Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Βρε κορίτσια εσείς που θα πάρετε μαζί όλα τα συμπραγκαλα ,που λέμε στο χωριό μ, τι κουβερτακι θα πάρετε μαζί τελικά? Το ξεεεερω τα έχουμε ξαναπειιιιι αλλά ακουστε τώρα...παρήγγειλα πικε κουβερτακι αγκαλιάς μικρό κ μου έστειλαν κουνιας μεγάλο...είναι πολύ μεγάλο για τη γυάλα του μαιευτηρίου γμτο αλλά έλεγα να μην πάρω κι άλλο...πφφφ...έχω 2 φλις πολύ λεπτουλια, θα είναι ζεστά λέτε??? Για ρουχαλάκια θα φορέσει κοντομάνικο ζιπουνακι κ μακρυμανικο φορμακι λεπτό βαμβακερό. 

Εγώ έβαλα μέσα μια Πικέ και μια βαμβακερη κουβερτούλα ψιλοχοντρουλα!

Αλλά νομιζω αυτά τα σεντονακια τα χοντρά θα είναι ότι πρέπει που έχεις!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 27/9 ΑΝΑΤΡΟΠΉ (Μαιευτήριο Έλενα- Κριός 30)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι 1η ανατροπή!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (μΚλινικη Ρέα)

@Efi@ αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτηρίο Μητέρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι 4η ανατροπή! --} ΠΗΤ: 13/10 (κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@  2(!) κορακλες --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS αγορακι --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτηρίο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγοράκι --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@Athina_ κοριτσάκι --} 16/10 (Μαιευτηρίο Έλενα)

@Blossombaby κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 16/10 (κλινική Μητέρα)

@DemiMom κοριτσάκι 3η ανατροπή --} 17/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Διδυμαρα)

@LadyP κοριτσάκι --} 17/10 (Μαιευτήριο Ιασώ)

@Christinα κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 18/10 (Ιδιωτικη κλινική Πατρών)

@elenioz κοριτσάκι 2η ανατροπή! --} 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Flaquita κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 (κλινική Ιασώ)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτηρίο Γαία- Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Biscottinomum αγοράκι --} ΠΗΤ: 28/10 (κλινική Τσεπετη - Χανιά)

@Ninamc κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 31!!

Αγοράκια 13!!

Κοριτσάκια 20!!

Πω πω πωπωωω να ευχαριστιέται το μάτι σου ροζ!!!!:lol:

• Χαχα 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Χαχαχαχα πες του!!! ναιιι μου ειχε πει από την προηγούμενη φορά..

μου είπε απλά δεν έχω συσπάσεις! Και κόψαμε το μαγνήσιο.. 

Εντωμεταξύ έτρεχε ο άνθρωπος μια πήγαινε σε χειρουργείο για γέννα , μια να δει κοπέλες από υπέρηχο ...άστα! Χαχααχ

Ουυυυ από την Αυχενική έχει αλλάξει η ΠΗΤ μου ... Αλλά τι να σε κάνουμε σου έχει πάρει το μυαλό ο προσοντουχος... δικαιολογημένη :x

Ααααα δε με ενημερώνετε ,δε με ενημερώνετε!!:P

Ναι κοριτσάκι μου εσύ είσαι 36η οπότε λογικό να κάνεις..εγώ θα το ζητήσω απλά γτ είμαι τρελή :mrgreen:

Είχε εφημερία για αυτό..ελπίζω να μου ρθει ξεκούραστος το απόγευμα να συγκεντρωθει στον προσοντουχο χαχχαχα

Εμένα μωρέ το αμνιακό με απασχολεί κ θέλουμε να ελέγχουμε..γτ κ στο ντοπλερ πάλι χαμηλό ήταν το άτιμο κ είπε να το παρακολουθήσουμε..κ διάβαζα κ χθες μια κοπέλα από τις Σεπτεμβρίου που έκανε εισαγωγή λόγω χαμηλού αμνιακού κ παλεύουν να κερδίσουν εβδομαδες.....

Πω πω πωπωωω να ευχαριστιέται το μάτι σου ροζ!!!!:lol:

Γκουχου γκουχου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ναι κοριτσάκι μου εσύ είσαι 36η οπότε λογικό να κάνεις..εγώ θα το ζητήσω απλά γτ είμαι τρελή :mrgreen:

Είχε εφημερία για αυτό..ελπίζω να μου ρθει ξεκούραστος το απόγευμα να συγκεντρωθει στον προσοντουχο χαχχαχα

Εμένα μωρέ το αμνιακό με απασχολεί κ θέλουμε να ελέγχουμε..γτ κ στο ντοπλερ πάλι χαμηλό ήταν το άτιμο κ είπε να το παρακολουθήσουμε..κ διάβαζα κ χθες μια κοπέλα από τις Σεπτεμβρίου που έκανε εισαγωγή λόγω χαμηλού αμνιακού κ παλεύουν να κερδίσουν εβδομαδες.....

Γκουχου γκουχου!!!

Ας λέω...έχω τρελή καψούρα με τα αγόρια...εεεε η πρώτη αγάπη δν ξεχνιέται εύκολα...αλλά κ τη κορηηη:x την περιμένω με λατρεία να γλυκάνει το σπίτι μας! 

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Γκουχου γκουχου!!!

Να κάνεις γιατί οχι ότι κάνουμε καλό είναι χαχα!!!

Κοίτα μια χαρά τον είδα...μπορεί να γινόταν χαμός αλλά εκείνος ήταν πολύ χαλαρος:-P

Εντάξει καλό είναι να το παρακολουθείτε αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να αγχωθείς!!! Όλα καλά θα είναι...Θα περιμένουμε νεακια εεεε με το που γυρίσεις!!! 

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Hey κορίτσια! Έλειψα σήμερα και γέμισε εντάσεις η ομάδα μας :tongue: 

Πήγα για το Doppler και ήταν όλα πολύ καλά. Πετάω από την χαρά μου! Βρήκαμε τα νεφράκια τέλεια! Δεν υπάρχει υδρονέφρωση πλέον. Επανήλθαν στα φυσιολογικά τους. Ούτε κυστούλες ούτε τίποτα. Μου είπαν δεν χρειάζεται να φοβάμαι τίποτα. Είμαστε 1.750! Αδυνατούλα αλλά νορμάλ για το δικό μου το καλούπι. Μουτράκι δεν μας έκανε το χατίρι να δουμε όλο κουνιόταν κ τριβωταν. Σουφρωνε και χειλάκια. 

Η αλήθεια είναι πως μόνο που το σκέφτομαι πόσο πολυ με άγχωσαν με όσα μου είχαν πει και ότι με έβαλαν στην διαδικασία να σκέφτομαι αμνιοπαρακέντηση και διάφορα άλλα μου γυρνάνε λίγο τα μυαλά αλλά πραγματικά έχει φύγει τέτοιο βάρος από πάνω μου κ νιώθω τόσο χαρούμενη που το προσπερνω.

Και μιας και λέτε για κινεζικό έφαγα σήμερα!!!! Δώρο στην κόρη και την κοιλίτσα μου χαχαα. Πάπια ψητή με τραγανιστό ρύζι και νουντλς με λαχανικά. 

Πόσο ωραία νεα! Μπραβο σας!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Γκουχου γκουχου!!!

Είναι στα όρια απλά χαμηλό?

Καλά κάνετε κ το παρακολουθείτε,σε βλέπει και πιο συχνά τωρα. Μακάρι να έχει αυξηθεί να μη το σκέφτεσαι τόσο! Κ χαλαρά τώρα τελευταίες εβδομάδες!:)

Κι εμείς πήγαμε το επόμενο ραντεβού στις 15 μέρες κμπεριμενω πως κ πως! Όσο φτάνουμε στο τέλος της εγκυμοσύνης γίνομαι ολο κ πιο ανυπόμονη να τον αγκαλιασω επιτέλους!

Όσες περιμένετε δεύτερο παιδάκι,είναι του αντιθετου φίλου,σωστά??? Εμένα θα με πνίξουν τα βρακιά κ οι κάλτσες??????

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι στα όρια απλά χαμηλό?

Καλά κάνετε κ το παρακολουθείτε,σε βλέπει και πιο συχνά τωρα. Μακάρι να έχει αυξηθεί να μη το σκέφτεσαι τόσο! Κ χαλαρά τώρα τελευταίες εβδομάδες!:)

Κι εμείς πήγαμε το επόμενο ραντεβού στις 15 μέρες κμπεριμενω πως κ πως! Όσο φτάνουμε στο τέλος της εγκυμοσύνης γίνομαι ολο κ πιο ανυπόμονη να τον αγκαλιασω επιτέλους!

Όσες περιμένετε δεύτερο παιδάκι,είναι του αντιθετου φίλου,σωστά??? Εμένα θα με πνίξουν τα βρακιά κ οι κάλτσες??????

Ενώ εμείς εμείς θα έχουμε ποικιλία λες στο βρακι??? Καλύτερο??? Θα μας φάει το πλύσιμο κ η κατσαρόλα ούτως ή άλλως!!! Αχαχαχα 

Καλέ εσένα σου κάνουν κι οικονομία τα αγόρια σου! Ότι γλιτώνεις θα τα παίρνεις δικά σου ενώ εμάς θα μας τα φάνε τα λούσα των κοριτσιών...:P

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ενώ εμείς εμείς θα έχουμε ποικιλία λες στο βρακι??? Καλύτερο??? Θα μας φάει το πλύσιμο κ η κατσαρόλα ούτως ή άλλως!!! Αχαχαχα 

Καλέ εσένα σου κάνουν κι οικονομία τα αγόρια σου! Ότι γλιτώνεις θα τα παίρνεις δικά σου ενώ εμάς θα μας τα φάνε τα λούσα των κοριτσιών...:P

Πες το ψέματα!!! Τόσα ρούχα,τα είδα ξανά κι έπαθα σοκ! Πολύ χαίρομαι που θα τα χαρεί κ το δεύτερο αντρακι μου!!!

Κ με τα κορίτσια πόσο να κρατηθείς???? Από αξεσουάρ??! Φορέματα?! Φουφουλιτσες??? Δε μαζεύεται!!

Το πλύσιμο κ η κατσαρολα με τρώνε από τώρα:lol: πόσο να αυξηθεί????

Βέβαια ....του μωρού θα θέλουν ξεχωριστά και από του πρώτου παιδιου....οπότε ναι...ίσως μας φάει το πλυντήριο τελικα:lol::shock:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Πες το ψέματα!!! Τόσα ρούχα,τα είδα ξανά κι έπαθα σοκ! Πολύ χαίρομαι που θα τα χαρεί κ το δεύτερο αντρακι μου!!!

Κ με τα κορίτσια πόσο να κρατηθείς???? Από αξεσουάρ??! Φορέματα?! Φουφουλιτσες??? Δε μαζεύεται!!

Το πλύσιμο κ η κατσαρολα με τρώνε από τώρα:lol: πόσο να αυξηθεί????

Βέβαια ....του μωρού θα θέλουν ξεχωριστά και από του πρώτου παιδιου....οπότε ναι...ίσως μας φάει το πλυντήριο τελικα:lol::shock:

Αυτό που το βάζεις? Πάνω που άρχισαν τα μεγάλα να τρώνε ότι τρώμε κι εμείς κ φτιάχνουμε 1 φαγητό...Άντε πάλι 2-3 κατσαρόλες...Και που είσαι ακόμα...το βραδυνό? Φαντάσου να μαγειρεύουμε κ βράδυ? Πόση κατσαρόλα? Μέχρι τώρα εμένα τρώει για βραδυ ή από το μεσημέρι (αλλά όχι όσπρια/λαδερά) ή τραχανα/χυλοπιτα/ομελέτα με πατατουλες! Τη πατησαμε....κ τρώνε σαν λιμασμενα ειδικά τα αντρακια μας...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αυτό που το βάζεις? Πάνω που άρχισαν τα μεγάλα να τρώνε ότι τρώμε κι εμείς κ φτιάχνουμε 1 φαγητό...Άντε πάλι 2-3 κατσαρόλες...Και που είσαι ακόμα...το βραδυνό? Φαντάσου να μαγειρεύουμε κ βράδυ? Πόση κατσαρόλα? Μέχρι τώρα εμένα τρώει για βραδυ ή από το μεσημέρι (αλλά όχι όσπρια/λαδερά) ή τραχανα/χυλοπιτα/ομελέτα με πατατουλες! Τη πατησαμε....κ τρώνε σαν λιμασμενα ειδικά τα αντρακια μας...

Κατσαρόλες κι άπλυτα παντού!!!!:tongue:

Εντάξει θα είναι σαν βομβαρδισμενο τοπίο το σπίτι,αλλά θα είναι γεμάτο!:wub:

Q1jtp2.png

Κατσαρόλες κι άπλυτα παντού!!!!:tongue:

Εντάξει θα είναι σαν βομβαρδισμενο τοπίο το σπίτι,αλλά θα είναι γεμάτο!:wub:

Και τα παιχνίδια? Μην τα ξεχνάμε κι αυτά που μας τρυπουν τα ποδαράκια μας!? Εγώ θα έχω κ σ αυτό ποικιλία...Θα με κυνηγούν με αποκεφαλισμενες barbie...

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Και τα παιχνίδια? Μην τα ξεχνάμε κι αυτά που μας τρυπουν τα ποδαράκια μας!? Εγώ θα έχω κ σ αυτό ποικιλία...Θα με κυνηγούν με αποκεφαλισμενες barbie...

Συνέχεια πατάω/κλωτσαω αυτοκινητάκια και τουβλάκια!!! Δεν φαίνονται και όλα με την κοιλουμπα!!!! 

Ναι θα έχετε ποικιλία!!μη ξεχνάς τα πολι ποκετ, που ανήκουν στη κατηγορία λεγκο ,αν τα πατήσεις ,υποφέρεις!!!!:lol:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Συνέχεια πατάω/κλωτσαω αυτοκινητάκια και τουβλάκια!!! Δεν φαίνονται και όλα με την κοιλουμπα!!!! 

Ναι θα έχετε ποικιλία!!μη ξεχνάς τα πολι ποκετ, που ανήκουν στη κατηγορία λεγκο ,αν τα πατήσεις ,υποφέρεις!!!!:lol:

Οχιιιιιιι:unsure:

Μας βλέπω καλεσμένους στον γάμο της barbie με τον ironman και παρανυφακια η peppa pig και ο κεραυνός μακουιν... στο τέλος έρχεται η καταστροφή από βροχή legoκομήτες...

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...