Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 said:

Είσαι άξια για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεις και μπράβο για την υπομονή σου. Ωστόσο, να μην αναφέρουμε ακραία και αρρωστημένα παραδείγματα γονέων γιατί υπάρχουν και άπειρα στον αντίποδα. Το οτι κάποιο δεν είναι σωστοί γονείς δεν μπορεί να αναιρέσει το δεδομένο: χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..

Άλλο ο σκοπός και άλλο η ολοκλήρωση! Υπάρχει μεγάλη διαφορά..

χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..

Διαφωνώ με αυτή την φράση και με αυτήν την νοοτροπία. Άρα θεωρείς ότι κάνοντας παιδί με δωρεά έχεις απόγονο σου? Γιατί εγώ γνωρίζω ότι δεν έχει τίποτα από το DNA σου. Επίσης είναι σαν να μου λες ότι ο επιστήμονας που δεν έκανε παιδιά και αφιέρωσε την ζωή του για να ανακαλύψει πράγματα που μένουν στην ανθρωπότητα φεύγει από την ζωή σαν κούτσουρο? Και είναι σαν να μου λες ότι άμα δεν τα καταφέρουν κάποια ζευγάρια που μπορεί να προσπάθησαν και για χρόνια ότι είναι για λυπηση. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Και δεν παρεξηγουμε ειλικρινά το λέω αλλά είναι πολύ υποτιμητικό αυτό που λες κατά την δική μου άποψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που πάλεψαν με την υπογονιμότητα και για οποίο λόγο δεν τα κατάφεραν. Η για όλους αυτόυς που δεν έκαναν και παιδιά και αφοσιωθηκαν σε κάτι άλλο που προσέφερε στην ανθρωπότητα. Δεν τα λέω για να λογομαχησουμε σε κάτι απλά διαφωνώ πλήρως με αυτό το mindset. 

2 hours ago, Ιουλιέτα said:

Εγώ πιστεύω πως το να γίνεις γονιός είναι ίσως η ύψιστη νοηματοδότηση της ζωής, λόγω της ύψιστης σχέσης αγάπης που δημιουργείται. Ακόμη και μια μάνα που σκοτώνει το παιδί της, πάλι αυτή η σχέση της είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σημαδεύει τη ζωή της. Η γονεϊκοτητα δεν εγγυάται την ευτυχία, επουδενί- σε ορισμένους μάλιστα φέρνει και δυστυχία. Όμως σίγουρα δίνει ένταση, βάθος και νόημα στη ζωή. Αυτό το νόημα οι άνθρωποι το ψάχνουν και μέσα από τη γνώση, την τέχνη, την επιστήμη, την κοινωνική προσφορά κλπ. και σίγουρα μπορούν να βρουν την ευτυχία μέσα από όλα αυτά και να ζήσουν πολύ όμορφα και με πληρότητα. Αλλά όποιος έχει γίνει και γονιός, με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα θα σου πει ότι ο κορυφαίος ρόλος του στη ζωή ήταν αυτός.

Εγώ γνωρίζω προσωπικά μεγάλο συνθέτη που δεν έχει παιδια και δεν ήθελε παιδιά. Βλέπει παιδιά και βγάζει σπυριά. Αλλά η μουσική του είναι παιδί τού. Για εκείνον. Εκείνος είναι ευτυχισμένος. Όνομα δεν θα σας πω για κανέναν λόγο. 

Δεν κάνω κάποια επίθεση σε κάποια κοπέλα. Το να διαφωνούμε είναι υγιές.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Αχαχαχαχ έχουν γούστο οι μαμάδες τους!!!

Αχ σε νοιώθω...πως να τα προλάβουμε όλα? Εγώ πάω αργά και ξεφυσοντας...Σε λίγο θα ερχεται6απο πίσω να με στρωχνει να τσουλισω!

Κ λίγο σαν ,κατά τ αλλά αγαπημένα, πιγκουινακια:lol:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Κ λίγο σαν ,κατά τ αλλά αγαπημένα, πιγκουινακια:lol:

Να σου πω τότε ήταν κ η τελευταία φορά που πήγα! Γίνεται τόσος χαμός σ αυτό το σούπερ  που περιμένεις πάντα ουρά στον ήλιο κ γίνεται χαμος...γενικά δεν πάω πια σούπερ...πάει ο άντρας μ με τη λιστα:lol: Ας μην βάλει κάτι λαχταριστό κ τον τρέχω τον καημένο...:lol:

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@marianna1986 @LadyP @Annou Μπραβοο για τα ευχάριστα νέα!!! Μεγαλώνουν όλα τα μωράκια μας. 

Εγώ έχω αύριο! Από την μια ανυπομονώ επιτέλους να δω την μικρή ξανά, κ από την άλλη αγχώνομαι τι θα ακούσω πάλι για τα νεφράκια κτλπ. Αφήστε κορίτσια σήμερα έπαθα κ διάρροια :? (με συγχωρείτε κιόλας) Πραγματικά δεν ξέρω τι με πείραξε αλλά τα είδα όλα. Όλοι μέρα στην τουαλέτα την έβγαλα... Ευτυχώς μετά από αρκετό λαπα άρχισα να συνερχομαι.  

@Eva137 Με γεια αγάπη! Δεν θα το καταλάβεις πότε θα μπείτε μέσα στο σπιτάκι σας, με όλα έτοιμα και τον μπέμπη παρέα. 

Λατρεύω να διαβάζω για τους μπόμπιρες σας! Έβλεπα και ένα βιντεάκι σήμερα που μια μαμά ξάπλωνε στα ποδαράκια του γιου της και αυτός την χάιδευε και την κοιτούσε με μια λατρεία. Πως να μην λιώσεις μετά;! :x

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Ninamc said:

Χειμώνας και παλι χειμώνας.. Η έστω φθινόπωρο οοο 

Δεν αντέχω κι εγώ κοριτσάκι

Μπράβο στο μωράκι σας. Μια χαρά είναι αγάπη.. Μην ανησυχείς για τίποτα.. 

Με το καλοοοο

Με το δεξί και με το καλό να πανε ολα. Καλά κουράγια κοριτσαρα 

Ευχομαι ολοψυχα να περνάτε αξέχαστες στιγμές στο σπιτικό σας... Με πολλα παιδακιαααα

Ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου! Πραγματικά ανυπομονώ να μπούμε μέσα να ετοιμάσουμε τα δωμάτιά μας και μετά να επιστρέψουμε και να είμαστε τρεις!:)

Πλησιάζει ο καιρός... σε λίγο με το καλό και εσείς θα είστε τέσσερις!!:wink:

Just now, elenioz said:

@marianna1986 @LadyP @Annou Μπραβοο για τα ευχάριστα νέα!!! Μεγαλώνουν όλα τα μωράκια μας. 

Εγώ έχω αύριο! Από την μια ανυπομονώ επιτέλους να δω την μικρή ξανά, κ από την άλλη αγχώνομαι τι θα ακούσω πάλι για τα νεφράκια κτλπ. Αφήστε κορίτσια σήμερα έπαθα κ διάρροια :? (με συγχωρείτε κιόλας) Πραγματικά δεν ξέρω τι με πείραξε αλλά τα είδα όλα. Όλοι μέρα στην τουαλέτα την έβγαλα... Ευτυχώς μετά από αρκετό λαπα άρχισα να συνερχομαι.  

@Eva137 Με γεια αγάπη! Δεν θα το καταλάβεις πότε θα μπείτε μέσα στο σπιτάκι σας, με όλα έτοιμα και τον μπέμπη παρέα. 

Λατρεύω να διαβάζω για τους μπόμπιρες σας! Έβλεπα και ένα βιντεάκι σήμερα που μια μαμά ξάπλωνε στα ποδαράκια του γιου της και αυτός την χάιδευε και την κοιτούσε με μια λατρεία. Πως να μην λιώσεις μετά;! :x

Σ'ευχαριστώ Ελενάκι μου! Πραγματικά σαν νερό περνά ο καιρός!!

Ελπίζω τώρα να νιώθεις καλύτερα. Καλή τύχη αύριο στον υπέρηχο... θα περιμένουμε νέα σου!:)

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

7 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου! @marianna1986, @Annou, @LadyP μπράβο, τα είδατε κι εσείς τα μωράκια σας... από ότι κατάλαβα τέλος πια οι μεγάλοι υπέρηχοι! Άντε με το καλό όλες μας!:)

Εγώ απόψε κοιμήθηκα ακόμα χειρότερα από πριν, το βράδυ είχα πονοκέφαλο και ψιλοκρύωνα (πρέπει να με πείραξε λίγο το αιρκοντίσιον), μετά τα μεσάνυχτα ξύπνησα μούσκεμα ιδρωμένη και διψασμένη και δε μπορούσα να δροσιστώ, τα ξημερώματα πάλι σηκώθηκα γιατί το κεφάλι μου πονούσε ακομα περισσότερο και επιτέλους αφού πήρα παυσίπονο κατάφερα και κοιμήθηκα μια ωρίτσα. Ήταν και ο μπέμπης πολύ ήσυχος όοολη τη νύχτα, ενώ είχα συνηθίσει να τον νιώθω να κουνιέται πολύ τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες, και ανησύχησα αρκετά. Ευτυχώς το πρωί που ξύπνησα έφαγα ένα ροδάκινο και τον ένιωσα αρκετές φορές να κουνιέται, οπότε ηρέμησα λίγο, θα το πω όμως στον γιατρό που έχω ραντεβού αργότερα για να μου πει αν χρειάζεται να το κοιτάξουμε ή να κάνουμε κάτι άλλο.

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Καλώς μας ήρθες πάλι και καλή υπομονή με τα μερεμέτια!! Κι εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις δουλειές στο καινούργιο σπίτι. Το καλό είναι ότι έχουμε κάνει πρόοδο... αύριο θα είναι έτοιμα τα guest μπάνια, τα ντουλάπια που βάφαμε επιτέλους τα τελειώσαμε σήμερα και μας έχουν μείνει μόνο 2 δωμάτια για βάψιμο και μετά στρώσιμο το πάτωμα. Κουζίνα δε θα έχουμε για καιρό μάλλον (γιατί όλες οι προμήθειες από ντουλάπια κτλ. στα καταστήματα έχουν εξαντληθεί λόγω κορονοϊού), αλλά τουλάχιστον όταν γίνουν όλα τα υπόλοιπα, ελπίζω σε 2 εβδομάδες, θα μπορέσουμε επιτέλους να μετακομίσουμε στο σπίτι. Χθες πήγαμε στο Ικεα και πήρα συρταριέρα, αλλαξιέρα και μερικά άλλα πράγματα για το μωρό, οπότε ανυπομονώ να μπούμε στο σπίτι να τα συναρμολογήσω και να αρχίσω να ετοιμάζω τα ρουχαλάκια του και την βαλίτσα του μαιευτηρίου επιτέλους!

Σε ευχαριστώ! Να τελειώνουμε σιγα σιγα όλες μας!!! 

Καλημέρα σε ολες! Και γω ακομα δε θέλω να αποχωριστώ τη κοιλίτσα μου.. Δε με εχει ζορίσει ακόμα.. Φοβαμαι λιγο και αυτο που έρχεται.. Ολο το καλοκαίρι ειχαν να μου λενε.. Ααα διαβασε τωρα π μπορείς, κοιμήσου τωρα π μπορείς, μμμ περπατά τωρα που μπορείς και με ειχε πιάσει τρομος για αυτό που θα έρθει! Ειμαι στη φαση που το ξεπερνάω! 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Σε ευχαριστώ! Να τελειώνουμε σιγα σιγα όλες μας!!! 

Καλημέρα σε ολες! Και γω ακομα δε θέλω να αποχωριστώ τη κοιλίτσα μου.. Δε με εχει ζορίσει ακόμα.. Φοβαμαι λιγο και αυτο που έρχεται.. Ολο το καλοκαίρι ειχαν να μου λενε.. Ααα διαβασε τωρα π μπορείς, κοιμήσου τωρα π μπορείς, μμμ περπατά τωρα που μπορείς και με ειχε πιάσει τρομος για αυτό που θα έρθει! Ειμαι στη φαση που το ξεπερνάω! 

Όλα θα τα ξεπεράσεις με τον καιρό!! Είναι λίγο σοκ στην αρχη,γιατί ενώ το αγκαλιάζεις κ είσαι τρελαμενη από ευτυχία,δεν έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως τι ακριβώς έχει γίνει!

Από τη μια μέρα στην άλλη βρίσκεσαι με ένα υπέροχο πλασματακι στην αγκαλιά σου!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Όλα θα τα ξεπεράσεις με τον καιρό!! Είναι λίγο σοκ στην αρχη,γιατί ενώ το αγκαλιάζεις κ είσαι τρελαμενη από ευτυχία,δεν έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως τι ακριβώς έχει γίνει!

Από τη μια μέρα στην άλλη βρίσκεσαι με ένα υπέροχο πλασματακι στην αγκαλιά σου!!!

Ετσι φαντάζομαι και γω!! Απλά ολη αυτή η τρομοκρατία από τις υπόλοιπες μανουλες με εκανε να αγχωνομαι χωρίς λογο! 

Just now, Marti είπε:

Ετσι φαντάζομαι και γω!! Απλά ολη αυτή η τρομοκρατία από τις υπόλοιπες μανουλες με εκανε να αγχωνομαι χωρίς λογο! 

Η κάθε μαμα βρίσκει τον δικό της τρόπο,θα το δεις! Υπάρχουν δυσκολίες όπως φαντάζεσαι, αλλά στο τέλος τη βρίσκουμε την άκρη, πάντα! ;)

Με τον καιρό αποκτάμε κ περισσότερη αυτοπεποίθηση με τα μικρά μας κ πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες που έχουμε σαν μαμάδες!κι ας φαίνονται όλα βουνό στην αρχή!!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πως είστε;;; 

Εγώ από τη πολλή ξεκούραση εχθές, ξύπνησα πολύ νωρίς σημερα:lol: ο μικρός στη κοιλιά χοροπηδάει και αυτός από νωρίς σήμερα

Μια χαρά,δρόσισε κ λιγακι! Εσύ κ τα κορίτσια σου??

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Η κάθε μαμά και το κάθε μωρό είναι διαφορετικο! Άλλες αντοχές, άλλες απαιτήσεις! Ας είμαστε προετοιμασμένες αλλά ας μην μας τρομοκρατούν τα διάφορα που ακούμε γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε καθόλου πως θα είναι οι πρωτομανουλες! Εγώ προσπαθώ να είμαι ζεν με αυτό όσο και αν με πιάνουν ώρες ώρες οι ανασφάλειες και τα άγχη... έρχεται η ώρα που θα δούμε τι και πως! 

• Μου αρέσει 4

Εγώ από τη πολλή ξεκούραση εχθές, ξύπνησα πολύ νωρίς σημερα:lol: ο μικρός στη κοιλιά χοροπηδάει και αυτός από νωρίς σήμερα

Μια χαρά,δρόσισε κ λιγακι! Εσύ κ τα κορίτσια σου??

Εδώ δε μπορώ να πω ότι έχει δροσίσει ακόμα... που θα πάει όμως θα έρθει το φθινόπωρο! Εμείς είχαμε πάει για τις μηνιαίες μας εξετάσεις.... κ τώρα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να πάω κ για anti xa

SqfGp3.png

9 ώρες πρίν, LadyP είπε:

Αχ εμένα νομίζω θα μου λείψει λίγο η κοιλίτσα που την αισθανόμαι εκεί και ξέρω ότι είναι προστατευμένη κτλ... Περίεργο συναίσθημα βρε παιδί μου από τη μια θέλω να τη δω να την αγκαλιάσω και από την άλλη έτσι που κολυμπάει αμέριμνη και με κλωτσαει και είμαστε ένα... Δεν ξέρω! Νομίζω θα μου λείψει λίγο

Τι ρομαντικό όμως από την μια!!πιστεύω σε όλες θα λείψει οι κοιλίτσα μετά..Αλλά τώρα το νιώθω λίγο σα ν αγανάκτηση :-P

Εγώ ζορίζομαι πολύ είναι η αλήθεια από 34 εβδομαδων και μετά δεν αντέχω άλλο άντε να βγει το μπουμπουκακι μας! Σήμερα ξύπνησα πρησμενη χέρια πόδια... με 1.5 κιλό πάνω και φρικαρα λιγάκι!!Θα το ξεπεράσω όμως που θα πάει!!...:roll:

Καλημέρα σε όλες τις φουσκοκοιλιτσες !!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Mariamaraki είπε:

Τι ρομαντικό όμως από την μια!!πιστεύω σε όλες θα λείψει οι κοιλίτσα μετά..Αλλά τώρα το νιώθω λίγο σα ν αγανάκτηση :-P

Εγώ ζορίζομαι πολύ είναι η αλήθεια από 34 εβδομαδων και μετά δεν αντέχω άλλο άντε να βγει το μπουμπουκακι μας! Σήμερα ξύπνησα πρησμενη χέρια πόδια... με 1.5 κιλό πάνω και φρικαρα λιγάκι!!Θα το ξεπεράσω όμως που θα πάει!!...:roll:

Καλημέρα σε όλες τις φουσκοκοιλιτσες !!!

Μήπως κορίτσι έφαγες κάτι με πολύ αλάτι χτες και απλά έκανες κατακράτηση? Εγώ όταν τρώω τα αγαπημένα μου ποπ κόρν ξυπνάω μπογος στη μούρη την επόμενη!

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!! 

@Jasmine@ που είσαι χαμένη?? καλή επιτυχία!!!!!:mrgreen:

@Marti το θεωρώ τραγικό λάθος όσες το.κανουν αυτό!! Ειλικρινά!! Σίγουρα έχει δυσκολίες κτλ αλλά είναι αδιανόητο σε μια έγκυο γυναίκα κ πρωτομανουλα να τις λένε τοοοσο πράγματα τα οποία την τρομοκρατούν! Κ δεν το δικαιολογώ!!

@Mariamaraki1986

@Mariamaraki μου υπομονή!! Κ εγώ από 32η κ μετά γενικά με το που μπήκα στον 8ο μου έχουν βγει οοοολα όσα δεν είχα ως τώρα..καούρες,πρήξιμο κτλ...πφφφφ

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...