Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μήπως να επιμείνεις ; Γιατί εφόσον έχεις και λίγα ωάρια και καμία φορά δεν γονιμοποιούνται καθόλου είναι κρίμα να αφήνετε έμβρυα να χάνονται !! Ειδικά αυτό τώρα  που ήταν και πολύ καλό!!

Θα δω πως θα πάει μετά το prp και θα κάνω μια συζήτηση πάλι. 

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εγώ ακριβώς την άποψη μου εξέφρασα. Με όσο το δυνατόν περισσότερο τακτ λόγω της φύσης του λόγου.

Εμένα η μόνη μου απορία είναι πώς γίνονταν στο άλλο κέντρο βλαστοκύστες πάνω από τα μισά κι εδώ όχι. Παίζει να μην έχουν καλό εμβρυολογικο? Σόρι αν λέω βλακείες δεν ξέρω από τα κέντρα της Αθήνας. 

Ο γιατρός καλά τα λέει αλλά στην πράξη εσύ πρέπει να τα κάνεις, όχι αυτός.

Αναμένεις κι αποτελέσματα pro εξάλλου.

Καλή δύναμη. Ξεκουρασου όποτε μπορείς άσε εμάς να ρωτάμε😂

@Bubble24 το"δεν μπορώ πραγματικά" πήγαινε στις φράσεις που άκουγα και τις θυμήθηκα με αφορμή αυτό που είπες, δεν ήταν προσωπικό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Απλά μού φάνηκε κάπως"βαρύ" σάν έκφραση όπως το είπες και σκέφτηκα τα κορίτσια που μπορεί να στεναχωρεθουν λίγο παραπάνω.

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Από τέλος Γενάρη έχω δώσει 6 ωάρια σε αυτό το εμβρυολογικό και είχαμε 2 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκύστες ενώ πριν είχαμε τελευταία βλαστοκύστη 2/1/2025. Δεν είναι δα τόσο παλιά να έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως ένα τόσο μεγάλο κέντρο δεν έχει καλό εμβρυολογικό ! Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάλι για το τι πρέπει να κάνω μετά.

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χειμώνας και παλι χειμώνας.. Η έστω φθινόπωρο οοο 

Δεν αντέχω κι εγώ κοριτσάκι

Μπράβο στο μωράκι σας. Μια χαρά είναι αγάπη.. Μην ανησυχείς για τίποτα.. 

Με το καλοοοο

Με το δεξί και με το καλό να πανε ολα. Καλά κουράγια κοριτσαρα 

Ευχομαι ολοψυχα να περνάτε αξέχαστες στιγμές στο σπιτικό σας... Με πολλα παιδακιαααα

Τέλεια η φωτογραφία στη θάλασσα!! Κορμάρα!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Τέλεια η φωτογραφία στη θάλασσα!! Κορμάρα!!!

Χαχα ευχαριστουμε.. Είμαστε κορμιά.. Παίδαροι εμείς χαχαχαχα περπαταει και τρίζει το πεζοδρομιο χαχα

Εχω ερώτηση και σκέφτομαι μήπως ανοίξω νέο θέμα.. Να παρω καρότσι ως 22 κιλά η ως 18 το πολυ... 

???? 

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Αυτό που μ αρέσει πατα παρα πολυ είναι ως 18 κιλά. Ο μικρός ειναι 12 τώρα.. Τι να κάνω?? 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez said:

Θύμισε μου..Πόσο εβδομαδων είσαι?

Μια χαρά θα τα προλάβετε όλα..εδώ εμείς που ψωνίζουμε από τον 6ο κ ακόμη μας λείπουν διάφορα..

32εβ+4 :x:x και μου φαίνεται απίστευτο. Θα μου λείψει πάρα πολύ η κοιλίτσα μου. 

Καλά από ψώνια είμαι πολύ πίσω..

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα ευχαριστουμε.. Είμαστε κορμιά.. Παίδαροι εμείς χαχαχαχα περπαταει και τρίζει το πεζοδρομιο χαχα

Εχω ερώτηση και σκέφτομαι μήπως ανοίξω νέο θέμα.. Να παρω καρότσι ως 22 κιλά η ως 18 το πολυ... 

???? 

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Αυτό που μ αρέσει πατα παρα πολυ είναι ως 18 κιλά. Ο μικρός ειναι 12 τώρα.. Τι να κάνω?? 

Δες στην καμπύλη ανάπτυξης που ακολουθεί στο βιβλιάριο πότε περιπου θα είναι 18 κιλά. Κι αν σε καλύπτει μέχρι την ηλικία που θες

Εγώ θα έπαιρνα για 22 για σιγουριά 

Από την άλλη δεν είναι μεγάλη η διαφορά,αν σου αρέσει τόσο το 18.

Έβαλα κι εγώ τις πλάτες μας από τη βάφτιση 9/2019 γιατί αυτή είχα ευκαιρη:mrgreen:

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

???? 

Μα τι ωραίο μωρό είναι αυτό!!!!

Ο δικός μου σχεδόν 3ων πια είναι 15κιλα, ψηλολιγνο αλλά όχι κοκκαλιαρικο. Θα παίρνει λιγότερα κιλά τώρα. Εξαρτάται πόσο στρουμπουλο είναι το παιδί αλλά κ πάλι μέχρι τα 3 δεν θα θέλει καρότσι.

@Blossombaby να το κι άλλο μωράκι ! Με το καλό κορίτσι!!!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Blossombaby είπε:

Ναι θα σου λείψει η κοιλίτσα,είναι αληθεια!!!

Πάνες να έχει, ζιπουνακια-φορμακια, κάθισμα αυτοκινήτου και κάπου να κοιμηθεί μαζί με σεντονακια ,για αρχή! Κ φαγητό αν δεν θηλασεις:) οοοοολα τα υπόλοιπα μπορείς κ μετά!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Δες στην καμπύλη ανάπτυξης που ακολουθεί στο βιβλιάριο πότε περιπου θα είναι 18 κιλά. Κι αν σε καλύπτει μέχρι την ηλικία που θες

Έβαλα κι εγώ τις πλάτες μας από τη βάφτιση 9/2019 γιατί αυτή είχα ευκαιρη:mrgreen:

Μπεμπινο κεφαλινι!!! Τα λατρεύω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Ο δικός μου σχεδόν 3ων πια είναι 15κιλα, ψηλολιγνο αλλά όχι κοκκαλιαρικο. Θα παίρνει λιγότερα κιλά τώρα. Εξαρτάται πόσο στρουμπουλο είναι το παιδί αλλά κ πάλι μέχρι τα 3 δεν θα θέλει καρότσι.

Εμένα τώρα κ είναι στα 14.... Κ είναι έτσι ψηλολιγνος... 90 εκατοστά ύψος έφτασε. 

Τώρα βέβαια ούτε στο ποδηλατο δεν θέλει να κάθεται...να περπατάει κ να τρέχει θέλει μόνο!!

Μπεμπινο κεφαλινι!!! Τα λατρεύω!

Κι εγώ,είναι υπέροχα!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Blossombaby είπε:

Αλήθεια???:blink: εγώ δε βλέπω την ώρα να τη ξεφορτωθώ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Αχ ευχαριστώ μα αυτά που είδα για 22κιλα είναι της οικονομικής και δεν έχουν καλές κριτικές όσον αφορά τις ρόδες και λένε όλοι ότι τρίζουν... Γι αυτό τα απέρριψα. 

Πολυ ωραια φωτο και γλυκιά.. Αντε με το καλό να μας βάζεις με τους 4 σας... 

Χαχαχα είμαστε είμαστε

Ευχαριστουμε εεε

Άρα να παω προς τα 17 ε? Δεν παιρνει τώρα πολλα κιλά ευκολα.. Γιατί όλη μέρα τρέχει μα το λες γέρο δεμένο, οχι χοντρό, ουτε αδυνατο.. Είναι γέρο δεμένο όμως.. Έχει μουσκουλα από τώρα χαχαχα

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αχ ευχαριστώ μα αυτά που είδα για 22κιλα είναι της οικονομικής και δεν έχουν καλές κριτικές όσον αφορά τις ρόδες και λένε όλοι ότι τρίζουν... Γι αυτό τα απέρριψα. 

Πολυ ωραια φωτο και γλυκιά.. Αντε με το καλό να μας βάζεις με τους 4 σας... 

18 κιλά τότε! Μια χαρά θα βολεψει!

Στο ίδιο σημείο έχουμε βγάλει κ στον γάμο μας.... Γι αυτο την τραβήξαμε κι αυτη:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Αλήθεια???:blink: εγώ δε βλέπω την ώρα να τη ξεφορτωθώ!!!

Μια απ τα ίδια.... Αν μπορουσα να γεννήσω σήμερα. Θα το χα ήδη κάνει μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω την κοιλιά... 

18 κιλά τότε! Μια χαρά θα βολεψει!

Στο ίδιο σημείο έχουμε βγάλει κ στον γάμο μας.... Γι αυτο την τραβήξαμε κι αυτη:x

Ε πιστευω θα αρχίσει να θέλει να τρέχει και θα το χρησιμοποιήσουμε για λίγο.. Θα τσεκάρω και το βιβλιάριο βέβαια να δω ποτε πςριπου θα τα φθάσουμε.. Να δω ποσο θα μας βγάλει.. 

Αχ ρομαντοκουλια μου.. Αντε στο επόμενο να το κάνετε παλι.. Και στο μεθεπόμενο.. Να κάνετε κ ενα κοριτσακιιι

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μια απ τα ίδια.... Αν μπορουσα να γεννήσω σήμερα. Θα το χα ήδη κάνει μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχω την κοιλιά... 

Εύκολα!! Άντε του έχω δωσει περιθώριο φιλοξενίας μεχρι 18/9 μετά έξωση..

• Χαχα 3

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστούμε!!! Εσένα από αυτά το θέμα σε ξέρω ή από τις μανουλες Οκτωβρίου 2018??? 

Εύχομαι να έρθει με το καλό και το δεύτερο μωράκι σας! :)

Εμείς δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας κ στον προγραμματισμό μας αλλά έτυχε! Κ πολύ χαίρομαι που θα είναι τόσο κοντά ηλικιακά! Κι ας ζοριζομαι τώρα!

Μανούλα Δεκεμβρίου του 2018 εδώ..... ευχαριστω για τις ευχές σου εύχομαι να πιάσουν τόπο θέλω πολυ και ένα δεύτερο και εγώ χωρίς βοήθεια από πουθενά δεν είχα ούτε θα έχω ούτε καν στο μαιευτήριο όταν γέννησα δεν είχα μου έσπαγαν όλοι τα νευρα και είπα καλύτερα μόνη μου χαχαχα

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...