Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρααα! Γυρίσαμε απ'τις διακοπές μας χθες βράδυ, ανεβαίνω στη ζυγαριά, τί να δώ?? 4 κιλά μέσα σ'ένα μήνα!! Είχα αρχίσει να παίρνω όντως περισσότερα λόγω 3ου τριμήνου αλλά στις διακοπές απόγινε η φάση! Η πεθερά έφταιγε που ήθελε να με παχύνει και να οι καρυδόπιτες και οι δίπλες... Μετά συνετέλεσα κι εγώ στο θεάρεστο τούτο έργο, κάθε απόγευμα μια βάφλα/2μπάλες παγωτό/ γαλακτομπούρεκο/ κάτι θά τρωγα απ'όλ'αυτά! Και το πρωί θα χτύπαγα και καμιά τυρόπιτα/ντόνατ/κλπ....

Ιδού...! 103 σήμερα το πρωί! Αναμένεται νηστεία και προσευχή στα προσεχώς... Κομμένη η ζάχαρη και τα τηγανιτά!

Τέσπα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κι εσείς πιάσιμο στους κάτω κοιλιακούς, μιλάμε όταν σηκώνομαι από καρέκλα δεν μπορώ να κάνω βήμα! Μετά παίρνει μπρος η μηχανή και περπατάω χιλιόμετρα.... Μάλλον σηκώνουν την Κυρία και πιάνομαι ?? Κι η μέση χαμηλά δλδ δεν πάει καλύτερα, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε! Με βοηθάει άπλετα να κινούμαι απ'ό,τι έχω καταλάβει. 

Φιλιά και απανωτά ντόπλερ να χω να διαβάζω και να λέω "Awwwwwww" μέχρι να πάω κι εγώ Τετάρτη!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Καλησπέρα σε όλες κοριτσουδια!

Εμένα η κοιλίτσα μου είναι κανονική σε μέγεθος για τη φάση που είμαστε,κάνει μια ελαφριά μυτούλα στο ύψος του αφαλού και έχει πέσει λιγάκι!

@Jasmine@ κι εγώ έχω πρήξιμο χέρια πόδια και το ανέφερα προχθές στη γιατρό και ότι έχω κόψει τελείως το αλάτι και μου είπε ότι είναι καθαρά της εγκυμοσύνης:mrgreen: και οτι η μείωση αλατιού μπορεί να με βοηθήσει λίγο αλλά δεν είναι η αιτία...

Όσο για την ώρα της γέννας κι εγώ αγχώνομαι ώρες ώρες αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα έκανα τα πάντα για το κοριτσάκι μου οπότε αυτό δε θα είναι τίποτα!θα περάσει!!!

Γιασεμακι θα είσαι από τις πρώτες που θα ζήσεις την ευλογία του να συναντάς τα μωρά σου και αυτό από μόνο του είναι ΤΕΛΕΙΟ!Πάντως με την πορεία σου ως τώρα και με τα υπέροχα νινια σου,πιστεύω ότι 3 βδομάδες τις έχεις άνετα!μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε τέλεια!Θα δεις και τον γιατρό σου την Πέμπτη και θα διελευκανθουν όλα!

@Anastasia05 με το καλό γλυκιά μανούλα να δεις αυριο το μικρό σου παλικαρακι να χορεύει στην κοιλίτσα σου,να είναι σούπερ ντουπερ δυνατό,υγιές και φωτογενες!!!!:wub:

Αλίμονο!!!! Ότι μας τυχαίνει τώρα είναι της εγκυμοσύνης.... δόντι να πεις ότι πονάει, από την εγκυμοσύνη θα σου πουν!!!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιες από τις κινήσεις τελικα είναι συσπασουλες γιατί είναι πιο έντονες σαν σφιξιμο. Κρατάει κ δύο δευτερόλεπτα το πολύ 

Θα ρωτήσω κ τον εμβρυολογο αύριο, πάει θα σκεφτεί αυτή έχει γεννήσει κιόλας κ δεν ξέρει να ξεχωρίσει συσπασεις:tongue:

Χαχαχαχχαχα εγώ πάντως που ήμουν στο μηχάνημα δεν ένιωθα τίποτα κ μου λέει κανείς συσπάσεις! Πονάκια δεν έχω καθόλου... μόνο κλωτσιες που τρώω κ που κουνιούνται!!! 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αλίμονο!!!! Ότι μας τυχαίνει τώρα είναι της εγκυμοσύνης.... δόντι να πεις ότι πονάει, από την εγκυμοσύνη θα σου πουν!!!!

Χαχαχαχχαχα εγώ πάντως που ήμουν στο μηχάνημα δεν ένιωθα τίποτα κ μου λέει κανείς συσπάσεις! Πονάκια δεν έχω καθόλου... μόνο κλωτσιες που τρώω κ που κουνιούνται!!! 

Αυτό σκέφτομαι κ.λεω ,βρε λες να κάνω κι από καμία κ να μην παίρνω χαμπάρι...??

Q1jtp2.png

Αυτό σκέφτομαι κ.λεω ,βρε λες να κάνω κι από καμία κ να μην παίρνω χαμπάρι...??

Μα τώρα που κάθομαι ξέρω γω κ κοπανιούνται αυτές σκέφτομαι αν είναι τα μωρά ή συσπάσεις!!!! Δε ξέρω ρε αλήθεια πως είναι....

SqfGp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Renez είπε:

Για τη @Jasmine@ συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ!! άσε που της λέω ότι κ εγώ γύρω στις 20 κ κάτι του Σεπτεμβρη με κόβω να γεννάω(θα είμαι 37+) δε ξέρω από προαίσθημα,οπότε θα με έχει παρέα,ούτε εκεί δε θα με γλυτώσει:D

κ εμένα ενίοτε κάνει δεξιά του αφαλού μυτουλα αλλά είναι η πλατουλα του σε εκείνο το ύψος κ όταν μαζεύεται μάλλον πεταει..:x

Πόσο δίκιο έχεις θα κάναμε όλες μας πιστεύω τα πάντα για αυτά τα πλάσματα αλλά πιο πολύ νομίζω μας τρομάζει το άγνωστο κ όχι ότι δε θα τα καταφερουμε..

Σε λίγο καιρό αυτό το άγνωστο θα πάψει να είναι άγνωστο!!!θα μας γίνει γνωστό και θα αποτελεί πλέον εμπειρία!!Κοντός ψαλμός:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

Καλησπέρααα! Γυρίσαμε απ'τις διακοπές μας χθες βράδυ, ανεβαίνω στη ζυγαριά, τί να δώ?? 4 κιλά μέσα σ'ένα μήνα!! Είχα αρχίσει να παίρνω όντως περισσότερα λόγω 3ου τριμήνου αλλά στις διακοπές απόγινε η φάση! Η πεθερά έφταιγε που ήθελε να με παχύνει και να οι καρυδόπιτες και οι δίπλες... Μετά συνετέλεσα κι εγώ στο θεάρεστο τούτο έργο, κάθε απόγευμα μια βάφλα/2μπάλες παγωτό/ γαλακτομπούρεκο/ κάτι θά τρωγα απ'όλ'αυτά! Και το πρωί θα χτύπαγα και καμιά τυρόπιτα/ντόνατ/κλπ....

Ιδού...! 103 σήμερα το πρωί! Αναμένεται νηστεία και προσευχή στα προσεχώς... Κομμένη η ζάχαρη και τα τηγανιτά!

Τέσπα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κι εσείς πιάσιμο στους κάτω κοιλιακούς, μιλάμε όταν σηκώνομαι από καρέκλα δεν μπορώ να κάνω βήμα! Μετά παίρνει μπρος η μηχανή και περπατάω χιλιόμετρα.... Μάλλον σηκώνουν την Κυρία και πιάνομαι ?? Κι η μέση χαμηλά δλδ δεν πάει καλύτερα, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε! Με βοηθάει άπλετα να κινούμαι απ'ό,τι έχω καταλάβει. 

Φιλιά και απανωτά ντόπλερ να χω να διαβάζω και να λέω "Awwwwwww" μέχρι να πάω κι εγώ Τετάρτη!

Πόσα έχει πάρει κορίτσι συνολικά???

Φααααε να ευχαριστηθείς!!!! :x

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα τώρα που κάθομαι ξέρω γω κ κοπανιούνται αυτές σκέφτομαι αν είναι τα μωρά ή συσπάσεις!!!! Δε ξέρω ρε αλήθεια πως είναι....

Εντάξει όπως βλέπεις είμαστε πολλές που δε ξέρουμε!:P

Να μας πεις κ όταν σε δει ο γιατρός τι θα σου πει. Δεν πιστεύω να το έχεις ρίξει στις δουλειές??? 

Εγώ κάνω τα βασικά...κι από αυτά όχι όλα! Λίγο, χωρίς καθόλου ζόρι. 

Q1jtp2.png

Να μας πεις κ όταν σε δει ο γιατρός τι θα σου πει. Δεν πιστεύω να το έχεις ρίξει στις δουλειές??? 

Καλε που να κάνω τι; Μόνο που μαγείρεψα σήμερα κ είμαι κομμάτια... κ εννοείται κατσαρόλες κ τέτοια τα σηκώνει ο άντρας μου! Κ πλυντήριο που βάζω αυτός τα απλώνει... φοβάμαι για τον τράχηλο!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε που να κάνω τι; Μόνο που μαγείρεψα σήμερα κ είμαι κομμάτια... κ εννοείται κατσαρόλες κ τέτοια τα σηκώνει ο άντρας μου! Κ πλυντήριο που βάζω αυτός τα απλώνει... φοβάμαι για τον τράχηλο!

Μπράβο! Ξεκούραση κ προσοχη τωρα! Κι αν χρειάζεσαι ύπνο,κοιμήσου!

Κ μόνο το βάρος που κουβαλας,αρκει

Εγώ σχεδόν κάθε μεσημέρι κοιμάμαι καμία ωριτσα,δεν τη παλεύω αλλιώς. 

Q1jtp2.png

Μπράβο! Ξεκούραση κ προσοχη τωρα! Κι αν χρειάζεσαι ύπνο,κοιμήσου!

Κ μόνο το βάρος που κουβαλας,αρκει

Εγώ σχεδόν κάθε μεσημέρι κοιμάμαι καμία ωριτσα,δεν τη παλεύω αλλιώς. 

Κ εγώ τα μεσημέρια κοιμάμαι 1-1,5 ωριτσα! 
αυριο μόνο ντοπλερ θα κανείς ή θα σε βάλει κ nst?

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ τα μεσημέρια κοιμάμαι 1-1,5 ωριτσα! 
αυριο μόνο ντοπλερ θα κανείς ή θα σε βάλει κ nst?

Μόνο ντοπλερ αύριο.. θα δει κ τραχηλο φαντάζομαι.

Nst μια φορά είχα κάνει στην πρώτη εγκυμοσύνη

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Μόνο ντοπλερ αύριο.. θα δει κ τραχηλο φαντάζομαι.

Nst μια φορά είχα κάνει στην πρώτη εγκυμοσύνη

Στις προηγούμενες εξετάσεις είχε μετρήσει τράχηλο; Γιατί απ ότι βλέπω εξαρτάται το γιατρό...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Στις προηγούμενες εξετάσεις είχε μετρήσει τράχηλο; Γιατί απ ότι βλέπω εξαρτάται το γιατρό...

Ο εμβρυολογος στην β επιπέδου το είχε δει (και από κάτω εννοώ). Το βλέπουν κ στον υπέρηχο κάθε φορα αν δεν κάνω λάθος!

Q1jtp2.png

Ο εμβρυολογος στην β επιπέδου το είχε δει (και από κάτω εννοώ). Το βλέπουν κ στον υπέρηχο κάθε φορα αν δεν κάνω λάθος!

Ναι εννοώ να το μετρήσουν από κάτω... 

SqfGp3.png

Χεχε, μ'αυτά που έχω πάρει, σύνολο 9! Τα τελευταία 3 μέσα σ'ένα μήνα!! Οπότε μάλλον θα το περιορίσω λίγο το "γιούργια στον τορβά με τα κουλούρια" γιατί νταξ, έχω άλλους 2 μήνες ντε!

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...