Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Νομίζω ότι όταν αποστειρώνεις κάτι ή το αφήνεις σε κλειστο αποστειρωτη μέχρι 24ωρες αλλιώς μετά στο ψυγείο! Γιατί θες να τα αποστειρώσεις αυτά;;;

Καλή βολτίτσα λοιπον! Κοιτά να το χαρείς κ όχι πολύ περπατημα!!!

Δεν ξέρω... Δεν πρέπει? Δνε έχω ιδέα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Τα κατάφερα με τα χαρτια γιουπιιι!!!!

Εγώ δεν έκανα αποστείρωση στα κοχύλια..Αλλά τα καθάρισα καλα έβαλα οινόπνευμα κλπ και τα αποθήκευσα στην βαλιτσα.. Τώρα δεν ξέρω αν θέλουν  αποστείρωση αλλά μετά από τόσες μέρες νομιζω δεν θα είναι πλέον αποστειρωμένα..

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες! Κοιμήθηκα σαν τούβλο, κ τώρα ξύπνησα φρεσκοτατη να κάνω τη βολτιτσα μου,για καφέ με φίλη!

Τον γιο θα τον πάρουμε το απόγευμα από τη γιαγιά ,οπότε το πρόγραμμα είναι ελεύθερο μέχρι τότε κ είπα να το ευχαριστηθω όσο μπορώ!:)

Καλά αποτελέσματα σε όσα κορίτσια έχουν εξέταση σήμερα,περιμένουμε νέα!! 

Ζωαρα φίλη!! 

Να περάσετε υπέροχα (για τον γιοκα στη γιαγιά είμαι σίγουρη πως περνάει τέλεια;)!!)

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες! Πώς είστε σήμερα? Δεν περνάνε οι ώρες μέχρι το doppler η αλήθεια είναι! Εγώ από ύπνο είμαι ακόμα βόδι δεν καταλαβαίνω και πολλά... Άντε να δω πως θα παλέψω όταν έρθει η μπέμπα! Κορίτσια μου κοχύλια και ψευδοθηλες αν τις αποστειρωσω από τώρα και τα βάλω στη βαλίτσα θα είναι οκ? Η μήπως πρέπει τελευταία στιγμή?

Δε πιστεύω πως θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!! Απλά βάλτες στη θήκη τους έτσι??

Μη τρελαινομαστε βρε για όλα..σπίτι ξέρετε πόσες φορές θα μας φύγει πχ από το στήθος κ θα τη πιάσουμε πχ από το σεντόνι κ θα συνεχίσουμε τον θηλασμό (αν τις χρησιμοποιούμε!) Μη μπερδεύουμε τον καθαρισμό από παθογόνα βακτήρια με τα θεμιτά για αντισώματα ..

Καλημερααα!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Εγώ δεν έκανα αποστείρωση στα κοχύλια..Αλλά τα καθάρισα καλα έβαλα οινόπνευμα κλπ και τα αποθήκευσα στην βαλιτσα.. Τώρα δεν ξέρω αν θέλουν  αποστείρωση αλλά μετά από τόσες μέρες νομιζω δεν θα είναι πλέον αποστειρωμένα..

Καλημερααα!!! Κ ότι θα σου εστελνσ να ρωτήσω αν έβγαλες ακρη:P

Κ εγώ δεν τα αποστείρωσα αν κ δεν είναι κακη ιδέα για να κανω κ μια πρόβα στον αποστειρωτη:D

Αποστειρωμενα όχι δεν θα είναι άλλη μη ξεχνάμε ότι όπως ο κορονοιος πχ δεν αντέχει πάνω από κάποιες ημέρες σε επιφάνειες έτσι ακριβώς κ όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοι κ ιοί..δεν μπορούν να επιβιώσουν σε μη φιλικο περιβάλλον. Κ όλα αυτά μύκητες ,ιοί κτλ θέλουν κάποιον ζωντανό οργανισμό ώστε να επιβιώσουν περισσότερο..

Οπότε όλα μέσα στη βαλίτσα μας μέχρι να ακουμπήσουν το νινι μας θα είναι εντελώς ακίνδυνα!! Το ίδιο κ στο συρτάρι κτλ κτλ..

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Δεν ξέρω... Δεν πρέπει? Δνε έχω ιδέα!

Τα κοχύλια κ τις ψευδοθηλες, κάνε τα ενα καθάρισμα,ανάλογα τις οδηγίες που έχουν,κι αποθηκευσε τα!

Κ μόνο που να πιάνεις μετά,δεν θεωρούνται αποστειρωμενα. Ούτε το στήθος αποστειρωνεται για να θηλάσει το παιδί! :)

Just now, Mariamaraki είπε:

Μπράβο που τελείωσες,απόφαση πήρες αμέσως?

Just now, Renez είπε:

Ζωαρα φίλη!! 

Να περάσετε υπέροχα (για τον γιοκα στη γιαγιά είμαι σίγουρη πως περνάει τέλεια;)!!)

Δε πιστεύω πως θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!! Απλά βάλτες στη θήκη τους έτσι??

Μη τρελαινομαστε βρε για όλα..σπίτι ξέρετε πόσες φορές θα μας φύγει πχ από το στήθος κ θα τη πιάσουμε πχ από το σεντόνι κ θα συνεχίσουμε τον θηλασμό (αν τις χρησιμοποιούμε!) Μη μπερδεύουμε τον καθαρισμό από παθογόνα βακτήρια με τα θεμιτά για αντισώματα ..

Καλημερααα!!

Καλημερααα!!! Κ ότι θα σου εστελνσ να ρωτήσω αν έβγαλες ακρη:P

Κ εγώ δεν τα αποστείρωσα αν κ δεν είναι κακη ιδέα για να κανω κ μια πρόβα στον αποστειρωτη:D

Αποστειρωμενα όχι δεν θα είναι άλλη μη ξεχνάμε ότι όπως ο κορονοιος πχ δεν αντέχει πάνω από κάποιες ημέρες σε επιφάνειες έτσι ακριβώς κ όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοι κ ιοί..δεν μπορούν να επιβιώσουν σε μη φιλικο περιβάλλον. Κ όλα αυτά μύκητες ,ιοί κτλ θέλουν κάποιον ζωντανό οργανισμό ώστε να επιβιώσουν περισσότερο..

Οπότε όλα μέσα στη βαλίτσα μας μέχρι να ακουμπήσουν το νινι μας θα είναι εντελώς ακίνδυνα!! Το ίδιο κ στο συρτάρι κτλ κτλ..

Καλά.περναει ο μικρός,τα είπαμε με τη φιλενάδα μου κ γύρισα γιατί έπιασε ζέστη!

Γιατρο έχω πάλι μέσα Σεπτεμβρίου κ ανησύχησα λίγο με το βάρος του παιδιού,είναι πολύ μεγάλος.. το απόγευμα που θα κλείσουμε ραντεβού,θα έχει κι αυτός μπροστά όλες τις εξετάσεις να δω τι θα μου πει.. 

Πάλι με ρωταγε αν είναι καλή η πίεση,το σάκχαρο αν έχει ξεφύγει σε καμία εξέταση..κ άρχισε το άγχος σιγά σιγά!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Έχετε δίκιο κορίτσια κόλλησα απλά και λέω αυτά τι θα τα κάνω? Άσχετο σε οσες δεν εχουν πάρει pampers έχει προσφορά στον αβ τα premium Cotton πώς λέγονται... Προσφορά 50%! Τα βρήκα πιο φθηνά από Σκρουτζ και πήρα δύο! Επίσης είχε και τις Τενα 45% κάτω οπότε τα πήρα και αυτά! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Τα κοχύλια κ τις ψευδοθηλες, κάνε τα ενα καθάρισμα,ανάλογα τις οδηγίες που έχουν,κι αποθηκευσε τα!

Κ μόνο που να πιάνεις μετά,δεν θεωρούνται αποστειρωμενα. Ούτε το στήθος αποστειρωνεται για να θηλάσει το παιδί! :)

Γιατρο έχω πάλι μέσα Σεπτεμβρίου κ ανησύχησα λίγο με το βάρος του παιδιού,είναι πολύ μεγάλος.. το απόγευμα που θα κλείσουμε ραντεβού,θα έχει κι αυτός μπροστά όλες τις εξετάσεις να δω τι θα μου πει.. 

Πάλι με ρωταγε αν είναι καλή η πίεση,το σάκχαρο αν έχει ξεφύγει σε καμία εξέταση..κ άρχισε το άγχος σιγά σιγά!!

Κάτσε μαρή τρελή,πόσο είπες ότι είναι το βάρος??

2.526..  πόσο ήταν εσένα βρε κορίτσι στο ντοπλερ?

Λοιπόν ήμουν 32&4 κ ήταν 2250.. κ νομίζω τα περισσότερα της ομάδας αν θυμάμαι καλά έπαιζαν εκεί 1900-2300..

Αλλά να σου θυμίσω της @Irinoula86 που ήταν 2600!!

Θέλω να πω πως απλά μπορεί να είναι πιο καρδαμωμενο το αντράκι σου,αφού ξέρεις δεν είναι όλα ίδια..

Στης καμπύλες στο χαρτί του ντοπλερ είναι εντός ορίων οι μετρήσεις του?? Ο εμβρυολογος στο σχολίασε καπως??

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν ήμουν 32&4 κ ήταν 2250.. κ νομίζω τα περισσότερα της ομάδας αν θυμάμαι καλά έπαιζαν εκεί 1900-2300..

Αλλά να σου θυμίσω της @Irinoula86 που ήταν 2600!!

Θέλω να πω πως απλά μπορεί να είναι πιο καρδαμωμενο το αντράκι σου,αφού ξέρεις δεν είναι όλα ίδια..

Στης καμπύλες στο χαρτί του ντοπλερ είναι εντός ορίων οι μετρήσεις του?? Ο εμβρυολογος στο σχολίασε καπως??

Ο εμβρυολογος είπε οτι είναι μεγάλος! Όλα τα άλλα πολύ καλά μου είπε! Είναι στη πάνω καμπύλη. Πάνω στη γραμμή σχεδόν!

Πήρε σε ένα μηνα 1200??? Πολλά μου φάνηκαν!!

Εντάξει τουλάχιστον έχουν κι άλλες κοπέλες αυτές τις μετρήσεις,μην αγχωθω κ πάρα πολυ:)

Q1jtp2.png

Ο εμβρυολογος είπε οτι είναι μεγάλος! Όλα τα άλλα πολύ καλά μου είπε! Είναι στη πάνω καμπύλη. Πάνω στη γραμμή σχεδόν!

Πήρε σε ένα μηνα 1200??? Πολλά μου φάνηκαν!!

Εντάξει τουλάχιστον έχουν κι άλλες κοπέλες αυτές τις μετρήσεις,μην αγχωθω κ πάρα πολυ:)

Ναι ρε αγάπη μου αφού παίρνουν +-200γρ την εβδομάδα άρα 4 εβδ.τουλαχιστον 800γρ..κ από τον 9ο 250γρ την εβδομάδα..

Εσένα απλά μπορεί να τα πήρε μαζεμένα κ μετά να μειώσει ρυθμούς..πχ εμένα μέχρι τον 7ο έβγαινε αν θυμάστε πολύ ψηλός(στα πόδια) ήταν ένα τσακ σκέψου έξω από την καμπύλη κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου..

Ε! Τώρα στο ντοπλερ είναι λιιιγο πάνω από το μέσο όρο σκέψου!! Κ ρώτησα τον γιατρό κ μου είπε πως είχε κάνει "μπαμ" εκείνος νωρίς σκελετικά κ τώρα μείωσε ρυθμούς κ ήρθε στα φυσιολογικά..

Φυσικά κ να ρωτήσεις τον γιατρό σου δε στα λέω αυτά για να σε αποτρέψω αλλά για να σε ηρεμίσω:x

Διαφημίσεις

Ναι κατευθείαν την έδωσαν!! Ευτυχως δεν είχε και κόσμο..

@Renezμου Ναιιι ξεμπερδεψα άντε τώρα μετά την γέννα πάλι!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ναι ρε αγάπη μου αφού παίρνουν +-200γρ την εβδομάδα άρα 4 εβδ.τουλαχιστον 800γρ..κ από τον 9ο 250γρ την εβδομάδα..

Εσένα απλά μπορεί να τα πήρε μαζεμένα κ μετά να μειώσει ρυθμούς..πχ εμένα μέχρι τον 7ο έβγαινε αν θυμάστε πολύ ψηλός(στα πόδια) ήταν ένα τσακ σκέψου έξω από την καμπύλη κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου..

Ε! Τώρα στο ντοπλερ είναι λιιιγο πάνω από το μέσο όρο σκέψου!! Κ ρώτησα τον γιατρό κ μου είπε πως είχε κάνει "μπαμ" εκείνος νωρίς σκελετικά κ τώρα μείωσε ρυθμούς κ ήρθε στα φυσιολογικά..

Φυσικά κ να ρωτήσεις τον γιατρό σου δε στα λέω αυτά για να σε αποτρέψω αλλά για να σε ηρεμίσω:x

Καλα κάνεις κ τα λες,εγώ όλα τα ακούω κ μαζί με τον γιατρό θα καταλήξουμε.

Έχει να με δει ένα μήνα κι αυτός για να έχει εικόνα,με ρωταγε κ για τη κοιλιά πως είναι σκέψου,που χθες με είδανε καθιστή(τραπεζι μπροστα μου) κ με ρωτήσανε αν γεννησα:tongue: καθόλου πρήξιμο πουθενά,μόνο μια κοιλουμπιτσα!

Θα πάω από εκεί κ θα δούμε αν συνεχίζει να μεγαλώνει το ίδιο,να δει κ ότι άλλο θέλει να ηρεμήσουμε ολοι:mrgreen:

Q1jtp2.png

Γειά  σας! 

Κι εγώ ήμουν από το πρωί έξω! Βγήκα για τις εξετάσεις αίματος κ αλητεψα λίγο στα μαγαζιά. Δεν βρήκα πουθενά νυχτικο θηλασμού πέρα από 2 γιαγιαδιστικα όποτε θα παραγγείλω ένα είχα σταμπαρει!

@LadyP δεν τα αποστειρωνουμε αυτά, ούτε το στήθος είναι αποστειρωμένο. Καλό πλύσιμο κ μέσα σε σακουλάκι στη βαλίτσα, θα έλεγα να τα φρεσκαρεις πριν φύγεις. Μπιμπερό κ πιπίλες θα αποστειρωνεις αν χρειαστείς. Η αποστείρωση κρατάει 24ω μέσα στον αποστειρωτη αν δεν ανοίξεις το καπάκι ή τα βγάζεις, τα συναρμολογεις κ στο ψυγείο μέσα σε πολιμπαγκ ή τάπερ για 24ω.

@Anastasia05 απλα ειναι παιδαρος. Είναι κι αγόρι, είναι κ 2ο κ λένε βγαίνουν πιο μεγάλα. Σκέψου κ την απόκλιση του υπέρηχου! Αφού δεν έχεις πίεση ή ζάχαρο απλά αποδεξου ότι σε καμμία 12αρια χρονια++ θα κυκλοφορείς με 2 ψηλούς κουκλους!!! Έτσι ήταν κι ο δικός μ κ τώρα που η μπέμπα είναι πιο πετιτ κάπως μου φαίνεται κ φοβάμαι!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Γειά  σας! 

Κι εγώ ήμουν από το πρωί έξω! Βγήκα για τις εξετάσεις αίματος κ αλητεψα λίγο στα μαγαζιά. Δεν βρήκα πουθενά νυχτικο θηλασμού πέρα από 2 γιαγιαδιστικα όποτε θα παραγγείλω ένα είχα σταμπαρει!

@LadyP δεν τα αποστειρωνουμε αυτά, ούτε το στήθος είναι αποστειρωμένο. Καλό πλύσιμο κ μέσα σε σακουλάκι στη βαλίτσα, θα έλεγα να τα φρεσκαρεις πριν φύγεις. Μπιμπερό κ πιπίλες θα αποστειρωνεις αν χρειαστείς. Η αποστείρωση κρατάει 24ω μέσα στον αποστειρωτη αν δεν ανοίξεις το καπάκι ή τα βγάζεις, τα συναρμολογεις κ στο ψυγείο μέσα σε πολιμπαγκ ή τάπερ για 24ω.

@Anastasia05 απλα ειναι παιδαρος. Είναι κι αγόρι, είναι κ 2ο κ λένε βγαίνουν πιο μεγάλα. Σκέψου κ την απόκλιση του υπέρηχου! Αφού δεν έχεις πίεση ή ζάχαρο απλά αποδεξου ότι σε καμμία 12αρια χρονια++ θα κυκλοφορείς με 2 ψηλούς κουκλους!!! Έτσι ήταν κι ο δικός μ κ τώρα που η μπέμπα είναι πιο πετιτ κάπως μου φαίνεται κ φοβάμαι!

Η αλήθεια είναι ότι στο σόι μου είμαστε ψηλουληδες..γυναίκες και αντρες. Κ μάλλον το πήρανε κ οι δύο από εμένα αυτό..

Σίγουρα θα έχει απόκλιση κ ο υπέρηχος,δεν γίνεται! Κ την επόμενη φορά θα έχουμε καλύτερη εικόνα, σίγουρα!

Όλο κόλπα μου κάνει ο μικρός μου από την κοιλίτσα!:x

Επίσης η κοιλίτσα έχει χαμηλώσει. 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Η αλήθεια είναι ότι στο σόι μου είμαστε ψηλουληδες..γυναίκες και αντρες. Κ μάλλον το πήρανε κ οι δύο από εμένα αυτό..

Σίγουρα θα έχει απόκλιση κ ο υπέρηχος,δεν γίνεται! Κ την επόμενη φορά θα έχουμε καλύτερη εικόνα, σίγουρα!

Όλο κόλπα μου κάνει ο μικρός μου από την κοιλίτσα!:x

Επίσης η κοιλίτσα έχει χαμηλώσει. 

Μια χαρά είναι το αντρακι σας!!!!!  Με το καλοοοο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...