Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλα κάνεις κ τα λες,εγώ όλα τα ακούω κ μαζί με τον γιατρό θα καταλήξουμε.

Έχει να με δει ένα μήνα κι αυτός για να έχει εικόνα,με ρωταγε κ για τη κοιλιά πως είναι σκέψου,που χθες με είδανε καθιστή(τραπεζι μπροστα μου) κ με ρωτήσανε αν γεννησα:tongue: καθόλου πρήξιμο πουθενά,μόνο μια κοιλουμπιτσα!

Θα πάω από εκεί κ θα δούμε αν συνεχίζει να μεγαλώνει το ίδιο,να δει κ ότι άλλο θέλει να ηρεμήσουμε ολοι:mrgreen:

Άι γεια σου:P

Να σου πω..δε στέλνει ο έμβρυολογος σου τα αποτελέσματα στον γιατρό??εμένα τα στέλνει με μέιλ,μιλάνε στο τηλ για αυτά κ μετά με παίρνει ο γυναικολόγος μου κ μου λέει κ αυτός τι είπαν..

Πάντως επίσης για να ηρεμήσεις να θυμάσαι πως για την ανάπτυξη του παιδιού ειδικός είναι ο εμβρυολογος κ όχι ο γυναικολόγος..εξού κ μας κάνουν αυτοί τις μεγάλες εξετάσεις..οπότε για να είπε οκ εκείνος όλα οκ είναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

2.526..  πόσο ήταν εσένα βρε κορίτσι στο ντοπλερ?

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε κ οι παντρεμένες... Καλε αντί να ανησυχώ εγώ που είναι 1800 ανησυχείς εσυ που παίρνει βάρος κ δε θα χρειαστει θερμοκοιτίδα;;; Σταματά να σκέφτεσαι βλακείες κ να χαίρεσαι που παίρνει βάρος ο μπόμπιρας!!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Άι γεια σου:P

Να σου πω..δε στέλνει ο έμβρυολογος σου τα αποτελέσματα στον γιατρό??εμένα τα στέλνει με μέιλ,μιλάνε στο τηλ για αυτά κ μετά με παίρνει ο γυναικολόγος μου κ μου λέει κ αυτός τι είπαν..

Πάντως επίσης για να ηρεμήσεις να θυμάσαι πως για την ανάπτυξη του παιδιού ειδικός είναι ο εμβρυολογος κ όχι ο γυναικολόγος..εξού κ μας κάνουν αυτοί τις μεγάλες εξετάσεις..οπότε για να είπε οκ εκείνος όλα οκ είναι!

Ναι ναι ,τα στέλνει αμέσως! 

Ανησύχησα μη γίνει πολύ μεγάλος κ δεν μπορώ να τον γεννήσω φυσιολογικά.. αλλά κ καισαρική να κάνω γι αυτό το λόγο,δεν έχω κανένα θέμα! Αρκεί να είναι καλά!

Αν με δει κ ο δικός μου γυναικολογος θα είναι αλλιώς! Έχει τόσο καιρό να με εξετάσει κ να με δει. Λίγες μέρουλες ακόμη κ θα έχουμε καλύτερη εικόνα:)

Μέχρι τότε χαζεύω τις χθεσινές φωτό με τις χειλαρες κ τις μαγουλαρες!

Just now, Jasmine@ είπε:

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε κ οι παντρεμένες... Καλε αντί να ανησυχώ εγώ που είναι 1800 ανησυχείς εσυ που παίρνει βάρος κ δε θα χρειαστει θερμοκοιτίδα;;; Σταματά να σκέφτεσαι βλακείες κ να χαίρεσαι που παίρνει βάρος ο μπόμπιρας!!

Ούτε τα πολύ μεγάλα θέλουμε ούτε τα πολύ μικρά!

Έχουν κινδύνους κ τα δυο..αν κ πιστεύω ότι τελικά θα είναι μια χαρά, απλά λίγο :mrgreen:φουσκωτουλης

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κορίτσια έχω 4-5 μερούλες που νιώθω πονακια σαν περιόδου κάθε μέρα για λίγο ομως ... η μέση μου και σήμερα και λίγο η κοιλια μου χαμηλά! Αλλά όχι έντονα πονακια... όσα ακριβώς είχα στην περίοδο! Επίσης νομιζω σαν να κατέβηκε λίγο η κοιλιά μου....

Βέβαια θα πάω στον γιατρό την Πέμπτη το πρωί...νομιζω δεν είναι για τηλεφωνο επείγον... 

Λέτε να κοντεύει να έρθει η μπεμπουλα;;;;:mrgreen::o

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια έχω 4-5 μερούλες που νιώθω πονακια σαν περιόδου κάθε μέρα για λίγο ομως ... η μέση μου και σήμερα και λίγο η κοιλια μου χαμηλά! Αλλά όχι έντονα πονακια... όσα ακριβώς είχα στην περίοδο! Επίσης νομιζω σαν να κατέβηκε λίγο η κοιλιά μου....

Βέβαια θα πάω στον γιατρό την Πέμπτη το πρωί...νομιζω δεν είναι για τηλεφωνο επείγον... 

Λέτε να κοντεύει να έρθει η μπεμπουλα;;;;:mrgreen::o

Κοίτα,σίγουρα ετοιμάζεται το κορίτσι σου!

Τα πονακια είναι μέσα στο πρόγραμμα! Κάνε ένα τηλεφώνημα στον γιατρο το απογευματάκι κ μέχρι τότε παρακολούθησε τα πονακια κι αν σε βοηθάει ,σημείωσε τα κιόλας! Κ να μας πεις τι σου είπε!!

Τα δικά μου πονακια περιόδου(όταν είχα περίοδο),μόνο πονακια δεν ήταν,οπότε είναι υποκειμενικό αυτό!

Κι εμένα πονάει η μέση αρκετά,κ γενικά όλη η λεκάνη αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Σαν να έχω κάνει γυμναστική εχθες κ να πιαστηκα λιγάκι!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Ο εμβρυολογος είπε οτι είναι μεγάλος! Όλα τα άλλα πολύ καλά μου είπε! Είναι στη πάνω καμπύλη. Πάνω στη γραμμή σχεδόν!

Πήρε σε ένα μηνα 1200??? Πολλά μου φάνηκαν!!

Εντάξει τουλάχιστον έχουν κι άλλες κοπέλες αυτές τις μετρήσεις,μην αγχωθω κ πάρα πολυ:)

Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Οι μετρήσεις αυτές είναι σχετικές ανάλογα με το πως κάθεται το παιδί και ποσο αμνιακό έχει πιει. Πχ αν έκανες ξανά μέτρηση τώρα και είχε κατουρήσει μπορεί να τον έβγαζε και 300γρ μικρότερο! Και μετά θα στεναχωριοσουν μη βγει μικρός! Δεν έχουν ζυγαριά για τα έμβρυα. Οι αριθμοί που δίνουν είναι πολύ σχετικοί και συνήθως διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Στο φόρουμ παλιότερα διάβασα για μιας κοπέλας το μωρό που το έβγαζαν μικρό (2,500γρ) λίγο πριν γεννήσει και τελικά βγήκε 3,500! 

Ελπιζω να μη σε έκανα χειρότερα και τώρα σκέφτεσαι μην είναι ακόμα μεγαλύτερο..

:-) 

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Οι μετρήσεις αυτές είναι σχετικές ανάλογα με το πως κάθεται το παιδί και ποσο αμνιακό έχει πιει. Πχ αν έκανες ξανά μέτρηση τώρα και είχε κατουρήσει μπορεί να τον έβγαζε και 300γρ μικρότερο! Και μετά θα στεναχωριομουν μη βγει μικρός! Δεν έχουν ζυγαριά για τα έμβρυα. Οι αριθμοί που δίνουν είναι πολύ σχετικοί και συνήθως διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Στο φόρουμ παλιότερα διάβασα για μιας κοπέλας το μωρό που το έβγαζαν μικρό (2,500γρ) λίγο πριν γεννήσει και τελικά βγήκε 3,500! 

Εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες 2.600 δύο μέρες πριν γεννήσω και τελικά 3.200!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 4

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Οι μετρήσεις αυτές είναι σχετικές ανάλογα με το πως κάθεται το παιδί και ποσο αμνιακό έχει πιει. Πχ αν έκανες ξανά μέτρηση τώρα και είχε κατουρήσει μπορεί να τον έβγαζε και 300γρ μικρότερο! Και μετά θα στεναχωριοσουν μη βγει μικρός! Δεν έχουν ζυγαριά για τα έμβρυα. Οι αριθμοί που δίνουν είναι πολύ σχετικοί και συνήθως διαφέρουν πολύ από την πραγματικότητα. Στο φόρουμ παλιότερα διάβασα για μιας κοπέλας το μωρό που το έβγαζαν μικρό (2,500γρ) λίγο πριν γεννήσει και τελικά βγήκε 3,500! 

Όχι δεν με έκανες χειρότερα! Μπορεί να είναι μεγαλύτερο μπορεί κ μικρότερο! Πιστεύω την επόμενη φορά θα έχουμε καλύτερη εικονα!

Το πολύ πολύ να κάνω καισαρική,ούτε η πρώτη θα είμαι ούτε η τελευταία! Εμένα με νοιάζει να είναι καλά το μωρό και να επιλέξουμε την καλύτερο και για τους δυο μας!

Στον πρώτο μου δεν είχαμε αποκλίσεις,αλλά συμβαίνει συχνά ,όπως διάβασα εδώ μεσα τόσες περιπτωσεις!

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγώ είμαι από αυτές τις κοπέλες 2.600 δύο μέρες πριν γεννήσω και τελικά 3.200!!:mrgreen:

Τόσο πολύ ε??? Απίστευτο! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Πες τα χρυσόστομη.. Εμένα το έβγαζαν ένα κιλό πανω στις μετρήσεις.. Και τελικά ήταν 3...ασε έχεις απόλυτο δίκιο... 

Γι αυτό δεν δίνω σημασία στο βάρος τώρα στο δευτερο.. Ας είναι όπως είναι.. Απλά να βλέπουμε ότι είναι όλα οκ. Και θα δουμε ποσο θα γεννηθεί.. 

Να σας ζησειιιιιι

Είδες καλά τα λέμε.. Δεν μπορουν να πεσουν μέσα.. Λάθη γίνονται και αρκετά ακόμα και τώρα το 2020

Όχι δεν με έκανες χειρότερα! Μπορεί να είναι μεγαλύτερο μπορεί κ μικρότερο! Πιστεύω την επόμενη φορά θα έχουμε καλύτερη εικονα!

Το πολύ πολύ να κάνω καισαρική,ούτε η πρώτη θα είμαι ούτε η τελευταία! Εμένα με νοιάζει να είναι καλά το μωρό και να επιλέξουμε την καλύτερο και για τους δυο μας!

Στον πρώτο μου δεν είχαμε αποκλίσεις,αλλά συμβαίνει συχνά ,όπως διάβασα εδώ μεσα τόσες περιπτωσεις!

Εσυ και το μωρακι σας να ΣτΕ καλά.. Ας γεννηθει με ο ποιο τρόπο θέλετε αρκεί να ναι καλά.. Όπως τα λες κουκλα μου.. 

Μην ανησυχείς όλα είναι μια χαρα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Να είναι γερά και τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο.....με το καλό....

Just now, Ninamc είπε:

Πες τα χρυσόστομη.. Εμένα το έβγαζαν ένα κιλό πανω στις μετρήσεις.. Και τελικά ήταν 3...ασε έχεις απόλυτο δίκιο... 

Γι αυτό δεν δίνω σημασία στο βάρος τώρα στο δευτερο.. Ας είναι όπως είναι.. Απλά να βλέπουμε ότι είναι όλα οκ. Και θα δουμε ποσο θα γεννηθεί.. 

Να σας ζησειιιιιι

Είδες καλά τα λέμε.. Δεν μπορουν να πεσουν μέσα.. Λάθη γίνονται και αρκετά ακόμα και τώρα το 2020

Εσυ και το μωρακι σας να ΣτΕ καλά.. Ας γεννηθει με ο ποιο τρόπο θέλετε αρκεί να ναι καλά.. Όπως τα λες κουκλα μου.. 

Μην ανησυχείς όλα είναι μια χαρα

Εννοειται δεν έχουν ζυγαριά για το έμβρυο στο περίπου πάνε.....

Με το καλό σε όλες σας....κοντευετε

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Να είναι γερά και τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο.....με το καλό....

Εννοειται δεν έχουν ζυγαριά για το έμβρυο στο περίπου πάνε.....

Με το καλό σε όλες σας....κοντευετε

Ευχαριστουμε εεεε να σαι καλα

Να χαίρεσαι την κουκλα σας

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κάναμε κ εμείς το ντοπλερ μας και ήταν όλα καλά! Λίγο η δεξιά αρτηρία έχει τις γνωστές αντιστάσεις αλλά οκ γενικά τρέφεται καλά! Από βάρος φαίνεται πως θα κάνω πάλι μωρό πετιτ μιας και είναι 2 κιλά! Από φωτογραφίες δεν μας έκανε τη χάρη και θα το δω οριστικά στη γεννα:(

Σήμερα θα βγουν κ τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές και το άγχος μου έχει βαρεσει κόκκινο!!!

• Μου αρέσει 13

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κάναμε κ εμείς το ντοπλερ μας και ήταν όλα καλά! Λίγο η δεξιά αρτηρία έχει τις γνωστές αντιστάσεις αλλά οκ γενικά τρέφεται καλά! Από βάρος φαίνεται πως θα κάνω πάλι μωρό πετιτ μιας και είναι 2 κιλά! Από φωτογραφίες δεν μας έκανε τη χάρη και θα το δω οριστικά στη γεννα:(

Σήμερα θα βγουν κ τα αποτελέσματα για τους αναπληρωτές και το άγχος μου έχει βαρεσει κόκκινο!!!

Με το καλό κορίτσι.. Να πανε ολα καλα ευχομαι. Καλα αποτελέσματα

Βρε μην ανησυχείς που είναι πετιτ.. Γονίδια είναι αυτά.. Τα λατρευουμε και τα πετιτ.. Θα παρει όταν με το καλό γεννηθεί... Όλα καλά ειναι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχαριστουμε εεεε να σαι καλα

Να χαίρεσαι την κουκλα σας

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...βλέπω κοντά κοντά και εσύ τα παιδάκια σου και εγώ πολύ θα ήθελα έτσι αλλά ο άντρας μου κάνει νερά....από Ιανουαρίο θα ξεκινήσουμε για 2ο....τεσπά γερά να είναι και ας έρθουν οπότε είναι....

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...βλέπω κοντά κοντά και εσύ τα παιδάκια σου και εγώ πολύ θα ήθελα έτσι αλλά ο άντρας μου κάνει νερά....από Ιανουαρίο θα ξεκινήσουμε για 2ο....τεσπά γερά να είναι και ας έρθουν οπότε είναι....

Χαχαχα εγώ να σου πω την αλήθεια αν με ρωτουσες.. Θα προτιμουσα να ταν λίγο πιο μεγάλος ο γιος.. Αλλά το να κάνουμε.. Ο θεος για κάποιο λόγο την έστειλε βιαστική την κυρία χαχαχα

Με το καλό να ξεκινήσετε και να πανε ολα κατευχην ευχομαι.. 

Δυσκολη η ηλικία παντως των βρεφών μας.. Είναι όλη μέρα παιχνιδι και χαρά και εγώ ώρες ώρες είμαι πτωμα.. Δουλευα μέχρι πριν 10 μέρες.. Αλλά τώρα έχω βαρύνει απίστευτα και περιμενω πως και πως να γεννήσω για να ξεκινήσει η ζωή μας ως 4 τώρα.. Χαχα φάση θα χει.. 

Παντως κάθε μέρα σκέφτομαι πως να τον απασχολώ να μην βαριέται, και είναι δυσκολο.. Πόση φαντασία πια?? Χαχαχ

Τηλεόραση και κινητά απαγορευονται.. Όποτε καταλαβαίνεις όλη μέρα του μιλάω και παιζουμε και χορευουμε.. 

Εσείς πως τα περνατε ? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...