Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μήπως να επιμείνεις ; Γιατί εφόσον έχεις και λίγα ωάρια και καμία φορά δεν γονιμοποιούνται καθόλου είναι κρίμα να αφήνετε έμβρυα να χάνονται !! Ειδικά αυτό τώρα  που ήταν και πολύ καλό!!

Expand  

Θα δω πως θα πάει μετά το prp και θα κάνω μια συζήτηση πάλι. 

3 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

@Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.

Expand  

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Από τέλος Γενάρη έχω δώσει 6 ωάρια σε αυτό το εμβρυολογικό και είχαμε 2 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκύστες ενώ πριν είχαμε τελευταία βλαστοκύστη 2/1/2025. Δεν είναι δα τόσο παλιά να έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως ένα τόσο μεγάλο κέντρο δεν έχει καλό εμβρυολογικό ! Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάλι για το τι πρέπει να κάνω μετά.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια καλημερα!!!!! 

Εγώ ξύπνησα για να φάω! Μιλαμε για πολύ πείνα...ημαρτον!!!:roll: Εντομεταξυ συνέχεια έχω ενοχλήσεις στην μέση στα πόδια και στην κοιλιά... 

Φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

On 28/8/2020 at 5:16 ΠΜ, Mariamaraki είπε:

Εγώ ξύπνησα για να φάω! Μιλαμε για πολύ πείνα...ημαρτον!!!:roll: Εντομεταξυ συνέχεια έχω ενοχλήσεις στην μέση στα πόδια και στην κοιλιά... 

Φιλιά σε όλες!!

Expand  

Καλημέρα! Τι ενοχλήσεις?

Εγώ χθες το βράδυ,στην περιοχή από κατω. Σαν να είχα κάνει γυμναστική κ να είχα πιαστεί. Τώρα που ξύπνησα είμαι εντάξει ευτυχώς! 

Η μέση μου έτσι κι αλλιώς πονάει λιγακι όταν ξυπνάω,κ λόγω υγρασιας

Το σαραβαλιασμα καλά κρατεί!

Διαβασα κι εγώ εχθές τα γεννητουρια των κοριτσιών του Σεπτεμβρίου κ πέτυχα την ανυπόμονη Ρενέ.

Βρε κοριτσάρα μου ότι κ να λέμε δεν έχουμε ιδέα πότε θα γεννήσει η κάθε μία κ πως!!! (Εκτός κι αν είναι κανονισμένα καισαρική που όπως κ να είναι ξέρεις καλύτερα!)

Άσε τον αντρακι σου να πάρει τον χρόνο του κ πριν ακόμη το καταλάβεις καλά καλά,θα τον έχεις αγκαλίτσα!:)

Συνηθίζεται την πρώτη φορά τα νινακια(και ειδικά τα αγόρια λένε) να αργούν αλλά δεν είναι κ σίγουρο!

Όσο φτάνει η ώρα εξαντλείται κ η υπομονή,δε λέω! 

@Jasmine@ τι κάνεις κορίτσι μου? Είχες ήσυχη νύχτα?

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

On 28/8/2020 at 7:15 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα! Τι ενοχλήσεις?

Εγώ χθες το βράδυ,στην περιοχή από κατω. Σαν να είχα κάνει γυμναστική κ να είχα πιαστεί. Τώρα που ξύπνησα είμαι εντάξει ευτυχώς! 

Η μέση μου έτσι κι αλλιώς πονάει λιγακι όταν ξυπνάω,κ λόγω υγρασιας

Το σαραβαλιασμα καλά κρατεί!

Διαβασα κι εγώ εχθές τα γεννητουρια των κοριτσιών του Σεπτεμβρίου κ πέτυχα την ανυπόμονη Ρενέ.

Βρε κοριτσάρα μου ότι κ να λέμε δεν έχουμε ιδέα πότε θα γεννήσει η κάθε μία κ πως!!! (Εκτός κι αν είναι κανονισμένα καισαρική που όπως κ να είναι ξέρεις καλύτερα!)

Άσε τον αντρακι σου να πάρει τον χρόνο του κ πριν ακόμη το καταλάβεις καλά καλά,θα τον έχεις αγκαλίτσα!:)

Συνηθίζεται την πρώτη φορά τα νινακια(και ειδικά τα αγόρια λένε) να αργούν αλλά δεν είναι κ σίγουρο!

Όσο φτάνει η ώρα εξαντλείται κ η υπομονή,δε λέω! 

@Jasmine@ τι κάνεις κορίτσι μου? Είχες ήσυχη νύχτα?

Expand  

Καλημέρα φιλεναδιτσες!!

Βρε μη με ακους εμένα..ότι κ αν λέω χτυπάει το ένστικτο της μανουλας μέσα μου κ μου λέει " άσε τις διοριες κ τα τρελά σου κ το αντράκι σου θα μείνει εκεί οοοσο χρειαστεί κ ακόμη παραπάνω αν θελήσει!!" 

Αλλααααα μέχρι της 18/9 ισχύει αυτό χαχχαα πλάκα κάνω:P

Όσο για αυτό που έγραψα στις μανουλες Σεπτεμβρίου είναι μετά από κοινή απορία δική μου κ κάποιων άλλων κοριτσιών επειδή δεν έχουν κ πινακακι κ δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται εκτός του ότι γεννησαν 3-4 χωρίς προγραμματισμενη καισαρική νωρίτερα της Πητ τους..αλλά δε ξέρουμε πόσο..

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια όμορφα! 

@Jasmine@ είναι ολόκληρα παιδακια μη φοβάσαι τίποτα!!! Θα πάνε ολα τέλεια!

@Renez να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι!!! Θα ρθουν ολα στην ώρα τους!

Εχω μερικές συσπασεις στη διάρκεια της ημέρας κατι πετρώματα και κατι Πονακια περίοδου που περνούν γρήγορα.. Σημειωτέον οτι δεν ειχα παρει ποτε μαγνήσιο! Το ξαναγράφω γιατί ο γιατρός μ είπε οτι ειναι φυσιολογικό, προετοίμαζεται Η μητρα (εκτος φυσικά και αν οι πόνοι είναι συχνοιστο 30λ και δυνατοί). Εγω nst δεν εκανα μάλλον γιατι ειμαι 3 2εβδ ακομα.. 

On 28/8/2020 at 7:24 ΠΜ, Marti είπε:

Εχω μερικές συσπασεις στη διάρκεια της ημέρας κατι πετρώματα και κατι Πονακια περίοδου που περνούν γρήγορα.. Σημειωτέον οτι δεν ειχα παρει ποτε μαγνήσιο! Το ξαναγράφω γιατί ο γιατρός μ είπε οτι ειναι φυσιολογικό, προετοίμαζεται Η μητρα (εκτος φυσικά και αν οι πόνοι είναι συχνοιστο 30λ και δυνατοί). Εγω nst δεν εκανα μάλλον γιατι ειμαι 3 2εβδ ακομα.. 

Expand  

Κι εγώ δεν έχω πάρει μαγνήσιο...ειμαι σχεδον σιγουρη ότι κι εγώ κάνω συσπασουλες!

Θα ζητήσω κι εγώ καρδιοτοκογραφημα!! Θα του πω ότι τα κορίτσια κάνουν,εγώ γιατί όχι???:mrgreen:

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

On 28/8/2020 at 7:24 ΠΜ, Marti είπε:

Expand  

Ναι καλέ φυσιολογικά είναι αυτά..κ εγώ τα έχω κ όπως είπα κ το nst εδειξε συσπάσεις παρά τα 2 μαγνησια που πίνω..αλλά είναι φυσιολογικό μου είπανε κ εμένα..ίσα ίσα αν δεν έχουμε ως 36η συσπάσεις κόβουν κ το μαγνήσιο τελείως λέει..

Μωρέ δεν έχω άγχος κακό..έχω το άγχος το γλυκό..την ανυπομονησία..που θέλω οοολα να τα έχω έτοιμα για το μωρό μου..που θέλω τοοοσο να τον πιάσω στα χέρια μου..(και ναι και για εκείνα τα τζινακια νούμερο 26 που περιμένουν στοικα στη ντουλάπα μου :D!!)

On 28/8/2020 at 7:26 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ δεν έχω πάρει μαγνήσιο...ειμαι σχεδον σιγουρη ότι κι εγώ κάνω συσπασουλες!

Θα ζητήσω κι εγώ καρδιοτοκογραφημα!! Θα του πω ότι τα κορίτσια κάνουν,εγώ γιατί όχι???:mrgreen:

Expand  

Χαχαχχα έτσι πήγαινα κ εγώ σήμερα!! Έτοιμη μετά τον υπέρηχο να το..."απαίτησω.." αλλά κ Θεός ακούει..

Με τη γέννα που είχε ο γιατρός μόνος με έχωσε στο nst :P

Ε τώρα μωρέ θα αρχίσουμε όλες..

• Χαχα 2

On 28/8/2020 at 7:22 ΠΜ, Renez είπε:

Καλημέρα φιλεναδιτσες!!

Βρε μη με ακους εμένα..ότι κ αν λέω χτυπάει το ένστικτο της μανουλας μέσα μου κ μου λέει " άσε τις διοριες κ τα τρελά σου κ το αντράκι σου θα μείνει εκεί οοοσο χρειαστεί κ ακόμη παραπάνω αν θελήσει!!" 

Αλλααααα μέχρι της 18/9 ισχύει αυτό χαχχαα πλάκα κάνω:P

Όσο για αυτό που έγραψα στις μανουλες Σεπτεμβρίου είναι μετά από κοινή απορία δική μου κ κάποιων άλλων κοριτσιών επειδή δεν έχουν κ πινακακι κ δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται εκτός του ότι γεννησαν 3-4 χωρίς προγραμματισμενη καισαρική νωρίτερα της Πητ τους..αλλά δε ξέρουμε πόσο..

Expand  

Είναι τέλη του μήνα,οπότε κάποιες που ήταν αρχές Σεπτεμβρίου , μπορεί να γέννησαν νωρίτερα!

Κάποια νινακια είναι ανυπόμονα κι αυτά!

Ο δικός σου πιστεύω θα πάρει το χρόνο του,για να χαλαρώσει η μανούλα του!:x

On 28/8/2020 at 7:27 ΠΜ, Renez είπε:

Ναι καλέ φυσιολογικά είναι αυτά..κ εγώ τα έχω κ όπως είπα κ το nst εδειξε συσπάσεις παρά τα 2 μαγνησια που πίνω..αλλά είναι φυσιολογικό μου είπανε κ εμένα..ίσα ίσα αν δεν έχουμε ως 36η συσπάσεις κόβουν κ το μαγνήσιο τελείως λέει..

Μωρέ δεν έχω άγχος κακό..έχω το άγχος το γλυκό..την ανυπομονησία..που θέλω οοολα να τα έχω έτοιμα για το μωρό μου..που θέλω τοοοσο να τον πιάσω στα χέρια μου..(και ναι και για εκείνα τα τζινακια νούμερο 26 που περιμένουν στοικα στη ντουλάπα μου :D!!)

Χαχαχχα έτσι πήγαινα κ εγώ σήμερα!! Έτοιμη μετά τον υπέρηχο να το..."απαίτησω.." αλλά κ Θεός ακούει..

Με τη γέννα που είχε ο γιατρός μόνος με έχωσε στο nst :P

Ε τώρα μωρέ θα αρχίσουμε όλες..

Expand  

Στα κολανακια να πεις να περιμένουν κι άσε τα τζινακια:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

On 28/8/2020 at 5:16 ΠΜ, Mariamaraki είπε:

Φιλιά σε όλες!!

Expand  

Υπομονή κορίτσι μου,τι έμεινε ούτε μήνας για εσένα!! Στο μαξιμουμ κιόλας!! Φτου φτου!!

• Μου αρέσει 1

Στην πρώτη εγκυμοσύνη,τελευταίες εβδομάδες δεν ήμουν να μου μιλήσεις!!!! Τα νεύρα μου κρόσσια!

Είχαν γεννήσει όσες γνωστές είχα που ήταν έγκυος,κ μικρότερη εβδομάδα όλες,κι εγώ ακόμη με τη κοιλαρα!

Κ θα αναφέρω ξανά....τη Ρέιτσελ από τα φιλαράκια που περίμενε να γεννήσει. Έτσι ακριβώς

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

On 28/8/2020 at 7:28 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Είναι τέλη του μήνα,οπότε κάποιες που ήταν αρχές Σεπτεμβρίου , μπορεί να γέννησαν νωρίτερα!

Κάποια νινακια είναι ανυπόμονα κι αυτά!

Ο δικός σου πιστεύω θα πάρει το χρόνο του,για να χαλαρώσει η μανούλα του!:x

Στα κολανακια να πεις να περιμένουν κι άσε τα τζινακια:P

Expand  

Χαχαχα κ η γιαγιά μου μου λέει ωωωω τελειωμηνος θα βγει ετούτος θα δεις..

Όσο για τα κολανακια...ναι γαμωτο!!! Το φαντάζομαι... Αλλά ζω με μια ελπίδα..καλά έτσι κ αλλιώς που να πάω να τα βάλω κ εγώ..ελπίζω μέχρι την άνοιξη να έχω ισιωσει κανονικά..

Εντομεταξυ ξυπνάω στις 5 κατεβάζω πάνω από 1 λίτρο νερό κ μέχρι τις 7 ειλικρινά πήγα 6 φορές τουαλέτα!!

Κ αναρωτιέμαι εγώ,πως θα περάσει το άτιμο νερό στο αμνιακό για το μωρό μου ε??? Πίνω πίνω κ αυτό τσουυυπ βγαίνει...:evil:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ εχω την αίσθηση ότι θα βγει νωρίτερα.. Δε ξερω γιατι.. Αν και τα πρωτότοκα συνήθως παίρνουν τον μηνα τους.. 

Πήρα χθες ενα ωραίο μπουφαν εξοδου! Πολύ το χαρηκα.. Φόρμακια δε πήρα.. Χαχαχ.. Ααα και στρώμα.. Τελικά από τη greco strom (πιστεύα οτι θα έχουν εκπτώσεις αλλά μπα στα βρεφικα δν εχουν ποτε) αλλοπρόσαλλες αγορες! 

16/8ειχα παραγγείλει από το spiti Shop και ακομα δεν έχει έρθει η παραγγελία.. Θα πάρω σημερα τηλ.. 

• Μου αρέσει 2

On 28/8/2020 at 7:34 ΠΜ, Marti είπε:

Εγώ εχω την αίσθηση ότι θα βγει νωρίτερα.. Δε ξερω γιατι.. Αν και τα πρωτότοκα συνήθως παίρνουν τον μηνα τους.. 

Πήρα χθες ενα ωραίο μπουφαν εξοδου! Πολύ το χαρηκα.. Φόρμακια δε πήρα.. Χαχαχ.. Ααα και στρώμα.. Τελικά από τη greco strom (πιστεύα οτι θα έχουν εκπτώσεις αλλά μπα στα βρεφικα δν εχουν ποτε) αλλοπρόσαλλες αγορες! 

16/8ειχα παραγγείλει από το spiti Shop και ακομα δεν έχει έρθει η παραγγελία.. Θα πάρω σημερα τηλ.. 

Expand  

Μπουφάν ή φόρμα εξόδου??? Καλοφορετο!!!

Εγώ τη πρώτη φορά έλεγα ή θα γεννήσω νωρίτερα ή θα φτάσει η Πητ κι εγώ ακόμη θα είμαι με τη κοιλουμπα. Τώρα έμαθα κ δε λέω τιποτα:lol:

@Renez θα μπεις μέχρι την άνοιξη κ σε αυτα,μην ανησυχείς! 

Για το αμνιακό δεν ξέρω καθολου πως μπορεί να αυξηθει.. θα το δείτε όμως σύντομα με τον γιατρό σου! 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

On 28/8/2020 at 7:34 ΠΜ, Marti είπε:

Expand  

Ααααα κ εγώ παρήγγειλα 21/8 κ έχει περάσει μια εβδομάδα..δεν είναι τρελός χρόνος αλλά λένε 2-3 εργάσιμες κανονικά κ όταν είχα ξανά πάρει τόσο έκανε όντως..

Γιαααα μάθε..μήπως είχαν κλείσει για καλοκαίρι??

On 28/8/2020 at 7:41 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Εγώ τη πρώτη φορά έλεγα ή θα γεννήσω νωρίτερα ή θα φτάσει η Πητ κι εγώ ακόμη θα είμαι με τη κοιλουμπα. Τώρα έμαθα κ δε λέω τιποτα:lol:

Για το αμνιακό δεν ξέρω καθολου πως μπορεί να αυξηθει.. θα το δείτε όμως σύντομα με τον γιατρό σου! 

Expand  

Ναι του έστειλα τώρα μνμ πρωί πρωί ,χα νόμιζε θα ξεμπερδευε με ένα nst :P

Απλά είχε πει να του υπενθυμίσω να μου γράψει εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα κ του τόνισα πως θέλω κ υπέρηχο να δω το αμνιακό γτ θα σκάσω!! Δημοκρατικά πάντα!!

Τότε στον πρώτο πόσα κιλά είχες πάρει??

On 28/8/2020 at 7:41 ΠΜ, Anastasia05 είπε:

Expand  

Μάλλον φορμα έξοδου γιατί ειναι ολόσωμο!? :huh:

On 28/8/2020 at 7:47 ΠΜ, Renez είπε:

Ααααα κ εγώ παρήγγειλα 21/8 κ έχει περάσει μια εβδομάδα..δεν είναι τρελός χρόνος αλλά λένε 2-3 εργάσιμες κανονικά κ όταν είχα ξανά πάρει τόσο έκανε όντως..

Γιαααα μάθε..μήπως είχαν κλείσει για καλοκαίρι??

Ναι του έστειλα τώρα μνμ πρωί πρωί ,χα νόμιζε θα ξεμπερδευε με ένα nst :P

Απλά είχε πει να του υπενθυμίσω να μου γράψει εξετάσεις την ερχόμενη εβδομάδα κ του τόνισα πως θέλω κ υπέρηχο να δω το αμνιακό γτ θα σκάσω!! Δημοκρατικά πάντα!!

Τότε στον πρώτο πόσα κιλά είχες πάρει??

Expand  

11! Με τον γιατρό μου να είναι υπερευχαριστημενος!!

Όλο δε μου φαίνονται κ δεν μου φαίνονται το πάει!:mrgreen:

Τώρα είμαι στα 9,οπότε πανω κάτω εκει θα είμαι παλι!

On 28/8/2020 at 7:56 ΠΜ, Marti είπε:

Μάλλον φορμα έξοδου γιατί ειναι ολόσωμο!? :huh:

Expand  

Ναι! Από τις πιο χρήσιμες αγορές!! Θα το δεις όταν αρχίσετε βόλτες! Ούτε κουβερτακια,ούτε να παλεύεις με μπουφάν! 

Φόρμα κ ποδοσακος κ πάτε παντού τον χειμώνα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...