Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Έγιναν τα πρώτα ψώνια... κάλιο αργά παρά ποτέ :-? παραγγείλαμε και το καρότσι. Ήρθαν και κάποια πράγματα του φαρμακείου. Διαπίστωσα ότι δεν έχουμε πάνες βέβαια, το είχα ξεχάσει τελείως να αγοράσω... θα πάνε στη δεύτερη γύρα αγορών. Ελπίζω τώρα η μπέμπα να περιμένει λίγο να έρθει το καρότσι πρώτα.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Blossombaby είπε:

Έγιναν τα πρώτα ψώνια... κάλιο αργά παρά ποτέ :-? παραγγείλαμε και το καρότσι. Ήρθαν και κάποια πράγματα του φαρμακείου. Διαπίστωσα ότι δεν έχουμε πάνες βέβαια, το είχα ξεχάσει τελείως να αγοράσω... θα πάνε στη δεύτερη γύρα αγορών. Ελπίζω τώρα η μπέμπα να περιμένει λίγο να έρθει το καρότσι πρώτα.

Εεεελααα φίλη πολύ λακωνικη!!! Πες τα όλα τώρα! Τι πήρες, τι χρώμα,από που,τι καρότσι,τι ξεχνάω????Αχαχαχαχ 

Καλοφορετα, να τα χαρειτε στο μωράκι σας!:x

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα said:

Εεεελααα φίλη πολύ λακωνικη!!! Πες τα όλα τώρα! Τι πήρες, τι χρώμα,από που,τι καρότσι,τι ξεχνάω????Αχαχαχαχ 

Καλοφορετα, να τα χαρειτε στο μωράκι σας!:x

Πήγαμε motherc@re ήμασταν εκεί 2μιση ώρες και τα 'παιξα. Έκατσα σε μια καρέκλα κάποια στιγμή και δε μπορουσα να σηκωθώ.. πηραμε γυρω στα 10 φανελακια αυτά με τα κουμπάκια και άλλα τοσα φορμάκια με τα πατουσάκια για αρχή. Μισά μισά 56εκ & 62εκ και βλέπουμε σε ποιά θα χωρέσουμε. 2 σκουφάκια και γαντάκια. 3 κουβερτούλες, μια σαν φλις, μια μαλακή πλεκτή και μια πιο χοντρή. 2 ζευγάρια σεντόνια. Α και 2 κουβερτουλες αυτές που διπλώνεις κάπως τα μωράκια και γίνονται σα μπουρεκάκια λεπτές βαμβακερές. Για το καροτσι είχαμε σταμπαρει ένα inglesina τριλογία οπότε το αποφασίσαμε και το πήραμε. Ήθελα να πάω h&m & pren@tal αλλα δεν υπηρχε περίπτωση, βράζει και ο τόπος σήμερα. Την άλλη εβδομάδα. Αυτά. :)

• Μου αρέσει 5

Πήγαμε motherc@re ήμασταν εκεί 2μιση ώρες και τα 'παιξα. Έκατσα σε μια καρέκλα κάποια στιγμή και δε μπορουσα να σηκωθώ.. πηραμε γυρω στα 10 φανελακια αυτά με τα κουμπάκια και άλλα τοσα φορμάκια με τα πατουσάκια για αρχή. Μισά μισά 56εκ & 62εκ και βλέπουμε σε ποιά θα χωρέσουμε. 2 σκουφάκια και γαντάκια. 3 κουβερτούλες, μια σαν φλις, μια μαλακή πλεκτή και μια πιο χοντρή. 2 ζευγάρια σεντόνια. Α και 2 κουβερτουλες αυτές που διπλώνεις κάπως τα μωράκια και γίνονται σα μπουρεκάκια λεπτές βαμβακερές. Για το καροτσι είχαμε σταμπαρει ένα inglesina τριλογία οπότε το αποφασίσαμε και το πήραμε. Ήθελα να πάω h&m & pren@tal αλλα δεν υπηρχε περίπτωση, βράζει και ο τόπος σήμερα. Την άλλη εβδομάδα. Αυτά. :)

Τέλεια!!!! Οπότε είσαι έτοιμη! Πω πωπωωω, μια ομορφιά Ε? Είναι κουκλιστικα, είχα πάει κι εγώ κ το καρότσι που λες μου άρεσε πολύ! Άντε με το καλό! 

πως ανυπομονώ να τα δω πάνω της να την έχω αγκαλίτσα Δεν περιγράφεται! Πάει μας πήραν τα μυαλό!:x

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

3 hours ago, Jasmine@ said:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στο νοσοκομείο, υπάρχει σοβαρή  περίπτωση να μείνω μέχρι να γεννήσω... μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν έχω κέφι κ όρεξη να γράφω ούτε να σας μαυρίζω!!! Φιλια 

Ωχ βρε γιασεμάκι μου, το καταλαβαίνω ότι σου έχει χαλάσει η διάθεση, αλλά το σημαντικό είναι ότι είστε καλά και οι 3! Στην ανάγκη θα μείνετε παραπάνω στο νοσοκομείο, αλλά μόλις πάρεις τα μωράκια σου αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα! Όπως είπανε και τα κορίτσια, ζήτα να σου φέρουνε πράγματα να έχεις να ασχοληθείς για να περνάει η ώρα και όποτε έχεις όρεξη στέλνε να μας λες τα νέα σου!:wink: 

3 hours ago, Anastasia05 said:

Μα πήρε φωτιά το κλιματιστικό,είναι δυνατόν??? Εχεις πολλές δουλίτσες δηλαδή .. να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και σιγά σιγά τις δουλειές!

Ρούχα πολλααα από τον αδερφό! Είναι όλα έτοιμα στη θέση τους! Αυτές τις μέρες θα φέρω κ το Πορτ μπεμπέ,το αυγό κ τελείωσα! Τον άλλο μήνα κάνω κ τη χαρτουρα με τη βαλίτσα μου κ θα περιμένω τον κύριο !

Δεν μας μαυριζεις! Σε έψαχνα χθες να μάθω τα νέα σου!

Ότι γίνεται είναι για το καλό σας,αυτό να έχεις στο νου σου! Εκεί σας προσέχουν κ είσαστε σε καλά χέρια.

Υπομονή κ κουράγιο! :) Τα κορίτσια σου είναι αστεράκια και δυνατές σαν τη μαμά! 

Ναι, έχουμε καύσωνα εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, οπότε το κλιματιστικό δούλευε ασταμάτητα (είναι με κεντρικό αέρα κ θερμοστάτη που λέγαμε), είναι και παλιός και τα φτυσε. Ευτυχώς που δεν πάθαμε χειρότερα κ δεν καήκανε τα πράγματά μας... απλά τώρα έχουμε ένα παραπάνω έξοδο που δεν υπολογίζαμε, και πρέπει να αντέξουμε και τον καύσωνα (ο άντρας μου δηλαδή που κάνει τις περισσότερες δουλειές εκεί) για λίγες μέρες μέχρι να έρθει το καινούργιο να το αλλάξουμε.

Τέλεια, οπότε είσαι σχεδόν έτοιμη!:) Και εμένα από αγορές μου έμεινε να πάρω μόνο το καρότσι 3σε1, τα υπόλοιπα τουλάχιστον τα έχω κάπου καταχωνιασμένα στο σπίτι!

3 hours ago, Christinα said:

Καλημέρα!

Βρε @Jasmine@ δεν μας μαυρίζεις! Σε σκεφτόμαστε κ θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου! Αφού τα έχεις όλα έτοιμα κάθισε εκεί να σας προσέχουν όσο πρέπει! Αφού είστε καλά κ οι 3 περιμένετε να δυναμώσουν λίγα κι ακόμα για να γνωριστείτε με τα κοριτσάκια σου!

@Eva137 κορίτσι μου εσύ πως άντεξες? Χαρα στο κουράγιο σου! Αχ αυτή η φωλιά τι μας κάνει!!!! Με το μαλακό βρε κορίτσι, όλα θα γίνουν !

Ναι μωρέ, τί να κάνουμε, προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα...

1 hour ago, elenioz said:

Καλημέραα! 

@Jasmine@ Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Ξέρουν τι κάνουν οι γιατροί για σένα και τις μικρές. Η σκέψη μας είναι μαζί σας! Όποτε νιώθεις καλύτερα να μπαίνεις να μας ενημερώνεις να μην ανησυχούμε. 

@Eva137 Πωω εγώ κουραστικά μόνο που τα διάβασα. Νμζ ο συνδιασμός της ζέστης είναι το χειρότερο κομμάτι.... Κουράγιο κ υπομονή αγάπη! Να μην πιέζεις τον εαυτό σου κ να ξεκουράζεσαι με την πρώτη ευκαιρία.

Από Δευτέρα λέει κ σε εμάς 40+. Την βάψαμε... 

Αχ αυτή η ζέστη! Ελπίζω να μη σας κρατήσει πολύ εκεί. Σε εμάς από ότι διάβασα θα πάει και όλος ο Σεπτέμβριος έτσι, και από Οκτώβριο θα πέσουμε λίγο στους 33 βαθμούς ας πούμε. Καλά με την εγκυμοσύνη και τη μάσκα είναι ο χειρότερος συνδυασμός... ακόμα και τα μάτια μου ιδρώσανε χθες!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ωχ βρε γιασεμάκι μου, το καταλαβαίνω ότι σου έχει χαλάσει η διάθεση, αλλά το σημαντικό είναι ότι είστε καλά και οι 3! Στην ανάγκη θα μείνετε παραπάνω στο νοσοκομείο, αλλά μόλις πάρεις τα μωράκια σου αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα! Όπως είπανε και τα κορίτσια, ζήτα να σου φέρουνε πράγματα να έχεις να ασχοληθείς για να περνάει η ώρα και όποτε έχεις όρεξη στέλνε να μας λες τα νέα σου!:wink: 

Ναι, έχουμε καύσωνα εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, οπότε το κλιματιστικό δούλευε ασταμάτητα (είναι με κεντρικό αέρα κ θερμοστάτη που λέγαμε), είναι και παλιός και τα φτυσε. Ευτυχώς που δεν πάθαμε χειρότερα κ δεν καήκανε τα πράγματά μας... απλά τώρα έχουμε ένα παραπάνω έξοδο που δεν υπολογίζαμε, και πρέπει να αντέξουμε και τον καύσωνα (ο άντρας μου δηλαδή που κάνει τις περισσότερες δουλειές εκεί) για λίγες μέρες μέχρι να έρθει το καινούργιο να το αλλάξουμε.

Τέλεια, οπότε είσαι σχεδόν έτοιμη!:) Και εμένα από αγορές μου έμεινε να πάρω μόνο το καρότσι 3σε1, τα υπόλοιπα τουλάχιστον τα έχω κάπου καταχωνιασμένα στο σπίτι!

Ναι μωρέ, τί να κάνουμε, προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα...

Αχ αυτή η ζέστη! Ελπίζω να μη σας κρατήσει πολύ εκεί. Σε εμάς από ότι διάβασα θα πάει και όλος ο Σεπτέμβριος έτσι, και από Οκτώβριο θα πέσουμε λίγο στους 33 βαθμούς ας πούμε. Καλά με την εγκυμοσύνη και τη μάσκα είναι ο χειρότερος συνδυασμός... ακόμα και τα μάτια μου ιδρώσανε χθες!

Οκτωβρη 33? Αχχ Παναγίτσα μου μήπως να το ξανά σκεφτείτε το Τέξας??:P

Χαρά το κουράγιο σου πάντως κοριτσάκι μου,εδώ εγώ μια ώρα κάνω δουλειές ΜΕΣΑ στο σπίτι ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ κ είμαι κομμάτια μετά..αλλά ξέρω πως όσο το βλέπεις να προχωράει κ να τελειώνει παίρνεις δυνάμεις οπότε θα πω μόνο κουράγιο,υπομονή κ φυσικά μην υπερεκριμας τις δυνάμεις σου εεεε?! Έχουμε κ τα διμετρα αντράκια μέσα μας κυρία μου!!!

@Blossombaby με γεια τα ψώνια ανθισμένη μανούλα!!! Ποσο καιρό σας είπαν για το καρότσι? Κ η μπέμπα να έρθει νωρίτερα μη σε αγχωνει σιγά ούτως η άλλως θα κάνουμε κάποιες μέρες να τα βγάλουμε βολτουλα..ααα τώρα το σκέφτηκα..το θες για το αυγό να τη πάρεις από το νοσοκομείο ε..?

Εγώ κορίτσια μου έχω ΚΑΤΙ καούρες..τι να πω ότι δεν είχα μέχρι τον 7ο μου έχει βγει τελευταίους 2 μήνες..αφού ξυπνάω το βράδυ από τη καούρα κ δε μπορώ να κοιμηθώ..καίγομαι όχι αστεία..πρώτη φορά εντομεταξυ κατάλαβα τι σημαίνει καούρα..ξέρω ξέρω..της εγκυμοσύνης κ κάνω υπομονή!!

• Μου αρέσει 1

Καλοφορετα όλα!!! Τι Ωραια!!!:x

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Οκτωβρη 33? Αχχ Παναγίτσα μου μήπως να το ξανά σκεφτείτε το Τέξας??:P

Χαρά το κουράγιο σου πάντως κοριτσάκι μου,εδώ εγώ μια ώρα κάνω δουλειές ΜΕΣΑ στο σπίτι ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ κ είμαι κομμάτια μετά..αλλά ξέρω πως όσο το βλέπεις να προχωράει κ να τελειώνει παίρνεις δυνάμεις οπότε θα πω μόνο κουράγιο,υπομονή κ φυσικά μην υπερεκριμας τις δυνάμεις σου εεεε?! Έχουμε κ τα διμετρα αντράκια μέσα μας κυρία μου!!!

@Blossombaby με γεια τα ψώνια ανθισμένη μανούλα!!! Ποσο καιρό σας είπαν για το καρότσι? Κ η μπέμπα να έρθει νωρίτερα μη σε αγχωνει σιγά ούτως η άλλως θα κάνουμε κάποιες μέρες να τα βγάλουμε βολτουλα..ααα τώρα το σκέφτηκα..το θες για το αυγό να τη πάρεις από το νοσοκομείο ε..?

Εγώ κορίτσια μου έχω ΚΑΤΙ καούρες..τι να πω ότι δεν είχα μέχρι τον 7ο μου έχει βγει τελευταίους 2 μήνες..αφού ξυπνάω το βράδυ από τη καούρα κ δε μπορώ να κοιμηθώ..καίγομαι όχι αστεία..πρώτη φορά εντομεταξυ κατάλαβα τι σημαίνει καούρα..ξέρω ξέρω..της εγκυμοσύνης κ κάνω υπομονή!!

Άσε εγώ μπορώ να φάω σχετικα τα πάντα μέχρι το μεσημέρι κ από το απόγευμα να χωνευω κι όλο το βράδυ! Από το απόγευμα πεινάω κι ανακατευομαι ταυτόχρονα, το ειχα σε όλη την εγκυμοσύνη βασικά κ συνοδευόταν κι από καουρα στον 4ο ,5ο μηνα, ελπίζω να μην επιστρέψει αυτή η άτιμη! Κουράγιο λέμεεεε,λίγο έμεινε λεμεεεε, υπομονή θα περάσει λεμμμεεε ...αυτααααα....

Η μπεμπουκα μ έχει δυναμωσει πολυ κ κουνιεται οοολη την ώρα, μα καλά δεν κοιμάται αυτό το παιδί???

@Eva137 αυτή ζέστη είναι εξαντλητική! Νομίζω πως αν δεν ήταν η ζέστη θα ήμασταν όλες πολύ άνετες! Κ οκ εμείς ελπίζουμε στα αερακια του Σεπτέμβρη, εσύ θα φας όλη τη ζέστη του Τέξας φίλη...μεσα σπίτι στο κλιματιστικό από κάτω! 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez said:

@Blossombaby με γεια τα ψώνια ανθισμένη μανούλα!!! Ποσο καιρό σας είπαν για το καρότσι? Κ η μπέμπα να έρθει νωρίτερα μη σε αγχωνει σιγά ούτως η άλλως θα κάνουμε κάποιες μέρες να τα βγάλουμε βολτουλα..ααα τώρα το σκέφτηκα..το θες για το αυγό να τη πάρεις από το νοσοκομείο 

@Anastasia05  thank you! Ναι είναι και το αυγό μαζί. Πιστεύω μεσα στο μηνα θα τα έχουμε.

Για αλλαξιέρα είχαμε δει στο ικεα αλλά έλεγα να διαμορφώσω κάπως την επιφάνεια του πλυντηρίου ρούχων και να πάρω μια αλλαξιέρα, μόνο αυτό που ξαπλώνουν, και να τη βάλω εκεί ( όχι το επιπλάκι με τα ραφάκια κλπ) γιατί είναι και δίπλα η βρύση και μπορούμε να την αλλάζουμε εκεί. Ή δεν είναι ασφαλές αυτό?

Εγώ κοιμάμαι...κ με καούρες...κ με ζεστη...κ με τον λεβεντακο στη κοιλιά να κάνει κωλοτουμπες!!!

Έχω τόση κούραση κ εξάντληση από τη ζέστη που αρκεί να κλείσω τα μάτια μου!!

@Anastasia05  thank you! Ναι είναι και το αυγό μαζί. Πιστεύω μεσα στο μηνα θα τα έχουμε.

Για αλλαξέρια είχαμε δει στο ικεα αλλά έλεγα να διαμορφώσω κάπως την επιφάνεια του πληντυρίου ρούχων και να πάρω μια αλλαξιέρα, μόνο αυτό που ξαπλώνουν, και να τη βάλω εκεί ( όχι το επιπλάκι με τα ραφάκια κλπ) γιατί είναι και δίπλα η βρύση και μπορούμε να την αλλάζουμε εκεί. Ή δεν είναι ασφαλές αυτό?

Είναι ασφαλές,έτσι κι αλλιώς το μωρο δε.μενει στην αλλαξιερα ούτε δευτερόλεπτο μόνο του!

Θα σας έρθουν,άνοιξαν όλοι πάλι τώρα! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Για αλλαξιέρα είχαμε δει στο ικεα αλλά έλεγα να διαμορφώσω κάπως την επιφάνεια του πλυντηρίου ρούχων και να πάρω μια αλλαξιέρα, μόνο αυτό που ξαπλώνουν, και να τη βάλω εκεί ( όχι το επιπλάκι με τα ραφάκια κλπ) γιατί είναι και δίπλα η βρύση και μπορούμε να την αλλάζουμε εκεί. Ή δεν είναι ασφαλές αυτό?

Καλέ μια χαρά θα είναι εκεί κ πολύ πρακτικό εφόσον είναι στο μπάνιο !! 

• Μου αρέσει 1

@Blossombaby Με γεια για τα υπέροχα ψώνια! Να τα χαρείτε :x Και εγώ έτσι διαμόρφωσα το πλυντήριο με ένα στρωματακι που πήρα από mot...baby - κρέμασα και από πάνω ένα σαν υφασμάτινο ραφακι - όπου θα βάλω παμπερς, κρέμες κτλπ. 

Καούρες και εγώ τρομερές! Καίγονται τα πάντα μέσα μου... Ότι και να φάω το παθαίνω. Αλλα ταυτόχρονα δεν μπορώ να σταματήσω να χλαπακιάζω. 

Λέτε να βγάλουμε μωρά με μπόλικο μαλλί όπως λένε;  :D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, elenioz είπε:

@Blossombaby Με γεια για τα υπέροχα ψώνια! Να τα χαρείτε :x Και εγώ έτσι διαμόρφωσα το πλυντήριο με ένα στρωματακι που πήρα από mot...baby - κρέμασα και από πάνω ένα σαν υφασμάτινο ραφακι - όπου θα βάλω παμπερς, κρέμες κτλπ. 

Καούρες και εγώ τρομερές! Καίγονται τα πάντα μέσα μου... Ότι και να φάω το παθαίνω. Αλλα ταυτόχρονα δεν μπορώ να σταματήσω να χλαπακιάζω. 

Λέτε να βγάλουμε μωρά με μπόλικο μαλλί όπως λένε;  :D

Κ εγώ γαμ@€το μου έχω κάτι λιγούρες κ δεν μπορώ να το ευχαριστηθω!!! Σήμερα πχ είχα κοτόπουλο με πατάτες,ε το έτρωγα κ με έτρωγε..μιλάμε καιγομουν μέσα μου ενώ έτρωγα απίστευτο!!

Τεσπα,κοντευουμε που θα πάει..

Ε άμα είναι κ για το μαλλί τους χαλάλι:P

Κορίτσια πως είναι εσάς τα μωράκια στις κοιλιτσες σας?? Εμένα κλασσικά είναι σαν να είναι οοολη μέρα ξύπνιος ο ατιμος!! Μπορεί να κοιμάται το βράδυ μαζί μου(ελπίζω!!) Βέβαια δεν χώνει συνέχεια δυνατές αλλά όλο κ κάποια κίνηση κάνει,στριφογυρισμα κάτι τις..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω κάθε μέρα :)

@renez όταν ανανεώσεις το πινακακι βάλε με στο Μητέρα πληζ! Άλλαξα πριν ενάμιση μήνα για διάφορους λόγους! 

Εμένα ο μικρός ξυπνάει πολύ πολύ συχνά κ πολλές φορές με ξυπνάει και από τον ύπνο! Συνήθως κάνει μικρές κινήσεις αλλά μερικές φορές κουνιέται τόσο πολύ που σηκώνομαι κ περπατάω για να αλλάξει λίγο θέση. Είναι με τα πόδια κάτω κ παρακαλώ να γυρίσει!!! Μακάρι!!! 

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ γαμ@€το μου έχω κάτι λιγούρες κ δεν μπορώ να το ευχαριστηθω!!! Σήμερα πχ είχα κοτόπουλο με πατάτες,ε το έτρωγα κ με έτρωγε..μιλάμε καιγομουν μέσα μου ενώ έτρωγα απίστευτο!!

Τεσπα,κοντευουμε που θα πάει..

Ε άμα είναι κ για το μαλλί τους χαλάλι:P

Κορίτσια πως είναι εσάς τα μωράκια στις κοιλιτσες σας?? Εμένα κλασσικά είναι σαν να είναι οοολη μέρα ξύπνιος ο ατιμος!! Μπορεί να κοιμάται το βράδυ μαζί μου(ελπίζω!!) Βέβαια δεν χώνει συνέχεια δυνατές αλλά όλο κ κάποια κίνηση κάνει,στριφογυρισμα κάτι τις..

Εμένα έχει γυρίσει με τη μούρη στη πλάτη και δεν αισθάνομαι τόσο κλωτσιές όσο ότι κουνιέται! Τη τελευταία εβδομάδα την νιώθω λίγο πιο χαλαρή αλλά όταν κουνιέται πάει η κοιλιά βάρκα γιαλό! Κατά τα άλλα ευτυχώς το βράδυ με αφήνει να βολευτω στα πλάγια δεν έχει τόσες προτιμήσεις οσο είχε πριν και δεν με άφηνε να κοιμηθώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...