Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάμε παρακάτω τότε ! Μπορεί να έχεις καλύτερη αντίδραση με εντελώς φυσικό. Έχω σε διέγερση είχα 3 ωάρια και ήταν όλα ανώριμα. Οταν πιέζεται ο οργανισμός να βγάλει κάτι που είναι υπεράνω των δυνατοτήτων του συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.  Εύχομαι την επόμενη φορά να πάει καλύτερα ! 

Ναι κι εγώ το πιστεύω αυτό ,πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βρεθεί ξεχασμένο και να είναι καλό μόνο φυσικά μπορεί να βρεθεί ,οπότε θα το δούμε με το επερχόμενο κύκλο με θετική σκέψη και όλα καλά ☺️

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κορίτσια μου, επιτέλους κάθησα και μπόρεσα να μπω κι εγώ λίγο μέσα να διαβάσω τα νέα σας. Σήμερα φάγαμε όλη τη μέρα παραγγέλνοντας τα ντουλάπια για την καινούργια μας κουζίνα (οδηγήσαμε μέχρι το Austin στο ικεα, επαληθεύσαμε το design με έναν υπάλληλο εκεί που μας πήρε κάνα 2ωρο, παραγγείλαμε ό,τι είχανε διαθέσιμο, κάναμε λίστα με τα υπόλοιπα, νοικιάσαμε φορτηγάκι, τα φορτώσαμε, οδηγήσαμε πίσω στην πόλη μας, ξεφορτώσαμε κ επιστρέψαμε το φορτηγάκι). Όλα αυτά άυπνη, με την κοιλιά τούρλα, στους 40 βαθμούς κελσίου και με τη μάσκα στο στόμα να μην μπορώ να αναπνεύσω... πραγματικά δε ξέρω πόσες αντοχές έχω ακόμα.

21 hours ago, Anastasia05 said:

Κι εγώ δεν έχω πάρει μαγνήσιο...ειμαι σχεδον σιγουρη ότι κι εγώ κάνω συσπασουλες!

Θα ζητήσω κι εγώ καρδιοτοκογραφημα!! Θα του πω ότι τα κορίτσια κάνουν,εγώ γιατί όχι???:mrgreen:

Κι εγώ κάνω που και που συσπασούλες (απόψε κατάλαβα τουλάχιστον 3) αλλά δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο. Καλά για καρδιοτοκογράφημα δεν το συζητάω καν... αν το πω στους γιατρούς εδώ θα με κοιτάνε σαν χάνοι, θα μου πούνε "γιατί να το κάνεις αυτό, πώς σου ήρθε?":unsure:

20 hours ago, Renez said:

Χαχαχα κ η γιαγιά μου μου λέει ωωωω τελειωμηνος θα βγει ετούτος θα δεις..

Όσο για τα κολανακια...ναι γαμωτο!!! Το φαντάζομαι... Αλλά ζω με μια ελπίδα..καλά έτσι κ αλλιώς που να πάω να τα βάλω κ εγώ..ελπίζω μέχρι την άνοιξη να έχω ισιωσει κανονικά..

Εντομεταξυ ξυπνάω στις 5 κατεβάζω πάνω από 1 λίτρο νερό κ μέχρι τις 7 ειλικρινά πήγα 6 φορές τουαλέτα!!

Κ αναρωτιέμαι εγώ,πως θα περάσει το άτιμο νερό στο αμνιακό για το μωρό μου ε??? Πίνω πίνω κ αυτό τσουυυπ βγαίνει...:evil:

Αχ, αυτό με το νερό φίλη τί πίκρα... έχω γίνει νεροφίδα, αλλά όσο και να πιω πάλι διψάω και δε χωράει και άλλο το στομάχι μου! Ανυπομονώ να γεννήσω να σταματήσω να νιώθω ταυτόχρονα διψασμένη, πεινασμένη, βαρυστομαχιασμένη και ανακατεμένη! Επίσης όλα τα ποτά τα θέλω τίγκα στα παγάκια πια (εγώ που πάντα παράγγελνα τα αναψυκτικά χωρίς πάγο)... αυτό το παιδί θα με καταντήσει Αμερικάνα στο τέλος!:P

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια μου, επιτέλους κάθησα και μπόρεσα να μπω κι εγώ λίγο μέσα να διαβάσω τα νέα σας. Σήμερα φάγαμε όλη τη μέρα παραγγέλνοντας τα ντουλάπια για την καινούργια μας κουζίνα (οδηγήσαμε μέχρι το Austin στο ικεα, επαληθεύσαμε το design με έναν υπάλληλο εκεί που μας πήρε κάνα 2ωρο, παραγγείλαμε ό,τι είχανε διαθέσιμο, κάναμε λίστα με τα υπόλοιπα, νοικιάσαμε φορτηγάκι, τα φορτώσαμε, οδηγήσαμε πίσω στην πόλη μας, ξεφορτώσαμε κ επιστρέψαμε το φορτηγάκι). Όλα αυτά άυπνη, με την κοιλιά τούρλα, στους 40 βαθμούς κελσίου και με τη μάσκα στο στόμα να μην μπορώ να αναπνεύσω... πραγματικά δε ξέρω πόσες αντοχές έχω ακόμα.

Κι εγώ κάνω που και που συσπασούλες (απόψε κατάλαβα τουλάχιστον 3) αλλά δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο. Καλά για καρδιοτοκογράφημα δεν το συζητάω καν... αν το πω στους γιατρούς εδώ θα με κοιτάνε σαν χάνοι, θα μου πούνε "γιατί να το κάνεις αυτό, πώς σου ήρθε?":unsure:

Αχ, αυτό με το νερό φίλη τί πίκρα... έχω γίνει νεροφίδα, αλλά όσο και να πιω πάλι διψάω και δε χωράει και άλλο το στομάχι μου! Ανυπομονώ να γεννήσω να σταματήσω να νιώθω ταυτόχρονα διψασμένη, πεινασμένη, βαρυστομαχιασμένη και ανακατεμένη! Επίσης όλα τα ποτά τα θέλω τίγκα στα παγάκια πια (εγώ που πάντα παράγγελνα τα αναψυκτικά χωρίς πάγο)... αυτό το παιδί θα με καταντήσει Αμερικάνα στο τέλος!:P

Κούραση βρε κορίτσι..κάτσε με τα ποδαράκια ψηλά κ ξεκουράσου οοοοοσο μπορείς!!

Έχουν μείνει κι άλλες τόσο κουραστικές δουλειες?

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Κούραση βρε κορίτσι..κάτσε με τα ποδαράκια ψηλά κ ξεκουράσου οοοοοσο μπορείς!!

Έχουν μείνει κι άλλες τόσο κουραστικές δουλειες?

Ναι, ευτυχώς ξεκουράστηκα τώρα το βραδάκι και ο μικρός στην κοιλιά ξεσάλωσε! Τί να κάνουμε όμως, πρέπει να γίνουν κι αυτά... το πρωί θα πάμε στο άλλο ικέα στο Dallas (που είναι ακόμα πιο μακριά) για να πάρουμε λίγα κομμάτια που δεν βρήκαμε σήμερα, ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά να συναρμολογούμε την κουζίνα. 

Νομίζω όμως ότι μετά από αυτό τελείωσαν οι πολύ κουραστικές δουλειές για μένα τουλάχιστον. Ο άντρας μου προσπαθεί να τελειώσει το πάτωμα, κάτι τεχνικοί θα έρθουν να μας βάλουν καινούργιο κλιματιστικό (το παλιό μας πήρε φωτιά προχθές κ ευτυχώς το πετύχαμε ακριβώς μόλις ξεκίνησε). Οπότε μετά μου έμεινε να τακτοποιήσω κ να καθαρίσω όλα τα πράγματά μας και τα πράγματα του μωρού... ε, δεν το λες και λίγο, αλλά μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που είχαμε να κάνουμε δεν είναι τίποτα.

Εσύ πώς τα πας με τα πράγματα του μπέμπη? Τα ετοίμασες τα περισσότερα? Είχε βέβαια και πολλά από τον αδερφό του!:wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στο νοσοκομείο, υπάρχει σοβαρή  περίπτωση να μείνω μέχρι να γεννήσω... μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν έχω κέφι κ όρεξη να γράφω ούτε να σας μαυρίζω!!! Φιλια 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 7

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στο νοσοκομείο, υπάρχει σοβαρή  περίπτωση να μείνω μέχρι να γεννήσω... μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν έχω κέφι κ όρεξη να γράφω ούτε να σας μαυρίζω!!! Φιλια 

Είμαι μανούλα Νοεμβρίου αλλά σας παρακολουθώ...Μην ανησυχείς και μη στεναχωριέσαι για τίποτα κορίτσι μου...Ο,τι και να γίνει θα γίνει για το καλό των κοριτσιών σου!!!!Θετική σκέψη και προσπάθησε να χαλαρώνεις όσο γίνεται και να ξεκουράζεσαι...έστω και στο νοσοκομείο..Η Παναγία μαζί σας!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, ευτυχώς ξεκουράστηκα τώρα το βραδάκι και ο μικρός στην κοιλιά ξεσάλωσε! Τί να κάνουμε όμως, πρέπει να γίνουν κι αυτά... το πρωί θα πάμε στο άλλο ικέα στο Dallas (που είναι ακόμα πιο μακριά) για να πάρουμε λίγα κομμάτια που δεν βρήκαμε σήμερα, ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά να συναρμολογούμε την κουζίνα. 

Νομίζω όμως ότι μετά από αυτό τελείωσαν οι πολύ κουραστικές δουλειές για μένα τουλάχιστον. Ο άντρας μου προσπαθεί να τελειώσει το πάτωμα, κάτι τεχνικοί θα έρθουν να μας βάλουν καινούργιο κλιματιστικό (το παλιό μας πήρε φωτιά προχθές κ ευτυχώς το πετύχαμε ακριβώς μόλις ξεκίνησε). Οπότε μετά μου έμεινε να τακτοποιήσω κ να καθαρίσω όλα τα πράγματά μας και τα πράγματα του μωρού... ε, δεν το λες και λίγο, αλλά μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που είχαμε να κάνουμε δεν είναι τίποτα.

Εσύ πώς τα πας με τα πράγματα του μπέμπη? Τα ετοίμασες τα περισσότερα? Είχε βέβαια και πολλά από τον αδερφό του!:wink:

Μα πήρε φωτιά το κλιματιστικό,είναι δυνατόν??? Εχεις πολλές δουλίτσες δηλαδή .. να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και σιγά σιγά τις δουλειές!

Ρούχα πολλααα από τον αδερφό! Είναι όλα έτοιμα στη θέση τους! Αυτές τις μέρες θα φέρω κ το Πορτ μπεμπέ,το αυγό κ τελείωσα! Τον άλλο μήνα κάνω κ τη χαρτουρα με τη βαλίτσα μου κ θα περιμένω τον κύριο !

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν μας μαυριζεις! Σε έψαχνα χθες να μάθω τα νέα σου!

Ότι γίνεται είναι για το καλό σας,αυτό να έχεις στο νου σου! Εκεί σας προσέχουν κ είσαστε σε καλά χέρια.

Υπομονή κ κουράγιο! :) Τα κορίτσια σου είναι αστεράκια και δυνατές σαν τη μαμά! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!

Βρε @Jasmine@ δεν μας μαυρίζεις! Σε σκεφτόμαστε κ θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου! Αφού τα έχεις όλα έτοιμα κάθισε εκεί να σας προσέχουν όσο πρέπει! Αφού είστε καλά κ οι 3 περιμένετε να δυναμώσουν λίγα κι ακόμα για να γνωριστείτε με τα κοριτσάκια σου!

@Eva137 κορίτσι μου εσύ πως άντεξες? Χαρα στο κουράγιο σου! Αχ αυτή η φωλιά τι μας κάνει!!!! Με το μαλακό βρε κορίτσι, όλα θα γίνουν !

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ said:

Καλημέρα! Εύκολο να το λες το ξέρω, αλλά κάνε υπομονή όσο μπορείς και δε μαυρίζεις κανέναν! Όλα καλά θα πάνε. Μολις δεις τα κοριτσάκια σου θα τα ξεχάσεις όλα :x:x έχεις πραγματάκια μαζί σου για να περνάει η ώρα?

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλέ δεν μας μαυρίζεις να μας γράφεις οπότε έχεις όρεξη και να μας λες πως τα πας και τι γίνεται! 

Καλημέραα! 

@Jasmine@ Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Ξέρουν τι κάνουν οι γιατροί για σένα και τις μικρές. Η σκέψη μας είναι μαζί σας! Όποτε νιώθεις καλύτερα να μπαίνεις να μας ενημερώνεις να μην ανησυχούμε. 

@Eva137 Πωω εγώ κουραστικά μόνο που τα διάβασα. Νμζ ο συνδιασμός της ζέστης είναι το χειρότερο κομμάτι.... Κουράγιο κ υπομονή αγάπη! Να μην πιέζεις τον εαυτό σου κ να ξεκουράζεσαι με την πρώτη ευκαιρία.

Από Δευτέρα λέει κ σε εμάς 40+. Την βάψαμε... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έχετε πάρει μάρσιπο? Και αν ναι ποιόν? Κοιτάω τους εργονομικόυς με κλιπς αλλά είναι και πανάκριβοι ρε γαμωτι. Οι δεύτερο μανουλες χρησιμοποιήσατε στο πρώτο? 

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσια μου έχετε πάρει μάρσιπο? Και αν ναι ποιόν? Κοιτάω τους εργονομικόυς με κλιπς αλλά είναι και πανάκριβοι ρε γαμωτι. Οι δεύτερο μανουλες χρησιμοποιήσατε στο πρώτο? 

Εχω mei tai! Δεν τον χρησιμοποιησα παρά πολύ ,όταν όμως είχαμε πολύ ζόρι κ τον έβαζα εκεί,ηρεμουσε.. κ έκανα κ καμία δουλειά!

Επίσης βολευε αν έπρεπε να πεταχτώ κάπου κοντά κ δεν ήθελα να κουβαλάω καρότσι. Συνήθως κοιμόταν μετά από λίγο περπάτημα με τον μάρσιπο.

Τον έχω ήδη πλυμένο κ μαζεμένο γιατί πιστεύω ότι θα χρειαστεί περισσότερο με το δεύτερο μωρό. Να φοράω το μικρό κ να παίζω με τον μεγάλο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

@Jasmineκαλέ μην το ξαναπείς αυτό!! Να μας γράφεις γιατί σε έχουμε στην σκέψη μας... Και μην σκας!!!! Ίσα ίσα είστε καλά εκεί και σας προσέχουν... όλα θα πάνε πολύυυυ καλά!! Και είστε και οι 3 υγιείς!

@Jasmine@ δεν μας μαυρίσεις την ψυχή! Ίσα ίσα! Χαιρόμαστε που είσαι καλά κ σε ασφαλές μερος! Να μας λες τα νέα από το νοσοκομείο! Σε ποιο είσαι;

@LadyP εγώ είχα ένα μάρσιπο chicco, καλό ήταν αλλά όχι για νεογέννητα! Τώρα μου έδωσαν ένα mei tai αστεράκι, μου φαίνεται πιο πολύπλοκο. Πρέπει να κάνω πρόβα εφαρμογής!

Εμάς τελικά το μπανιο θα αργήσει να γίνει άλλη μια εβδομάδα οπότε οι διακοπές μου στο Ναύπλιο παρατείνονται. Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου γιατί ήθελα να πάω σπίτι μου και να ετοιμάσω βαλίτσα κλπ. και να κάνω κάτι τελευταια ψώνια. 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Jasmine@ δεν μας μαυρίσεις την ψυχή! Ίσα ίσα! Χαιρόμαστε που είσαι καλά κ σε ασφαλές μερος! Να μας λες τα νέα από το νοσοκομείο! Σε ποιο είσαι;

@LadyP εγώ είχα ένα μάρσιπο chicco, καλό ήταν αλλά όχι για νεογέννητα! Τώρα μου έδωσαν ένα mei tai αστεράκι, μου φαίνεται πιο πολύπλοκο. Πρέπει να κάνω πρόβα εφαρμογής!

Εμάς τελικά το μπανιο θα αργήσει να γίνει άλλη μια εβδομάδα οπότε οι διακοπές μου στο Ναύπλιο παρατείνονται. Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου γιατί ήθελα να πάω σπίτι μου και να ετοιμάσω βαλίτσα κλπ. και να κάνω κάτι τελευταια ψώνια. 

Τον ίδιο μάρσιπο έχουμε! Έχει βίντεο στο σάιτ τους!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...