Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Οι αριθμοί είναι το στάδιο ανάπτυξης της βλαστοκύστης (εκκολαπτόμενη βλαστοκύστη, πλήρης βλαστοκύστη κλπ). Αν δε κάνω λάθος νομίζω το εντελώς άριστο είναι το 6 αλλά οι περισσότερες κοπέλες που έχουν καλές βλαστοκύστες έχουν 4-5 μπροστά. Τα γράμματα δείχνουν την ανάπτυξη της βλαστοκύστης στο εξωτερικό περίβλημα και τη τροφοβλαστη που είναι το εσωτερικό. (Υπάρχουν κοπέλες που τα ξέρουν πολύ καλύτερα εδώ να στα εξηγήσουν 🤣). Πάντως θεωρητικά μια άριστη βλαστοκύστη είναι ΑΑ και μετά είτε ΑΒ ή ΒΑ θεωρούνται καλές. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Οχι ρε φίλη δεν με αγχωνει το νωρίτερα..ίσα ίσα αυτό λέω,θα ήθελα νωρίτερα βέβαια μετα την 36η να είναι καλά το μωρό μου αλλά δε θα με χαλαγε 37η πχ αντί για μέχρι τέλους..ήδη νιώθω πολύ βαριά κ μου τη δίνει που κουράζομαι εύκολα..συν ότι ανυπομονώ να τον δω..

Αγχώνομαι όπως όλες οι πρωτομανες λογικά,για το πώς θα καταλάβω ότι γένναω,να προλάβω να πάω στο νοσοκομείο,να γεννηθεί καλά το μωρό μου χωρίς να χρειαστεί υποστήριξη ή κάτι και τέτοια..πρακτικά δλδ..αλλιώς αν ήξερα ότι όλα θα είναι καλά κ ο μπέμπης μου υγιέστατος κ τώρα να γενναγα δε θα με ένοιαζε..

Εσένα το πρώτο σου είναι..?

Κορίτσι κάνε υπομονή μετά τις 37 να γεννήσεις που θα είναι έτοιμα τα πνευμονακια του!! Αλλά όσο κ πιο μετά να γεννήσεις κάνει καλό στο μωρό γτ παίρνει βάρος.  Απλά σε κατάλαβα γτ κ εγώ θέλω να γεννήσω λίγο νωρίτερα.. 

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα Άντα μου!

Μου λείπει μόνο το κρεβατάκι κ η τσάντα μαιευτηρίου!!! Θα γίνουν αρχές του επόμενου μήνα!

Πας για φτ κτ? Όπως κ να έχει εισαι στις μέρες σου!!! Με το καλό να έρθει η κοριτσάρα σου!!!

Περίπου ίδια διάφορα θα έχουν κ τα δεύτερα νινακια μας,όπως τα πρώτα. Άμα πας για τρίτο,ενημερωσε:lol:

Για φτ πάω μέχρι 23.9 έχω τελική.  Εχω ακόμα ,είμσι 36+2 . Θέλω τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να πω ότι από δω κ πέρα ίσως γεννήσω! Απλά κ εγώ δεν αντέχω όπως η Ρενέζ!!αϋπνία,πόνο στην λεκάνη κάτω. Πόνοι περιοδου,πόνο στα πόδια  αφόρητος.. άστα να πάνε..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Άλλες τίποτα απ όλα αυτα:P κ δίνουν ραντεβού κ εκεί τα καταλαβαίνουν οοοολα αυτά που λες. Νομιζω δεν θα το θελα πάλι! Το καλό με την πρόκληση είναι ότι ξέρεις οτι θα δεις το μωρό επιτέλους!!!

Μόνο τις συσπάσεις χωρίς πόνο φοβάμαι! Τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα σημάδια!

Το αλλο που τα νερά δεν σκάνε πάντα σαν νερομπαλονακι κ Σε κάποιες βγαίνει αργά αργά?? 

Άστα!!

Ασε με κ είμαι από τις γυναίκες που έχω υγρά από την αρχή κ τα πιο πολλά είναι έτσι,διαφανα κ άοσμα σαν νερό :twisted: βέβαια λένε ότι έχει συνεχόμενη ροή έστω μικρή..

What can i say??

Just now, Renez είπε:

Ασε με κ είμαι από τις γυναίκες που έχω υγρά από την αρχή κ τα πιο πολλά είναι έτσι,διαφανα κ άοσμα σαν νερό :twisted: βέβαια λένε ότι έχει συνεχόμενη ροή έστω μικρή..

What can i say??

Δεν είχες πάρει τεστ για να δεις αν είναι αμνιακό κ δεν ήταν???

Just now, ada32 είπε:

Κορίτσι κάνε υπομονή μετά τις 37 να γεννήσεις που θα είναι έτοιμα τα πνευμονακια του!! Αλλά όσο κ πιο μετά να γεννήσεις κάνει καλό στο μωρό γτ παίρνει βάρος.  Απλά σε κατάλαβα γτ κ εγώ θέλω να γεννήσω λίγο νωρίτερα.. 

Για φτ πάω μέχρι 23.9 έχω τελική.  Εχω ακόμα ,είμσι 36+2 . Θέλω τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να πω ότι από δω κ πέρα ίσως γεννήσω! Απλά κ εγώ δεν αντέχω όπως η Ρενέζ!!αϋπνία,πόνο στην λεκάνη κάτω. Πόνοι περιοδου,πόνο στα πόδια  αφόρητος.. άστα να πάνε..

Δεν είναι τόσο μακριά όσο το νιώθεις:)

Οι πόνοι περιόδου που λες...εγώ ας πούμε πριν αδιαθετησω είχα έτσι σαν ενόχληση χαμηλα ,στην λεκάνη κ στην μέση. Όταν ερχόταν όμως περιοδος ,πονούσα πάντα πολύ κ ακόμη κ παυσίπονο δεν με έπιανε πρώτη μέρα .

Εγώ τώρα έχω ελαφριά πονακια πριν τη περίοδο.. αυτό που λεγαμε κ πριν σαν πιάσιμο,σαν να έχω γυμναστει κ να έχω πιαστεί λιγάκι.

Εσένα πως είναι οι πόνοι περιόδου?!

Εμένα Μ ενοχλεί παααααρα πολυ η ζέστη κ η δυσκολία στην κίνηση. Με τον πόνο αντέχω κι ας έχω σαραβαλιασει λιγάκι

Q1jtp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ναι καλέ δεν είδες τι λέω?? Του επιτρέπω να παρει όλη την 37η κ μετά να έρθει στη μανουυυυλααα :-)

ναι μωρέ τώρα που διανύω 35η κ οοοσο περνάει ο καιρός όλο κ πιο πολύ ανυπομονώ..βλέπω σπίτι το λίκνο του,το καρότσι του,το δωμάτιο του κ μου φαίνονται τόσο άδεια κ ανούσια..θέλω τον μπέμπη μου!!

αχχχ φίλη Άντα όσο για την αϋπνία 5 μέρες με πήγε χάλια..τώρα 3 μέρες κοιμάμαι κατά τις 2-3 ξυπνάω 6 και ξανά κοιμάμαι 10-11 με μεσημέρι..ότι να ναι!!

Οι πόνοι περιόδου που λες...εγώ ας πούμε πριν αδιαθετησω είχα έτσι σαν ενόχληση χαμηλα ,στην λεκάνη κ στην μέση. Όταν ερχόταν όμως περιοδος ,πονούσα πάντα πολύ κ ακόμη κ παυσίπονο δεν με έπιανε πρώτη μέρα .

Εγώ τώρα έχω ελαφριά πονακια πριν τη περίοδο.. αυτό που λεγαμε κ πριν σαν πιάσιμο,σαν να έχω γυμναστει κ να έχω πιαστεί λιγάκι.

Εμένα Μ ενοχλεί παααααρα πολυ η ζέστη κ η δυσκολία στην κίνηση. Με τον πόνο αντέχω κι ας έχω σαραβαλιασει λιγάκι

Ναι καλέ να ξέρω ότι είναι κολπικά αυτά απλά σου λέω ότι κ αμνιακό να έρθει στην ώρα του θα κολλήσω μάλλον μέχρι να το καταλάβω γτ έχω έτσι κ αλλιώς υγρά..

Επίσης σηκώθηκα στις 6 που λέγαμε σήμερα κ είπα να κάνω τις ντουλάπες..

Να φτιάξω τα χειμωνιάτικα να είναι έτοιμα να μην τα έχω μετά,ούτως η άλλως τα καλοκαιρινά μου ούτε που μου εκαναν τα μισά..κράτησα 3-4 φορέματα μόνο..

Τεσπα..έκανα ένα 45' στην αρχή κομμάτια μετά από...7(!) Ώρες κ ενδιάμεσο ύπνο βρήκα το κουράγιο κ συνέχισα..εν ολίγοις τελείωσα ευτυχως αλλά ρε γαμωτο από τη πρώτη δόση που ξεκίνησα έχω ένα τράβηγμα χαμηλά αριστερά κ χτυπάει κ λίγο μέση.. να υποθέσω όλο κ κάποια είχε τέτοια τραβηγματακι?

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ναι καλέ δεν είδες τι λέω?? Του επιτρέπω να παρει όλη την 37η κ μετά να έρθει στη μανουυυυλααα :-)

ναι μωρέ τώρα που διανύω 35η κ οοοσο περνάει ο καιρός όλο κ πιο πολύ ανυπομονώ..βλέπω σπίτι το λίκνο του,το καρότσι του,το δωμάτιο του κ μου φαίνονται τόσο άδεια κ ανούσια..θέλω τον μπέμπη μου!!

αχχχ φίλη Άντα όσο για την αϋπνία 5 μέρες με πήγε χάλια..τώρα 3 μέρες κοιμάμαι κατά τις 2-3 ξυπνάω 6 και ξανά κοιμάμαι 10-11 με μεσημέρι..ότι να ναι!!

Ναι καλέ να ξέρω ότι είναι κολπικά αυτά απλά σου λέω ότι κ αμνιακό να έρθει στην ώρα του θα κολλήσω μάλλον μέχρι να το καταλάβω γτ έχω έτσι κ αλλιώς υγρά..

Να φτιάξω τα χειμωνιάτικα να είναι έτοιμα να μην τα έχω μετά,ούτως η άλλως τα καλοκαιρινά μου ούτε που μου εκαναν τα μισά..κράτησα 3-4 φορέματα μόνο..

Τεσπα..έκανα ένα 45' στην αρχή κομμάτια μετά από...7(!) Ώρες κ ενδιάμεσο ύπνο βρήκα το κουράγιο κ συνέχισα..εν ολίγοις τελείωσα ευτυχως αλλά ρε γαμωτο από τη πρώτη δόση που ξεκίνησα έχω ένα τράβηγμα χαμηλά αριστερά κ χτυπάει κ λίγο μέση.. να υποθέσω όλο κ κάποια είχε τέτοια τραβηγματακι?

Τραβήγματακια δεν έχω,φτάνει με τα ρούχα!!!!

Καλή ιδέα μου έδωσες! Να τα κάνω κι αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες χαλαρά κ τσουκου τσουκου:)

Αυτό με τον ύπνο πολύ καλά κάνεις,να κοιμάσαι όταν νυσταζεις κι ας είναι ότι ώρα θελει!! Τόση αϋπνία,πρέπει κάπως να συνέλθει ο οργανισμός σου!

Αυτό που λένε 'μάζεψε ύπνο τώρα που μπορείς',δεν το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει κ δεν πιανει:P

Όταν σε πιάνει τρέλα να ετοιμάσεις τη φωλιά που είναι ήδη έτοιμη,δες καμία άσκηση με μπάλα. Όλο λέω να πάρω κι όλο δεν παίρνω!!! Βοηθάει,είχαμε στα μαθήματα! Κ ασκήσεις με αναπνοές! Γιουτιουμπ!:) 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Τραβήγματακια δεν έχω,φτάνει με τα ρούχα!!!!

Καλή ιδέα μου έδωσες! Να τα κάνω κι αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες χαλαρά κ τσουκου τσουκου:)

Αυτό με τον ύπνο πολύ καλά κάνεις,να κοιμάσαι όταν νυσταζεις κι ας είναι ότι ώρα θελει!! Τόση αϋπνία,πρέπει κάπως να συνέλθει ο οργανισμός σου!

Αυτό που λένε 'μάζεψε ύπνο τώρα που μπορείς',δεν το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει κ δεν πιανει:P

Όταν σε πιάνει τρέλα να ετοιμάσεις τη φωλιά που είναι ήδη έτοιμη,δες καμία άσκηση με μπάλα. Όλο λέω να πάρω κι όλο δεν παίρνω!!! Βοηθάει,είχαμε στα μαθήματα! Κ ασκήσεις με αναπνοές! Γιουτιουμπ!:) 

Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι έχω το σύνδρομο φωλιάς..τώρα που δε δουλεύω κιόλας όλα σκέφτομαι τι άλλο να φτιάξω κτλ:P

ολα για το αντράκι μου:x

Θα μπω να τα δω αυτά που λες!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι έχω το σύνδρομο φωλιάς..τώρα που δε δουλεύω κιόλας όλα σκέφτομαι τι άλλο να φτιάξω κτλ:P

ολα για το αντράκι μου:x

Θα μπω να τα δω αυτά που λες!!!

Ετσι είναι με τη φωλιά!! Κ μετά θα θες να τα έχεις όλα τέλεια για το μωρό σου!:x

Να δεις γενικά ότι έχεις απορία τώρα που έχεις χρόνο! Μπορείς να βρεις πολλά χρήσιμα στο διαδίκτυο!

Q1jtp2.png

Αχ αυτό το σύνδρομο της φωλιάς! Τι φρενίτιδα είναι αυτή???Κι εγώ ολο να κάνω δουλειές θέλω...αυτες τις μέρες καθαρίζω τα ντουλάπια μέσα κ μετά έχω ψυγείο. Τα χοντρά ο άντρας μ όμως τα σκυψίματα κάτω από κρεββατια κ παντζουρια! Γενικά τη γενική που κάνω κάθε αλλαγή σεζόν τη κάνω τώρα σιγά σιγά γτ μετά δεν θα μπορώ! Καλοκαιρινά ευτυχώς κατέβασα πολύ λίγα κι από τα χειμερινά έχω χωρίσει αυτά που θα μου μπαίνουν στην αρχη κ τα έχω χωριστά από τα στενουλια μου!

Στο πρώτο μ παιδάκι έκανα ντουλάπες με το που γύρισα από το μαιευτήριο, με τη τομή κ το μωρό εγώ είχα ενέργεια...τι να πω δεν ξέρω τι φάση θα με πιάσει τώρα! Όλοι με μάλωναν εγω χαμπάρι! Σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά κ μετά με 4-5ωρες ύπνο, θηλασμό,θήλαστρο,ουα κ με δουλειά κ είχα ενέργεια για όλα! Ελπίζω να μου έρθει πάλι έτσι όρεξη αλλά δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη γτ κουβαλάω πολύ κούραση πλεον! Άλλες αντοχές! Έχω και τον μικρό μου να ασχολουμαι γτ δεν θέλω να νοιώσει παραμελημενος!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αχ αυτό το σύνδρομο της φωλιάς! Τι φρενίτιδα είναι αυτή???Κι εγώ ολο να κάνω δουλειές θέλω...αυτες τις μέρες καθαρίζω τα ντουλάπια μέσα κ μετά έχω ψυγείο. Τα χοντρά ο άντρας μ όμως τα σκυψίματα κάτω από κρεββατια κ παντζουρια! Γενικά τη γενική που κάνω κάθε αλλαγή σεζόν τη κάνω τώρα σιγά σιγά γτ μετά δεν θα μπορώ! Καλοκαιρινά ευτυχώς κατέβασα πολύ λίγα κι από τα χειμερινά έχω χωρίσει αυτά που θα μου μπαίνουν στην αρχη κ τα έχω χωριστά από τα στενουλια μου!

Στο πρώτο μ παιδάκι έκανα ντουλάπες με το που γύρισα από το μαιευτήριο, με τη τομή κ το μωρό εγώ είχα ενέργεια...τι να πω δεν ξέρω τι φάση θα με πιάσει τώρα! Όλοι με μάλωναν εγω χαμπάρι! Σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά κ μετά με 4-5ωρες ύπνο, θηλασμό,θήλαστρο,ουα κ με δουλειά κ είχα ενέργεια για όλα! Ελπίζω να μου έρθει πάλι έτσι όρεξη αλλά δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη γτ κουβαλάω πολύ κούραση πλεον! Άλλες αντοχές! Έχω και τον μικρό μου να ασχολουμαι γτ δεν θέλω να νοιώσει παραμελημενος!

Φρενίτιδα όμως!! Κ χαίρομαι που δεν είμαι η μονη με τέτοιο ψυχαναγκασμό στο παρά 5:P

Οοοχι να σκέφτεσαι πως πάλι την ίδια δυναμικότητα κ ενεργεία θα έχεις να τη μοιράζεις κ στα δύο τα παιδάκια σου,θα δειιις;)

Μα κ εγώ ακριβώς επειδή δεν ξέρω πως θα είμαι λέω κααατσε να τα κάνω τώρα που (λέω ότι) αντέχω γιατί αρχές Οκτώβρη που τα κάνω κανονικά δε νομίζω να έχω κουράγια..αλλά ποιος ξέρει,ίσως μας εκπληξουμε!!

• Χαχα 1

@Jasmine@ κορίτσι μου, πως είσαι σήμερα; Υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Κοριτσια μη βιάζεστε να γεννήσετε! Απολαύστε στο έπακρο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες! 

Χτες ανέβηκα ζυγαριά και με έκπληξη είδα πως δεν είχα βάλει τπτ τον τελευταίο μήνα. Είμαι ακόμα στο +8! Οπότε εκανα ένα δώρο στον εαυτό μου και τσακισα μια βάφλα όμως μου έκατσε πολύ βαριά και δεν την παλευα...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν είναι πόνοι που σε 2 -3 μέρες θα γεννήσω.. είναι πόνοι όπως πριν την περίοδο αλλά όχι δυνατοί.. όταν γέννησα , 1 μέρα  ολόκληρη που την πέρασα σπίτι είχα δυνατούς πόνους περιόδου που χτυπούσαν κ στην μέση.. είναι διαφορετικοί.! Απλά σαν 2η εγκυμοσύνη πιστεύω να γεννήσω λίγο πιο εύκολα .. Θα δείξει..

Όσο για τη ζέστη? Ανυπόφορη  , πλέον βγαίνω μόνο απόγευμα προς βράδυ αν έχει λίγη δροσιά  αλλιώς όλη μέρα σπίτι με κλιματιστικό.

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα είσαι απίστευτη! Άντε με το καλό να έρθει τότε μετά την 37η . Τότε ξεκινά περπάτημα!

Αχ κορίτσι αυτή η αϋπνία τι είναι? Γτ δεν κοιμομαστε? Εγώ χθες κοιμήθηκα με διάλειμμα βέβαια αλλά 7 ώρες τις συμπλήρωσα.  Ίσως επειδή δεν δουλεύουμε κ δεν κουραζομαστε τόσο? Δεν μπορώ να καταλάβω. 

Όσο για τα χειμωνιάτικα κ εγώ αυτά θα κάνω αυτές τις μέρες!!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! SΟS είμαι σίγουρη οτι εχουν ειπωθεί χίλιες φορες αυτά αλλά ξαναπείτε μου.. αύριο θα παω να πάρω τα πρώτα ρουχα για το μωράκι μας. Τί να πάρω για αρχή? Θα πρέπει να ντύσω το παιδί μου και δεν έχω τίποτα... τί νουμερα να πάρω λετε?? :oops::oops:

• Χαχα 1

Just now, ada32 είπε:

Όχι δεν είναι πόνοι που σε 2 -3 μέρες θα γεννήσω.. είναι πόνοι όπως πριν την περίοδο αλλά όχι δυνατοί.. όταν γέννησα , 1 μέρα  ολόκληρη που την πέρασα σπίτι είχα δυνατούς πόνους περιόδου που χτυπούσαν κ στην μέση.. είναι διαφορετικοί.! Απλά σαν 2η εγκυμοσύνη πιστεύω να γεννήσω λίγο πιο εύκολα .. Θα δείξει..

Όσο για τη ζέστη? Ανυπόφορη  , πλέον βγαίνω μόνο απόγευμα προς βράδυ αν έχει λίγη δροσιά  αλλιώς όλη μέρα σπίτι με κλιματιστικό.

Χαχαχα είσαι απίστευτη! Άντε με το καλό να έρθει τότε μετά την 37η . Τότε ξεκινά περπάτημα!

Αχ κορίτσι αυτή η αϋπνία τι είναι? Γτ δεν κοιμομαστε? Εγώ χθες κοιμήθηκα με διάλειμμα βέβαια αλλά 7 ώρες τις συμπλήρωσα.  Ίσως επειδή δεν δουλεύουμε κ δεν κουραζομαστε τόσο? Δεν μπορώ να καταλάβω. 

Όσο για τα χειμωνιάτικα κ εγώ αυτά θα κάνω αυτές τις μέρες!!!

Φίλη πολύ πιθανόν να φταίει κ ότι σταματήσαμε τη δουλειά..ποτέ τη σταμάτησες εσύ??

Εγώ εχθές κοιμήθηκα 2-5 κ το πρωί 10-2..7 ωρο μεν κ εγώ αλλά όπως να ναι!!

Το πρώτο σου παιδάκι απ' ότι κατάλαβα είναι όσο της Αναστασίας μας??

Ναι νομίζω καλό να ξεμπερδευουμε από δουλειές απαραίτητες μεν κουράστηκες δε..

Just now, Blossombaby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! SΟS είμαι σίγουρη οτι εχουν ειπωθεί χίλιες φορες αυτά αλλά ξαναπείτε μου.. αύριο θα παω να πάρω τα πρώτα ρουχα για το μωράκι μας. Τί να πάρω για αρχή? Θα πρέπει να ντύσω το παιδί μου και δεν έχω τίποτα... τί νουμερα να πάρω λετε?? :oops::oops:

Θα το ντύσεις κοριτσι μου ,μην αγχώνεσαι!!:)

Εγώ θα σου πρότεινα κ να παρεις νούμερο 1-3  50+ πόντους δηλαδή. 0-1 κ καθόλου να μην πάρεις,δεν πειράζει. Βαμβακερά φορμακια μαλακά και ζιπουνακια κοντομανικα επίσης 1-3.

Οπότε φορμακια-ζιπουνακια! Φορμακια καλύτερα με το πατουσακι μέσα(τα καλτσακια κάποια μωράκια δεν τα θέλουν καθοοοολου) κ από ζιπουνακια τα κοντομανικα είναι τα πιο βολικά!

Πόσο είναι τώρα το μωράκι σου από κιλα?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Φίλη πολύ πιθανόν να φταίει κ ότι σταματήσαμε τη δουλειά..ποτέ τη σταμάτησες εσύ??

Εγώ εχθές κοιμήθηκα 2-5 κ το πρωί 10-2..7 ωρο μεν κ εγώ αλλά όπως να ναι!!

Το πρώτο σου παιδάκι απ' ότι κατάλαβα είναι όσο της Αναστασίας μας??

Ναι νομίζω καλό να ξεμπερδευουμε από δουλειές απαραίτητες μεν κουράστηκες δε..

Ο γιος μου είναι 22 μηνών κ Υπερκινητικός.. ευτυχώς τον κρατάνε οι γονείς μου!

Σταμάτησα 31.7 . αν κ δουλειά γραφείου απλά είχα ένα πρόγραμμα έως τότε.  Τώρα όλη μέρα σπίτι ούτε να πάω μια βόλτα δεν θέλω γτ κουράζομαι απο την ζέστη. Εγώ χτες κοιμήθηκα 4-7 κ 9-13 εννοείται το διάλειμμα το περνάω στο netflix για να μην κάνω φασαρία κ τους ξυπνήσω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...