Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Να είναι γερά και τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο.....με το καλό....

Εννοειται δεν έχουν ζυγαριά για το έμβρυο στο περίπου πάνε.....

Με το καλό σε όλες σας....κοντευετε

Ευχαριστούμε!!! Εσένα από αυτά το θέμα σε ξέρω ή από τις μανουλες Οκτωβρίου 2018??? 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...βλέπω κοντά κοντά και εσύ τα παιδάκια σου και εγώ πολύ θα ήθελα έτσι αλλά ο άντρας μου κάνει νερά....από Ιανουαρίο θα ξεκινήσουμε για 2ο....τεσπά γερά να είναι και ας έρθουν οπότε είναι....

Εύχομαι να έρθει με το καλό και το δεύτερο μωράκι σας! :)

Εμείς δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας κ στον προγραμματισμό μας αλλά έτυχε! Κ πολύ χαίρομαι που θα είναι τόσο κοντά ηλικιακά! Κι ας ζοριζομαι τώρα!

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κάναμε κ εμείς το ντοπλερ μας και ήταν όλα καλά! Λίγο η δεξιά αρτηρία έχει τις γνωστές αντιστάσεις αλλά οκ γενικά τρέφεται καλά! Από βάρος φαίνεται πως θα κάνω πάλι μωρό πετιτ μιας και είναι 2 κιλά! Από φωτογραφίες δεν μας έκανε τη χάρη και θα το δω οριστικά στη γεννα:(

Σήμερα θα βγουν κ τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές και το άγχος μου έχει βαρεσει κόκκινο!!!

Θα είναι έκπληξη ο μπόμπιρας!!!μπραβο κορίτσι! Γερά να είναι κ ας βγουν όσα κιλά θέλουν!

Καλά αποτελέσματα κ για τους αναπληρωτές,δύσκολη χρονιά φέτος!

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα εγώ να σου πω την αλήθεια αν με ρωτουσες.. Θα προτιμουσα να ταν λίγο πιο μεγάλος ο γιος.. Αλλά το να κάνουμε.. Ο θεος για κάποιο λόγο την έστειλε βιαστική την κυρία χαχαχα

Με το καλό να ξεκινήσετε και να πανε ολα κατευχην ευχομαι.. 

Δυσκολη η ηλικία παντως των βρεφών μας.. Είναι όλη μέρα παιχνιδι και χαρά και εγώ ώρες ώρες είμαι πτωμα.. Δουλευα μέχρι πριν 10 μέρες.. Αλλά τώρα έχω βαρύνει απίστευτα και περιμενω πως και πως να γεννήσω για να ξεκινήσει η ζωή μας ως 4 τώρα.. Χαχα φάση θα χει.. 

Παντως κάθε μέρα σκέφτομαι πως να τον απασχολώ να μην βαριέται, και είναι δυσκολο.. Πόση φαντασία πια?? Χαχαχ

Τηλεόραση και κινητά απαγορευονται.. Όποτε καταλαβαίνεις όλη μέρα του μιλάω και παιζουμε και χορευουμε.. 

Εσείς πως τα περνατε ? 

Έχουν ξετυλιχτεί πολλά ταλεντα:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Χελο γκιρλς! Επιτέλους, επέστρεψα σχεδον στη βαση μ αφου ακομα δεν έχουμε τελειώσει με τα βαψίματα, μερεμέτια κλπ.. Φοβάμαι μήπως με θυσιάσουν στο τέλος για να τελειώσει.. Τα μικρόβια έφυγαν!!! Ξεκίνησα τα μαθήματα για να έχουμε κάποιον αερα και γενικά ακομα δεν εχουμε συντονιστεί πλήρως! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια έχω 4-5 μερούλες που νιώθω πονακια σαν περιόδου κάθε μέρα για λίγο ομως ... η μέση μου και σήμερα και λίγο η κοιλια μου χαμηλά! Αλλά όχι έντονα πονακια... όσα ακριβώς είχα στην περίοδο! Επίσης νομιζω σαν να κατέβηκε λίγο η κοιλιά μου....

Βέβαια θα πάω στον γιατρό την Πέμπτη το πρωί...νομιζω δεν είναι για τηλεφωνο επείγον... 

Λέτε να κοντεύει να έρθει η μπεμπουλα;;;;:mrgreen::o

Όχι επείγον δεν είναι Μαράκι μου..απλά όσο πλησιάζουμε θα αυξάνονται αυτά σιγααα σιγααα..

Εγώ πριν δυο τρεις εβδομάδες δε θυμάμαι τεσπα ειχα πολύ πόνο τέτοιο κ πήγα στον άρον αλλά μέχρι να πάω κ πέρασαν κ δεν ήταν τίποτε μάλλον από τη κούραση..

Κ σήμερα καλή ώρα εδώ κ κάνα μισάωρο έχω έτσι τσιμπηματακια χαμηλά δεξιά..

Θα περάσουν που θα πάει..μαγνήσιο παίρνεις?

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κάναμε κ εμείς το ντοπλερ μας και ήταν όλα καλά! Λίγο η δεξιά αρτηρία έχει τις γνωστές αντιστάσεις αλλά οκ γενικά τρέφεται καλά! Από βάρος φαίνεται πως θα κάνω πάλι μωρό πετιτ μιας και είναι 2 κιλά! Από φωτογραφίες δεν μας έκανε τη χάρη και θα το δω οριστικά στη γεννα:(

Σήμερα θα βγουν κ τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές και το άγχος μου έχει βαρεσει κόκκινο!!!

Όλα καλά θα πάνε!! Περιμένουμε να μας πεις!!

Κ τα πετιτ άστα γτ είδες πιο πάνω τι λένε τα κορίτσια,μια χαρά είναι το μπεμπέ σου:x

Koritsia mou!!!Elpizw na eiste ooooles teleia!!!Egw eimai polu kala!Xathika giati eixa polu douleia k gurnaga ligo kommatia spiti tupou upnos sunexeia k meta imastan diakopes opou eixame filous pou filoxenousame k xehastika entelws.Btw poly omorfa ola alla den antexw pia to kalokairi!!Xeimwnas k pali xeimwnas.Me kourasan ta bania para polu.Exw ginei ligo gkriniara giati exw varunei k den antexw k polu.:DXtes gurisame k simera eixame to doppler.Ola mia xara.Eimaste 2 kila.♥️Oi giatroi mou eipan oti eimai ston meso oro,oute polu oute ligo.Ax gia na doume.Hthela na mou peite k eseis poso sas vrikan ta mwrakia sas.Egw eimai twra 32 evdomada

Ante 2 mines emeinan.Tipota!Autin tin evdomada xekiname na etoimazoume k to dwmatio tis mikris mou.Anypomonw

• Μου αρέσει 7

Just now, Annou είπε:

Koritsia mou!!!Elpizw na eiste ooooles teleia!!!Egw eimai polu kala!Xathika giati eixa polu douleia k gurnaga ligo kommatia spiti tupou upnos sunexeia k meta imastan diakopes opou eixame filous pou filoxenousame k xehastika entelws.Btw poly omorfa ola alla den antexw pia to kalokairi!!Xeimwnas k pali xeimwnas.Me kourasan ta bania para polu.Exw ginei ligo gkriniara giati exw varunei k den antexw k polu.:DXtes gurisame k simera eixame to doppler.Ola mia xara.Eimaste 2 kila.♥️Oi giatroi mou eipan oti eimai ston meso oro,oute polu oute ligo.Ax gia na doume.Hthela na mou peite k eseis poso sas vrikan ta mwrakia sas.Egw eimai twra 32 evdomada

Ante 2 mines emeinan.Tipota!Autin tin evdomada xekiname na etoimazoume k to dwmatio tis mikris mou.Anypomonw

Τι ωραία τα νέα σου!! Ούτε εγώ αντέχω τον καλοκαιρι,όχι μόνο φέτος,γενικά!!

Αυτό με το βάρος το νιώθουμε όλες κ η κούραση με την ζέστη γίνεται χειρότερη!

Μπράβο για την κοριτσάρα σου! Εγώ έκανα χθες ντοπλερ 32ε 6η κ ήταν 2526!

Καλές ετοιμασίες!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία κ όλες μας είμαστε σε αυτή την όμορφη φάση που ετοιμάζουμε την φωλιτσα!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Μιλήσαμε σήμερα με το γιατρο και κανονίσαμε το επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες, οπότε τώρα αναμονή :-D εν τω μεταξύ πήρα και τα πρώτα πράγματα του φαρμακείου και περιμένω να μου έρθουν. Δεν έχουμε τίποτα ακόμα, είμαι πολύ πίσω. Αλλά πήγαμε και είδαμε και καρότσια το σάββατο,  θέλουμε να δουμε μερικά ακόμα αλλα θα αποφασίσουμε άμεσα. Το δωματιάκι δεν θα το φτιάξουμε ακομα. Θα βάλουμε κουνίτσα ή λίκνο, που δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα, στο δωμάτιό μας μιας και χωράει. Τις επόμενες μερες θα δω να μαζέψω οτι χρειάζομαι για το μαιευτήριο, έχω μια λίστα αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν :oops:

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από ντοπλερ! Είμαστε 2100 στις 32 και 3 μέρες! Όλα σούπερ μας είπε ο γιατρός και για αιμάτωση και τα κιλακια μας( είμαστε μπαμπατσικη κορίτσια) βέβαια ήταν γυρισμένη με τη πλάτη και δεν την είδα  καθόλου αλλά δεν πειράζει! Κάθε φορά που μας βλέπουν οι γιατροί 1 μισή μήνα τώρα κάνει συνέχεια αναπνευστικές κινήσεις η γλυκούλα και όλο καταπίνει υγρό! Φαγανο :-Pθα μου βγει ( τρέμουν τα βυζια μου)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 4

Just now, Annou said:

Μπράβο τί ωραία το μπεμπάκι σου! Και εγώ χθες είχα εμείς 1,900 32εβδ + 4.

• Μου αρέσει 4

Just now, LadyP είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από ντοπλερ! Είμαστε 2100 στις 32 και 3 μέρες! Όλα σούπερ μας είπε ο γιατρός και για αιμάτωση και τα κιλακια μας( είμαστε μπαμπατσικη κορίτσια) βέβαια ήταν γυρισμένη με τη πλάτη και δεν την είδα  καθόλου αλλά δεν πειράζει! Κάθε φορά που μας βλέπουν οι γιατροί 1 μισή μήνα τώρα κάνει συνέχεια αναπνευστικές κινήσεις η γλυκούλα και όλο καταπίνει υγρό! Φαγανο :-Pθα μου βγει ( τρέμουν τα βυζια μου)

Τι ωραία!!! Ολόκληρο μωρό!!! Κοριτσάρα! :x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες 2.600 δύο μέρες πριν γεννήσω και τελικά 3.200!!:mrgreen:

Μπορεί να θυμόμουν κι εσένα! 

1 hour ago, Ninamc είπε:

Πες τα χρυσόστομη.. Εμένα το έβγαζαν ένα κιλό πανω στις μετρήσεις.. Και τελικά ήταν 3...ασε έχεις απόλυτο δίκιο... 

Γι αυτό δεν δίνω σημασία στο βάρος τώρα στο δευτερο.. Ας είναι όπως είναι.. Απλά να βλέπουμε ότι είναι όλα οκ. Και θα δουμε ποσο θα γεννηθεί.. 

Να σας ζησειιιιιι

Είδες καλά τα λέμε.. Δεν μπορουν να πεσουν μέσα.. Λάθη γίνονται και αρκετά ακόμα και τώρα το 2020

Εσυ και το μωρακι σας να ΣτΕ καλά.. Ας γεννηθει με ο ποιο τρόπο θέλετε αρκεί να ναι καλά.. Όπως τα λες κουκλα μου.. 

Μην ανησυχείς όλα είναι μια χαρα

Ε ναι μωρε. Έτσι όπως είναι μια μπάλα τα παιδάκια στην κοιλιά πως να τα μετρήσουν οι γιατροί! Σιγά μην αγχωθούμε και γι αυτό! 

1 hour ago, Anastasia05 είπε:

Όχι δεν με έκανες χειρότερα! Μπορεί να είναι μεγαλύτερο μπορεί κ μικρότερο! Πιστεύω την επόμενη φορά θα έχουμε καλύτερη εικονα!

Το πολύ πολύ να κάνω καισαρική,ούτε η πρώτη θα είμαι ούτε η τελευταία! Εμένα με νοιάζει να είναι καλά το μωρό και να επιλέξουμε την καλύτερο και για τους δυο μας!

Στον πρώτο μου δεν είχαμε αποκλίσεις,αλλά συμβαίνει συχνά ,όπως διάβασα εδώ μεσα τόσες περιπτωσεις!

Τόσο πολύ ε??? Απίστευτο! 

Ναι κορίτσι μου! Ότι χρειαστεί αρκει να είναι καλά τα παιδιά μας!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! @marianna1986, @Annou, @LadyP μπράβο, τα είδατε κι εσείς τα μωράκια σας... από ότι κατάλαβα τέλος πια οι μεγάλοι υπέρηχοι! Άντε με το καλό όλες μας!:)

Εγώ απόψε κοιμήθηκα ακόμα χειρότερα από πριν, το βράδυ είχα πονοκέφαλο και ψιλοκρύωνα (πρέπει να με πείραξε λίγο το αιρκοντίσιον), μετά τα μεσάνυχτα ξύπνησα μούσκεμα ιδρωμένη και διψασμένη και δε μπορούσα να δροσιστώ, τα ξημερώματα πάλι σηκώθηκα γιατί το κεφάλι μου πονούσε ακομα περισσότερο και επιτέλους αφού πήρα παυσίπονο κατάφερα και κοιμήθηκα μια ωρίτσα. Ήταν και ο μπέμπης πολύ ήσυχος όοολη τη νύχτα, ενώ είχα συνηθίσει να τον νιώθω να κουνιέται πολύ τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες, και ανησύχησα αρκετά. Ευτυχώς το πρωί που ξύπνησα έφαγα ένα ροδάκινο και τον ένιωσα αρκετές φορές να κουνιέται, οπότε ηρέμησα λίγο, θα το πω όμως στον γιατρό που έχω ραντεβού αργότερα για να μου πει αν χρειάζεται να το κοιτάξουμε ή να κάνουμε κάτι άλλο.

2 hours ago, marianna1986 said:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

1 hour ago, Marti said:

Χελο γκιρλς! Επιτέλους, επέστρεψα σχεδον στη βαση μ αφου ακομα δεν έχουμε τελειώσει με τα βαψίματα, μερεμέτια κλπ.. Φοβάμαι μήπως με θυσιάσουν στο τέλος για να τελειώσει.. Τα μικρόβια έφυγαν!!! Ξεκίνησα τα μαθήματα για να έχουμε κάποιον αερα και γενικά ακομα δεν εχουμε συντονιστεί πλήρως! 

Καλώς μας ήρθες πάλι και καλή υπομονή με τα μερεμέτια!! Κι εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις δουλειές στο καινούργιο σπίτι. Το καλό είναι ότι έχουμε κάνει πρόοδο... αύριο θα είναι έτοιμα τα guest μπάνια, τα ντουλάπια που βάφαμε επιτέλους τα τελειώσαμε σήμερα και μας έχουν μείνει μόνο 2 δωμάτια για βάψιμο και μετά στρώσιμο το πάτωμα. Κουζίνα δε θα έχουμε για καιρό μάλλον (γιατί όλες οι προμήθειες από ντουλάπια κτλ. στα καταστήματα έχουν εξαντληθεί λόγω κορονοϊού), αλλά τουλάχιστον όταν γίνουν όλα τα υπόλοιπα, ελπίζω σε 2 εβδομάδες, θα μπορέσουμε επιτέλους να μετακομίσουμε στο σπίτι. Χθες πήγαμε στο Ικεα και πήρα συρταριέρα, αλλαξιέρα και μερικά άλλα πράγματα για το μωρό, οπότε ανυπομονώ να μπούμε στο σπίτι να τα συναρμολογήσω και να αρχίσω να ετοιμάζω τα ρουχαλάκια του και την βαλίτσα του μαιευτηρίου επιτέλους!

• Μου αρέσει 7

vNpVm5.png

Just now, Annou είπε:

Χειμώνας και παλι χειμώνας.. Η έστω φθινόπωρο οοο 

Δεν αντέχω κι εγώ κοριτσάκι

Μπράβο στο μωράκι σας. Μια χαρά είναι αγάπη.. Μην ανησυχείς για τίποτα.. 

Με το καλοοοο

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κοριτσάκια μου! @marianna1986, @Annou, @LadyP μπράβο, τα είδατε κι εσείς τα μωράκια σας... από ότι κατάλαβα τέλος πια οι μεγάλοι υπέρηχοι! Άντε με το καλό όλες μας!:)

Εγώ απόψε κοιμήθηκα ακόμα χειρότερα από πριν, το βράδυ είχα πονοκέφαλο και ψιλοκρύωνα (πρέπει να με πείραξε λίγο το αιρκοντίσιον), μετά τα μεσάνυχτα ξύπνησα μούσκεμα ιδρωμένη και διψασμένη και δε μπορούσα να δροσιστώ, τα ξημερώματα πάλι σηκώθηκα γιατί το κεφάλι μου πονούσε ακομα περισσότερο και επιτέλους αφού πήρα παυσίπονο κατάφερα και κοιμήθηκα μια ωρίτσα. Ήταν και ο μπέμπης πολύ ήσυχος όοολη τη νύχτα, ενώ είχα συνηθίσει να τον νιώθω να κουνιέται πολύ τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες, και ανησύχησα αρκετά. Ευτυχώς το πρωί που ξύπνησα έφαγα ένα ροδάκινο και τον ένιωσα αρκετές φορές να κουνιέται, οπότε ηρέμησα λίγο, θα το πω όμως στον γιατρό που έχω ραντεβού αργότερα για να μου πει αν χρειάζεται να το κοιτάξουμε ή να κάνουμε κάτι άλλο.

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Καλώς μας ήρθες πάλι και καλή υπομονή με τα μερεμέτια!! Κι εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις δουλειές στο καινούργιο σπίτι. Το καλό είναι ότι έχουμε κάνει πρόοδο... αύριο θα είναι έτοιμα τα guest μπάνια, τα ντουλάπια που βάφαμε επιτέλους τα τελειώσαμε σήμερα και μας έχουν μείνει μόνο 2 δωμάτια για βάψιμο και μετά στρώσιμο το πάτωμα. Κουζίνα δε θα έχουμε για καιρό μάλλον (γιατί όλες οι προμήθειες από ντουλάπια κτλ. στα καταστήματα έχουν εξαντληθεί λόγω κορονοϊού), αλλά τουλάχιστον όταν γίνουν όλα τα υπόλοιπα, ελπίζω σε 2 εβδομάδες, θα μπορέσουμε επιτέλους να μετακομίσουμε στο σπίτι. Χθες πήγαμε στο Ικεα και πήρα συρταριέρα, αλλαξιέρα και μερικά άλλα πράγματα για το μωρό, οπότε ανυπομονώ να μπούμε στο σπίτι να τα συναρμολογήσω και να αρχίσω να ετοιμάζω τα ρουχαλάκια του και την βαλίτσα του μαιευτηρίου επιτέλους!

Με το δεξί και με το καλό να πανε ολα. Καλά κουράγια κοριτσαρα 

Ευχομαι ολοψυχα να περνάτε αξέχαστες στιγμές στο σπιτικό σας... Με πολλα παιδακιαααα

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Annou είπε:

Αντε ρε Αννουυυυ κ έλεγα που είσαι..

Μια χαρά η μπέμπα σου εμένα 32&3 ήταν 2250.. κ γενικά λένε συνήθως είναι κ πιο μεγαλόσωμα τα αγοράκια οπότε είστε σούπερ!!

Όσο για το φθινόπωρο δεν το συζηταωωωωω πως κ πως το περιμένω!!

Just now, Blossombaby είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μιλήσαμε σήμερα με το γιατρο και κανονίσαμε το επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες, οπότε τώρα αναμονή :-D εν τω μεταξύ πήρα και τα πρώτα πράγματα του φαρμακείου και περιμένω να μου έρθουν. Δεν έχουμε τίποτα ακόμα, είμαι πολύ πίσω. Αλλά πήγαμε και είδαμε και καρότσια το σάββατο,  θέλουμε να δουμε μερικά ακόμα αλλα θα αποφασίσουμε άμεσα. Το δωματιάκι δεν θα το φτιάξουμε ακομα. Θα βάλουμε κουνίτσα ή λίκνο, που δεν εχουμε αποφασίσει ακόμα, στο δωμάτιό μας μιας και χωράει. Τις επόμενες μερες θα δω να μαζέψω οτι χρειάζομαι για το μαιευτήριο, έχω μια λίστα αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν :oops:

Θύμισε μου..Πόσο εβδομαδων είσαι?

Μια χαρά θα τα προλάβετε όλα..εδώ εμείς που ψωνίζουμε από τον 6ο κ ακόμη μας λείπουν διάφορα..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...