Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Blossombaby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! SΟS είμαι σίγουρη οτι εχουν ειπωθεί χίλιες φορες αυτά αλλά ξαναπείτε μου.. αύριο θα παω να πάρω τα πρώτα ρουχα για το μωράκι μας. Τί να πάρω για αρχή? Θα πρέπει να ντύσω το παιδί μου και δεν έχω τίποτα... τί νουμερα να πάρω λετε?? :oops::oops:

Νούμερο σύμφωνα με όλες τις δευτερομανουλες πάρε από 1-3 κ όχι το 0 γιατί δε θα το βάλει ούτε εβδομαδα..

Καλύτερα το 1-3 ή αλλιώς γράφει 62εκ (αναλόγως το μαγαζί..)

Κοντομανικα ζιπουνακια καμία 15αρια σίγουρα(εγώ εκεί γύρω έχω γτ σκέψου θα λερώνονται κάποιες φορές κ πόσα να πλένεις λίγα λίγα? Θα πρέπει να μαζεύονται κάποια..) φορμακια τα ολόσωμα άλλη μια 15αρια..

Εγώ πήρα κ 6-7 μακρυμάνικα ζιπουνακια επειδή του πήρα κ κολανακια σαν παντελονάκια(4 πήρα τέτοια) ξέρεις..οπότε να φοράει τα μακρυμάνικα σαν μολουζιτσα στο σπίτι μην είναι όλο με φορμακι ολόσωμο..

Νομίζω με αυτά για αρχη είσαι κομπλέ έτσι κ αλλιώς μετά θα βγαίνεις να συμπληρώσεις κ επίσης θα ξέρεις το μέγεθος του παιδιού οπότε κ τι νούμερο θέλει ακριβως!

Τσακαρε HNM (οικονομικά/καλή ποιότητα/πακετάκι με πολλά μαζί), Mothercare& mayoral (όταν έχει προσφορές είναι πολύ καλές ποιότητες λίγο πιο ακριβά βέβαια), minerva (δε ξέρω από σχέδια γτ μου έφερε η γιαγιά μου δώρο αλλά είναι οικονομικά κ καλή ποιότητα)..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Φίλη πολύ πιθανόν να φταίει κ ότι σταματήσαμε τη δουλειά..ποτέ τη σταμάτησες εσύ??

Εγώ εχθές κοιμήθηκα 2-5 κ το πρωί 10-2..7 ωρο μεν κ εγώ αλλά όπως να ναι!!

Το πρώτο σου παιδάκι απ' ότι κατάλαβα είναι όσο της Αναστασίας μας??

Ναι νομίζω καλό να ξεμπερδευουμε από δουλειές απαραίτητες μεν κουράστηκες δε..

Είμαστε μανουλες Οκτωβρίου 2018:x

Just now, ada32 είπε:

Ο γιος μου είναι 22 μηνών κ Υπερκινητικός.. ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου!

Σταμάτησα 31.7 . αν κ δουλειά γραφείου απλά είχα ένα πρόγραμμα έως τότε.  Τώρα όλη μέρα σπίτι ούτε να πάω μια βόλτα δεν θέλω γτ κουράζομαι απο την ζέστη. Εγώ χτες κοιμήθηκα 4-7 κ 9-13 εννοείται το διάλειμμα το περνάω στο netflix για να μην κάνω φασαρία κ τους ξυπνήσω

Αχ κι εγώ έτσι νιώθω με τη ζέστη...με καταβαλλει, δεν έχω κουραγιο. Χθες ζαλιζομουν οοοοολη μέρα 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! SΟS είμαι σίγουρη οτι εχουν ειπωθεί χίλιες φορες αυτά αλλά ξαναπείτε μου.. αύριο θα παω να πάρω τα πρώτα ρουχα για το μωράκι μας. Τί να πάρω για αρχή? Θα πρέπει να ντύσω το παιδί μου και δεν έχω τίποτα... τί νουμερα να πάρω λετε?? :oops::oops:

Όπως είπε η Αναστασία! Ζιπουνακια δλδ φανελάκια 1-3 δλδ για 56 πόντους( εμένα με βόλεψαν πολύ αυτά που έχουν σουστιτσες κ στο πλάι κ όχι μόνο από κάτω γτ τους το φοράς σαν ρομπακι κ δν το χώνεις από το κεφάλι που είναι ευαισθητουλικο ) κ βαμβακερα φορμάκια με πατουσακι μέσα. Πάρε κ σκουφάκι λεπτό μη τυχόν χρειαστεί, τα γαντακια εμένα δν του έκαναν και πάρε πάνες αγκαλιάς, πανακια για τις γουλιτσες κ σελτεδακια κ κουβερτακι λεπτο! Από ποσότητα ας έχεις 1αλλαξια για κάθε μέρα αλλά μην τρελαθείς πάρε κ για 62 πόντους μισά μισά και βλέπεις το μέγεθος του παιδιού κ κάνα δωράκι! 

Καλά ψώνια!!! Πες μας μετά τι πήρες!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Όπως είπε η Αναστασία! Ζιπουνακια δλδ φανελάκια 1-3 δλδ για 56 πόντους( εμένα με βόλεψαν πολύ αυτά που έχουν σουστιτσες κ στο πλάι κ όχι μόνο από κάτω γτ τους το φοράς σαν ρομπακι κ δν το χώνεις από το κεφάλι που είναι ευαισθητουλικο ) κ βαμβακερα φορμάκια με πατουσακι μέσα. Πάρε κ σκουφάκι λεπτό μη τυχόν χρειαστεί, τα γαντακια εμένα δν του έκαναν και πάρε πάνες αγκαλιάς, πανακια για τις γουλιτσες κ σελτεδακια κ κουβερτακι λεπτο! Από ποσότητα ας έχεις 1αλλαξια για κάθε μέρα αλλά μην τρελαθείς πάρε κ για 62 πόντους μισά μισά και βλέπεις το μέγεθος του παιδιού κ κάνα δωράκι! 

Καλά ψώνια!!! Πες μας μετά τι πήρες!!!

Καλύτερα όχι γαντακια ,γενικά ! Σκουφάκι θα χρειαστεί! Εμείς έχουμε πολλά:x

Αυτά τα ζιπουνακια που λες που κλείνουν κ στο πλάι,νομίζω είναι τα πιο βολικά απ όλα! Τα αγαπημενα μας κ μενα κ του άντρα μου!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ο γιος μου είναι 22 μηνών κ Υπερκινητικός.. ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου!

Σταμάτησα 31.7 . αν κ δουλειά γραφείου απλά είχα ένα πρόγραμμα έως τότε.  Τώρα όλη μέρα σπίτι ούτε να πάω μια βόλτα δεν θέλω γτ κουράζομαι απο την ζέστη. Εγώ χτες κοιμήθηκα 4-7 κ 9-13 εννοείται το διάλειμμα το περνάω στο netflix για να μην κάνω φασαρία κ τους ξυπνήσω

Χαχαχα γλυκούλα μου έχεις κ εσύ τα θέματα σου με τον Μορφέα:P

Κ εγώ σπίτι τη βγάζω μη νομίζεις..αντε να πάμε το βραδάκι βόλτα τα σκυλιά να βρω κ εγώ ευκαιρία να κουνήσω..

Ρε φίλη,έλεγε μια κοπέλα για μια ταινία στο νετφλιξ πως βίωσε κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη της..ξέρεις πως λέγετε...?

Just now, Anastasia05 είπε:

Είμαστε μανουλες Οκτωβρίου 2018:x

Αχ κι εγώ έτσι νιώθω με τη ζέστη...με καταβαλλει, δεν έχω κουραγιο. Χθες ζαλιζομουν οοοοολη μέρα 

Πάλι Οκτωβρίου ρε θηρία?? Κάθε Πρωτοχρονιά κάνετε το πάρτυ σας εσείς ???:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλύτερα όχι γαντακια ,γενικά ! Σκουφάκι θα χρειαστεί! Εμείς έχουμε πολλά:x

Αυτά τα ζιπουνακια που λες που κλείνουν κ στο πλάι,νομίζω είναι τα πιο βολικά απ όλα! Τα αγαπημενα μας κ μενα κ του άντρα μου!

Τα σκουφινια τους τα μικρουτσικα ! Εγώ του έβαζα όλο τν χειμώνα μετά το μπανάκι το βράδυ για λιγο! Τα γάντια άχρηστα!

Αυτά τα ζιπουνακια τα λατρεύω απλά! Πολλές σούστες αλλά σωτήρια!!! Το απλώνεις, βάζεις πάνω το νινι κ κουμπωνεις! Το κεφαλάκι το φοβάμαι!

@Renezνομιζω η ταινία είναι what to expect when you re expecting, δεν πρέπει να είναι καινούργια!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Anastasia05 @Renez @Christina ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι προς mothercare θα παω και μάλλον h &m μήπως εχει και εκεί. Περιμένω και κάποια πράγματα του φαρμακείου και προσπαθώ να συμμαζευτώ γενικά .. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ σπίτι τη βγάζω μη νομίζεις..αντε να πάμε το βραδάκι βόλτα τα σκυλιά να βρω κ εγώ ευκαιρία να κουνήσω..

Ρε φίλη,έλεγε μια κοπέλα για μια ταινία στο νετφλιξ πως βίωσε κάθε γυναίκα την εγκυμοσύνη της..ξέρεις πως λέγετε...?

Πάλι Οκτωβρίου ρε θηρία?? Κάθε Πρωτοχρονιά κάνετε το πάρτυ σας εσείς ???:mrgreen:

Γενάρη! Για να μας μπει καλά η χρονια

@Anastasia05 @Renez @Christina ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι προς mothercare θα παω και μάλλον h &m μήπως εχει και εκεί. Περιμένω και κάποια πράγματα του φαρμακείου και προσπαθώ να συμμαζευτώ γενικά .. 

Να πας κ πρινεϊταλ αν έχει κοντά εκεί που θα πας! H&m από τις πρώτες μου επιλογές κ μενα

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Εμένα λέω ότι είναι αποκριάτικα! Το 1ο Φεβρουάριο σίγουρα απόκριες ήταν το ξέρω! Το 2ο Γενάρη τέλη μάλλον, πάλι αποκριάτικο! Εν τω μεταξύ από τα πρώτα ρούχα που χω πάρει στα παιδιά μου είναι στολές τύπου,μπατμαν κ φραουλιτσα ...Ένα φετίχ με τις στολές το έχω φαίνεται...αχαχαχαχαχα

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Να πας κ πρινεϊταλ αν έχει κοντά εκεί που θα πας! H&m από τις πρώτες μου επιλογές κ μενα

Ναι ναι α τέλεια, είχα βγάλει και μια καρτα εκεί . Οπωσδήποτε θα παω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι ναι α τέλεια, είχα βγάλει και μια καρτα εκεί . Οπωσδήποτε θα παω.

Ολα τα πρώτα από εκεί τα είχα πάρει! Έχε το νου σου στα νούμερα,γιατί κάποια είναι πιο μικρουλια:)

Περιμένουμε να μας πεις τι καλό πήρες!!!:x

@Jasmine@που είναι το κορίτσι μας? Είχαμε κανένα νέο? 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχα Μεγάλο πρόβλημα με τον Ορφέα! 

"Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος "η ταινία. Θα την δω κ εγώ!!

Ναι εγώ κ η Αναστασία ούτε να τον είχα με προγραμματίσει!! Χαχαχα εγώ το πέτυχα 1 μήνα νωρίτερα (όντως πρωτοχρονιά κ των φώτων!!) Ενώ η Αναστασία ακριβώς Οκτώβριο! Ο γιος Μου έχει γενέθλια 13.10.18

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Χαχα Μεγάλο πρόβλημα με τον Ορφέα! 

"Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος "η ταινία. Θα την δω κ εγώ!!

Ναι εγώ κ η Αναστασία ούτε να τον είχα με προγραμματίσει!! Χαχαχα εγώ το πέτυχα 1 μήνα νωρίτερα (όντως πρωτοχρονιά κ των φώτων!!) Ενώ η Αναστασία ακριβώς Οκτώβριο! Ο γιος Μου έχει γενέθλια 13.10.18

Για λίγες μέρες δεν είχα ίδια Πητ! Την πρώτη φορά είχα 22/10 κ τώρα 13/10!!! Ρολόι!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Για λίγες μέρες δεν είχα ίδια Πητ! Την πρώτη φορά είχα 22/10 κ τώρα 13/10!!! Ρολόι!

Λοιπόν αν με το καλό αποφασίσετε για τρίτο κάντο ανάποδα..φρόντισε Οκτωβρη να πιάσετε το νινι να γεννηθεί καλοκαίρι μπας κ βγεί κοριτσάκι:P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν αν με το καλό αποφασίσετε για τρίτο κάντο ανάποδα..φρόντισε Οκτωβρη να πιάσετε το νινι να γεννηθεί καλοκαίρι μπας κ βγεί κοριτσάκι:P

Παλευε εκεί στο χανιμουν(τότε ξεκινήσαμε προσπαθειες για πρώτο, Σεπτεμβριο του '17) για να βγάλει δίδυμο ο άντρας αλλά κατέληξε με ένα Σκορπιό(ακόμη) κι ένα ζυγό(μάλλον!!):P

Άμα τα κανονίζεις νομίζω δεν βγαίνουν!:lol:

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...