Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 minutes ago, linaa said:

Στην ουσία δεν τρέχεις να διορθώσεις τα πάντα. Απλά ψάχνεις να βρεις αυτό που επιρεαζει εσένα Κ δεν γίνετε εμφύτευση. 

Κ επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι επιρεαζει διορθώνεις ότι βρεις . Αυτό είναι το δύσκολο ότι δεν ξέρεις τι φταίει για εσένα ή για την άλλη κοπέλα . Οπότε πας διορθώνοντας Κ οπότε κάτσει 

Ναι απλώς όπως είπα στατιστική είναι οπότε μπορεί να επηρεάζουν διαφορά πράγματα μπορεί και τίποτα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!! Να, αυτά να ακούμε να χαιρόμαστε! Από πριν το πίστευα βέβαια ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά μόνο που τα είδες η ίδια στον υπέρηχο και φαντάζομαι πόση ανακούφιση θα νιώθεις τώρα πήρα πολύ χαρά! Έτσι, μόνο καλά νέα και να προχωράς χαρούμενη από εδώ και πέρα, μη φοβάσαι τίποτα!:)

Μμμ, δε ξέρω τί άλλο να σκεφτώ τώρα, αλλά θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση πώς μεταμορφώνανε τους δρόμους, τα μαγαζιά κτλ... ήταν σκέψου σαν ένα χωριό/κωμόπολη με άδεια κτίρια και ανάλογα με τις ανάγκες των γυρισμάτων στήνανε παγκάκια, θάμνους/φυτά, κολώνες, πάρκα με δέντρα και είχανε και ένα δασάκι με μια τεχνητή λίμνη που την γεμίζανε και αδειάζανε όποτε θέλανε. Σκέψου ότι στο Λος Άντζελες που είναι τα στούντιο είναι πάντα καλοκαίρι και αυτοί το γεμίζουνε με ψεύτικο χιόνι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να δείξουν ότι είναι χειμώνας! Μας γυρίσανε σε πολλά σκηνικά από διάφορες σειρές, όπως Gilmore Girls (εκεί που ήταν η πλατεία με το κιόσκι, το Luke's diner και άλλα), Big bang theory, Two and a half men, Two broke girls, Hart of Dixie, Pretty little liars και το αγαπημένο μου Friends!!! Ειδικά μέσα στο Central Perk που το είχαν άθικτο έβγαλα ένα σωρό φωτογραφίες... δεν το πίστευα ότι βρισκόμουν εκεί!!

Εεεελα καθισες κ στον πορτοκάλι καναπέ??!! Τι ωραία!!

Προσωπικά αγαπώ και big bang theory!

Ακούγεται μοναδική εμπειρία! Με ταξιδέψες λίγο πριν κοιμηθώ, κ θα πέσω σαν πουλάκι!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 said:

Εεεελα καθισες κ στον πορτοκάλι καναπέ??!! Τι ωραία!!

Προσωπικά αγαπώ και big bang theory!

Ακούγεται μοναδική εμπειρία! Με ταξιδέψες λίγο πριν κοιμηθώ, κ θα πέσω σαν πουλάκι!:)

Έχω φωτογραφία με την αδερφή μου και την θεία μας να "πίνουμε καφέ" καθισμένες στον πορτοκαλί καναπέ (ταλαιπωρημένος ο καημένος ο καναπές, αλλά ήτανε ο ίδιος που χρησιμοποιούσανε στα γυρίσματα), τον άντρα μου πίσω από την μπάρα να κάνει τον Γκάνθερ και εμένα μπροστά στο σταντ που τραγουδούσε η Φοίβη με την κιθάρα από πίσω! Ήτανε σουρεαλιστικό πραγματικά, νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο, δεν το πίστευα ότι ήμουν εκεί!

Χαίρομαι που σε ταξίδεψα λίγο βραδιάτικα, έστω και νοερά!:wink:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!

@elenioz τα πιο τέλεια νέα μας είπες κορίτσι μου!!!Ευχαριστησου τώρα το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης χωρίς άγχη και στεναχώριες!σου αξίζει κι εσένα μα και στο κοριτσάκι σου!!!

@Renezποσο σε νιώθω με τις σαλάτες!!!!ο άντρας μου έχει βαρεθεί να με ακούει πόσο πολύ μου έχει λείψει μια τούμπανο Caesar's!!!

Όσο για τα υπόλοιπα,η γνώμη μου είναι πως αυτό τον καιρό από παντού "βαλλόμαστε" με αρνητισμο,τρομοκρατία και άσχημα μαντάτα!Εν μέσω πανδημίας ούτως η άλλως μια εγκυμοσύνη είναι πιο αγχωτική πόσο μάλλον που από μόνη της σαν γεγονός έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!

Έτσι έχουμε όλοι και όλες μας την ανάγκη ευχάριστων νέων,συζητήσεων,εμπειριών!

Παρόλα αυτά είμαστε και μια ομαδουλα όμορφη στην οποία η καθεμία μας βγάζει τα εσωψυχα της!

Άρα  κατ' εμέ πρεπει να λέμε τις ευχάριστες εμπειρίες μας χωρίς καθυστέρηση και με στόμφο ρε παιδάκι μου ετσι να αναπτερωνομαστε όλες ηθικά!:P

Τώρα,αν μας συμβεί ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ κάτι δυσάρεστο πχ πονάει η μέση μου,έκανα εμετό,έβγαλα σπυρια κλπ κλπ αυτά αξίζει φουλ να τα μοιραστούμε γιατι όλο και κάποια άλλη θα το έχει περάσει και έτσι στηρίζουμε η μία την άλλη και μαθαίνουμε κιόλας.

Όσο για τις δυσάρεστες εκβάσεις μια γέννας ή μιας κατάθλιψης πάνω κάτω όλες τις ξέρουμε γιατί δεν έχουμε αφήσει και τίποτα στην τύχη του ή να μην το ψάξουμε!Θεωρώ πως όλες μας είμαστε φουλ ενημερωμένες και ψαγμενες και καμιά μας δε ζει πάνω σε μια ροζ φούσκα!Τα έχουμε όλα αναλύσει και νομίζω στον υπερθετικό τους βαθμό!

Άρα μας αρκούν οι αρνητικές εκπλήξεις που μας φέρνει η ζωή,αρπάζουμε τα ευχάριστα γεγονότα από τα μαλλιά και προς Θεού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εδώ πέρα που όλες πάνω κάτω είμαστε στην ίδια κατάσταση!

• Μου αρέσει 7

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

@elenioz ααααααχ είδες το κουτσουνι σου;;;

Πόσο χάρηκα δεν λέγεται, μπράβο μπράβο είδες που είπαμε θετική σκέψη;:x

Άξιζε κ το κινέζικο να γιορτάσεις τα αποτελέσματα!!:D

@Hliolousti κ εσύ βρε Βρούτε με την μπαμπατσικη κόρη σαλάτα;;θα με τρελάνετε πρωί πρωί!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Μπράβο ρε @elenioz έτσι να διαβάζουμε ευχάριστα εδώ μέσα! Άσε πίσω σου αυτά που έλεγαν οι γιατροί κ απόλαυσε τις εβδομάδες με την κορούλα σου στην κοιλιτσα! Φαε κ πάπια κ ότι άλλο θες, σου αξίζει!!!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπράβο ρε @elenioz έτσι να διαβάζουμε ευχάριστα εδώ μέσα! Άσε πίσω σου αυτά που έλεγαν οι γιατροί κ απόλαυσε τις εβδομάδες με την κορούλα σου στην κοιλιτσα! Φαε κ πάπια κ ότι άλλο θες, σου αξίζει!!!

@elenioz πόσο τέλεια νέα! Μπράβο κορίτσι μου! Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε το καιρό που μένει! 

Εσύ κυρία @Jasmine@ μου πως είσαι? Σήμερα δεν έχεις γιατρό? Να μας ενημερώσεις!

• Ευχαριστώ 1

Just now, LadyP είπε:

@elenioz πόσο τέλεια νέα! Μπράβο κορίτσι μου! Τώρα χαλάρωσε και απόλαυσε το καιρό που μένει! 

Εσύ κυρία @Jasmine@ μου πως είσαι? Σήμερα δεν έχεις γιατρό? Να μας ενημερώσεις!

Αχ κ εγώ άγχος έχω για σήμερα το απόγευμα που έχω γιατρό!!!! Ελπίζω να σας φέρω κ εγώ ευχάριστα νέα...

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ κ εγώ άγχος έχω για σήμερα το απόγευμα που έχω γιατρό!!!! Ελπίζω να σας φέρω κ εγώ ευχάριστα νέα...

Μακάρι!!! Θα περιμένουμε νέα από εσένα κ τα κορίτσια!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@eleniozμπράβο βρε κορίτσι μου τι τέλεια νέα έτσι να είσαι χαρούμενη πάντα!!!!!

πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο και nst όλα καλά!!!!! Είμαστε 36 εβδομάδων και πήγαμε 2600!!! :x

• Μου αρέσει 9

Just now, Mariamaraki είπε:

πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο και nst όλα καλά!!!!! Είμαστε 36 εβδομάδων και πήγαμε 2600!!! :x

Ιιιιιι το κουτσουνι είναι έτοιμο μωρακιιιιιιι 

Καλέ ποτέ έχεις Πητ εσύ;;;από τις πρώτες Θα είσαι;;;

Κάποια έχει καιρό να βάλει πίνακακι γκουχου γκουχου @Renez 

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Είχα 4/10 Αλλά πήγε 27/9.. το πινακακι μας το όμορφο δεν έχει ανανεωθεί όμως !!! Γκουχ  γκουχ !!! Χαχαχαχαχα

@EugenJen λες να ειμαι από τις πρωτεςςςς;;;; Έχω μια ελπίδα για τα διδυμακια μας !!! Φοβαμαιιιι θα έρθετε στο μαιευτήριο για συμπαράσταση οσες είστε αργότερα!

• Μου αρέσει 1

Αααααα να τα αφήσετε ήσυχα τα κοριτσάκια μου!!!! Θα τα κρατησω μέσα όσο μπορώ.... θα σας αφήσω να γεννήσετε όλες πρώτα! Χαχαχαχχα! μπράβο Μαράκι μου! Πραγματικά ετοιμο παιδί....

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

:xΜπράβο!!! Από τις πρώτες θα είσαι !! Σας βρίσκω τέλειες!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...