Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

@Anastasia05 και @Blossombaby μια χαρά σας βρίσκω! Τα μωράκια σας τέλεια, περάσατε επιτυχώς κ αυτή την σημαντική εξέταση!!! Με το καλό όλα από εδώ κ πέρα!

Εγώ έχω αύριο ντοπλερ και ανυπομονώ αν κ ξέρω πως όλο και κάτι θα μου βρει ως συνήθως! Δεν πειράζει ας είναι κάτι ασήμαντο!

Αυτό με τις κινήσεις που πονάνε όταν αλλάζει θέση το παθαίνω κ εγώ τον τελευταίο καιρό. Έχουν δυναμώσει μωρεεε:wub:

Καλά.αποτελεσματα κορίτσι! Θα περιμένουμε νέα σου!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Από ύπνο χαλιαααα!!!! Αϋπνία.... Και αύριο πρέπει να ξυπνήσω 7 γιατί πρεπει να παω στην δουλειά και στο ΙΚΑ! 

Άσχετο τέτοια ώρα τέτοια λόγια.... έχει φτιάξει κάποια τα χαρτιά για τις 56 μέρες πριν;

Κι εγώ τα έφτιαξα!

Just now, Renez είπε:

Ναι έχεις δίκιο..είναι που λέμε παν μέτρον άριστον ρε φίλη..

Είπαμε 2-3-4 άντε οκ να το καταλάβω από εκεί κ έπειτα κ εμένα μου φαίνεται υπερβολή χωρίς να κατακρίνω βέβαια..μιλάω από τη δική μου οπτική γωνία. 

Άσε που τι δλδ μια ζωή έγκυος ή λεχώνα θα είναι η γυναίκα αυτή σε όλα τα "παραγωγικά" της χρόνια??

Εδώ εμείς με το καλό λέμε για δεύτερο κ ο άντρας μου είναι τρελαμενος ήδη κ μου λέει "άντε για να μην φας πάλι καλοκαίρι έγκυος να ξεκινήσουμε προσπάθειες από τον Αύγουστο (του '21) να γεννήσεις περίπου αρχές καλοκαιριού.."

Πας καλά Χριστιανε μου???? Ακόμη δε θα έχει επανέλθει το κορμάκι μου,δε θα έχω χαρεί το πρώτο παιδάκι μου κ βουρ ξανά μάνα τούρλα??? Οοοοχι φίλε...

Μετά από 2 χρονακια πρώτα ο Θεός..

Χαίρομαι που το έχει ζήσει κι άλλη οπότε κάτι τέτοια θα ήταν..θα πίεσε κάτι ο μπέμπης κ αντανακληθηκε στον ώμο..

Από ύπνο πως πάτε ρε κορίτσια..??

Εγώ κοιμάμαι! Κουράζομαι πολύ μέσα στη μέρα για να μην κοιμάμαι το βράδυ! Όσο με αφήνει το παιδί,κοιμάμαι! Κι αν μπορώ και μεσημέρι!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Από ύπνο χαλιαααα!!!! Αϋπνία.... Και αύριο πρέπει να ξυπνήσω 7 γιατί πρεπει να παω στην δουλειά και στο ΙΚΑ! 

Άσχετο τέτοια ώρα τέτοια λόγια.... έχει φτιάξει κάποια τα χαρτιά για τις 56 μέρες πριν;

Πωωω κ εγώ είμαι τώρα 4-5 μέρες με ύπνο ότι να ναι..κοιμάμαι/ξυπνάω ξανά κοιμάμαι..

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez said:

Ναι έχεις δίκιο..είναι που λέμε παν μέτρον άριστον ρε φίλη..

Είπαμε 2-3-4 άντε οκ να το καταλάβω από εκεί κ έπειτα κ εμένα μου φαίνεται υπερβολή χωρίς να κατακρίνω βέβαια..μιλάω από τη δική μου οπτική γωνία. 

Άσε που τι δλδ μια ζωή έγκυος ή λεχώνα θα είναι η γυναίκα αυτή σε όλα τα "παραγωγικά" της χρόνια??

Εδώ εμείς με το καλό λέμε για δεύτερο κ ο άντρας μου είναι τρελαμενος ήδη κ μου λέει "άντε για να μην φας πάλι καλοκαίρι έγκυος να ξεκινήσουμε προσπάθειες από τον Αύγουστο (του '21) να γεννήσεις περίπου αρχές καλοκαιριού.."

Πας καλά Χριστιανε μου???? Ακόμη δε θα έχει επανέλθει το κορμάκι μου,δε θα έχω χαρεί το πρώτο παιδάκι μου κ βουρ ξανά μάνα τούρλα??? Οοοοχι φίλε...

Μετά από 2 χρονακια πρώτα ο Θεός..

Χαίρομαι που το έχει ζήσει κι άλλη οπότε κάτι τέτοια θα ήταν..θα πίεσε κάτι ο μπέμπης κ αντανακληθηκε στον ώμο..

Από ύπνο πως πάτε ρε κορίτσια..??

Συμφωνώ απολύτως, την ίδια συζήτηση έχουμε με τον άντρα μου συχνά-πυκνά.

Από ύπνο εγώ δυστυχώς καθόλου καλά τις τελευταίες μέρες... κάθε φορά που άλλαζα πλευρό ξυπνούσα και κρατούσα την κοιλιά μου (την οποία νιώθω 20 κιλά πια), και επίσης ξυπνούσα συνέχεια γιατί ζεσταινόμουνα-ίδρωνα-διψούσα, και τουλάχιστον 1-2 φορές για τουαλέτα.

vNpVm5.png

Για πείτε κορίτσια μου τι χαρτιά τους πήγατε; μην έχω ξεχάσει κάτι... Επίσης σας ενημέρωσαν ποτέ θα μπουν τα χρηματα;

Χαρτί από γιατρό δημοσίου με Πητ, κ χαρτί εργοδοτη.

Λεφτα εγώ δεν θα πάρω τώρα, αλλά την πρώτη φορά είχαν μπει σχετικά γρήγορα! Θα σου βγει κ η απόφαση εκείνη τη στιγμή και θα δεις κ πόσα είναι.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ ζεσταίνομαι πολύ για να κοιμηθώ...Δεν βολεύομαι καθόλου κ οι κινήσεις της μπεμπουλας μ με πόνουν αρκετές φορές! Αυτές τις μέρες κάνει πολύ έντονες κινήσεις, σήμερα κουνιόταν η κοιλιά λες κ κάποιος τη  είχε πιάσει κ τη ταρακουνουσε...νυστάζω όλη μέρα κ πάλι δν μπορώ να κοιμηθώ! Θα περάσει κι αυτό! Χαίρομαι πολύ όταν κουνιέται κι ας με πονάει μ αρέσει. Έχουν δυναμώσει τα μωράκια μας!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Πωωω κ εγώ είμαι τώρα 4-5 μέρες με ύπνο ότι να ναι..κοιμάμαι/ξυπνάω ξανά κοιμάμαι..

Κ εγώ μια απ' τα ίδια! Νομίζω η φύση μας προετοιμάζει! 3-4 φορές για τουαλέτα, λίγο οι καουρες, λίγο απ'ολα γενικά, συνθετουν ένα υπέροχο σκηνικό για έναν ύπνο όλο διακοπές!

@Mariamarakiμου είχαν δώσει ένα χαρτι να συμπληρώθουν τρια πράγματα: η ΠΗΤ από γιατρό δημοσίου, από εργοδοτη και έγραψα κ εγώ κάτι δεν θυμάμαι. Λογαριασμό τραπεζας κ αυτά νομίζω. Εμένα μου είπαν θα μπουν 28/8.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαρτί από γιατρό δημοσίου με Πητ, κ χαρτί εργοδοτη.

Λεφτα εγώ δεν θα πάρω τώρα, αλλά την πρώτη φορά είχαν μπει σχετικά γρήγορα! Θα σου βγει κ η απόφαση εκείνη τη στιγμή και θα δεις κ πόσα είναι.

Θυμάσαι αν το χαρτί του γιατρού εκτός από την ΠΗΤ έγραφε πάνω και το ΑΜΚΑ σου και το άμα?  ... Γιατί μου έδωσαν ένα χαρτί από το ΙΚΑ και γράφει αυτό.. ενώ το χαρτί του γιατρού δεν το γράφει αναφέρει μόνο το όνομα μου και την ΠΗΤ ...ελπιζω να κάνω δουλειά...

Κ εγώ μια από τα ίδια ρε κορίτσια..

Πάω 4-5(!) Φορές τουαλέτα κ μετά άντε να βολευτω κ έχω κ καούρες 2 μέρες κ σκέφτομαι κ τα της γέννας κ μια ομορφιά..

Ξενυχταω τα βράδυα κ κοιμάμαι 5-6 το πρωί μέχρι αργά..

Just now, marianna1986 είπε:

Κ εγώ μια απ' τα ίδια! Νομίζω η φύση μας προετοιμάζει! 3-4 φορές για τουαλέτα, λίγο οι καουρες, λίγο απ'ολα γενικά, συνθετουν ένα υπέροχο σκηνικό για έναν ύπνο όλο διακοπές!

@Mariamarakiμου είχαν δώσει ένα χαρτι να συμπληρώθουν τρια πράγματα: η ΠΗΤ από γιατρό δημοσίου, από εργοδοτη και έγραψα κ εγώ κάτι δεν θυμάμαι. Λογαριασμό τραπεζας κ αυτά νομίζω. Εμένα μου είπαν θα μπουν 28/8.

Οοοο κατάλαβα...εμένα μου είπαν για μεμονωμένα χαρτιά..ότι να'ναι... Θα δω αύριο!

Διαφημίσεις

Θυμάσαι αν το χαρτί του γιατρού εκτός από την ΠΗΤ έγραφε πάνω και το ΑΜΚΑ σου και το άμα?  ... Γιατί μου έδωσαν ένα χαρτί από το ΙΚΑ και γράφει αυτό.. ενώ το χαρτί του γιατρού δεν το γράφει αναφέρει μόνο το όνομα μου και την ΠΗΤ ...ελπιζω να κάνω δουλειά...

Όχι δεν τα γράφει,αυτά τα βλέπουν κι από αλλού δε νομίζω να χρειάζονται πάνω στη βεβαίωση πητ!

Κ τον λογαριασμό ξέχασα.. το ανέφερε άλλη κοπέλα.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες! Κοιμήθηκα σαν τούβλο, κ τώρα ξύπνησα φρεσκοτατη να κάνω τη βολτιτσα μου,για καφέ με φίλη!

Τον γιο θα τον πάρουμε το απόγευμα από τη γιαγιά ,οπότε το πρόγραμμα είναι ελεύθερο μέχρι τότε κ είπα να το ευχαριστηθω όσο μπορώ!:)

Καλά αποτελέσματα σε όσα κορίτσια έχουν εξέταση σήμερα,περιμένουμε νέα!! 

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες! Πώς είστε σήμερα? Δεν περνάνε οι ώρες μέχρι το doppler η αλήθεια είναι! Εγώ από ύπνο είμαι ακόμα βόδι δεν καταλαβαίνω και πολλά... Άντε να δω πως θα παλέψω όταν έρθει η μπέμπα! Κορίτσια μου κοχύλια και ψευδοθηλες αν τις αποστειρωσω από τώρα και τα βάλω στη βαλίτσα θα είναι οκ? Η μήπως πρέπει τελευταία στιγμή?

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες! Πώς είστε σήμερα? Δεν περνάνε οι ώρες μέχρι το doppler η αλήθεια είναι! Εγώ από ύπνο είμαι ακόμα βόδι δεν καταλαβαίνω και πολλά... Άντε να δω πως θα παλέψω όταν έρθει η μπέμπα! Κορίτσια μου κοχύλια και ψευδοθηλες αν τις αποστειρωσω από τώρα και τα βάλω στη βαλίτσα θα είναι οκ? Η μήπως πρέπει τελευταία στιγμή?

Καλημέρα! Νομίζω ότι όταν αποστειρώνεις κάτι ή το αφήνεις σε κλειστο αποστειρωτη μέχρι 24ωρες αλλιώς μετά στο ψυγείο! Γιατί θες να τα αποστειρώσεις αυτά;;;

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες! Κοιμήθηκα σαν τούβλο, κ τώρα ξύπνησα φρεσκοτατη να κάνω τη βολτιτσα μου,για καφέ με φίλη!

Τον γιο θα τον πάρουμε το απόγευμα από τη γιαγιά ,οπότε το πρόγραμμα είναι ελεύθερο μέχρι τότε κ είπα να το ευχαριστηθω όσο μπορώ!:)

Καλά αποτελέσματα σε όσα κορίτσια έχουν εξέταση σήμερα,περιμένουμε νέα!! 

Καλή βολτίτσα λοιπον! Κοιτά να το χαρείς κ όχι πολύ περπατημα!!!

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...