Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 minutes ago, dimi.tra said:

Ναι αλλά για να είμαι εγώ καλά με την Δήμητρα θέλουμε τα υπόλοιπα να είναι υπό έλεγχο. Εκεί έχω καταλήξει. 
      Διαβάζοντας την ιστορία σου και βλέποντας πόσο συνειδητοποιημένη είσαι νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Φτάνεις σε ένα σημείο που να νιώθεις εσύ καλά με τις επιλογές σου πλέον. Εχεις πάρει μια απόφαση σεβαστή, πέρασες πολλά για να φτάσεις σε αυτήν την απόφαση και να είσαι οκ με αυτό. Εκεί καταλήγω κ εγώ, απλά με άλλη οδό. Πάω για ετ αυτό το μήνα με δύο βλαστοκύστες μια μέτρια μια καλή, δεν έχω άλλες. Τους έχω δώσει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, έχω ψάξει τα πάντα. Αν δεν έρθει ξέρω πως είναι στους γαμέτες το πρόβλημα, στο ωάριο και στο σπερματοζωάριο. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια κ αν δεν έρθει πάλι οκ. Αλλά είμαι οκ με αυτό. Δεν θα πω ότι δεν προσπάθησα αρκετά ή δεν έκανα όσα μπορούσα. Κάπου πρέπει να πεις φτάνει, ήρθε η ώρα να ζήσω κ εγώ. 

Μια χαρά, η «προετοιμασία» σε φυσικό κύκλο είναι εντελώς αδιάφορη 😂 

Έχω ραντεβού από βδομάδα να δούμε πως, πότε και αν θα πάμε σε εμβρυομεταφορά. Να σου πω την αλήθεια ίσως επειδή είναι φυσικός κύκλος, ίσως εγώ να είμαι πιο ψύχραιμη, είμαι πολύ χαλαρή. Σαν να μην τρέχει τίποτα! 

Μαζί σου Δήμητρα αν αυτό σε κάνει να νιώθεις οκ εγώ μαζί σού.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε;;;

Λοιπόν εγώ θα συμφωνήσω με τα αισιόδοξα κορίτσια @Renez και @Christinα 

@Ninamc σεβαστό αυτό που πέρασες απλά νομίζω ότι η Renez αυτό που ήθελε να πει είναι ότι επειδή είμαστε νέες μανουλες κ έχουμε τα άγχη μας και τις αγωνίες μας ας μην προσθέτουμε κ άλλα!! Δεκτές οι εμπειρίες εννοειται από τις παθουσες απλά όχι με τόσο σκληρό τρόπο...

επίσης όντως η ειρωνία είναι περιττή μεταξύ μας , μια ομάδα που ανταλλάσσουμε απόψεις είμαστε δεν υπάρχει λόγος...

@Christinα όταν λες χαμηλά πολυυυυυυ;;;δώσε συντεταγμένες!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κ ξανά γυρνάμε όλες λοιπόν στο αγαπημένο θέμα φαγητού!!:D

Κινέζικο,σαλατουλες,κολοκύθια με αυγολέμονο και τώρα τσουυυπ να κ η κρεπαρα!!!!

Ωχ...ραγαδες που ρε αγάπη??? Κοιλίτσα??

Κοιλίτσα πολύ χαμηλά,εκεί που δεν βλέπεις εύκολα πλέον...πολύ απαλές...Δεν είχα στο 1ο κι έλεγα σιγά 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι μου κάνετε;;;

Λοιπόν εγώ θα συμφωνήσω με τα αισιόδοξα κορίτσια @Renez και @Christinα 

@Ninamc σεβαστό αυτό που πέρασες απλά νομίζω ότι η Renez αυτό που ήθελε να πει είναι ότι επειδή είμαστε νέες μανουλες κ έχουμε τα άγχη μας και τις αγωνίες μας ας μην προσθέτουμε κ άλλα!! Δεκτές οι εμπειρίες εννοειται από τις παθουσες απλά όχι με τόσο σκληρό τρόπο...

επίσης όντως η ειρωνία είναι περιττή μεταξύ μας , μια ομάδα που ανταλλάσσουμε απόψεις είμαστε δεν υπάρχει λόγος...

@Christinα όταν λες χαμηλά πολυυυυυυ;;;δώσε συντεταγμένες!

Το πήγαινα για like αλλά μετά το "δώσε συντεταγμένες" δε μπόρεσα να αντισταθώ στο γέλιο χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ααααα γκουρμεδιαρα εσύ με παλιές..

Πωωω πλάκα πλακα μια πάπια έτσι τυλιγμένη κ στη πιτουλα αυτή τη λεπτή γιαμιιιι!!

Πως πέρασες σήμερα εσύ κορίτσι μου?? Εγώ ξύπνησα 10:30 κ δεν κούνησα μέχρι τη 13:30 απίστευτο? Ένιωθα τοοοσο δυσκίνητο καράβι..

Όχι ρε φίλη το δικό σου σχόλιο ούτε καν!! Απλά δανείστηκα τα λόγια σου γτ συμφωνώ με αυτά κ τα χρησιμοποίησα στα εισαγωγικά..

Ειρωνία ξεκάθαρη ήταν την Νίνας που ενώ στην αρχη μου απάντησε ήρεμα κ μια χαρά,όταν είδε πως εσύ κ η LadyP συμφωνειτεε τη στάση της να πει όσα είπε(κ καλά κάνατε εννοείται) αφού σας ευχαριστησε ξαφνικά γράφει σε εσένα "τελικά εδώ τα ξεπερνάμε όλα ως Όλα καλά Όλα ωραία.."

Οπότε ξεκάθαρα πήγαινε στο σχολιο μου..το οποίο εγώ το έγραψα για να πάμε παρακάτω..νομίζω τόσους μήνες πια έχετε μάθει πως με καλή διάθεση κ πλάκα αντιμετωπίζω κάθε τι για να νιώθουμε όλες οσο πιο όμορφα..ακόμη κ στα πιο δύσκολα.. όμως δεν το κατανοούν όλοι προφανώς..τεσπα,δε γίνεται να ταιριάζουμε κ να συμφωνούμε όλες..

Έληξε πιστεύω..

Κ εσύ κινεζικό ε?? Εγω γμτ έχω φοβηθεί με τις σαλάτες το ξανά λέγαμε το ξέρω είναι ψυχολογικό αλλά τι να με κάνω??? Μου έχουν λείψει φαγητά αυγολέμονο...τύπου κολοκυθάκια γεμιστά..

Εγώ δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε η Νίνα πάντως ...

Ούτε αυγολέμονο??? Εγώ τα τσακιζω όλα αυτα:lol:

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κοιλίτσα πολύ χαμηλά,εκεί που δεν βλέπεις εύκολα πλέον...πολύ απαλές...Δεν είχα στο 1ο κι έλεγα σιγά 

Αχχχχ χαλάλι!! Παράσημο;)

Έβαζες ρε συ κρεμουλα??

Διαφημίσεις

Τι δεν είχες???

Εγώ πάντως έχω πολλά κ διάφορα πονακια χαμηλα

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε η Νίνα πάντως ...

Ούτε αυγολέμονο??? Εγώ τα τσακιζω όλα αυτα:lol:

Σταμάτα ρε διαολακι στο αριστερό μου αυτί:P

Μου είχε πει όχι ωμά αυγά κ θεώρησα ότι στο αυγολέμονο δεν ψήνονται καλά...όχι???

Τι δεν είχες???

Καλέ ραγαδες λέει!!

Just now, Renez είπε:

Σταμάτα ρε διαολακι στο αριστερό μου αυτί:P

Μου είχε πει όχι ωμά αυγά κ θεώρησα ότι στο αυγολέμονο δεν ψήνονται καλά...όχι???

Ε δεν ειναι κ ωμά!:lol:

Αλλά εντάξει αφού κρατήθηκες τόσο καιρό,κράτησε το! 

Τα τρώω εγώ κ για σένα:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχχχχ χαλάλι!! Παράσημο;)

Έβαζες ρε συ κρεμουλα??

Καλέ Ναι! Κάθε βραδυ bio oil ή αμυγδαλελαιο κ ενδιάμεσα απλή του κορρε...Δεν άντεχα τα λιπαρά με τη ζέστη, έχω λιώσει. Τώρα θα αρχίσω πολύ παστωμα λέμε...

Καλέ σιγά ψήνονται στο αυγολέμονο κι εγώ τα τρώω μια χαρα! Φάε παιδάκι μου!

Τι δεν είχες???

Κι πονάκια έχω όταν κουράζομαι κάτι τραβηγματακια! Πολύ πονάκια ρε συ? Σηκώνεις το παιδί?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ντααααξ μωρέ άμα είναι άχνη κ χαμηλά ενθύμιο θα ναι από την κόρη , αφού είπαμε μας ρουφάνε την ομορφιά!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ Ναι! Κάθε βραδυ bio oil ή αμυγδαλελαιο κ ενδιάμεσα απλή του κορρε...Δεν άντεχα τα λιπαρά με τη ζέστη, έχω λιώσει. Τώρα θα αρχίσω πολύ παστωμα λέμε...

Κι πονάκια έχω όταν κουράζομαι κάτι τραβηγματακια! Πολύ πονάκια ρε συ? Σηκώνεις το παιδί?

Just now, EugenJen είπε:

Ντααααξ μωρέ άμα είναι άχνη κ χαμηλά ενθύμιο θα ναι από την κόρη , αφού είπαμε μας ρουφάνε την ομορφιά!!!!

Τα έλεγα εγώ να κάνατε γιους δεν ακούτε :mrgreen:

• Χαχα 2

Τον σηκώνω το πολύ 3 φορές μέσα στην ημέρα.... Άμα είναι πρωί κ είμαι μόνη μου,κάποιος πρέπει να τον αλλάξει!!:)

Όχι πολύ έντονα, σαν πιασίματα κ ελαφριά πονακια περιοδου

Q1jtp2.png

Τον σηκώνω το πολύ 3 φορές μέσα στην ημέρα.... Άμα είναι πρωί κ είμαι μόνη μου,κάποιος πρέπει να τον αλλάξει!!:)

Πονακια περιόδου είχα κ εγώ μέχρι 4ο-5ο πολύ συχνά(ελεγε ο γιατρός είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει..) από τότε έχω πολυυυ αραιά πχ 4-5 φορές τον μήνα αλλά έχω..

Οπότε φυσιολογικα είναι πιστεύω κοριτσάκι μου πόσο μάλλον εσύ που κουράζεσαι όσο να ναι κ με το παιδί..

Τι να κάνεις, δεν γίνεται αλλιώς...επιφυλακτικά, κρατήσου λίγο που έμεινε! Είναι κ το βάρος του κουκλου! Μαγνήσιο παίρνεις εσύ? Αν και τώρα που κοντεύουμε καλό είναι να το αφήσουμε σιγα σιγά όσες πάνε για φυσιολογικό.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Πονακια περιόδου είχα κ εγώ μέχρι 4ο-5ο πολύ συχνά(ελεγε ο γιατρός είναι από τη μήτρα που μεγαλώνει..) από τότε έχω πολυυυ αραιά πχ 4-5 φορές τον μήνα αλλά έχω..

Οπότε φυσιολογικα είναι πιστεύω κοριτσάκι μου πόσο μάλλον εσύ που κουράζεσαι όσο να ναι κ με το παιδί..

:)Κι εγώ το νιώθω σαν να ετοιμάζεται το σώμα για τη γέννα!

Τι να κάνεις, δεν γίνεται αλλιώς...επιφυλακτικά, κρατήσου λίγο που έμεινε! Είναι κ το βάρος του κουκλου! Μαγνήσιο παίρνεις εσύ? Αν και τώρα που κοντεύουμε καλό είναι να το αφήσουμε σιγα σιγά όσες πάνε για φυσιολογικό.

Μαγνησιο δεν χρειάστηκα ούτε τώρα ούτε την πρώτη φορά!

Παιρνουν όλα σιγά σιγά σειρά! Αρχές του μήνα θα κάνω κ τη βαλίτσα. Ακόμη κ η μαμά μου μου είπε σήμερα μέχρι 10/9 να είμαι ετοιμη:D 

Είναι διαφορετικά αυτή τη φορά,δεν είναι μόνο δυσφορία από το βάρος (9 κιλα μόνο! ) Κ τη ζέστη είναι κ τα μικρά πονακια που με κάνουν να ελπίζω ότι θα αποφύγω τη προκληση:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...