Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Οχιιιιιιι:unsure:

Μας βλέπω καλεσμένους στον γάμο της barbie με τον ironman και παρανυφακια η peppa pig και ο κεραυνός μακουιν... στο τέλος έρχεται η καταστροφή από βροχή legoκομήτες...

Τέλεια!!!:wub:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Τα νέα μου είναι κ θετικά κ αρνητικά!  Το θετικό είναι ότι οι χοντρουλες μου είναι 2 κιλά η μια κ 2100 η δεύτερη...

τα άσχημα είναι 2! Πρώτο μίκρυνε κ άλλο ο τράχηλος & δευτερον έκανα nst που πάλι είχα συσπάσεις κ με έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο για να μου χορηγήσουν κάποια τοκολυτικα κ ενέσεις κορτιζόνης!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα νέα μου είναι κ θετικά κ αρνητικά!  Το θετικό είναι ότι οι χοντρουλες μου είναι 2 κιλά η μια κ 2100 η δεύτερη...

τα άσχημα είναι 2! Πρώτο μίκρυνε κ άλλο ο τράχηλος & δευτερον έκανα nst που πάλι είχα συσπάσεις κ με έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο για να μου χορηγήσουν κάποια τοκολυτικα κ ενέσεις κορτιζόνης!

Οι ενέσεις για τα πνευμονακια τους είναι? Να σε κρατήσουν όσο χρειαστεί ,να είστε ασφαλείς,αν κ δεν πιστεύω να σε κρατήσουν πολύ.

Μεγάλωσαν τα κορίτσια σου!!!:x

Πως είσαι? Σου έφεραν τα πράγματα σου? Είχες κάποια άλλη ενημέρωση?

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε ελπίζω να περάσει σύντομα και να μην σε κραγησιυνρ πολύ! Καλέ σούπερ είναι τα κοριτσάκια σου μεγάλωσαν μια χαρά! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοριτσι μου όλα καλά θα πάνε, θα κάνετε ότι χρειαστεί κ θα πας σπιτάκι σου! Καλά, μιλάμε για κοριτσαρους, όχι αστεία !!! Λιγάκι υπομονή βρε παιδάκι μου, μπράβο σου μανουλα!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα θα μείνω 3 μερες κ θα δούμε...

οι ενέσεις είναι για τους πνεύμονες! Ευτυχώς επειδή την προηγούμενη φορά είχα έρθει απροετοίμαστη, τώρα είχα το σακ βουαγιάζ στο αυτοκίνητο! Ε να που χρειάστηκε...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σίγουρα θα μείνω 3 μερες κ θα δούμε...

οι ενέσεις είναι για τους πνεύμονες! Ευτυχώς επειδή την προηγούμενη φορά είχα έρθει απροετοίμαστη, τώρα είχα το σακ βουαγιάζ στο αυτοκίνητο! Ε να που χρειάστηκε...

Κάνε υπομονή 3 μερουλες σούπερ μανούλα!!Ήδη κουβαλάς 4,100 ρε θηρίο χωρίς υγρά κλπ!Είσαι τοπ!Κάνε ένα κουράγιο εκεί και ολακαλα θα πανε!Είναι για καλό ο,τι γίνεται τώρα!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ είπε ο γιατρός Αν πάνε όλα καλά καισαρική στις 17 γιατί δε θα αντέξω άλλο κ λόγω σωματοδομης γιατί τώρα μεγαλώνουν πολύ τα παιδιά 

Με το καλό ότι είναι να γίνει! Είναι δυνατά τα κορίτσια σου,μη φοβάσαι!:)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ είπε ο γιατρός Αν πάνε όλα καλά καισαρική στις 17 γιατί δε θα αντέξω άλλο κ λόγω σωματοδομης γιατί τώρα μεγαλώνουν πολύ τα παιδιά 

Καλέ στις 17 θα βγάλεις τρικιλες κοριτσαρες να τους τσιμπας τα μπουτακια! Όλα καλά θα πάνε! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Είναι ήδη μεγάλα κ δυνατά τα κορίτσια σου κ με τις ενέσεις θα είναι έτοιμα κ τα πνευμονακια τους! Μην σε ανησυχεί τπτ! Θα μας κάνεις την εκπληξη να είσαι η πρώτη μανούλα Οκτωβρίου???? Τρέλανε μας με τις κοριτσαρες σου!!!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πόσο μεγάλωσαν οι πριγκίπισσες !!! Έχεις πάρει πράγματα μαζί σου για να περνάει η ώρα; 

Όλα καλά θα πάνε! Με το καλό θα της έχεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Κοριτσάρα μούυυυ ολόκληρα κορίτσια!!!

Όλα θα πάνε καλά ..λίγη υπομονή κορίτσι μου!! Θα είσαι και ασφαλής εκεί και θα σε προσέξουν.. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, elenioz είπε:

Πόσο μεγάλωσαν οι πριγκίπισσες !!! Έχεις πάρει πράγματα μαζί σου για να περνάει η ώρα; 

Όλα καλά θα πάνε! Με το καλό θα της έχεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου! 

Ναι έχει πάρει πράγματα να περνάει η ώρα της..εμάς @EugenJen @Renez :mrgreen:

Εγώ κορίτσια μου δεν τον είδα σήμερα γτ είχε γέννα ο γιατρός όταν έφτασα στο νοσοκομείο..αλλά είπε κ με έβαλαν πρώτη φορά κ εμένα σε καρδιοτοκογραφο!

Δόξα το Θεό όλα καλά,είδαν συσπάσεις είναι η αλήθεια αλλά μου είπαν πως είναι ήπιες κ φυσιολογικές εφόσον δεν συνοδεύονται από πόνο κ δεν έχουν μεγάλη ένταση κ διάρκεια..

Ήθελα να δω τι γίνεται κ με το υγρό αλλά...υπομονή....την άλλη εβδομάδα...αύριο θα κλείσω το επόμενο ραντεβού γτ θέλει να μου γράψει κ εξετάσεις..

Τουλάχιστον άκουσα τη καρδούλα του..:x

• Μου αρέσει 6

3 hours ago, Jasmine@ said:

Πλησιάζει ο καιρός και από ότι φαίνεται θα είσαι η πρώτη μανούλα Οκτωβρίου (ή μάλλον Σεπτεμβρίου:wink:)... τα κοριτσάκια σου είναι σχεδόν έτοιμα! Υπομονή λιγάαακι ακόμα!

1 hour ago, Renez said:

Ναι έχει πάρει πράγματα να περνάει η ώρα της..εμάς @EugenJen @Renez :mrgreen:

Εγώ κορίτσια μου δεν τον είδα σήμερα γτ είχε γέννα ο γιατρός όταν έφτασα στο νοσοκομείο..αλλά είπε κ με έβαλαν πρώτη φορά κ εμένα σε καρδιοτοκογραφο!

Δόξα το Θεό όλα καλά,είδαν συσπάσεις είναι η αλήθεια αλλά μου είπαν πως είναι ήπιες κ φυσιολογικές εφόσον δεν συνοδεύονται από πόνο κ δεν έχουν μεγάλη ένταση κ διάρκεια..

Ήθελα να δω τι γίνεται κ με το υγρό αλλά...υπομονή....την άλλη εβδομάδα...αύριο θα κλείσω το επόμενο ραντεβού γτ θέλει να μου γράψει κ εξετάσεις..

Τουλάχιστον άκουσα τη καρδούλα του..:x

Πιστεύω ότι πλέον όλες μας θα έχουμε μικρές συσπασούλες που και που. Αφού όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά αυτό έχει σημασία, και την επόμενη εβδομάδα θα δείτε και το αμνιακό υγρό!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...