Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Αααααα να τα αφήσετε ήσυχα τα κοριτσάκια μου!!!! Θα τα κρατησω μέσα όσο μπορώ.... θα σας αφήσω να γεννήσετε όλες πρώτα! Χαχαχαχχα! μπράβο Μαράκι μου! Πραγματικά ετοιμο παιδί....

Χαχαχαχαχα κάτσε να δεις κάπως έτσι θα γίνει στο τελος!!!!:mrgreen: ευχαριστω πολύυυυ έτοιμο το κορίτσι μας !! Φιλιά στις μικρές σου:x

Just now, Anastasia05 είπε:

:xΜπράβο!!! Από τις πρώτες θα είσαι !! Σας βρίσκω τέλειες!

Ευχαριστούμε πολύ πολυ!!!! Άντε με το καλό όλες μας κορίτσια μου... μεγάλη συμπαράσταση είστε!!!!:x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Mariamaraki είπε:

Χαχαχαχαχα κάτσε να δεις κάπως έτσι θα γίνει στο τελος!!!!:mrgreen: ευχαριστω πολύυυυ έτοιμο το κορίτσι μας !! Φιλιά στις μικρές σου:x

Ευχαριστούμε πολύ πολυ!!!! Άντε με το καλό όλες μας κορίτσια μου... μεγάλη συμπαράσταση είστε!!!!:x

εκτός απροόπτου εμείς θα είμαστε από τις πρώτες!!! Να έρθω φίλη στο μαιευτήριο να μου πεις όλες τις λεπτομέρειες!!! Τετάρτη θα πάω κ εγώ γιατρό να δω τι θα μου πει, αν κ εμένα την κοιλίτσα μου ακόμα τούρλα κ ψηλά την βλέπω!

@Jasmine@ έχει πλάκα να φτάσεις Πητ λέει , κ να μην θέλουν να βγούν!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

εκτός απροόπτου εμείς θα είμαστε από τις πρώτες!!! Να έρθω φίλη στο μαιευτήριο να μου πεις όλες τις λεπτομέρειες!!! Τετάρτη θα πάω κ εγώ γιατρό να δω τι θα μου πει, αν κ εμένα την κοιλίτσα μου ακόμα τούρλα κ ψηλά την βλέπω!

Μπααααα δυστυχώς δεν τα αφήνουν! Μέχρι τις 38 τα παίρνουν τα διδυμα... βασικά νομίζω πως αν φτάσω 38 θα χρειαστώ κ ένα μίνι γερανό στο σπίτι! Η ένα παπαγαλάκι αυτά που ανεβάζουν επιπλα στους ορόφους...

• Χαχα 8

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι ναι να έρθεις θα σε περιμένω!!! Εγώ νιώθω σαν να έχει κατέβει λιγάκι.... Η είναι ιδέα μου! Θα δείξει... ! 

• Μου αρέσει 1

@Mariamaraki με το καλό κορίτσι! Σίγουρα θα είσαι από τις πρώτες γτ είσαι πιο μπροστά σε εβδομαδες! Έχεις έτοιμο μωράκι καλέ!:x

@Jasmine@ περιμένουμε νέα σου! Κάτσε στο κρεββάτι με κλιματιστικό κ περίμενε τον γερανό να κορνάρει, τα κορίτσια έχουν καιρό ακόμα,δεν θα αποχωριστούν εύκολα τη μανούλα!

Εγώ μάλλον θα είμαι κάπου στη μέση, να κλείσω 38 κ να κάνουμε αγκαλίτσες με την ομορφιά μου!

@Renez κιουρια μου αν ανεβάσεις ανανεωμένο πινακακι βαλε με Ιδιωτικό  Μαιευτήριο Πατρών περικαλωωωωω!:mrgreen:

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπααααα δυστυχώς δεν τα αφήνουν! Μέχρι τις 38 τα παίρνουν τα διδυμα... βασικά νομίζω πως αν φτάσω 38 θα χρειαστώ κ ένα μίνι γερανό στο σπίτι! Η ένα παπαγαλάκι αυτά που ανεβάζουν επιπλα στους ορόφους...

Kαι διανύεις την 34???

Πωπω τα κορίτσια τα βλέπω πρώτα πρώτα!

Και γερανό κ ότι θες!!!:)

Διαβάζω τα νέα σας κ ο μικρός στην κοιλιά χοροπηδάει κ με ταρακουναει ολοκληρη 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Βρε κορίτσια εσείς που θα πάρετε μαζί όλα τα συμπραγκαλα ,που λέμε στο χωριό μ, τι κουβερτακι θα πάρετε μαζί τελικά? Το ξεεεερω τα έχουμε ξαναπειιιιι αλλά ακουστε τώρα...παρήγγειλα πικε κουβερτακι αγκαλιάς μικρό κ μου έστειλαν κουνιας μεγάλο...είναι πολύ μεγάλο για τη γυάλα του μαιευτηρίου γμτο αλλά έλεγα να μην πάρω κι άλλο...πφφφ...έχω 2 φλις πολύ λεπτουλια, θα είναι ζεστά λέτε??? Για ρουχαλάκια θα φορέσει κοντομάνικο ζιπουνακι κ μακρυμανικο φορμακι λεπτό βαμβακερό. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Just now, Christinα είπε:

Βρε κορίτσια εσείς που θα πάρετε μαζί όλα τα συμπραγκαλα ,που λέμε στο χωριό μ, τι κουβερτακι θα πάρετε μαζί τελικά? Το ξεεεερω τα έχουμε ξαναπειιιιι αλλά ακουστε τώρα...παρήγγειλα πικε κουβερτακι αγκαλιάς μικρό κ μου έστειλαν κουνιας μεγάλο...είναι πολύ μεγάλο για τη γυάλα του μαιευτηρίου γμτο αλλά έλεγα να μην πάρω κι άλλο...πφφφ...έχω 2 φλις πολύ λεπτουλια, θα είναι ζεστά λέτε??? Για ρουχαλάκια θα φορέσει κοντομάνικο ζιπουνακι κ μακρυμανικο φορμακι λεπτό βαμβακερό. 

Εγώ θα σου έλεγα να παρεις σεντονακι χοντρό ή πικέ! Ή τις πανουλες τις λίγο πιο χοντρές που έχεις κι εσύ ,αν θυμάμαι καλα

Μη σκάσει κιόλας η μπουμπού! Έχει ζέστη μέσα στο μαιευτήριο

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Kαι διανύεις την 34???

Πωπω τα κορίτσια τα βλέπω πρώτα πρώτα!

Και γερανό κ ότι θες!!!:)

Διαβάζω τα νέα σας κ ο μικρός στην κοιλιά χοροπηδάει κ με ταρακουναει ολοκληρη 

Ναι ναι!!! Περασα το μαξιλαράκι της 33ης....:D 

μακάρι να περάσω κ τις 36 να είναι έτοιμες οι χοντρουλες μου!!! Μαζί είμαστε εμείς σχεδόν ε;παρα μια μέρα!

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι!!! Περασα το μαξιλαράκι της 33ης....:D 

μακάρι να περάσω κ τις 36 να είναι έτοιμες οι χοντρουλες μου!!! Μαζί είμαστε εμείς σχεδόν ε;παρα μια μέρα!

Καλό θα τους κάνει όσο καθίσουν!! Κάθε μέρα που περνάνε στην κοιλιά είναι πολύτιμη! Ας τα βρούνε τώρα λίγες εβδομάδες κ συνεχίζουν έξω τη παλη:x

Ναι μαζί είμαστε, οι χοντρουλες σου κ ο φουσκας μου:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου έλεγα να παρεις σεντονακι χοντρό ή πικέ! Ή τις πανουλες τις λίγο πιο χοντρές που έχεις κι εσύ ,αν θυμάμαι καλα

Μη σκάσει κιόλας η μπουμπού! Έχει ζέστη μέσα στο μαιευτήριο

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, τα σεντονακια τα χοντρουτσικα! Από σεντονακια πια έχω όλες τις ποιότητες! Κι από κουβερτες ένα σωρό εκτός από πικε:confused: πως κι έτσι δεν ξέρω...

Ο φούσκας!!!! Αχαχαχχα

Άστο παιδί να φάει...Θα το παρει σε μπόι! Αχαχαχαχ

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, τα σεντονακια τα χοντρουτσικα! Από σεντονακια πια έχω όλες τις ποιότητες! Κι από κουβερτες ένα σωρό εκτός από πικε:confused: πως κι έτσι δεν ξέρω...

Ο φούσκας!!!! Αχαχαχχα

Πάρε τις φλις τις λεπτές κ πάρε πάνες κ χοντρές κ λεπτές! Ε ποσό κρύο θα έχει πια....

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Ο φούσκας!!!! Αχαχαχχα

Εγώ έχω κ πικέ πάνες αγκαλιας:lol: Κανονικό μέγεθος,ούτε εγώ έχω!!

Εννοείται θα το πάρει σε μπόι ο λεβέντης μου:wub:

Πιπιλαγε στον υπέρηχο...πεινασμένος θα μου βγει κι αυτός:mrgreen:

Οπότε...φούσκας!^_^

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!

@elenioz τα πιο τέλεια νέα μας είπες κορίτσι μου!!!Ευχαριστησου τώρα το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης χωρίς άγχη και στεναχώριες!σου αξίζει κι εσένα μα και στο κοριτσάκι σου!!!

@Renezποσο σε νιώθω με τις σαλάτες!!!!ο άντρας μου έχει βαρεθεί να με ακούει πόσο πολύ μου έχει λείψει μια τούμπανο Caesar's!!!

Όσο για τα υπόλοιπα,η γνώμη μου είναι πως αυτό τον καιρό από παντού "βαλλόμαστε" με αρνητισμο,τρομοκρατία και άσχημα μαντάτα!Εν μέσω πανδημίας ούτως η άλλως μια εγκυμοσύνη είναι πιο αγχωτική πόσο μάλλον που από μόνη της σαν γεγονός έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!

Έτσι έχουμε όλοι και όλες μας την ανάγκη ευχάριστων νέων,συζητήσεων,εμπειριών!

Παρόλα αυτά είμαστε και μια ομαδουλα όμορφη στην οποία η καθεμία μας βγάζει τα εσωψυχα της!

Άρα  κατ' εμέ πρεπει να λέμε τις ευχάριστες εμπειρίες μας χωρίς καθυστέρηση και με στόμφο ρε παιδάκι μου ετσι να αναπτερωνομαστε όλες ηθικά!:P

Τώρα,αν μας συμβεί ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ κάτι δυσάρεστο πχ πονάει η μέση μου,έκανα εμετό,έβγαλα σπυρια κλπ κλπ αυτά αξίζει φουλ να τα μοιραστούμε γιατι όλο και κάποια άλλη θα το έχει περάσει και έτσι στηρίζουμε η μία την άλλη και μαθαίνουμε κιόλας.

Όσο για τις δυσάρεστες εκβάσεις μια γέννας ή μιας κατάθλιψης πάνω κάτω όλες τις ξέρουμε γιατί δεν έχουμε αφήσει και τίποτα στην τύχη του ή να μην το ψάξουμε!Θεωρώ πως όλες μας είμαστε φουλ ενημερωμένες και ψαγμενες και καμιά μας δε ζει πάνω σε μια ροζ φούσκα!Τα έχουμε όλα αναλύσει και νομίζω στον υπερθετικό τους βαθμό!

Άρα μας αρκούν οι αρνητικές εκπλήξεις που μας φέρνει η ζωή,αρπάζουμε τα ευχάριστα γεγονότα από τα μαλλιά και προς Θεού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εδώ πέρα που όλες πάνω κάτω είμαστε στην ίδια κατάσταση!

Πόσο συμφωνώ!! Σε ΟΛΑ!! 

Τα είπες ΆΨΟΓΑ!! Ειδικα εκεί,το σημείο με την "ΤΟΥΜΠΑΝΗ CAESAR'S" με αποτελείωσε...:x

Πάντως η φράση "Αρπάζουμε τα ευχάριστα γεγονότα από τα μαλλιά!!" Ποσο δυναμισμο μου έβγαλε να ξερεις! Αυτό ακριβώς έχουμε ανάγκη..

Πως ξυπνήσατε σήμερα κοριτσουδια???

@eleniozμπράβο βρε κορίτσι μου τι τέλεια νέα έτσι να είσαι χαρούμενη πάντα!!!!!

πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο και nst όλα καλά!!!!! Είμαστε 36 εβδομάδων και πήγαμε 2600!!! :x

Παιδααακι μου γλυκό!!

Ααα σε έβαλε nst ε?? Κ εγώ θελωωω! Θα του το απαιτήσω σήμερα!! Θα του πω "γιατρέ,ξέρω τι έκανες σήμερα το πρωί..":mrgreen:

Είδατε συσπάσεις?

Είχα 4/10 Αλλά πήγε 27/9.. το πινακακι μας το όμορφο δεν έχει ανανεωθεί όμως !!! Γκουχ  γκουχ !!! Χαχαχαχαχα

@EugenJen λες να ειμαι από τις πρωτεςςςς;;;; Έχω μια ελπίδα για τα διδυμακια μας !!! Φοβαμαιιιι θα έρθετε στο μαιευτήριο για συμπαράσταση οσες είστε αργότερα!

Ααααα γιατί άλλαξε? Πότε? Καλεεε έμεινε πίσω αυτή η Renez..:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Πόσο συμφωνώ!! Σε ΟΛΑ!! 

Τα είπες ΆΨΟΓΑ!! Ειδικα εκεί,το σημείο με την "ΤΟΥΜΠΑΝΗ CAESAR'S" με αποτελείωσε...:x

Πάντως η φράση "Αρπάζουμε τα ευχάριστα γεγονότα από τα μαλλιά!!" Ποσο δυναμισμο μου έβγαλε να ξερεις! Αυτό ακριβώς έχουμε ανάγκη..

Πως ξυπνήσατε σήμερα κοριτσουδια???

Παιδααακι μου γλυκό!!

Ααα σε έβαλε nst ε?? Κ εγώ θελωωω! Θα του το απαιτήσω σήμερα!! Θα του πω "γιατρέ,ξέρω τι έκανες σήμερα το πρωί..":mrgreen:

Είδατε συσπάσεις?

Ααααα γιατί άλλαξε? Πότε? Καλεεε έμεινε πίσω αυτή η Renez..:P

Χαχαχαχα πες του!!! ναιιι μου ειχε πει από την προηγούμενη φορά..

μου είπε απλά δεν έχω συσπάσεις! Και κόψαμε το μαγνήσιο.. 

Εντωμεταξύ έτρεχε ο άνθρωπος μια πήγαινε σε χειρουργείο για γέννα , μια να δει κοπέλες από υπέρηχο ...άστα! Χαχααχ

Ουυυυ από την Αυχενική έχει αλλάξει η ΠΗΤ μου ... Αλλά τι να σε κάνουμε σου έχει πάρει το μυαλό ο προσοντουχος... δικαιολογημένη :x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...