Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 minutes ago, little miracle said:

εννοειται να βαλεις πανω απο ολα την ψυχικη σου υγεια και την ισορροπια σας ως ζευγος. καθε αποφαση ειναι σεβαστη. το παν ειναι να εισαι εσυ καλα. εγω παρ αυτα σου ευχομαι αυτη να ειναι η τυχερη σας φορα γιατι σιγουρα για να παλευετε 12 χρονια ειναι κατι που το θελετε πολυ. τελικα σε ποιο γιατρο κατεληξες;

Θα πάω με τον τζεφερακο. Μου μίλησε και η κουμπάρα μου για αυτον γιατί στα 41 της έκανε το βαφτηστηρι του μαζί του με την δεύτερη. Είναι γιατρός της. Μου είπε ότι είναι λίγα λόγια αλλά ότι κάνει καλά την δουλειά του. Τι να σου πω θα δείξει. 

8 minutes ago, Sofiiii said:

@Losr δεν γνωρίζω πόσο χρονών είσαι ή την ιστορία σου αλλά γράφεις ότι παλεύεις πολλά χρόνια σου εύχομαι όταν σταματήσεις όπως λες και δεις την ζωή αλλιώς την ζωή μετά από όλο αυτό να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και το εύχομαι σε κάθε κοπέλα εδώ και έξω και οπουδήποτε...σε συμφωνώ σε όλα μαζί σου κυρίως για την εμμονή και πολλές φορές ακούω και διαβάζω ιστορίες που και η εμμονή των γιατρών παρασέρνει κοπέλες και στο τέλος τυρρανιουντε μια ζωή ,η ζωή είναι πολύ πολυ μικρή φεύγει χάνεται είναι στιγμές που δεν θα ξαναέρθουν ...

Είμαι 41 προσπαθώ από τα 28 μου και πραγματικά τότε δεν υπήρχε προβλήμα. Μπορεί απλά να μην είναι για μας. Αν δεν πετύχει ούτε αυτή. Η μπορεί επειδή το πιέζουμε και το θέλουμε να μας φτύνει 😛. Όπως και να έχει εγώ έχω αποδεχτεί ότι μπορεί και να μην γίνω μαμά με δικό μου. Μπορεί να γίνω από υιοθεσία η μπορεί και καθόλου. Προπάντων όμως θέλω να έχω στα 80 μου να θυμάμαι μια ωραία ζωή που σίγουρα θα είχε και τα κακα της η πράγματα που δεν είχα και θα ήθελα αλλά στο πρόσιμο να είναι θετική. Έχω περάσει πολλά. Όλη μου η παιδική ηλικία στα νοσοκομεία γιατί γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς. Από τα 28 μου και μετα προσπάθεια για παιδι. Και οκ τα πρώτα χρόνια φυσιολογικά αλλά μετά εξετάσεις τρέξιμο κτλ.Είμαι καλά πλέον δεν έχω θέμα σε αυτό το κομμάτι της καρδιάς εννοώ. Και ούτε αυτό επηρεάζει το ότι δεν έχω παιδί το έχω ψάξει καλά. Αλλά πόσα νοσοκομεία ακόμα πόσοι γιατροί. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια τέλεια. Οπότε είτε θα έρθει τώρα στην τελευταία προσπάθεια διαφορετικά ότι θέλει ας γίνει. 

• Ευχή 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

:)Κι εγώ το νιώθω σαν να ετοιμάζεται το σώμα για τη γέννα!

Μαγνησιο δεν χρειάστηκα ούτε τώρα ούτε την πρώτη φορά!

Παιρνουν όλα σιγά σιγά σειρά! Αρχές του μήνα θα κάνω κ τη βαλίτσα. Ακόμη κ η μαμά μου μου είπε σήμερα μέχρι 10/9 να είμαι ετοιμη:D 

Είναι διαφορετικά αυτή τη φορά,δεν είναι μόνο δυσφορία από το βάρος (9 κιλα μόνο! ) Κ τη ζέστη είναι κ τα μικρά πονακια που με κάνουν να ελπίζω ότι θα αποφύγω τη προκληση:)

Μια χαρά! Ας το πάει χαλαρά λίγο ακόμα ο κούκλος κ δεν θα χρειαστεί τπτ!!!!

Πότε κλείνεις 37η?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

1 μήνας έμεινε! Άντε πάμε! Πωπω γρήγορα δε πέρασε? Αν δεν ήταν κ η ζέστη θα περνούσαμε ζάχαρη!!!

Ναι αυτή τη φορά ήταν πιο γρήγορα!

Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που είναι το ίδιο ατελείωτο,όπως κάθε χρόνο:D

Κατά τ αλλά είναι μια χαρά για τα νινακια ..την άνοιξη θα έχουν ξεπεταχτεί!! Το καλοκαίρι θα κάνουν μπανάκι! Επίσης πρώτους μήνες δεν έχει αυτή την απαίσια ζέστη να σκάνε!

:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

πρίν από 54 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσι μου το πήρες λάθος! Δεν  υπάρχει πιο αισιοδοξος και δοτικος άνθρωπος από εμενα (καλά μπορεί και να υπάρχει :-)) και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να μου ερθει ο Νταμπλας που μου ήρθε! Αν με είχαν ενημερώσει κι εμενα από πριν ότι κοιτα μπορεί και να τα περάσεις δύσκολα τον πρώτο καιρό και να σου συμβεί αυτό κι αυτό, μην αγχωθείς, θα ξεπεραστεί και είναι φυσιολογικό  μπορεί να το περνούσα καλυτερα. Αλλά όταν ακους ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου κτλ κι εσυ όλος περιέργως δεν το βιώνεις έτσι νιώθεις και τύψεις από πάνω που είσαι τόσο κακή κι αχάριστη μάνα. Είναι βασικα όπως την εγκυμοσύνη που σου λένε όλοι ότι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας (και για καποιες μπορεί να είναι) αλλά για καποιες από εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ειδικά τον πρώτο καιρό ήθελα να τσουρομαδισω οποία έλεγε ότι τα περνούσε υπέροχα!! Χαχαχα Έτσι και με το νεογέννητο. Μακάρι να είμαστε από τον πρώτο καιρό μέσα στην τρελή χαρά αλλά αν σε κάποια δεν συμβεί έτσι να ξέρει ότι είναι φυσιολογικό κι ολα θα φτιάξουν! Σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε για να βοηθάμε η μια την άλλη! 

Μακάρι όπως λες να το βιώσουμε ευχάριστα και να χουμε να λέμε μόνο αισιοδοξα σε νέες μανούλες!

Πάνω κάτω όλες μας ξέρουμε τι πάει να πει επιλοχειος και εύχομαι καμία γυναίκα να μη το περάσει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να μας χτυπήσει το καμπανάκι... Ούτε ζούμε σε ροζ συννεφάκι για να χουμε άγνοια της πραγματικότητας. Από πλευράς μου έχω θετικές εντυπώσεις από τον πιο κοντινό μου άνθρωπο την αδερφή μου, με τρία παιδάκια, κ εύχομαι κ γω να το βιώσω έτσι!! Πάντως ότι κ να περάσω εν τέλει δεν θα πω σε μια μανούλα που κοντεύει να γεννήσει ότι ο πρώτος καιρός θα είναι μαρτύριο. 

Εύχομαι το καλύτερο για όλες μας! Κ για τον τοκετό, κ για τον θηλασμό (σε όσες το επιθυμούν) κ για τον πρώτο καιρό! Ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας πιστεύω ότι είναι οι σύντροφοί μας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου. Χαίρομαι που αλλάξατε θέμα γιατί και μένα δε μου αρέσει να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, ειδικά τώρα που είμαστε σε ευάλωτη θέση και πλησιάζουμε προς το τέλος της εγκυμοσύνης και την αρχή της καινούργιας ζωής με τα μωράκια μας. Σίγουρα όλες έχουμε τις χαρές και τις ανησυχίες μας. Εγώ πάντως να πω την αλήθεια είμαι από αυτές που επειδή είχα κάνει πολύ babysitting στα νιάτα μου (και μετά από κάνα 2-3ωρο και μόνο ήμουν πτώμα) ήμουν αρκετά συνειδητοποιημένη εδώ και πολύυυ καιρό και ήξερα ότι το να κάνεις παιδιά δεν είναι κάτι εύκολο ούτε όλα είναι τέλεια και πάνε μέλι γάλα. Γι'αυτό και δεν το έπαιρνα απόφαση νωρίτερα στα 20κάτι μου, πόσο μάλλον που ταυτόχρονα σπούδαζα στο εξωτερικό και είχα να αντιμετωπίσω άλλες δυσκολίες. Όταν πια έφτασα στο σημείο να τελειώσω σπουδές, να βρω δουλειά, να παντρευτώ και να αποφασίσω ότι η ευτυχία που θα μου δώσει ένα παιδί (και σε μένα και στον άντρα μου) και η χαρά του να έχω τη δική μου οικογένεια υπερισχύει όλων των δυσκολιών που σίγουρα θα αντιμετωπίσω όπως όλες οι μαμάδες (διαφορετικές βέβαια η καθεμία και κάποιες λιγότερο κάποιες περισσότερο) τότε το πήρα απόφαση να ξεκινήσω τις προσπάθειες. Βέβαια εγώ δεν ήμουν τυχερή στο θέμα της σύλληψης και έπρεπε να περάσω δύσκολα και να χάσω κάποια χρόνια για να καταφέρω να μείνω έγκυος, αλλά τουλάχιστον τώρα πια ξέρω ότι το θέλω πραγματικά, ότι σίγουρα θα αλλάξει η ζωή μου γιατί από εδώ και πέρα συνεχώς θα φροντίζω ένα μικρό πλασματάκι, αλλά ότι θα μου δώσει πολύ χαρά και όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν θα τις αντιμετωπίσουμε μαζί με τον άντρα μου και όπως πάντα θα τα καταφέρουμε όλα μαζί.

9 hours ago, marianna1986 said:

Καλημέρα!

@Annou και @LadyP μπράβο για το ντοπλερ σας! Με το καλό τώρα να υποδεχτειτε τα μωράκια σας! 

Αχ εγώ κορίτσια δεν μπορώ να πω ότι όταν είχα γεννήσει το πρώτο βίωσα την απόλυτη ευτυχία που λέει η @Anastasia05. Δεν είχα ιδέα από μωρά και επειδή τα έβλεπα ωραία στις καφετέριες νόμιζα πως είναι μαμ, κακα κ νανι. Είχα πει μάλιστα σε κάποια φάση έτσι θα είναι η ζωή μου από δω και πέρα; Αλλά η φάση ξεπεράστηκε γρήγορα και όλα μια χαρά! Ειδικά από τότε που ξαναγύρισα στη δουλειά!

Τελικά με τοποθετησαν στην Κορινθία για φέτος!!! Προς το παρόν όμως θα έχω άδεια μέχρι τέλος Μαρτίου! 

Χαχα, σίγουρα δεν είναι έτσι, μόνο μαμ, κακά και νάνι... όποιος το πει αυτό θα πει ψέμματα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νέοι γονείς περνάνε μια περίοδο προσαρμογής στην αρχή (όσο να ναι όλη η διαδικασία του τοκετου και η 24ωρη φροντίδα ενός νεογέννητου πιάνει τους περισσότερους λίγο απροετοίμαστους), αλλά ακόμα και αυτοί το βρίσκουν στην πορεία. Θυμάμαι (κλασικά εγώ αναφέρω πάντα την αδερφή μου, αλλά είναι το πιο κοντινό μου παράδειγμα και από ότι φαίνεται κολλάει παντού σε αυτά που λέμε) όταν είχε γεννήσει στο μαιευτήριο πήγαμε την επόμενη μέρα φυσικά να την επισκεφτούμε γιατί το βράδυ δεν επέτρεπαν κανέναν και όταν μείναμε μόνες μας μου είπε ότι ο άντρας της δεν πήρε καθόλου αγκαλιά το μωρό ούτε της μίλησε λίγο γλυκά ούτε την φίλησε, τίποτα. Ε, μετά πήγαμε με τον άντρα της οι δυο μας να ψωνίσουμε κάτι στα μαγαζιά και μου είπε εκείνος "δε ξέρω, δεν νιώθω καλά μέσα στα νοσοκομεία, με τις επεμβάσεις και τους γιατρούς και όλα αυτά..." και μετά του είπα "ναι, το καταλαβαίνω, απλά και εκείνη έχει περάσει ήδη τόση ταλαιπωρία και τώρα είναι όλη την ώρα με το μωρό... τουλάχιστον δώσε της ένα φιλάκι, μια αγκαλιά, γιατί λογικό είναι να νιώθει μόνη της" και μου είπε "Η κούκλα μου"... δεν το είχε σκεφτεί ότι την είχε στεναχωρήσει με την απάθεια που έδειχνε γιατί δε μπορούσε απλά να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε. Ε, μόλις επιστρέψαμε στο μαιευτήριο κατευθείαν πήγε και την φίλησε και πήρε το μωρό αγκαλιά!

2 hours ago, LadyP said:

Μάλλον το πως παίρνει η κάθεμια μας αυτά τα λόγια είναι τελείως υποκειμενικό! Η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοηθάνε διότι ξέρω ότι δεν σήμαινει ότι θα τα βιώσω αλλά αν τα βιώσω ξέρω ότι δεν ήμουν μόνη και ότι υπήρχαν κοπέλες που παρολαυτα που έζησαν πήρα την απόφαση για δεύτερο και για τρίτο παιδάκι! Εγώ κρατάω ότι δεν χρειάζεται να πιεζομαστε για να είμαστε τέλειες σε αυτό το τέλειο που άλλοι έχουν φτιάξει! Η καθεμία είναι τελείως διαφορετική σαν χαρακτήρας (πχ εγώ δεν είμαι και τρελή νοικοκυρα το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι αν θα έχω ενα σπίτι σκατα ενώ εχω το νεογέννητο) δεν θα με αγχώσει δηλαδή! Νομίζω ότι όλες μας λίγο ή πολύ θα περάσουμε και κάποιες άσχημες μέρες? Εβδομάδες? Μήνες? Αλλά θα ξέρουμε από την κατάθεση των εμπειριών των άλλων κοριτσιών ότι θα περάσει! Όπως πχ πολύ προσωπικό είναι και το θέμα της εγκυμοσύνης εγώ δεν είχα το παραμικρό συμπτώμα και πρόβλημα αλλά παρόλαυτα η ψυχολογία μου 8 μήνες τώρα και το mentality μου ενω το ήθελα αυτό το παιδάκι και ήρθε εύκολα έχει σκαμπανεβάσματα... Θα τη παλέψω? Κάνω για μάνα? Θα είμαι καλά με το σύντροφό μου? Ενώ άλλες κοπέλες το μόνο που σκέφτονται ειναι να καταφέρουν να γίνουν μανουλες ή αυτό ήθελαν και είχαν πάντα σκοπό στη ζωή τους! Είναι τελείως προσωπικό το τι βιώνει ο καθένας!

Συμφωνώ απολύτως, και φυσικά ούτε εγώ σκοπεύω να κάτσω να πιεστώ να είμαι η τέλεια νοικοκυρά (που ποτέ δεν ήμουν έτσι κι αλλιώς) και η τέλεια υπάλληλος και η τέλεια σύζυγος και και και... Προτεραιότητα θα έχει το παιδί, ειδικά στην αρχή που θα με έχει περισσότερο ανάγκη, και μετά θα προσπαθήσω να κρατήσω μια ισορροπία με όλα, όσο μπορώ, εννοείται με πολύ βοήθεια από τον άντρα μου.

1 hour ago, Renez said:

Κάτσε γτ μπορεί τώρα που αλλάζεις θέμα ίσως το παρεξηγήσουν όπως όταν πήγα να αλλάξω εγώ..

Τι να πω..?! 

Είπαμε,όλα καλά όλα ωραία!!

Κινέζικο ε..? Τι είπες τώρα άτιμη!! Βέβαια είχα φτιάξει ρε συ μια ωραία συνταγή πλάκα πλάκα με νουντλς ,λαχανικά ψιλοκομμένα κοτόπουλο κ σόγια..λες να τη ξανά βάλω στο πρόγραμμα της εβδομάδας??χμμμ... Αν φας κάτι τέτοιο?? Η θες πιο σκληροπυρηνικό τύπου σούσι??

Εγώ θέλω να τρώω σαλάτες χωρίς ενοχές μπορώ?? Η κάθε μία...:P

Αρετή μου, δεν το λέω για να ζηλέψεις, αλλά χθες βράδυ έτρωγα νουντλς με κοτόπουλο, λαχανικά και teriyaki σως!:P 

• Μου αρέσει 6

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. Χαίρομαι που αλλάξατε θέμα γιατί και μένα δε μου αρέσει να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση, ειδικά τώρα που είμαστε σε ευάλωτη θέση και πλησιάζουμε προς το τέλος της εγκυμοσύνης και την αρχή της καινούργιας ζωής με τα μωράκια μας. Σίγουρα όλες έχουμε τις χαρές και τις ανησυχίες μας. Εγώ πάντως να πω την αλήθεια είμαι από αυτές που επειδή είχα κάνει πολύ babysitting στα νιάτα μου (και μετά από κάνα 2-3ωρο και μόνο ήμουν πτώμα) ήμουν αρκετά συνειδητοποιημένη εδώ και πολύυυ καιρό και ήξερα ότι το να κάνεις παιδιά δεν είναι κάτι εύκολο ούτε όλα είναι τέλεια και πάνε μέλι γάλα. Γι'αυτό και δεν το έπαιρνα απόφαση νωρίτερα στα 20κάτι μου, πόσο μάλλον που ταυτόχρονα σπούδαζα στο εξωτερικό και είχα να αντιμετωπίσω άλλες δυσκολίες. Όταν πια έφτασα στο σημείο να τελειώσω σπουδές, να βρω δουλειά, να παντρευτώ και να αποφασίσω ότι η ευτυχία που θα μου δώσει ένα παιδί (και σε μένα και στον άντρα μου) και η χαρά του να έχω τη δική μου οικογένεια υπερισχύει όλων των δυσκολιών που σίγουρα θα αντιμετωπίσω όπως όλες οι μαμάδες (διαφορετικές βέβαια η καθεμία και κάποιες λιγότερο κάποιες περισσότερο) τότε το πήρα απόφαση να ξεκινήσω τις προσπάθειες. Βέβαια εγώ δεν ήμουν τυχερή στο θέμα της σύλληψης και έπρεπε να περάσω δύσκολα και να χάσω κάποια χρόνια για να καταφέρω να μείνω έγκυος, αλλά τουλάχιστον τώρα πια ξέρω ότι το θέλω πραγματικά, ότι σίγουρα θα αλλάξει η ζωή μου γιατί από εδώ και πέρα συνεχώς θα φροντίζω ένα μικρό πλασματάκι, αλλά ότι θα μου δώσει πολύ χαρά και όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν θα τις αντιμετωπίσουμε μαζί με τον άντρα μου και όπως πάντα θα τα καταφέρουμε όλα μαζί.

Χαχα, σίγουρα δεν είναι έτσι, μόνο μαμ, κακά και νάνι... όποιος το πει αυτό θα πει ψέμματα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νέοι γονείς περνάνε μια περίοδο προσαρμογής στην αρχή (όσο να ναι όλη η διαδικασία του τοκετου και η 24ωρη φροντίδα ενός νεογέννητου πιάνει τους περισσότερους λίγο απροετοίμαστους), αλλά ακόμα και αυτοί το βρίσκουν στην πορεία. Θυμάμαι (κλασικά εγώ αναφέρω πάντα την αδερφή μου, αλλά είναι το πιο κοντινό μου παράδειγμα και από ότι φαίνεται κολλάει παντού σε αυτά που λέμε) όταν είχε γεννήσει στο μαιευτήριο πήγαμε την επόμενη μέρα φυσικά να την επισκεφτούμε γιατί το βράδυ δεν επέτρεπαν κανέναν και όταν μείναμε μόνες μας μου είπε ότι ο άντρας της δεν πήρε καθόλου αγκαλιά το μωρό ούτε της μίλησε λίγο γλυκά ούτε την φίλησε, τίποτα. Ε, μετά πήγαμε με τον άντρα της οι δυο μας να ψωνίσουμε κάτι στα μαγαζιά και μου είπε εκείνος "δε ξέρω, δεν νιώθω καλά μέσα στα νοσοκομεία, με τις επεμβάσεις και τους γιατρούς και όλα αυτά..." και μετά του είπα "ναι, το καταλαβαίνω, απλά και εκείνη έχει περάσει ήδη τόση ταλαιπωρία και τώρα είναι όλη την ώρα με το μωρό... τουλάχιστον δώσε της ένα φιλάκι, μια αγκαλιά, γιατί λογικό είναι να νιώθει μόνη της" και μου είπε "Η κούκλα μου"... δεν το είχε σκεφτεί ότι την είχε στεναχωρήσει με την απάθεια που έδειχνε γιατί δε μπορούσε απλά να συνειδητοποιήσει τί συνέβαινε. Ε, μόλις επιστρέψαμε στο μαιευτήριο κατευθείαν πήγε και την φίλησε και πήρε το μωρό αγκαλιά!

Συμφωνώ απολύτως, και φυσικά ούτε εγώ σκοπεύω να κάτσω να πιεστώ να είμαι η τέλεια νοικοκυρά (που ποτέ δεν ήμουν έτσι κι αλλιώς) και η τέλεια υπάλληλος και η τέλεια σύζυγος και και και... Προτεραιότητα θα έχει το παιδί, ειδικά στην αρχή που θα με έχει περισσότερο ανάγκη, και μετά θα προσπαθήσω να κρατήσω μια ισορροπία με όλα, όσο μπορώ, εννοείται με πολύ βοήθεια από τον άντρα μου.

Αρετή μου, δεν το λέω για να ζηλέψεις, αλλά χθες βράδυ έτρωγα νουντλς με κοτόπουλο, λαχανικά και teriyaki σως!:P 

Από οοολα όσα είπες να ξέρεις....ΝΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ!!! 

Εντάξει με πείσατε,θα φτιαξω μέσα στη βδομάδα!! Τεριγιακη δε ξέρω να κάνω γμτ..εγώ μαριναρω το κοτόπουλο από βραδυς με σόγια,ζάχαρη(εγώ έχω καρύδας σπίτι κ βάζω αυτή..) αλάτι/πιπέρι κ μετά το σοταρω με τα λαχανικά κ γίνεται σαν γλυκόξινο..θα τσεκαρω στον λατρεμένο Άκη αν έχει τεριγιακι συνταγή!!!

Υγ: τώρα τόσο όμορφα κ με λεπτότητα που τα έθεσες εσύ όλα τι να πει κάνεις φίλη??:x

Υγ2: ισχύει η τρέλα των Αμερικανών με το κινέζικο όπως δείχνουν στις ταινίες..?

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renez said:

Από οοολα όσα είπες να ξέρεις....ΝΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ!!! 

Εντάξει με πείσατε,θα φτιαξω μέσα στη βδομάδα!! Τεριγιακη δε ξέρω να κάνω γμτ..εγώ μαριναρω το κοτόπουλο από βραδυς με σόγια,ζάχαρη(εγώ έχω καρύδας σπίτι κ βάζω αυτή..) αλάτι/πιπέρι κ μετά το σοταρω με τα λαχανικά κ γίνεται σαν γλυκόξινο..θα τσεκαρω στον λατρεμένο Άκη αν έχει τεριγιακι συνταγή!!!

Υγ: τώρα τόσο όμορφα κ με λεπτότητα που τα έθεσες εσύ όλα τι να πει κάνεις φίλη??:x

Υγ2: ισχύει η τρέλα των Αμερικανών με το κινέζικο όπως δείχνουν στις ταινίες..?

Καλά κι εγώ την teriyaki έτοιμη την πήρα, μη νομίζεις (είπαμε δεν είμαι τόσο τρελή νοικοκυρά)!:P

Η αλήθεια είναι ότι το κινέζικο και η πίτσα είναι οι πιο κλασικές επιλογές για take-out/delivery εδώ. Αλλά ο βασικός λόγος που πάντα τρώνε κινέζικο στις ταινίες και τις σειρές είναι ότι δεν γράφει επωνυμία πάνω στα κουτιά (αν το παρατηρήσεις είναι συνήθως απλά άσπρα ή/και με κανένα απλό σχεδιάκι), οπότε δεν έχουν να ασχοληθούν με διαφήμιση/προμόσιον που θα είχαν με άλλα φαγητά από γνωστές εταιρίες. Μας το είχαν εξηγήσει αυτό όταν είχαμε κάνει τουρ στα Warner Bros studios!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Καλά κι εγώ την teriyaki έτοιμη την πήρα, μη νομίζεις (είπαμε δεν είμαι τόσο τρελή νοικοκυρά)!:P

Η αλήθεια είναι ότι το κινέζικο και η πίτσα είναι οι πιο κλασικές επιλογές για take-out/delivery εδώ. Αλλά ο βασικός λόγος που πάντα τρώνε κινέζικο στις ταινίες και τις σειρές είναι ότι δεν γράφει επωνυμία πάνω στα κουτιά (αν το παρατηρήσεις είναι συνήθως απλά άσπρα ή/και με κανένα απλό σχεδιάκι), οπότε δεν έχουν να ασχοληθούν με διαφήμιση/προμόσιον που θα είχαν με άλλα φαγητά από γνωστές εταιρίες. Μας το είχαν εξηγήσει αυτό όταν είχαμε κάνει τουρ στα Warner Bros studios!

Ααααα να γιατί Μ αρέσει να σε ρωτάω τέτοια εσένα..

Γενικά πόσο μ αρέσει να μαθαίνω πράγματα behind the scene..είτε σε πολιτισμούς,ήθη,έθιμα, κινηματογράφο..

Πες πες κι άλλα που σας είπαν κ σου έκαναν εντύπωση πχ..

Hey κορίτσια! Έλειψα σήμερα και γέμισε εντάσεις η ομάδα μας :tongue: 

Πήγα για το Doppler και ήταν όλα πολύ καλά. Πετάω από την χαρά μου! Βρήκαμε τα νεφράκια τέλεια! Δεν υπάρχει υδρονέφρωση πλέον. Επανήλθαν στα φυσιολογικά τους. Ούτε κυστούλες ούτε τίποτα. Μου είπαν δεν χρειάζεται να φοβάμαι τίποτα. Είμαστε 1.750! Αδυνατούλα αλλά νορμάλ για το δικό μου το καλούπι. Μουτράκι δεν μας έκανε το χατίρι να δουμε όλο κουνιόταν κ τριβωταν. Σουφρωνε και χειλάκια. 

Η αλήθεια είναι πως μόνο που το σκέφτομαι πόσο πολυ με άγχωσαν με όσα μου είχαν πει και ότι με έβαλαν στην διαδικασία να σκέφτομαι αμνιοπαρακέντηση και διάφορα άλλα μου γυρνάνε λίγο τα μυαλά αλλά πραγματικά έχει φύγει τέτοιο βάρος από πάνω μου κ νιώθω τόσο χαρούμενη που το προσπερνω.

Και μιας και λέτε για κινεζικό έφαγα σήμερα!!!! Δώρο στην κόρη και την κοιλίτσα μου χαχαα. Πάπια ψητή με τραγανιστό ρύζι και νουντλς με λαχανικά. 

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Πήγα για το Doppler και ήταν όλα πολύ καλά. Πετάω από την χαρά μου! Βρήκαμε τα νεφράκια τέλεια! Δεν υπάρχει υδρονέφρωση πλέον. Επανήλθαν στα φυσιολογικά τους. Ούτε κυστούλες ούτε τίποτα. Μου είπαν δεν χρειάζεται να φοβάμαι τίποτα. Είμαστε 1.750! Αδυνατούλα αλλά νορμάλ για το δικό μου το καλούπι. Μουτράκι δεν μας έκανε το χατίρι να δουμε όλο κουνιόταν κ τριβωταν. Σουφρωνε και χειλάκια. 

Η αλήθεια είναι πως μόνο που το σκέφτομαι πόσο πολυ με άγχωσαν με όσα μου είχαν πει και ότι με έβαλαν στην διαδικασία να σκέφτομαι αμνιοπαρακέντηση και διάφορα άλλα μου γυρνάνε λίγο τα μυαλά αλλά πραγματικά έχει φύγει τέτοιο βάρος από πάνω μου κ νιώθω τόσο χαρούμενη που το προσπερνω.

Και μιας και λέτε για κινεζικό έφαγα σήμερα!!!! Δώρο στην κόρη και την κοιλίτσα μου χαχαα. Πάπια ψητή με τραγανιστό ρύζι και νουντλς με λαχανικά. 

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Μπράβο καλή μου!! Μπράβο και στο κοριτσάκι σου!! Σημασία έχει ότι είναι όλα καλά οπότε μη σκέφτεσαι τι έγινε. Αυτοί όφειλαν να στο πουν... Έτσι πάει δυστυχώς. Χάρηκα πάρα πολύ! Σε είχα έγνοια γιατί αν θυμάσαι κ εμείς στη Β επιπεδου είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Τέλος καλό όμως, όλα καλά!! Μας άνοιξες την όρεξη με τις πάπιες! Μιαμ μιαμ!! Καλό βράδυ!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, elenioz είπε:

Κοριτσακι μου μικρό μας πόσο χαίρομαι για εσένα!!

Αχχχ για αυτό δε χρειάζεται η τρομοκρατία με κάθε θέμα..

Πέτα κ το τηλ του γιατρού κ όλα τα σχετικά κ πάντα αχρειαστα να είναι!!

Τώρα λοιπόν συνεχίζεις μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σου με ηρεμία ξανά..

Αν σε αφήσω κ δε σε πνίξω κ εσένα βραδυατικο που βρήκατε όλες ένα ευαίσθητο σημείο μου με το κινέζικο κ με βασανίζεται τη μάνα!!! Ντροπή σας!!!

Τραγανιστο ρύζι ε..? Κ παπια κ εσύ...σαλακι μου έτρεξε..

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Τι ευχάριστα νέα! Σε σκεφτόμουν πριν λίγο! Μπράβο σας κορίτσι μου! Μόνο ευχάριστα εύχομαι από εδώ κ πέρα!

Όλα καλά!:) Χωρίς άλλες δυσάρεστες σκέψεις για ότι έγινε!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, elenioz said:

Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!! Να, αυτά να ακούμε να χαιρόμαστε! Από πριν το πίστευα βέβαια ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά μόνο που τα είδες η ίδια στον υπέρηχο και φαντάζομαι πόση ανακούφιση θα νιώθεις τώρα πήρα πολύ χαρά! Έτσι, μόνο καλά νέα και να προχωράς χαρούμενη από εδώ και πέρα, μη φοβάσαι τίποτα!:)

Just now, Renez said:

Ααααα να γιατί Μ αρέσει να σε ρωτάω τέτοια εσένα..

Γενικά πόσο μ αρέσει να μαθαίνω πράγματα behind the scene..είτε σε πολιτισμούς,ήθη,έθιμα, κινηματογράφο..

Πες πες κι άλλα που σας είπαν κ σου έκαναν εντύπωση πχ..

Μμμ, δε ξέρω τί άλλο να σκεφτώ τώρα, αλλά θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση πώς μεταμορφώνανε τους δρόμους, τα μαγαζιά κτλ... ήταν σκέψου σαν ένα χωριό/κωμόπολη με άδεια κτίρια και ανάλογα με τις ανάγκες των γυρισμάτων στήνανε παγκάκια, θάμνους/φυτά, κολώνες, πάρκα με δέντρα και είχανε και ένα δασάκι με μια τεχνητή λίμνη που την γεμίζανε και αδειάζανε όποτε θέλανε. Σκέψου ότι στο Λος Άντζελες που είναι τα στούντιο είναι πάντα καλοκαίρι και αυτοί το γεμίζουνε με ψεύτικο χιόνι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να δείξουν ότι είναι χειμώνας! Μας γυρίσανε σε πολλά σκηνικά από διάφορες σειρές, όπως Gilmore Girls (εκεί που ήταν η πλατεία με το κιόσκι, το Luke's diner και άλλα), Big bang theory, Two and a half men, Two broke girls, Hart of Dixie, Pretty little liars και το αγαπημένο μου Friends!!! Ειδικά μέσα στο Central Perk που το είχαν άθικτο έβγαλα ένα σωρό φωτογραφίες... δεν το πίστευα ότι βρισκόμουν εκεί!!

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Ευχαριστωω πολυ όλες! 

Αχ πραγματικά δεν ξέρω αν έχω νιώσει τόση ανακούφιση στην ζωή μου! 

Η αλήθεια είναι πως ήταν μούρλια το φαγητό. Ειδικά η πάπια. Την Κυριακή @Renez ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον ανδρούλη σου ;)

Φιλάκια! Σας καληνυχτώ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...