Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 said:

Είσαι άξια για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεις και μπράβο για την υπομονή σου. Ωστόσο, να μην αναφέρουμε ακραία και αρρωστημένα παραδείγματα γονέων γιατί υπάρχουν και άπειρα στον αντίποδα. Το οτι κάποιο δεν είναι σωστοί γονείς δεν μπορεί να αναιρέσει το δεδομένο: χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..

Άλλο ο σκοπός και άλλο η ολοκλήρωση! Υπάρχει μεγάλη διαφορά..

χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..

Διαφωνώ με αυτή την φράση και με αυτήν την νοοτροπία. Άρα θεωρείς ότι κάνοντας παιδί με δωρεά έχεις απόγονο σου? Γιατί εγώ γνωρίζω ότι δεν έχει τίποτα από το DNA σου. Επίσης είναι σαν να μου λες ότι ο επιστήμονας που δεν έκανε παιδιά και αφιέρωσε την ζωή του για να ανακαλύψει πράγματα που μένουν στην ανθρωπότητα φεύγει από την ζωή σαν κούτσουρο? Και είναι σαν να μου λες ότι άμα δεν τα καταφέρουν κάποια ζευγάρια που μπορεί να προσπάθησαν και για χρόνια ότι είναι για λυπηση. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Και δεν παρεξηγουμε ειλικρινά το λέω αλλά είναι πολύ υποτιμητικό αυτό που λες κατά την δική μου άποψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που πάλεψαν με την υπογονιμότητα και για οποίο λόγο δεν τα κατάφεραν. Η για όλους αυτόυς που δεν έκαναν και παιδιά και αφοσιωθηκαν σε κάτι άλλο που προσέφερε στην ανθρωπότητα. Δεν τα λέω για να λογομαχησουμε σε κάτι απλά διαφωνώ πλήρως με αυτό το mindset. 

2 hours ago, Ιουλιέτα said:

Εγώ πιστεύω πως το να γίνεις γονιός είναι ίσως η ύψιστη νοηματοδότηση της ζωής, λόγω της ύψιστης σχέσης αγάπης που δημιουργείται. Ακόμη και μια μάνα που σκοτώνει το παιδί της, πάλι αυτή η σχέση της είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σημαδεύει τη ζωή της. Η γονεϊκοτητα δεν εγγυάται την ευτυχία, επουδενί- σε ορισμένους μάλιστα φέρνει και δυστυχία. Όμως σίγουρα δίνει ένταση, βάθος και νόημα στη ζωή. Αυτό το νόημα οι άνθρωποι το ψάχνουν και μέσα από τη γνώση, την τέχνη, την επιστήμη, την κοινωνική προσφορά κλπ. και σίγουρα μπορούν να βρουν την ευτυχία μέσα από όλα αυτά και να ζήσουν πολύ όμορφα και με πληρότητα. Αλλά όποιος έχει γίνει και γονιός, με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα θα σου πει ότι ο κορυφαίος ρόλος του στη ζωή ήταν αυτός.

Εγώ γνωρίζω προσωπικά μεγάλο συνθέτη που δεν έχει παιδια και δεν ήθελε παιδιά. Βλέπει παιδιά και βγάζει σπυριά. Αλλά η μουσική του είναι παιδί τού. Για εκείνον. Εκείνος είναι ευτυχισμένος. Όνομα δεν θα σας πω για κανέναν λόγο. 

Δεν κάνω κάποια επίθεση σε κάποια κοπέλα. Το να διαφωνούμε είναι υγιές.

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Μια απ τα ίδια.... Αν μπορουσα να γεννήσω σήμερα. Θα το χα ήδη κάνει μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω την κοιλιά... 

Ε πιστευω θα αρχίσει να θέλει να τρέχει και θα το χρησιμοποιήσουμε για λίγο.. Θα τσεκάρω και το βιβλιάριο βέβαια να δω ποτε πςριπου θα τα φθάσουμε.. Να δω ποσο θα μας βγάλει.. 

Αχ ρομαντοκουλια μου.. Αντε στο επόμενο να το κάνετε παλι.. Και στο μεθεπόμενο.. Να κάνετε κ ενα κοριτσακιιι

Κι άμα κ το τρίτο είναι αγοράκι???? Θα πάρω τα βουνά η μάνα!??:lol:

Εγώ δεν αντέχω που ώρες ώρες αγκομαχαω μια από τη ζέστη,μια από τη μέση,μια από το βάρος της κοιλιάς!!!! Κ δεν μπορώ να παίξω κ με τον γιο ελεύθερα !

Αν δεν είχα τίποτα να κάνω όλη μέρα κ καθόμουν ξαπλωμένη σε ένα καναπέ,κανένα πρόβλημα δεν θα ειχα:mrgreen:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

3 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Χαχαχα εγώ να σου πω την αλήθεια αν με ρωτουσες.. Θα προτιμουσα να ταν λίγο πιο μεγάλος ο γιος.. Αλλά το να κάνουμε.. Ο θεος για κάποιο λόγο την έστειλε βιαστική την κυρία χαχαχα

Με το καλό να ξεκινήσετε και να πανε ολα κατευχην ευχομαι.. 

Δυσκολη η ηλικία παντως των βρεφών μας.. Είναι όλη μέρα παιχνιδι και χαρά και εγώ ώρες ώρες είμαι πτωμα.. Δουλευα μέχρι πριν 10 μέρες.. Αλλά τώρα έχω βαρύνει απίστευτα και περιμενω πως και πως να γεννήσω για να ξεκινήσει η ζωή μας ως 4 τώρα.. Χαχα φάση θα χει.. 

Παντως κάθε μέρα σκέφτομαι πως να τον απασχολώ να μην βαριέται, και είναι δυσκολο.. Πόση φαντασία πια?? Χαχαχ

Τηλεόραση και κινητά απαγορευονται.. Όποτε καταλαβαίνεις όλη μέρα του μιλάω και παιζουμε και χορευουμε.. 

Εσείς πως τα περνατε ? 

Παρόμοια και εμείς του χρόνου παιδικό στο τσακ ήμουν να την στείλω από φέτος αλλά είπα να την χαρώ αλά λίγο αν δεν έρθει δεύτερο βουρ για δουλειά τώρα κάθομαι...απλά επιτρέπω κινητό ελάχιστο μέσα στην ημέρα βλέπει την πεπα στο γιου τουμπ.....καλά πλάκα κάνεις εδώ είμαι πτώμα εγώ ώρες ώρες που δεν είμαι έγκυος....χαχαχχαχα αν έχουν και γκρίνια ουυυυυ φεξε μου και γλίστρησα!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Αχ εμένα νομίζω θα μου λείψει λίγο η κοιλίτσα που την αισθανόμαι εκεί και ξέρω ότι είναι προστατευμένη κτλ... Περίεργο συναίσθημα βρε παιδί μου από τη μια θέλω να τη δω να την αγκαλιάσω και από την άλλη έτσι που κολυμπάει αμέριμνη και με κλωτσαει και είμαστε ένα... Δεν ξέρω! Νομίζω θα μου λείψει λίγο

• Μου αρέσει 2

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μανούλα Δεκεμβρίου του 2018 εδώ..... ευχαριστω για τις ευχές σου εύχομαι να πιάσουν τόπο θέλω πολυ και ένα δεύτερο και εγώ χωρίς βοήθεια από πουθενά δεν είχα ούτε θα έχω ούτε καν στο μαιευτήριο όταν γέννησα δεν είχα μου έσπαγαν όλοι τα νευρα και είπα καλύτερα μόνη μου χαχαχα

Όχι έχω λίγη βοήθεια ευτυχως κ τώρα θα έχω περισσότερη!

Μπράβο που τα καταφέρνεις χωρίς βοήθεια,είναι ζορικο!!

Χωρίς άγχος, κι όλα θα γίνουν! :)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Όχι έχω λίγη βοήθεια ευτυχως κ τώρα θα έχω περισσότερη!

Μπράβο που τα καταφέρνεις χωρίς βοήθεια,είναι ζορικο!!

Χωρίς άγχος, κι όλα θα γίνουν! :)

Είναι ζορικο αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Καλά κάνεις και έχεις βοήθεια χρειάζεται γιατί και το πρώτο μικρό είναι και θέλει παρέα και φροντιδα...απλά εγώ είμαι η ανάποδη....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Κι άμα κ το τρίτο είναι αγοράκι???? Θα πάρω τα βουνά η μάνα!??:lol:

Εγώ δεν αντέχω που ώρες ώρες αγκομαχαω μια από τη ζέστη,μια από τη μέση,μια από το βάρος της κοιλιάς!!!! Κ δεν μπορώ να παίξω κ με τον γιο ελεύθερα !

Αν δεν είχα τίποτα να κάνω όλη μέρα κ καθόμουν ξαπλωμένη σε ένα καναπέ,κανένα πρόβλημα δεν θα ειχα:mrgreen:

Χαχαχα και εγώ κουράζομαι στο παιχνίδι η αλήθεια είναι... Θα δουμε πως θα εξελιχθεί.. Δυο μήνες έμειναν για μένα.. Ο θεος βοηθός.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Είναι ζορικο αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Καλά κάνεις και έχεις βοήθεια χρειάζεται γιατί και το πρώτο μικρό είναι και θέλει παρέα και φροντιδα...απλά εγώ είμαι η ανάποδη....

Παρέα,φροντίδα κ τρέξιμο!!!:lol:

Όπως την βολεύει την κάθε μαμά!! 

Τελευταία πρέπει να προσέχουμε πολύ να μην κάνουμε απότομες κινήσεις κ καθόλου βάρη, κ ούτε παιδική χαρά δεν μπορώ να τον πάω μόνη μου.. κ στεναχωριέμαι άμα δεν βγαίνει, να ξεσκασει λιγάκι.

Έχει κι αυτή τη παλιοζεστη μαζί με υγρασία που δεν παλεύεται!!!

Το απόγευμα πάει με τον μπαμπά του βόλτα!

Q1jtp2.png

Παρόμοια και εμείς του χρόνου παιδικό στο τσακ ήμουν να την στείλω από φέτος αλλά είπα να την χαρώ αλά λίγο αν δεν έρθει δεύτερο βουρ για δουλειά τώρα κάθομαι...απλά επιτρέπω κινητό ελάχιστο μέσα στην ημέρα βλέπει την πεπα στο γιου τουμπ.....καλά πλάκα κάνεις εδώ είμαι πτώμα εγώ ώρες ώρες που δεν είμαι έγκυος....χαχαχχαχα αν έχουν και γκρίνια ουυυυυ φεξε μου και γλίστρησα!!!!

Εμενα τον πηραν στον παιδικο , και λέω να τον στείλω από Μάρτιο, μα θα έχω νταντά ως τότε για να με βοηθάει. Δεν έχω βοήθεια από πουθενα.. Όποτε χρειάζομαι κάποια να με βοηθήσει τους πρωτους μήνες και μετά που θα επιστρέψω στην εργασία να της αφήσω τη μπεμπα... Ευτυχώς ο δικός μας δεν έχει πολυ γκρίνια

Κάνει όμως αυτά τα ξεσπάσματα που θυμώνει και πεφτει μαυρο πανι μπροστά του.. Μέχρι να συνέλθει το τρώμε το μισάωρο... Χαχαχ

Τελευταία πρέπει να προσέχουμε πολύ να μην κάνουμε απότομες κινήσεις κ καθόλου βάρη, κ ούτε παιδική χαρά δεν μπορώ να τον πάω μόνη μου.. κ στεναχωριέμαι άμα δεν βγαίνει, να ξεσκασει λιγάκι.

Ποπο αυτό με τα βάρη δεν μπορώ να το αποφυγω  τον σηκώνω αναγκαστικά δυο φορες τη μέρα.. Την ώρα που είναι να κάνουμε μπανάκι... Η ντουζάκι.. Όποτε φαντάζομαι έτσι θα παω μέχρι να γεννήσω.. 

Αχ αυριο παω ΙΚΑ να φτιάξω τα χαρτιά μου επιτέλους

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Και εγώ θα το παλέψω λέω αλλά σίγουρα άμα δεν μπορώ να την βγάλω μόνη μου κάποιος μάλλον θα αναλάβει...ειδικά αν ειναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη σαν την πρώτη συσπάσεις νοσοκομεία όροι φάρμακα και κρεβάτι....τότε μάλλον ούτε στα όνειρα μου...

Just now, Ninamc είπε:

Εμενα τον πηραν στον παιδικο , και λέω να τον στείλω από Μάρτιο, μα θα έχω νταντά ως τότε για να με βοηθάει. Δεν έχω βοήθεια από πουθενα.. Όποτε χρειάζομαι κάποια να με βοηθήσει τους πρωτους μήνες και μετά που θα επιστρέψω στην εργασία να της αφήσω τη μπεμπα... Ευτυχώς ο δικός μας δεν έχει πολυ γκρίνια

Κάνει όμως αυτά τα ξεσπάσματα που θυμώνει και πεφτει μαυρο πανι μπροστά του.. Μέχρι να συνέλθει το τρώμε το μισάωρο... Χαχαχ

Ποπο αυτό με τα βάρη δεν μπορώ να το αποφυγω  τον σηκώνω αναγκαστικά δυο φορες τη μέρα.. Την ώρα που είναι να κάνουμε μπανάκι... Η ντουζάκι.. Όποτε φαντάζομαι έτσι θα παω μέχρι να γεννήσω.. 

Αχ αυριο παω ΙΚΑ να φτιάξω τα χαρτιά μου επιτέλους

Αααα και εμάς το κάνει αυτό με τα ξεσπάσματα πω πω εμάς περνει πάνω από μισάωρο να συνέλθει....

Σίγουρα θα βρεις κάποια κοπέλα μέχρι τότε καλά είναι να ψάξεις πριν την γέννα φυσικά....

Είμαι στο επάγγελμα και ξέρω θέλει χρόνο να βρεις πιστοποιημένο άτομο....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Έβαλα τον ήρωα μου τον μασκοφορο!

Κι εμένα μ αρέσει η κοιλίτσα μου αλλά κ έχω έχω κουραστεί...το ξέρω ότι θα μου λείψει αλλά με ταλαιπωρει κιόλας! Με τη ζέστη εγώ υποφέρω...Όλα τα άλλα τα ξεπερναω! 

Τον πήραν κ τον δικό μ στον παιδικό κ λέω να τον πάω τώρα τον Σεπτέμβρη λίγο, θα του αρέσει πιστεύω! Φοβάμαι βέβαια αλλά αφού θ αρχίσω κι εγώ μαθήματα προφανώς είμαι πιο επικίνδυνη!

Ο μικρός μου μου κάνει κάτι αψυχολογιτες επιθέσεις κ έχει κολλήσει με τον μπαμπά του! Νομίζω ότι νιώθει απομακρυσμένος από εμένα τώρα που δεν μπορώ να κάνουμε πολλά μαζί...το ίδιο έκανε κ όταν είχα την αποβολή κ ήμουν ξάπλα κ δεν κάναμε μαζί τα δικά μας...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κι εμένα μ αρέσει η κοιλίτσα μου αλλά κ έχω έχω κουραστεί...το ξέρω ότι θα μου λείψει αλλά με ταλαιπωρει κιόλας! Με τη ζέστη εγώ υποφέρω...Όλα τα άλλα τα ξεπερναω! 

Τον πήραν κ τον δικό μ στον παιδικό κ λέω να τον πάω τώρα τον Σεπτέμβρη λίγο, θα του αρέσει πιστεύω! Φοβάμαι βέβαια αλλά αφού θ αρχίσω κι εγώ μαθήματα προφανώς είμαι πιο επικίνδυνη!

Ο μικρός μου μου κάνει κάτι αψυχολογιτες επιθέσεις κ έχει κολλήσει με τον μπαμπά του! Νομίζω ότι νιώθει απομακρυσμένος από εμένα τώρα που δεν μπορώ να κάνουμε πολλά μαζί...το ίδιο έκανε κ όταν είχα την αποβολή κ ήμουν ξάπλα κ δεν κάναμε μαζί τα δικά μας...

Ααααα ο αιρον μαν!!!!:x

Κι εμένα έχει κολλήσει πιο πολύ στον μπαμπά του!!! Ώρα ήταν!!:tongue:

Έχουμε βέβαια κ χρόνο μόνο τα δυο μας,κάνουμε τα δικά μας, όσο μπορώ κι εγώ! Κάνω το ελαφρύ προγραμμα!

Γιατί εκτός της διασκέδασης έχουμε κ μαγείρεμα κ καμία δουλειά στο σπίτι (βασικά πράγματα, πιο πολύ κάνα πλυντήριο να εχουμε ρούχα να φοράμε!!) Οπότε βγαίνει το πρόγραμμα οριακά, με την κοιλίτσα έτοιμη να σκάσει!!

Q1jtp2.png

Καλε τι παιδαρος ειναι τουτοςς ποποποπο

Φτου φτου.. Είναι σαν να βλέπω τον γιο μου. Ακριβώς τα ίδια ρουχα απο λιντλ, ναι το άσπρο μπλουζάκι και το γαλάζιο βερμουδα κι και τα προκειμένου με μπλε κόκκινο.. Αχ θα ψάξω να δω αν έχω φωτο να τα φοράει να σου δείξω. Καλε ειναο ίδια αααα

Φτου Σκορδά στο παλικαρι σας

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλε τι παιδαρος ειναι τουτοςς ποποποπο

Φτου φτου.. Είναι σαν να βλέπω τον γιο μου. Ακριβώς τα ίδια ρουχα απο λιντλ, ναι το άσπρο μπλουζάκι και το γαλάζιο βερμουδα κι και τα προκειμένου με μπλε κόκκινο.. Αχ θα ψάξω να δω αν έχω φωτο να τα φοράει να σου δείξω. Καλε ειναο ίδια αααα

Φτου Σκορδά στο παλικαρι σας

Αχαχαχαχ έχουν γούστο οι μαμάδες τους!!!

Ααααα ο αιρον μαν!!!!:x

Κι εμένα έχει κολλήσει πιο πολύ στον μπαμπά του!!! Ώρα ήταν!!:tongue:

Έχουμε βέβαια κ χρόνο μόνο τα δυο μας,κάνουμε τα δικά μας, όσο μπορώ κι εγώ! Κάνω το ελαφρύ προγραμμα!

Γιατί εκτός της διασκέδασης έχουμε κ μαγείρεμα κ καμία δουλειά στο σπίτι (βασικά πράγματα, πιο πολύ κάνα πλυντήριο να εχουμε ρούχα να φοράμε!!) Οπότε βγαίνει το πρόγραμμα οριακά, με την κοιλίτσα έτοιμη να σκάσει!!

Αχ σε νοιώθω...πως να τα προλάβουμε όλα? Εγώ πάω αργά και ξεφυσοντας...Σε λίγο θα ερχεται6απο πίσω να με στρωχνει να τσουλισω!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχαχ έχουν γούστο οι μαμάδες τους!!!

Αχ σε νοιώθω...πως να τα προλάβουμε όλα? Εγώ πάω αργά και ξεφυσοντας...Σε λίγο θα ερχεται6απο πίσω να με στρωχνει να τσουλισω!

Χαχα να σου πω ποτε θα βάλει κανα ρουχαλακι να παρουμε για τις τσουπρες μας??? Αντε πια μας έχουν ξεχασει

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...