Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Losr είπε:

Ναι αλλά είδες τι λες. Με όλα αρρυθμιστα και έμεινες. Το εξωμήτριο είναι άλλη υπόθεση απλά εκατσε σε λάθος σημείο. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλο αυτό να είναι όλα τέλεια δημιουργεί απίστευτο άνχος. Έχω καταλήξει ότι αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία. Πέρσι ένα γιατρός δημοσίου εξωσωματικος ξέρεις τι μου είπε? Και μου κακοφανηκε εκείνη την στιγμή γιατί μου το είπε και με επίθεση. Πάτε και τρελαίνεστε και πλακωνεστε στις εξετάσεις και ψάχνετε τα πάντα. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα υγιές έμβρυο και ένα υγιές σπερματοζωάριο. Και να κάτσει σε καλό σημείο.Αν έχεις αυτα  θα κάνεις παιδί. Καλώς η κακώς όσο μεγαλώνουμε αυτό γίνεται πιο δύσκολα.

Είπε ακριβώς αυτό που είναι αλήθεια αυτός ο γιατρός!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Τι έγινε ρε κορίτσια μου? Τι λόγια είναι αυτά κ συναισθήματα ανάμεικτα??

Από τη μια δηλώνει η @Ninamc και η @Christinα μας την ατέλειωτη αγάπη για τα παιδιά του κ είναι κάτι τόσο όμορφο κ μοναδικό κ από την άλλη μου τρύπησε το μυαλό το ποοοσες φορές διαβασα "η κατάθλιψη είναι στη γωνιά κ καραδοκεί"!

Συμφωνώ απόλυτα πως όλες έχουμε διαφορετικά βιώματα κ η ομάδα μας όπως τόσο καιρό είναι ένας χώρος οπου μοιραζομαστε χαρες ,λύπες,αγωνίες..έτσι θεωρώ απολύτως θεμιτό να ακούγεται κ η "δύσκολη" πλευρα της ζωής γιατί όλα είναι μέσα σε αυτή κ εμπειρίες!!

ΑΛΛΑ διαφωνώ κάθετα στο τρόπο έκφρασης διότι θεωρώ πως ξέφυγε από τη διάθεση του "τα λέω για να σας προετοιμάσω" κ πήγε στην διάθεση "τρομοκρατω τις υπόλοιπες με τη δική μου εμπειρία".

Θέλω να πιστεύω βέβαια πως η Νίνα δεν είχε καμία τέτοια διάθεση φυσικά αλλα καλό θα είναι να έχουμε ένα τακτ όταν απευθυνόμαστε με μέλλουσες μανουλες ειδικά πρωτοτοκες που κ αυτές έχουν τις ορμόνες τους στα κόκκινα κ ήδη μπαίνοντας στον 8ο δυσκολευόμαστε ακόμη κ να κοιμηθούμε από τα άγχη κ τις αγωνίες μας..

Αυτάααα..

Εχεις δίκιο δεν το έκανα εσκεμμένα ουτε θέλησα να τρόμοκρατησω κάποια κοπέλα.. Ίσως καλυτερα θα ταν να μην μιλάμε καθόλου γιατί κ εσεις έχετε τα ηχητικό του αγνώστου όπως είπες. Εγώ σε καμία περιπτωση δεν τα είπα για κακό.. Απλά είναι η δική μου αλήθεια και η δική μου εμπειρία και όπως λέμε το ΟΟΣΑ αλλά είπα να εκφραστώ κι εγώ.. Τα συμπεράσματα δικά σας.. 

Δεν αναιρεί την αγάπη προς το παιδι μου ότι παραλιγο να νιώσω την κατάθλιψη.. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το πεις αυτό. Τα συναισθήματα παντα είναι ανάμικτα για κάθε τι καινουργιο... Οχι όμως να Άναιρουν την αγάπη για τα παιδια μας

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Μάλλον το πως παίρνει η κάθεμια μας αυτά τα λόγια είναι τελείως υποκειμενικό! Η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοηθάνε διότι ξέρω ότι δεν σήμαινει ότι θα τα βιώσω αλλά αν τα βιώσω ξέρω ότι δεν ήμουν μόνη και ότι υπήρχαν κοπέλες που παρολαυτα που έζησαν πήρα την απόφαση για δεύτερο και για τρίτο παιδάκι! Εγώ κρατάω ότι δεν χρειάζεται να πιεζομαστε για να είμαστε τέλειες σε αυτό το τέλειο που άλλοι έχουν φτιάξει! Η καθεμία είναι τελείως διαφορετική σαν χαρακτήρας (πχ εγώ δεν είμαι και τρελή νοικοκυρα το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι αν θα έχω ενα σπίτι σκατα ενώ εχω το νεογέννητο) δεν θα με αγχώσει δηλαδή! Νομίζω ότι όλες μας λίγο ή πολύ θα περάσουμε και κάποιες άσχημες μέρες? Εβδομάδες? Μήνες? Αλλά θα ξέρουμε από την κατάθεση των εμπειριών των άλλων κοριτσιών ότι θα περάσει! Όπως πχ πολύ προσωπικό είναι και το θέμα της εγκυμοσύνης εγώ δεν είχα το παραμικρό συμπτώμα και πρόβλημα αλλά παρόλαυτα η ψυχολογία μου 8 μήνες τώρα και το mentality μου ενω το ήθελα αυτό το παιδάκι και ήρθε εύκολα έχει σκαμπανεβάσματα... Θα τη παλέψω? Κάνω για μάνα? Θα είμαι καλά με το σύντροφό μου? Ενώ άλλες κοπέλες το μόνο που σκέφτονται ειναι να καταφέρουν να γίνουν μανουλες ή αυτό ήθελαν και είχαν πάντα σκοπό στη ζωή τους! Είναι τελείως προσωπικό το τι βιώνει ο καθένας!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Τι έγινε ρε κορίτσια μου? Τι λόγια είναι αυτά κ συναισθήματα ανάμεικτα??

Από τη μια δηλώνει η @Ninamc και η @Christinα μας την ατέλειωτη αγάπη για τα παιδιά του κ είναι κάτι τόσο όμορφο κ μοναδικό κ από την άλλη μου τρύπησε το μυαλό το ποοοσες φορές διαβασα "η κατάθλιψη είναι στη γωνιά κ καραδοκεί"!

Συμφωνώ απόλυτα πως όλες έχουμε διαφορετικά βιώματα κ η ομάδα μας όπως τόσο καιρό είναι ένας χώρος οπου μοιραζομαστε χαρες ,λύπες,αγωνίες..έτσι θεωρώ απολύτως θεμιτό να ακούγεται κ η "δύσκολη" πλευρα της ζωής γιατί όλα είναι μέσα σε αυτή κ εμπειρίες!!

ΑΛΛΑ διαφωνώ κάθετα στο τρόπο έκφρασης διότι θεωρώ πως ξέφυγε από τη διάθεση του "τα λέω για να σας προετοιμάσω" κ πήγε στην διάθεση "τρομοκρατω τις υπόλοιπες με τη δική μου εμπειρία".

Θέλω να πιστεύω βέβαια πως η Νίνα δεν είχε καμία τέτοια διάθεση φυσικά αλλα καλό θα είναι να έχουμε ένα τακτ όταν απευθυνόμαστε με μέλλουσες μανουλες ειδικά πρωτοτοκες που κ αυτές έχουν τις ορμόνες τους στα κόκκινα κ ήδη μπαίνοντας στον 8ο δυσκολευόμαστε ακόμη κ να κοιμηθούμε από τα άγχη κ τις αγωνίες μας..

Αυτάααα..

Πιστεύω πως ο τρόπος έκφρασης έχει να κανει με το πώς το βίωσε. Κ ήταν έντονος,όπως κ να συναισθήματα της συγκεκριμένης εμπειρίας.

Άνοιξε την καρδιά της,όπως κάνουμε όλες κατά καιρούς,είτε πιο έντονα είτε πιο 'φιλτραρισμενα'.

Νιώθω πως έχει να κάνει με τον εαυτό μας κ τον χαρακτήρα μας πως θα το εκλάβουμε κ πόσο θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει. 

Just now, LadyP είπε:

Μάλλον το πως παίρνει η κάθεμια μας αυτά τα λόγια είναι τελείως υποκειμενικό! Η αλήθεια είναι ότι εμένα με βοηθάνε διότι ξέρω ότι δεν σήμαινει ότι θα τα βιώσω αλλά αν τα βιώσω ξέρω ότι δεν ήμουν μόνη και ότι υπήρχαν κοπέλες που παρολαυτα που έζησαν πήρα την απόφαση για δεύτερο και για τρίτο παιδάκι! Εγώ κρατάω ότι δεν χρειάζεται να πιεζομαστε για να είμαστε τέλειες σε αυτό το τέλειο που άλλοι έχουν φτιάξει! Η καθεμία είναι τελείως διαφορετική σαν χαρακτήρας (πχ εγώ δεν είμαι και τρελή νοικοκυρα το τελευταίο που θα κοιτάξω είναι αν θα έχω ενα σπίτι σκατα ενώ εχω το νεογέννητο) δεν θα με αγχώσει δηλαδή! Νομίζω ότι όλες μας λίγο ή πολύ θα περάσουμε και κάποιες άσχημες μέρες? Εβδομάδες? Μήνες? Αλλά θα ξέρουμε από την κατάθεση των εμπειριών των άλλων κοριτσιών ότι θα περάσει! Όπως πχ πολύ προσωπικό είναι και το θέμα της εγκυμοσύνης εγώ δεν είχα το παραμικρό συμπτώμα και πρόβλημα αλλά παρόλαυτα η ψυχολογία μου 8 μήνες τώρα και το mentality μου ενω το ήθελα αυτό το παιδάκι και ήρθε εύκολα έχει σκαμπανεβάσματα... Θα τη παλέψω? Κάνω για μάνα? Θα είμαι καλά με το σύντροφό μου? Ενώ άλλες κοπέλες το μόνο που σκέφτονται ειναι να καταφέρουν να γίνουν μανουλες ή αυτό ήθελαν και είχαν πάντα σκοπό στη ζωή τους! Είναι τελείως προσωπικό το τι βιώνει ο καθένας!

Συμφωνούμε κι εγω έτσι το βλέπω :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, LadyP είπε:

Ευχαριστώ... Μα τελικά εδώ περα τα ξεπερνάμε όλα ως 

Όλα καλά κι ωραία... 

@Anastasia05 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστώ... Μα τελικά εδώ περα τα ξεπερνάμε όλα ως 

Όλα καλά κι ωραία... 

@Anastasia05 

Διακρίνω ειρωνία στο σχόλιο σου αυτό?

Γιατί κ φυσικά εγώ λοιπόν όπως λέτε "αναλόγως του χαρακτήρα μας εκλαμβάνουμε το κάθε τι" έτσι κ εγώ έχω μάθει στη ζωή μου ότι με χαλάει να το γειωνω ,να το προσπερνάω κ φυσικά να λέω κ να πιστεύω πως όλα καλά όλα ωραία!! Τι μας λείπει δλδ? Αρτιμελής είμαστε,την υγεία μας την έχουμε κ τα παιδιά μας επίσης! 

Τα άσχημα για εμένα δεν έχουν χώρο στη ζωή μου. Η καλύτερα δεν τα αφήνω να έχουν! Η κάθε μία όπως μπορεί να συνεχίζει λοιπον..αν εσάς σας βοηθάει να ανβιωνετε κ τα άσχημα καλώς..

Εγώ ειπα τη γνώμη μου με περίσσια πιστεύω ευγενεια κ άλλαξα θέμα ώστε να τελειώσει αν δε το καταλάβατε κ θέλετε να το ειρωνευτειτε δεκτό.

• Μου αρέσει 3

Just now, LadyP είπε:

Καλέ τι πάθατε τώρα? Όλα καλά θα πάνε για όλες μας σταματήστε και πεινάω και δεν ξέρω τι θέλω να παραγγείλω! Μου έχει λείψει το κινέζικο :-D

Κάτσε γτ μπορεί τώρα που αλλάζεις θέμα ίσως το παρεξηγήσουν όπως όταν πήγα να αλλάξω εγώ..

Τι να πω..?! 

Είπαμε,όλα καλά όλα ωραία!!

Κινέζικο ε..? Τι είπες τώρα άτιμη!! Βέβαια είχα φτιάξει ρε συ μια ωραία συνταγή πλάκα πλάκα με νουντλς ,λαχανικά ψιλοκομμένα κοτόπουλο κ σόγια..λες να τη ξανά βάλω στο πρόγραμμα της εβδομάδας??χμμμ... Αν φας κάτι τέτοιο?? Η θες πιο σκληροπυρηνικό τύπου σούσι??

Εγώ θέλω να τρώω σαλάτες χωρίς ενοχές μπορώ?? Η κάθε μία...:P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Κάτσε γτ μπορεί τώρα που αλλάζεις θέμα ίσως το παρεξηγήσουν όπως όταν πήγα να αλλάξω εγώ..

Τι να πω..?! 

Κινέζικο ε..? Τι είπες τώρα άτιμη!! Βέβαια είχα φτιάξει ρε συ μια ωραία συνταγή πλάκα πλάκα με νουντλς ,λαχανικά ψιλοκομμένα κοτόπουλο κ σόγια..λες να τη ξανά βάλω στο πρόγραμμα της εβδομάδας??χμμμ... Αν φας κάτι τέτοιο?? Η θες πιο σκληροπυρηνικό τύπου σούσι??

Ε κουκλίτσα μου με τις σαλάτες! Δεν σε μπορώ:Pοχι εντάξει το ξεπερνάω το σουσι (υπάρχει και αυτό με την ψημένη γαρίδα) και θα ήθελα νουντλς και πάπιες γλυκόξινες μιαμ μιαμ

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Διακρίνω ειρωνία στο σχόλιο σου αυτό?

Γιατί κ φυσικά εγώ λοιπόν όπως λέτε "αναλόγως του χαρακτήρα μας εκλαμβάνουμε το κάθε τι" έτσι κ εγώ έχω μάθει στη ζωή μου ότι με χαλάει να το γειωνω ,να το προσπερνάω κ φυσικά να λέω κ να πιστεύω πως όλα καλά όλα ωραία!! Τι μας λείπει δλδ? Αρτιμελής είμαστε,την υγεία μας την έχουμε κ τα παιδιά μας επίσης! 

Τα άσχημα για εμένα δεν έχουν χώρο στη ζωή μου. Η καλύτερα δεν τα αφήνω να έχουν! Η κάθε μία όπως μπορεί να συνεχίζει λοιπον..αν εσάς σας βοηθάει να ανβιωνετε κ τα άσχημα καλώς..

Εγώ ειπα τη γνώμη μου με περίσσια πιστεύω ευγενεια κ άλλαξα θέμα ώστε να τελειώσει αν δε το καταλάβατε κ θέλετε να το ειρωνευτειτε δεκτό.

Just now, Renez είπε:

Τι να πω..?! 

Ποιος σε παρεξήγησε?  Αυτό το σχόλιο της Νίνας? Επειδή στα '' έβαλες κάτι που είπα εγώ.

Εγώ δεν είμαι ειρωνική,ειδικά εδώ μέσα με άγνωστες κοπελες που είναι έγκυος!

απαντησα μόνο σε ένα σχόλιο σου κ είπα ,όπως κι εσύ,την γνώμη μου. Χωρίς φόβο κ πάθος:tongue:

Κι εγώ είμαι θετικός ανθρωπος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν δέχομαι τις αρνητικές εμπειρίες ή δεν θα τις ακούσω..  ή θα τις αφήσω να με πειράξουν ή οτιδήποτε,απλά τα ακούω κ τα διαβάζω όλα

Κινέζικο κι εμένα μου έχει λείψει γιατί έχω να φάω δύο χρόνια, σαλάτες όμως τρώω!! Με τοση ζέστη δε γίνεται αλλιώς !!

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05
  • Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, LadyP είπε:

Ε κουκλίτσα μου με τις σαλάτες! Δεν σε μπορώ:Pοχι εντάξει το ξεπερνάω το σουσι (υπάρχει και αυτό με την ψημένη γαρίδα) και θα ήθελα νουντλς και πάπιες γλυκόξινες μιαμ μιαμ

Ααααα γκουρμεδιαρα εσύ με παλιές..

Πωωω πλάκα πλακα μια πάπια έτσι τυλιγμένη κ στη πιτουλα αυτή τη λεπτή γιαμιιιι!!

Πως πέρασες σήμερα εσύ κορίτσι μου?? Εγώ ξύπνησα 10:30 κ δεν κούνησα μέχρι τη 13:30 απίστευτο? Ένιωθα τοοοσο δυσκίνητο καράβι..

Just now, Anastasia05 είπε:

Ποιος σε παρεξήγησε?  Αυτό το σχόλιο της Νίνας? Επειδή στα '' έβαλες κάτι που είπα εγώ.

Εγώ δεν είμαι ειρωνική,ειδικά εδώ μέσα με άγνωστες κοπελες που είναι έγκυος!

απαντησα μόνο σε ένα σχόλιο σου κ είπα ,όπως κι εσύ,την γνώμη μου. Χωρίς φόβο κ πάθος:tongue:

Κι εγώ είμαι θετικός ανθρωπος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν δέχομαι τις αρνητικές εμπειρίες ή δεν θα τις ακούσω..  ή θα τις αφήσω να με πειράξουν ή οτιδήποτε,απλά τα ακούω κ τα διαβάζω όλα

Κινέζικο κι εμένα μου έχει λείψει γιατί έχω να φάω δύο χρόνια, σαλάτες όμως τρώω!! Με τοση ζέστη δε γίνεται αλλιώς !!

Όχι ρε φίλη το δικό σου σχόλιο ούτε καν!! Απλά δανείστηκα τα λόγια σου γτ συμφωνώ με αυτά κ τα χρησιμοποίησα στα εισαγωγικά..

Ειρωνία ξεκάθαρη ήταν την Νίνας που ενώ στην αρχη μου απάντησε ήρεμα κ μια χαρά,όταν είδε πως εσύ κ η LadyP συμφωνειτεε τη στάση της να πει όσα είπε(κ καλά κάνατε εννοείται) αφού σας ευχαριστησε ξαφνικά γράφει σε εσένα "τελικά εδώ τα ξεπερνάμε όλα ως Όλα καλά Όλα ωραία.."

Οπότε ξεκάθαρα πήγαινε στο σχολιο μου..το οποίο εγώ το έγραψα για να πάμε παρακάτω..νομίζω τόσους μήνες πια έχετε μάθει πως με καλή διάθεση κ πλάκα αντιμετωπίζω κάθε τι για να νιώθουμε όλες οσο πιο όμορφα..ακόμη κ στα πιο δύσκολα.. όμως δεν το κατανοούν όλοι προφανώς..τεσπα,δε γίνεται να ταιριάζουμε κ να συμφωνούμε όλες..

Έληξε πιστεύω..

Κ εσύ κινεζικό ε?? Εγω γμτ έχω φοβηθεί με τις σαλάτες το ξανά λέγαμε το ξέρω είναι ψυχολογικό αλλά τι να με κάνω??? Μου έχουν λείψει φαγητά αυγολέμονο...τύπου κολοκυθάκια γεμιστά..

• Μου αρέσει 3

Just now, DemiMom είπε:

Καλή μου με συγχωρείς αλλά με όλο το σεβασμό κάνεις αυτό που περιγράφει ότι ένιωσε η Marti από μανούλες με τις οποίες μίλησε. Οι λέξεις γολγοθας, κατάθλιψη, κλάμα, πόνος, τραγικά... δεν νομίζω ότι ταιριάζουν σε αυτό το θαύμα που θα βιώσουμε κάποιες είτε για πρώτη φορά, είτε δεύτερη για εσάς! Ξέρουμε όλες πως σαφώς και ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος κ κάθε μία θα το νιώσει διαφορετικά, όπως κ την εγκυμοσύνη κ τη γέννα.

Πολλες φορές σκέφτομαι τις μανούλες που τα παιδάκια τους είτε έχουν πρόβλημα υγείας, είτε είναι με ειδικές ικανότητες κ τις ακούω να μου υπενθυμίζουν "Να ήταν το παιδί μου καλά κ ας ήταν το πιο ζωηρό του κόσμου". Μην είμαστε λοιπόν αχάριστοι.. Να ευχόμαστε όλες μας υγεία στα παιδάκια μας κ σε όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί οι πραγματικές δυσκολίες είναι αλλού... όχι στο ξενύχτι, την κούραση,το κλάμα κ τις δουλειες του σπιτιού.

Κορίτσι μου το πήρες λάθος! Δεν  υπάρχει πιο αισιοδοξος και δοτικος άνθρωπος από εμενα (καλά μπορεί και να υπάρχει :-)) και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να μου ερθει ο Νταμπλας που μου ήρθε! Αν με είχαν ενημερώσει κι εμενα από πριν ότι κοιτα μπορεί και να τα περάσεις δύσκολα τον πρώτο καιρό και να σου συμβεί αυτό κι αυτό, μην αγχωθείς, θα ξεπεραστεί και είναι φυσιολογικό  μπορεί να το περνούσα καλυτερα. Αλλά όταν ακους ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου κτλ κι εσυ όλος περιέργως δεν το βιώνεις έτσι νιώθεις και τύψεις από πάνω που είσαι τόσο κακή κι αχάριστη μάνα. Είναι βασικα όπως την εγκυμοσύνη που σου λένε όλοι ότι είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας (και για καποιες μπορεί να είναι) αλλά για καποιες από εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ειδικά τον πρώτο καιρό ήθελα να τσουρομαδισω οποία έλεγε ότι τα περνούσε υπέροχα!! Χαχαχα Έτσι και με το νεογέννητο. Μακάρι να είμαστε από τον πρώτο καιρό μέσα στην τρελή χαρά αλλά αν σε κάποια δεν συμβεί έτσι να ξέρει ότι είναι φυσιολογικό κι ολα θα φτιάξουν! Σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε για να βοηθάμε η μια την άλλη! 

• Μου αρέσει 4

Επειδή εδώ μέσα είμαστε κ αρκετές που θα γίνουμε πρώτη φορά μανουλες, έχουμε φτάσει στον τελευταίο μήνα κ έχει η κάθε μια τα δικά της άγχη, από το πως θα γεννήσει, να είναι καλά το παιδί, αν θα τα καταφέρει να θηλάσει ή όχι κ ένα σωρό αλλά πράγματα!

Το τελευταίο που θελουμε να διαβάζουμε είναι για επιλόχειο κατάθλιψη κ δράματα..... Κάποιες καλώς ή κακώς επηρεάζονται με πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα περνούσαν από το μυαλό τους! Κ μη ξεχνάμε ότι όταν σκεφτόμαστε κάτι πολλές φορές το προκαλούμε ή νομίζουμε ότι πάσχουμε κιολας...

καλό θα ήταν να φιλτράρουμε πριν πούμε  άσχημα πράγματα ειδικά όταν μιλάμε σε ομάδα με εγκυους!

αυτα από εμένα, καλό σας βράδυ!

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Κι αφού πήρα τις εξετάσεις μου κ είναι καλές, κ το ζάχαρο όλο κ πιο κατω,

Και του δήλωσα στον άντρα μου ότι έχω λιγουρα για κρέπα,

Κι αφού μπήκα για μπανάκι να δροσιστω, 

ΤΙ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩ????

2 ΑΧΝΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΛΥ....

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΛΑ:roll:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κι αφού πήρα τις εξετάσεις μου κ είναι καλές, κ το ζάχαρο όλο κ πιο κατω,

Και του δήλωσα στον άντρα μου ότι έχω λιγουρα για κρέπα,

Κι αφού μπήκα για μπανάκι να δροσιστω, 

ΤΙ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩ????

2 ΑΧΝΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΛΥ....

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΛΑ:roll:

Κ ξανά γυρνάμε όλες λοιπόν στο αγαπημένο θέμα φαγητού!!:D

Κινέζικο,σαλατουλες,κολοκύθια με αυγολέμονο και τώρα τσουυυπ να κ η κρεπαρα!!!!

Ωχ...ραγαδες που ρε αγάπη??? Κοιλίτσα??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...