Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, OctoberMom είπε:

Χεχε, μ'αυτά που έχω πάρει, σύνολο 9! Τα τελευταία 3 μέσα σ'ένα μήνα!! Οπότε μάλλον θα το περιορίσω λίγο το "γιούργια στον τορβά με τα κουλούρια" γιατί νταξ, έχω άλλους 2 μήνες ντε!

Μια χαρά θα είσαι μωρεεεε!!! Το βραδυνό απέφυγε κ τις σαβουριτσες!! Αλλά ότι θα πάρουμε τον τελευταίο μήνα..δε τη πολύ γλυτώνουμε..:|

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Χεχε, μ'αυτά που έχω πάρει, σύνολο 9! Τα τελευταία 3 μέσα σ'ένα μήνα!! Οπότε μάλλον θα το περιορίσω λίγο το "γιούργια στον τορβά με τα κουλούρια" γιατί νταξ, έχω άλλους 2 μήνες ντε!

Πολύ καλά είσαι!!

Λοιπόν..έφτιαξα ρούχα..έλεγα να τα μετρήσω για βοήθεια στις πρώτες μανουλες,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Μιλάμε για πολύ φορμακι κ ζιπουνακι. Κ θυμάμαι ότι εβαζα συχνά πλυντηρια.. δεν τον προλάβαινα.

Πολλά βέβαια είναι κ από δώρα ,ειδικά φορμακια!! Χαμουλης. Ίσα που τα χωρεσα ,μέχρι νούμερο 3-6 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Σήμερα το μενού είχε αρνάκι στο φούρνο με πατάτες! Ήπια και λίγο κόκα κόλα και έκανε τούμπες η κυρία στη κοιλιά! Εγώ δεν νομίζω ότι έχω νιώσει σύσπαση! Δεν ξέρω καν πως είναι αν και ο γιατρός μου είχε πει όταν θα την έχεις θα καταλάβεις... Θα δείξει! Τρίτη ντοπλερ και μετράω τις μέρες! Εγώ @Renez πήρα λίκνο το lionelo και μου φαίνεται αρκετά ωραίο και μεγαλουτσικο σε σχέση με τα άλλα! Τσεκαρε το! 

• Μου αρέσει 2

7 hours ago, EugenJen said:

Καλημέρα κορίτσιαααα εμένα η κοιλιά μου είναι πεταχτή πεταχτή κ όλοι μου λένε ότι έχω αγόρι!! Αφού λέω στην γιατρό να ψάξει καλά καλά πίσω πίσω μήπως κρύβεται κ άλλο μωρό!:lol:

@Eva137 τι μου αγχώνεσαι;;;τα πεπόνια μας καμαρι μας! Απλά τώρα που το είπες συνειδητοποιήσα ότι προφανώς παίζουν κ αυτά ρόλο κ όχι μόνο η κοιλιά ,στο ότι υποφέρω από πόνους μέση ,πλάτη ,γοφούς γιατί όλο κατηγορώ την χοντρούλα μου!

Ναι μωρέ, όλα αυτά παίζουν ρόλο αν έχεις πονάκια. Εγώ από πόνους πάλι καλά είμαι ευτυχώς, αλλά μια δυσφορία την νιώθω από το βάρος... που θα πάει όμως, θα ξαλαφρώσουμε σύντομα, ακόμα 6-7 εβδομάδες έμειναν!

4 hours ago, Jasmine@ said:

Καλημέρα!!!! Κ εμένα προσπαθούν να μαντέψουν τι φύλο έχω! Χαχαχαχχαχαχα σπάω πολύ πλάκα! 
Εχω αγχωθεί με τις μανούλες Σεπτεμβρίου να ξέρετε....

απο πρηξιμο Πως είστε; Εγώ χέρια πόδια χάλια... πολύ πρησμενη’ 

Ναι αυτό που όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο έχει πολύ πλάκα. Ειδικά το σχήμα της κοιλιάς πιστεύω ότι εξαρτάται από άλλους παράγοντες, όπως την ανατομία του σώματός μας, το αν είναι 1η ή 2η εγκυμοσύνη, ή τη θέση και το μέγεθος του μωρού για παράδειγμα. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν έχουμε αγοράκι ή κοριτσάκι.

Και μένα είναι λίγο πρησμένα τα χέρια και τα πόδια μου, αλλά κυρίως το βράδυ ή αν περπατήσω πολύ ή περάσω αρκετό χρόνο έξω στη ζέστη (που το αποφεύγω όσο μπορώ). Το πρωί είμαι σχετικά καλά. Εσύ βέβαια είναι λογικό να δυσκολεύεσαι περισσότερο γιατί κουβαλάς περισσότερο βάρος στην κοιλίτσα... είπαμε όμως, λίγο ακόμα υπομονή.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι μωρέ, όλα αυτά παίζουν ρόλο αν έχεις πονάκια. Εγώ από πόνους πάλι καλά είμαι ευτυχώς, αλλά μια δυσφορία την νιώθω από το βάρος... που θα πάει όμως, θα ξαλαφρώσουμε σύντομα, ακόμα 6-7 εβδομάδες έμειναν!

Ναι αυτό που όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο έχει πολύ πλάκα. Ειδικά το σχήμα της κοιλιάς πιστεύω ότι εξαρτάται από άλλους παράγοντες, όπως την ανατομία του σώματός μας, το αν είναι 1η ή 2η εγκυμοσύνη, ή τη θέση και το μέγεθος του μωρού για παράδειγμα. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν έχουμε αγοράκι ή κοριτσάκι.

Και μένα είναι λίγο πρησμένα τα χέρια και τα πόδια μου, αλλά κυρίως το βράδυ ή αν περπατήσω πολύ ή περάσω αρκετό χρόνο έξω στη ζέστη (που το αποφεύγω όσο μπορώ). Το πρωί είμαι σχετικά καλά. Εσύ βέβαια είναι λογικό να δυσκολεύεσαι περισσότερο γιατί κουβαλάς περισσότερο βάρος στην κοιλίτσα... είπαμε όμως, λίγο ακόμα υπομονή.

Καλέ τι πονάκια;;;μιλάμε για πόνο όχι αστεία!! Τώρα έκατσα όρθια 15 λεπτά να καθαρίσω πατατουλες κ τώρα ήρθα κ ξάπλωσα ....μιλάμε όλη η πλάτη ,μέση χαλί μαύρο....

• Λυπημένη/-ος 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ρεεε κοριτσιααα ποια μου είχε πει ότι έχει κ εκείνη το λίκνο bebe star??? @Hliolousti @Mariamaraki ήταν κάποια από εσάς..?

Όχι Αρετακι εγώ έχω πάρει chicco.Μηπως το Μαράκι;

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, LadyP είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε? Σήμερα το μενού είχε αρνάκι στο φούρνο με πατάτες! Ήπια και λίγο κόκα κόλα και έκανε τούμπες η κυρία στη κοιλιά! Εγώ δεν νομίζω ότι έχω νιώσει σύσπαση! Δεν ξέρω καν πως είναι αν και ο γιατρός μου είχε πει όταν θα την έχεις θα καταλάβεις... Θα δείξει! Τρίτη ντοπλερ και μετράω τις μέρες! Εγώ @Renez πήρα λίκνο το lionelo και μου φαίνεται αρκετά ωραίο και μεγαλουτσικο σε σχέση με τα άλλα! Τσεκαρε το! 

Αγάπη μου ευχαριστώ για τη πρόταση στο λίκνο αλλά το έχω ήδη αγοράσει..είναι πολύ ευρύχωρο κ στιβαρονδεν έχω παράπονο αλλά εκεί που ανοίγει κ ενώνει με το κρεβάτι έχει ένα σκληρό μέρος κ δε ξέρω αν πρέπει να το αφαιρέσω ή να το αφήσω..δε μπορώ να στο εξηγήσω..κ κάποια από εδώ μου είχε πει πως έχει το ίδιο αλλά δεν το είχε στήσει ακόμη για να έχει άποψη κ περιμένω να δω μήπως το έφτιαξε να μου πει..

• Μου αρέσει 1

Πάντως αυτές τις μέρες που γουρουνιαζω το μπεμπακι μου έχει ξεσαλωσει! Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία?

Τα πόδια σας μυρμιγκιαζουν στην ορθοστασία? Π.χ όταν πλενω τα πιάτα το νιώθω, στο όρθιο ακίνητο!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Ευχαριστούμε κορίτσι! Εσύ πως είσαι?

Όλα μια χαρά, σήμερα επλυνα όλα τα ρουχα και μου έχει μείνει το σιδερωμα.. Επιστρέψαμε κ εμεις και όλη μέρα έκανα δουλειες.. Βάλαμε και πεντε πλυντηρια.. Τράτζικ.. Χαχα όλα είναι μπλε τα ρουχα της Αριελ χαχαχα

Εκτός από κάποια ροζουλι που πηρα καινουργια. 

Την βδομάδα παμε να αγοράσουμε το δευτερο καρότσι.. 

Εσυ τι κανεις? Ο μικρός κοιμάται καλυτερα τελικά η μπα? Εσυ είδα ξεκίνησες πλυντηρια ε?? 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Όλα μια χαρά, σήμερα επλυνα όλα τα ρουχα και μου έχει μείνει το σιδερωμα.. Επιστρέψαμε κ εμεις και όλη μέρα έκανα δουλειες.. Βάλαμε και πεντε πλυντηρια.. Τράτζικ.. Χαχα όλα είναι μπλε τα ρουχα της Αριελ χαχαχα

Εσυ τι κανεις? Ο μικρός κοιμάται καλυτερα τελικά η μπα? Εσυ είδα ξεκίνησες πλυντηρια ε?? 

Ναι πολύ φορμακι/ζιπουνακι ρε συ!! Τα χαζευα ένα ένα κ προσπάθησα να τα χωρίσω σε μήνες. Εμένα δεν τα έχει όλα μπλε, παστέλ ουδέτερα τα περισσότερα, άνετα φόραγε πάνω από τα μισά κορίτσι!

Να τα ετοιμάσω να φύγει κι αυτό!!

Αν βγει κοκκινομάλλα κ η κόρη,θα της ταιριάζουν πάρα πολύ τα μπλε!! Εμένα ήταν από τα αγαπημένα μου χρωματα σε ρούχα από πολύ μικρή! :x σε αντίθεση με το ροζ που δε μου άρεσε ποτέ!!!

Κοιμάται καλά το βράδυ(οοοοταν κοιμηθεί τέλοσπάντων!!)κ το μεσημέρι(αααν κοιμηθεί)  Επειδή σήμερα το πήγε σερί,κοιμήθηκε κ λίγο νωρίτερα.. τραβάει κι αυτός τα ζόρια του! Έχει πρόβλημα μέχρι να πάει για ύπνο,δεν θέλει!!!!

αύριο θα πάει στη γιαγιά του για να πάμε εμείς Αθήνα στο ραντεβού κ να κάνουμε κ μια μικρή βολτιτσα μετα:mrgreen:

Just now, Ninamc είπε:

Σε τι καρότσι καταλήξατε??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μανούλες Καλημέρα!!!

Που είστε καλέ? Πως είμαστε σήμερα?

Αχ κορίτσια μου διάβασα κι εγώ τις μανούλες Αυγούστου κ Σεπτεμβρίου που έχουν ξεκινήσει κ λέω πωπωωω έφτασε η σειρά μας!!!! Μια χαρά που με κατακλύζει!!!! Αχ να έρθουν όλα τα μωράκια γερά με το καλό στην αγκαλίτσα κάθε μανούλας!

@Anastasia05με το καλό να δεις τον λεβέντη σου κ περιμένουμε τα νεακια σου κ καλές βολτουλες !

@Ninamc για πες για το καρότσι! Εγώ ακόμα δεν πήρα! Δεν με βιάζει γτ έχω τα αξεσουάρ από το 1ο αλλά μάλλον στο lionelo καταλήγω!

Έχει καμμία σας ιδέα κατά πόσο είναι λειτουργικό αυτό το πρόσθετο με τα ροδάκια για το μεγάλο παιδί? Λέω να το ψάξω αν πάει στο καρότσι που έχω σταμπαρει γτ είναι στιβαρό κ για πολλά κιλά κ πιστεύω θα αντέξει. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

12 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ρεεε κοριτσιααα ποια μου είχε πει ότι έχει κ εκείνη το λίκνο bebe star??? @Hliolousti @Mariamaraki ήταν κάποια από εσάς..?

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!! 

Οχι αγάπη εμάς μας έχουν δώσει ένα ξύλινο λικνο σαν κουνιτσα μικρή μικρη!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!

@Christinα να ξέρεις πολύ θάρρος μου δίνεις που έχεις ξαναπεράσει γέννα κ ανυπομονεις, γιατί εγώ όσο το σκέφτομαι από την μία λέω άντε θα περάσει κ από την άλλη σκιάζομαι μια στάλα! :unsure:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...