Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μήπως να επιμείνεις ; Γιατί εφόσον έχεις και λίγα ωάρια και καμία φορά δεν γονιμοποιούνται καθόλου είναι κρίμα να αφήνετε έμβρυα να χάνονται !! Ειδικά αυτό τώρα  που ήταν και πολύ καλό!!

Expand  

Θα δω πως θα πάει μετά το prp και θα κάνω μια συζήτηση πάλι. 

4 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

@Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.

Expand  

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Από τέλος Γενάρη έχω δώσει 6 ωάρια σε αυτό το εμβρυολογικό και είχαμε 2 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκύστες ενώ πριν είχαμε τελευταία βλαστοκύστη 2/1/2025. Δεν είναι δα τόσο παλιά να έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως ένα τόσο μεγάλο κέντρο δεν έχει καλό εμβρυολογικό ! Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάλι για το τι πρέπει να κάνω μετά.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

On 26/8/2020 at 5:16 ΜΜ, Ninamc είπε:

Αχ ειλικρινά σου μιλάω ωρες ωρες κάθομαι και κοιτάζω όλες τι πρωτες του φωτογραφίες και λέω με καμάρι πως τα κατάφεραμε μια χαρά και η ζωή μας έγινε καλυτερη απο πριν.. Με πιο πολλες δυσκολίες βεβαια, μα δεν με ενοχλουν, τα απολαμβάνω όλα πια.. Τα χαίρομαι. 

Με πιανουν τα ζουμιά που καθόμουν και στεναχωριομουν για ανουσία πραγματα τότε στις αρχές.. Αλλά θα θελα να είχα μια αδερφη, μια μάνα να μου τα πει όλα αυτά τα τραγικά όσο ήμουν έγκυος να προετοιμαστω κάπως, να μην μου πεσουν μαζεμένα.. Αντ αυτου όλοι έλεγαν ότι όλα είναι τέλεια και ονειρεμένα... Καμιά σχέση χαχαχαχα 

Αχ μιλάς στην ψυχή μου κ εσυ υυ... 

Εγώ ένιωθα ότι θα παρω βραβείο που έκανα 17 ώρες φριχτές πονων για να γεννήσω.. Και θεωρουσα ότι αν το θηλαζω κάνω το καλυτερο.. Όπως είπες ένιωθα εγκληματίας αν θα έκανα καισαρική η έδινα σκόνη χαχαχαχα

Τραγικεςςςς μανάδες απαράδεκτες.. Ιου

Χαχαχα 

Εγώ ήμουν ένα τρίμηνο μέσα.. Μετά ευτυχώς με έκανε να συνέλθω ο συζυγος και τα ξεπέρασα όλα τα ταμπου.. Ένιωθα ότι αν βγω εξω και κλάψει το μωρό θα με λένε άχρηστη.. Τέτοια εικόνα είχα 

Αστα.. Εγώ στον χρόνο όπως είπες κατάλαβα ότι το μωρό είναι όλος ο κόσμος μας.. Η μοναδική μας περιουσια είναι αυτό το παιδακι. Και σε λίγο και το άλλο.  

Αχ κι εγώ ανησυχώ.. Πως θα τους φανεί που θα μοιράζονται την αγάπη μας? 

Expand  

Έλα ντε! Πως θα το πάρουν που δεν θα έχουν την προτεραιότητα;; Και κυρίως πως θα φανεί και σ εμάς που θα παλεύουμε και με τις ορμόνες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

On 26/8/2020 at 4:07 ΜΜ, Ninamc είπε:

Αχ εγώ ήμουν μέσα στην τρελή χαρά όσο ήμουν στο μαιευτήριο.. Μετά που ήρθα σπίτι και ξεκίνησε ο γολγοθας_γιαμενα_θηλασμος είχα τα θέματα μου.. Παραλίγο να παθω κατάθλιψη.. Έκλαιγα συνέχεια όλη μέρα και μαζί έκλαιγε και το μωρό.. Δεν θυμάμαι τίποτα περα απο τη θλίψη που ένιωθα τους πρωτους μήνες της ζωής του παιδιου μου.. Δεν είναι κρίμα??? 

Κανεις δεν μας έχει προετοιμασει για αυτά.. Κανεις δεν μας είπε ότι θα κλαίμε και θα ποναμε και και και και... Όλα αυτά τα πρωτα.. Ότι αλλάζει τραγικά η ζωή μας? Όλα τα δεδομένα που είχαμε καταρρίπτονται. Εγώ ένιωθα ατρωτη πριν το μωρό. Τώρα με το παραμικρο φοβάμαι.. Εχω φοβίες εγώ που δεν είχα.. Δεν σηκωνα μυγα στο σπαθί μου και τώρα κάνω πισω.. Ασε.. 

Όλα είναι αποδεκτά όταν είσαι μάνα και όλα αλλάζουν.. Απλά η σχέση του ζευγαριού ειβαι το ζητουμενο να μην αλλάξει.. Εμένα όλα αυτά μας έκαναν να αγαπήσουμε πιο πολυ ο ένας τον άλλον..

Αλλά ότι μετά το εξάμηνο όλα είναι παιχνιδακι αυτό είναι γεγονός.. Όλα θα πανε καλα, κκι ας υπάρξουν δυσκολίες φθάνει να ξεπερνάμε υα εμπόδια.. 

Εγώ θα τον στείλω τον Μάρτιο αλλά είναι ιδιωτικός.. 

Να μην ανησυχείς για τίποτα μα όσα λένε έχουν μια βάση αλήθειας.. Της δικής τους αλήθειας.. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό.. Εγώ είχα ένα μωρό φάγαμε ας πουμε. Θηλάζει ανά μισή ώρα και έκλαιγε συνέχεια λόγω κολικών, ναι ακόμα και με θηλασμό υπάρχουν Κολοκοι

Μα εμένα πεινουσε κιόλας καθώς δεν χορταινει , για να τρώει ανά μισάωρο... Κατάλαβες τι τράβηξα.. Τι συμβουλουσ έφερα.. Τι μαθήματα είχα κάνει.. Τα παντα. Με θηλαστρο.. Άρμεγμα με το χέρι.. Αστα βραστά... 

Δεν μπορουσα να παω έξω καθόλου καθώς το μωρό έκλαιγε συνέχεια.. Τελικά όλα ξεπεράστηκαν αφου ήπιε συμπλήρωμα και αφου εκοψα τον θηλασμό . 

Αλλά ως το εξάμηνο όλα είναι άγνωστα.. Μετά χαλαρώνουμε όλες... Είναι όλα παιχνιδακι.. Γενικά θα ρθουν δυσκολες μα και υπέροχες μέρες.. Εγώ διαγράφω τους τρεις πρωτους μήνες και κοιτάζω τα επόμενα.. Τα ωραία.. Τα γελάκια τις κουβεντουλες τις αγκαλιές τομαμααααα

Και την λατρεία και την αγάπη που κανεις άνθρωπος δεν θα μας δώσει.. Ειναι η αγάπη του παιδιου μας.. Του σπλαχνο μας

Expand  

Καλή μου με συγχωρείς αλλά με όλο το σεβασμό κάνεις αυτό που περιγράφει ότι ένιωσε η Marti από μανούλες με τις οποίες μίλησε. Οι λέξεις γολγοθας, κατάθλιψη, κλάμα, πόνος, τραγικά... δεν νομίζω ότι ταιριάζουν σε αυτό το θαύμα που θα βιώσουμε κάποιες είτε για πρώτη φορά, είτε δεύτερη για εσάς! Ξέρουμε όλες πως σαφώς και ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος κ κάθε μία θα το νιώσει διαφορετικά, όπως κ την εγκυμοσύνη κ τη γέννα.

Πολλες φορές σκέφτομαι τις μανούλες που τα παιδάκια τους είτε έχουν πρόβλημα υγείας, είτε είναι με ειδικές ικανότητες κ τις ακούω να μου υπενθυμίζουν "Να ήταν το παιδί μου καλά κ ας ήταν το πιο ζωηρό του κόσμου". Μην είμαστε λοιπόν αχάριστοι.. Να ευχόμαστε όλες μας υγεία στα παιδάκια μας κ σε όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί οι πραγματικές δυσκολίες είναι αλλού... όχι στο ξενύχτι, την κούραση,το κλάμα κ τις δουλειες του σπιτιού.

• Μου αρέσει 3

On 26/8/2020 at 5:28 ΜΜ, P.L.L. είπε:

Έλα ντε! Πως θα το πάρουν που δεν θα έχουν την προτεραιότητα;; Και κυρίως πως θα φανεί και σ εμάς που θα παλεύουμε και με τις ορμόνες! 

Expand  

Αυτό με τις ορμόνες με έχει αγχώσει λίγο.. Μα δεν σκοπεύω να περασω τα ίδια και θα κάνω τα παντα για να το ξεπεράσω συντομα.. Ευχομαι δλδ να μας πανε ολα καλα

Πιστευω θα το χειριστούμε μια χαρά αρκεί να μην στερήσουμε την αγκαλιά μας από το πρωτο παιδακι μας.. Δλδ να βάλουμε και τον συζυγο στο παιχ ιδι.. Εμένα ο άντρας μου λέει θα αναλάβει την κόρη όπως είχε κάνει κ στον γιο δλδ, από το απόγευμα και μετά με βοηθούσε κάθε μέρα με το παιδι, όποτε πιστευω θα το ξεπεράσουμε ευκολα.. Θα το βρουμε μην αγχώνεσαι.. Όλα θα τα ξεπεράσουμε

Δυσκολα θα ναι στάνταρ αλλά θα τα καταφέρουμε κοριτσιιι

On 26/8/2020 at 5:29 ΜΜ, DemiMom είπε:

Καλή μου με συγχωρείς αλλά με όλο το σεβασμό κάνεις αυτό που περιγράφει ότι ένιωσε η Marti από μανούλες με τις οποίες μίλησε. Οι λέξεις γολγοθας, κατάθλιψη, κλάμα, πόνος, τραγικά... δεν νομίζω ότι ταιριάζουν σε αυτό το θαύμα που θα βιώσουμε κάποιες είτε για πρώτη φορά, είτε δεύτερη για εσάς! Ξέρουμε όλες πως σαφώς και ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος κ κάθε μία θα το νιώσει διαφορετικά, όπως κ την εγκυμοσύνη κ τη γέννα.

Πολλες φορές σκέφτομαι τις μανούλες που τα παιδάκια τους είτε έχουν πρόβλημα υγείας, είτε είναι με ειδικές ικανότητες κ τις ακούω να μου υπενθυμίζουν "Να ήταν το παιδί μου καλά κ ας ήταν το πιο ζωηρό του κόσμου". Μην είμαστε λοιπόν αχάριστοι.. Να ευχόμαστε όλες μας υγεία στα παιδάκια μας κ σε όλα τα παιδιά του κόσμου, γιατί οι πραγματικές δυσκολίες είναι αλλού... όχι στο ξενύχτι, την κούραση,το κλάμα κ τις δουλειες του σπιτιού.

Expand  

Συμφωνω έχεις δίκιο μα πρεπει να ακουγονται και οι αλήθειες; της και μιας.. Εκεί θέλω να καταλήξω.. Δεν σημαίνει ότι είναι όλα παραμυθενια.. Όλα έχουν τις δυσκολίες τους και καλο είναι να ακουγονται και οι άσχημες εμπειρίες.. Ετσι νομίζω τουλάχιστον εγώ.. 

Το θαυμα δεν παυει να ναι θαυμα.. Είτε περασεις δυσκολα για να το καταφέρεις είτε περάσεις ευκολα.. Θέλω να πω το θαυμα είναι η απόκτηση του μωρου μας.. Αλλά δεν σχετίζεται με τα όσα θα περασουμε η περασαμε για να φθάσουμε στο θαυμα.. 

Εγώ δεν μίλησα για ξενυχτι και δουλειές σπιτιου.. Μιλάω για την κατάθλιψη που καραδοκεί και περιμενει στην γωνία όσες γυναίκες περνανε δυσκολα μετά το θαυμα που λέμε... 

Εχω εργαστεί με παιδια με ειδικές ανάγκες και συνομιλήσει με γονείς και ξέρω ότι μιλάμε για Γολγοθά.. Μα επέτρεψε μου να εχω το δικαίωμα να ζω και εγώ τον Γολγοθα μου.. Αν αυτός ονομάζεται θηλασμός η οτιδήποτε άλλο θέλω να ονομάζω Γολγοθά.. Δηλαδή, θέλω να πω ότι αυτά είναι υποκειμενικά.. Η κάθε μια τα βιώνει διαφορετικά.. Απλά καλό είναι να ακουγονται κι αυτά 

Γιατί εγώ όπως είπα πολυ θα θελα να ξέρω κάποια απ αυτά από πριν για να μαι προετοιμασμενη. Δυστυχώς δεν μου τα πε καμια. Γι αυτό τα γράφω.. Σε αυτό θέλω να καταλήξω..

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 26/8/2020 at 5:31 ΜΜ, Ninamc είπε:

Αυτό με τις ορμόνες με έχει αγχώσει λίγο.. Μα δεν σκοπεύω να περασω τα ίδια και θα κάνω τα παντα για να το ξεπεράσω συντομα.. Ευχομαι δλδ να μας πανε ολα καλα

Πιστευω θα το χειριστούμε μια χαρά αρκεί να μην στερήσουμε την αγκαλιά μας από το πρωτο παιδακι μας.. Δλδ να βάλουμε και τον συζυγο στο παιχ ιδι.. Εμένα ο άντρας μου λέει θα αναλάβει την κόρη όπως είχε κάνει κ στον γιο δλδ, από το απόγευμα και μετά με βοηθούσε κάθε μέρα με το παιδι, όποτε πιστευω θα το ξεπεράσουμε ευκολα.. Θα το βρουμε μην αγχώνεσαι.. Όλα θα τα ξεπεράσουμε

Συμφωνω έχεις δίκιο μα πρεπει να ακουγονται και οι αλήθειες; της και μιας.. Εκεί θέλω να καταλήξω.. Δεν σημαίνει ότι είναι όλα παραμυθενια.. Όλα έχουν τις δυσκολίες τους και καλο είναι να ακουγονται και οι άσχημες εμπειρίες.. Ετσι νομίζω τουλάχιστον εγώ.. 

Το θαυμα δεν παυει να ναι θαυμα.. Είτε περασεις δυσκολα για να το καταφέρεις είτε περάσεις ευκολα.. Θέλω να πω το θαυμα είναι η απόκτηση του μωρου μας.. Αλλά δεν σχετίζεται με τα όσα θα περασουμε η περασαμε για να φθάσουμε στο θαυμα.. 

Εγώ δεν μίλησα για ξενυχτι και δουλειές σπιτιου.. Μιλάω για την κατάθλιψη που καραδοκεί και περιμενει στην γωνία όσες γυναίκες περνανε δυσκολα μετά το θαυμα που λέμε... 

Εχω εργαστεί με παιδια με ειδικές ανάγκες και συνομιλήσει με γονείς και ξέρω ότι μιλάμε για Γολγοθά.. Μα επέτρεψε μου να εχω το δικαίωμα να ζω και εγώ τον Γολγοθα μου.. Αν αυτός ονομάζεται θηλασμός η οτιδήποτε άλλο θέλω να ονομάζω Γολγοθά.. Δηλαδή, θέλω να πω ότι αυτά είναι υποκειμενικά.. Η κάθε μια τα βιώνει διαφορετικά.. Απλά καλό είναι να ακουγονται κι αυτά 

Γιατί εγώ όπως είπα πολυ θα θελα να ξέρω κάποια απ αυτά από πριν για να μαι προετοιμασμενη. Δυστυχώς δεν μου τα πε καμια. Γι αυτό τα γράφω.. Σε αυτό θέλω να καταλήξω..

Expand  

Έτσι είναι..η επιλοχειος κατάθλιψη δεν είναι επιλογή. Και όχι, δεν είναι εύκολο δυστυχώς.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

On 26/8/2020 at 5:31 ΜΜ, Ninamc είπε:

Expand  

Σεβαστή η οπτική σου! Το σίγουρο είναι ότι καθεμία θα το βιώσει διαφορετικα κ επειδή όλες είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες με άλλα βιώματα, για άλλες τα πράγματα θα φανούν πιο εύκολα, για άλλες δυσκολότερα. Απ εκεί κ πέρα σου εύχομαι με το δεύτερο ο πρώτος καιρός να είναι ευκολότερος μιας κ έχεις την εμπειρία πια! 

Υ. Γ. Το μήνυμα μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιθετικό, απλά λόγω καταστάσεων έχω μάθει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, πάντα με αισιοδοξία για όσα συμβαίνουν γύρω μου!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Άλλο να λες "Αχά, κοιμήσου τώρα που μπορείς "ή "Αχά, δεν ξέρεις τι σε περιμένει", με ειρωνικό χαμογελακι!

Κι άλλο να κάνεις μια κατάθεση εδώ με την εμπειρία σου και να τη θέτεις ως παράδειγμα προς αποφυγή, να μας λεει αν σας χτυπήσει τη πόρτα γυρίστε τη πλάτη. Γι αυτό δίνουμε έμφαση στην ομορφιά και την αισιοδοξία αλλά η επιλοχειος δεν είναι ταμπού, είναι δίπλα μας ακριβώς κ θα ξέρουμε ίσως πως να την προσπεράσουμε!

Ως φύση και θέση αισιόδοξος άνθρωπος πάνω σε ροζ απαλό συννεφάκι λέω πάντα τα όμορφα Αλλά καλό είναι να μην αγνοούμε και τα στραβά κ να μαθαίνουμε κι απ τις εμπειρίες των άλλων.

• Μου αρέσει 7

IjnUp3.pngscOTp2.png

On 26/8/2020 at 5:56 ΜΜ, DemiMom είπε:

Σεβαστή η οπτική σου! Το σίγουρο είναι ότι καθεμία θα το βιώσει διαφορετικα κ επειδή όλες είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες με άλλα βιώματα, για άλλες τα πράγματα θα φανούν πιο εύκολα, για άλλες δυσκολότερα. Απ εκεί κ πέρα σου εύχομαι με το δεύτερο ο πρώτος καιρός να είναι ευκολότερος μιας κ έχεις την εμπειρία πια! 

Υ. Γ. Το μήνυμα μου σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιθετικό, απλά λόγω καταστάσεων έχω μάθει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, πάντα με αισιοδοξία για όσα συμβαίνουν γύρω μου!! 

Expand  

Καλε ουτε εμένα ήταν επιθετικό και ευχομαι να μην το εξέλαβε ως επιθετικό.. Απλά όταν μια γυναίκα παθαινει επιλοχειο καταθλιψη, (δεν έπαθα, παραλιγονα παθω όμως) δεν θα μιλήσει γι αυτό καθώς θα ντρέπεται και θα νιώθει ενοχές τυπου.. Τι να πω τώρα? Θα με κατηγορήσουν ως αχαριστη μπροστά στο θαυμα που βιωνω... 

Αυτό είναι τραγικό.. Και για αυτό λέω την εμπειρία μου.. Το θαυμα δεν θα παψει να ναι θαυμα, απλά ορισμένες γυναίκες βιώνουν και αυτό.. Ουτε χρειάζεται να τις κατηγορουμε, ουτε χρειάζεται να τους λέμε ότι αν είχαν ένα ΑμεΑ θα Χαν κι έναν ακόμη Γολγοθά να αντιμετωπίσουν.. Αυτό είναι το σκεπτικό μου.. Χωρίς παρεξηγησεις και προσβολες η επιθέσεις... 

Δεν λέω ότι το είπες εσυ έτσι.. Απλά επειδή έχει τυχει να το ακουσω να το λένε σε γνωστή μου.. Το θεωρώ τραγικότητα. 

Ευχαριστω πολυ για την ευχή σου και θα παλεψω για να γίνει έτσι.. Κι εγώ ευχομαι σε καμία γυναίκα να μην τυχει να ναι θλιμμενη τους πρωτους μήνες της ζωής του μωρου της

On 26/8/2020 at 5:46 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Έτσι είναι..η επιλοχειος κατάθλιψη δεν είναι επιλογή. Και όχι, δεν είναι εύκολο δυστυχώς.

Expand  

Γολγοθάς είναι και θαυμάζω όσες το ξεπερνάνε!!!! 

On 26/8/2020 at 5:57 ΜΜ, Christinα είπε:

Άλλο να λες "Αχά, κοιμήσου τώρα που μπορείς "ή "Αχά, δεν ξέρεις τι σε περιμένει", με ειρωνικό χαμογελακι!

Κι άλλο να κάνεις μια κατάθεση εδώ με την εμπειρία σου και να τη θέτεις ως παράδειγμα προς αποφυγή, να μας λεει αν σας χτυπήσει τη πόρτα γυρίστε τη πλάτη. Γι αυτό δίνουμε έμφαση στην ομορφιά και την αισιοδοξία αλλά η επιλοχειος δεν είναι ταμπού, είναι δίπλα μας ακριβώς κ θα ξέρουμε ίσως πως να την προσπεράσουμε!

Ως φύση και θέση αισιόδοξος άνθρωπος πάνω σε ροζ απαλό συννεφάκι λέω πάντα τα όμορφα Αλλά καλό είναι να μην αγνοούμε και τα στραβά κ να μαθαίνουμε κι απ τις εμπειρίες των άλλων.

Expand  

Η επιλοχειο ειναι στη γωνια.. Ξέρω πολλες περιπτωσεις που ευτυχώς τα κατάφεραν και ζουν μια θαυμάσια ζωή... Γι αυτό μίλησα όπως είπες για να ακουγονται και τα στραβά και τα άσχημα.. Γιατί ξέρω και γυναίκες που ντράπηκαν να παραδεχτουν ότι περνανε δυσκολα, με τον φόβο ότι θα τις κακολογησουν άλλες μανάδες η ακόμα και συγγενείς τους.. Ε Οχι... 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 26/8/2020 at 6:04 ΜΜ, Ninamc είπε:

Καλε ουτε εμένα ήταν επιθετικό και ευχομαι να μην το εξέλαβε ως επιθετικό.. Απλά όταν μια γυναίκα παθαινει επιλοχειο καταθλιψη, (δεν έπαθα, παραλιγονα παθω όμως) δεν θα μιλήσει γι αυτό καθώς θα ντρέπεται και θα νιώθει ενοχές τυπου.. Τι να πω τώρα? Θα με κατηγορήσουν ως αχαριστη μπροστά στο θαυμα που βιωνω... 

Αυτό είναι τραγικό.. Και για αυτό λέω την εμπειρία μου.. Το θαυμα δεν θα παψει να ναι θαυμα, απλά ορισμένες γυναίκες βιώνουν και αυτό.. Ουτε χρειάζεται να τις κατηγορουμε, ουτε χρειάζεται να τους λέμε ότι αν είχαν ένα ΑμεΑ θα Χαν κι έναν ακόμη Γολγοθά να αντιμετωπίσουν.. Αυτό είναι το σκεπτικό μου.. Χωρίς παρεξηγησεις και προσβολες η επιθέσεις... 

Δεν λέω ότι το είπες εσυ έτσι.. Απλά επειδή έχει τυχει να το ακουσω να το λένε σε γνωστή μου.. Το θεωρώ τραγικότητα. 

Ευχαριστω πολυ για την ευχή σου και θα παλεψω για να γίνει έτσι.. Κι εγώ ευχομαι σε καμία γυναίκα να μην τυχει να ναι θλιμμενη τους πρωτους μήνες της ζωής του μωρου της

Γολγοθάς είναι και θαυμάζω όσες το ξεπερνάνε!!!! 

Expand  

Επίσης έχει διαβαθμίσεις... δεν είναι άσπρο ή μαύρο! Η μία μέρα είναι πιο δυσκολη κ η άλλη πιο εύκολη..

Ίσως κάποια το βιώσει σαν θλίψη έντονη, ας μη πούμε κατάθλιψη που από μόνη της σαν λέξη (κακώς) θεωρείται ταμπού. Άλλη το βιώνει πολύ βαριά κ ισως χρειαστεί περισσότερο χρόνο κ βοήθεια.

Ο καθένας έχει δικούς του μηχανισμούς άμυνας! Μακάρι όλες μας να το βιωσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται! Κ οποια δυσκολία,να ξεπεραστεί με ευκολία!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

On 26/8/2020 at 6:09 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Επίσης έχει διαβαθμίσεις... δεν είναι άσπρο ή μαύρο! Η μία μέρα είναι πιο δυσκολη κ η άλλη πιο εύκολη..

Ίσως κάποια το βιώσει σαν θλίψη έντονη, ας μη πούμε κατάθλιψη που από μόνη της σαν λέξη (κακώς) θεωρείται ταμπού. Άλλη το βιώνει πολύ βαριά κ ισως χρειαστεί περισσότερο χρόνο κ βοήθεια.

Ο καθένας έχει δικούς του μηχανισμούς άμυνας! Μακάρι όλες μας να το βιωσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται! Κ οποια δυσκολία,να ξεπεραστεί με ευκολία!:)

Expand  

Οπως τα λες... Μακάρι να ναι όλα ρόδινα και ονειρεμένα και να ξεπεερνιουνται

Σε αλλά τώρα ευχαριστα. . Ετοίμασα κι εγώ τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ και σε μια βδομαδα βγαίνω σε άδεια.. Τώρα είμαι σε άδεια (απο την ετήσια) 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

On 26/8/2020 at 6:12 ΜΜ, Ninamc είπε:

Οπως τα λες... Μακάρι να ναι όλα ρόδινα και ονειρεμένα και να ξεπεερνιουνται

Σε αλλά τώρα ευχαριστα. . Ετοίμασα κι εγώ τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ και σε μια βδομαδα βγαίνω σε άδεια.. Τώρα είμαι σε άδεια (απο την ετήσια) 

Expand  

Να ξεκουραστείς λίγο εσύ! Όσο μπορείς κ σου επιτρέπει ο κοκκινομάλλης σου!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

On 26/8/2020 at 6:29 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Να ξεκουραστείς λίγο εσύ! Όσο μπορείς κ σου επιτρέπει ο κοκκινομάλλης σου!:)

Expand  

Αχ ευχαριστωωω... Θα ξεκουραστώ πιστευω.. Βέβαια τώρα εκπαίδευση την νταντά μας.. Ασε να πάνε όλα καλά και μετά θα ξεκουραστώ κι εγωωω

Εσείς τι κάνετε? Όλα καλά? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Έβαλα επιτέλους μπαταρίες στη ζυγαριά, να απαντάω στον γιατρό όταν με ρωτάει κιλα στο τηλέφωνο :) Είμαι στα +9! 

On 26/8/2020 at 6:32 ΜΜ, Ninamc είπε:

Αχ ευχαριστωωω... Θα ξεκουραστώ πιστευω.. Βέβαια τώρα εκπαίδευση την νταντά μας.. Ασε να πάνε όλα καλά και μετά θα ξεκουραστώ κι εγωωω

Εσείς τι κάνετε? Όλα καλά? 

Expand  

Κατεληξες σε νταντά??? Με το καλό να πάνε όλα!

Εμείς μια χαρά!!! Κλασικά τρέξιμο αλλά καλά!

Μόνο να δροσίσει θελω, με όλα τα υπόλοιπα ειμαι πολυ καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

On 26/8/2020 at 6:37 ΜΜ, Anastasia05 είπε:

Έβαλα επιτέλους μπαταρίες στη ζυγαριά, να απαντάω στον γιατρό όταν με ρωτάει κιλα στο τηλέφωνο :) Είμαι στα +9! 

Κατεληξες σε νταντά??? Με το καλό να πάνε όλα!

Εμείς μια χαρά!!! Κλασικά τρέξιμο αλλά καλά!

Μόνο να δροσίσει θελω, με όλα τα υπόλοιπα ειμαι πολυ καλά!

Expand  

Εγω ακόμα αναβάλω να βάλω μπαταρίες χαχα είμαστε υπό δοκιμή στην πρρωτη.. Και εχω καλές εντυπώσεις ως τώρα.. Θα φανεί στην βδομάδα... 

Αχ μακάρι να δροσίζει.. Μα δεν μας κάνει την χάρη.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Τι έγινε ρε κορίτσια μου? Τι λόγια είναι αυτά κ συναισθήματα ανάμεικτα??

Από τη μια δηλώνει η @Ninamc και η @Christinα μας την ατέλειωτη αγάπη για τα παιδιά του κ είναι κάτι τόσο όμορφο κ μοναδικό κ από την άλλη μου τρύπησε το μυαλό το ποοοσες φορές διαβασα "η κατάθλιψη είναι στη γωνιά κ καραδοκεί"!

Συμφωνώ απόλυτα πως όλες έχουμε διαφορετικά βιώματα κ η ομάδα μας όπως τόσο καιρό είναι ένας χώρος οπου μοιραζομαστε χαρες ,λύπες,αγωνίες..έτσι θεωρώ απολύτως θεμιτό να ακούγεται κ η "δύσκολη" πλευρα της ζωής γιατί όλα είναι μέσα σε αυτή κ εμπειρίες!!

ΑΛΛΑ διαφωνώ κάθετα στο τρόπο έκφρασης διότι θεωρώ πως ξέφυγε από τη διάθεση του "τα λέω για να σας προετοιμάσω" κ πήγε στην διάθεση "τρομοκρατω τις υπόλοιπες με τη δική μου εμπειρία".

Θέλω να πιστεύω βέβαια πως η Νίνα δεν είχε καμία τέτοια διάθεση φυσικά αλλα καλό θα είναι να έχουμε ένα τακτ όταν απευθυνόμαστε με μέλλουσες μανουλες ειδικά πρωτοτοκες που κ αυτές έχουν τις ορμόνες τους στα κόκκινα κ ήδη μπαίνοντας στον 8ο δυσκολευόμαστε ακόμη κ να κοιμηθούμε από τα άγχη κ τις αγωνίες μας..

Αυτάααα..

• Μου αρέσει 9

On 26/8/2020 at 6:41 ΜΜ, Ninamc είπε:

Εγω ακόμα αναβάλω να βάλω μπαταρίες χαχα είμαστε υπό δοκιμή στην πρρωτη.. Και εχω καλές εντυπώσεις ως τώρα.. Θα φανεί στην βδομάδα... 

Αχ μακάρι να δροσίζει.. Μα δεν μας κάνει την χάρη.. 

Expand  

Μπράβο! Εύχομαι να ειναι κ οι δύο καλές κ να καταλήξεις στην καλύτερη!!!;-)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...