γιατί ακόμα είμαι σε διακοπές στο χωριό. Πειράζει;;; 

Όχι κορίτσι μου! Κάνε διακοπαρες! Πότε με το καλό γυρνάς? Απλά θα καθυστερήσει η πληρωμή!

Q1jtp2.png

Όχι κορίτσι μου! Κάνε διακοπαρες! Πότε με το καλό γυρνάς? Απλά θα καθυστερήσει η πληρωμή!

Αχ ωραία, ευτυχως! Τώρα αυτή τη βδομάδα γυρνάω και θα πάω. Πρώτα πάω στον γιατρό και μου δίνει χαρτί με την πιθανή ημερομηνία τοκετού;;

Καλημέρα!

Ούτε εμένα έχει γυρίσει ,ούτε στον προηγούμενο υπέρηχο ούτε ακόμα απ ότι καταλαβαινω! Τι κουνιέται όλη την ώρα? Ας κάνει κ μια τούμπα η τσαχπινουλα μου!

Και που να βγουν με μαλλί κ να μην μπορούμε να τα κουρεψουμε...Αχαχαχαχ Στον γιο μ στη καραντίνα έκανα κοτσιδακι συντριβανακι...Αχαχαχχα

( δεν είναι κ αστείο όλο αυτο, αλλά λέμε τωρα)

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Αχ ωραία, ευτυχως! Τώρα αυτή τη βδομάδα γυρνάω και θα πάω. Πρώτα πάω στον γιατρό και μου δίνει χαρτί με την πιθανή ημερομηνία τοκετού;;

Ναι πας σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ.

Αν δεν είναι ο δικός σου,κλείσε από τώρα ηλεκτρονικα ένα ραντεβου με γιατρό στο ΙΚΑ/κέντρο υγείας/τομυ ή όπως αλλιώς λέγονται πια. Εκεί πας με τη β επιπέδου κ βλέπουν τη Πητ κ σου γραφουνια βεβαίωση.

Αν ο γιατρός σου είναι ΕΟΠΥΥ είναι οκ μια δική του βεβαίωση

Θες κ βεβαίωση εργοδότη. Αν δε δουλεύεις, βεβαίωση ανεργίας(νομίζω)Κ ένα λογαριασμό τραπέζης!

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Ούτε εμένα έχει γυρίσει ,ούτε στον προηγούμενο υπέρηχο ούτε ακόμα απ ότι καταλαβαινω! Τι κουνιέται όλη την ώρα? Ας κάνει κ μια τούμπα η τσαχπινουλα μου!

Και που να βγουν με μαλλί κ να μην μπορούμε να τα κουρεψουμε...Αχαχαχαχ Στον γιο μ στη καραντίνα έκανα κοτσιδακι συντριβανακι...Αχαχαχχα

( δεν είναι κ αστείο όλο αυτο, αλλά λέμε τωρα)

Εμείς τον κουραψαμε μόνοι μας. Νεοσύλλεκτος:P

Χρειάζεται να γυρίσει κ στην καισαρική?

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Αν δεν είναι ο δικός σου,κλείσε από τώρα ηλεκτρονικα ένα ραντεβου με γιατρό στο ΙΚΑ/κέντρο υγείας/τομυ ή όπως αλλιώς λέγονται πια. Εκεί πας με τη β επιπέδου κ βλέπουν τη Πητ κ σου γραφουνια βεβαίωση.

Θες κ βεβαίωση εργοδότη. Αν δε δουλεύεις, βεβαίωση ανεργίας(νομίζω)Κ ένα λογαριασμό τραπέζης!

Σ ευχαριστω παρα πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Χαχαχαχ ο δικός μ δεν καθόταν με τπτ...κ η κομμώτρια μετα με τη 2η φορά τον κατάφερε! Η κουρινα λέει:lol: Μόνο όταν είναι μαζί με το μπαμπά του κούρεμα κ εμβόλιο κάθετε. 

Όχι δεν χρειάζεται να γυρίσει, όπως είπε είναι θεμα του γιατρού! Ειναι πιο εύκολο όμως! Εγώ θα ήθελα να γυρίσει το πουλάκι μου! Ο γιατρός μ είπε να μη με ανησυχεί γτ δεν μειώνει κ τον τράχηλο έτσι που κάθεται!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Χαχαχαχ ο δικός μ δεν καθόταν με τπτ...κ η κομμώτρια μετα με τη 2η φορά τον κατάφερε! Η κουρινα λέει:lol: Μόνο όταν είναι μαζί με το μπαμπά του κούρεμα κ εμβόλιο κάθετε. 

Όχι δεν χρειάζεται να γυρίσει, όπως είπε είναι θεμα του γιατρού! Ειναι πιο εύκολο όμως! Εγώ θα ήθελα να γυρίσει το πουλάκι μου! Ο γιατρός μ είπε να μη με ανησυχεί γτ δεν μειώνει κ τον τράχηλο έτσι που κάθεται!

Εμβόλιο πάντα θήλαζε μετά και του περνούσαν όλα. Στο επόμενο εμβόλιο(αρχές Οκτωβρίου) δεν ξέρω τι θα γίνει...δεν ξέρω αν θα είμαι καν μαζί του!!

Εκτός από το άγχος των μικρών έχουμε κ των μεγάλων:x παιδάκια μας

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...