Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Κ εμένα προσπαθούν να μαντέψουν τι φύλο έχω! Χαχαχαχχαχαχα σπάω πολύ πλάκα! 
Εχω αγχωθεί με τις μανούλες Σεπτεμβρίου να ξέρετε....

απο πρηξιμο Πως είστε; Εγώ χέρια πόδια χάλια... πολύ πρησμενη’ 

Γιατί αγχωθηκες? Μόνο τη τελευταία σελίδα διάβασα..

Εγώ δεν έχω πρήξιμο αλλά όσο πλησιάζει η γέννα νομίζω είναι πιο συχνό. Αρκεί να ενημερωνεις τον γιατρό σου!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί αγχωθηκες? Μόνο τη τελευταία σελίδα διάβασα..

Εγώ δεν έχω πρήξιμο αλλά όσο πλησιάζει η γέννα νομίζω είναι πιο συχνό. Αρκεί να ενημερωνεις τον γιατρό σου!

Αγχώνομαι που φτάνει η ώρα....  

περιμενω την Πέμπτη να πάω! Θα κάνω εξετάσεις κιολας αυτή την εβδομάδα...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να κάνεις ότι σε χαλαρώνει ,για την ώρα!

Και θα έρθουν κ τα κορίτσια! Όλα έτοιμα δεν τα έχεις? Κάτσε κ απόλαυσε όσες στιγμές ησυχίας έχουν μείνει!!

Εγώ θα πάω αύριο να τον δω τον λεβεντακο μου! Εξετάσεις λογικά αρχές Σεπτεμβρίου θα κάνω πάλι! 

Ότι ερωτήσεις,απορίες,ανησυχίες να τις πεις στον γιατρό σου! Όσο πλησιάζει η ώρα βγαίνουν κι άλλες απορίες! 

Q1jtp2.png

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και να κάνεις ότι σε χαλαρώνει ,για την ώρα!

Και θα έρθουν κ τα κορίτσια! Όλα έτοιμα δεν τα έχεις? Κάτσε κ απόλαυσε όσες στιγμές ησυχίας έχουν μείνει!!

Εγώ θα πάω αύριο να τον δω τον λεβεντακο μου! Εξετάσεις λογικά αρχές Σεπτεμβρίου θα κάνω πάλι! 

Ότι ερωτήσεις,απορίες,ανησυχίες να τις πεις στον γιατρό σου! Όσο πλησιάζει η ώρα βγαίνουν κι άλλες απορίες! 

Ντοπλερ έχεις αύριο;; Ή έκανες;; Δε θυμαμαι:rolleyes: 

έτοιμα είναι όλα αλλά πως να ηρεμήσω!!!!σκεφτομαι κ την παλιοκαισαρικη!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοίτα να χαλαρώσεις μέχρι τότε! Η γέννα δεν είναι τπτ! Μόνο τη χαρά που θα δεις τα παιδακια σου κράτα! Η κ.τ δεν είναι θεμα,η μήτρα μπορεί να σε πονάει πιο πολύ αλλά δεν θα σε αφήσουν να υποφέρεις κ να ζητάς παυσίπονα δεν πειράζει κάνα έξτρα Ντεπόν! 2- 3 μέρες λίγο ταλαιπωρία κι όλα καλά!

Νομίζω είμαστε κοντά, εμένα μου είπε να φτάσω 3/10 και μετά για τη καισαρική, εσένα λογικά τέλος Σεπτέμβρη? Εμένα με αγχώνει να φτάσω μέχρι τότε , να μην χρειαστεί μονάδα το παιδί, να είναι καλά κ τπτ άλλο.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ντοπλερ έχεις αύριο;; Ή έκανες;; Δε θυμαμαι:rolleyes: 

έτοιμα είναι όλα αλλά πως να ηρεμήσω!!!!σκεφτομαι κ την παλιοκαισαρικη!

Ντοπλερ έχω!!

Η καισαρική είναι το λιγότερο που λέει κ η Χριστίνα! Μετά την καισαρική είναι λίγο ζόρι, αλλά κ μετά το φτ είναι ζορικες οι πρώτες μέρες! 

Να σκέφτεσαι τις κοριτσαρες σου ,μόνο! Πως θα μοιάζουν,τι θέλεις να κάνετε παρέα όλες μαζί, που θα παίζετε,που θα πηγαίνετε βόλτες! Τέτοια όμορφα να χαλαρώνεις λιγάκι!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ πρέπει να φτάσω 15 Σεπτέμβρη...36η εβδομάδα! Λογικά Πέμπτη θα κάνω πάλι nst κ θα δούμε... μακάρι να φτάσω εκεί, γεννηθούν τελειομηνα!

Θα φτάσεις κορίτσι μου! 3 βδομάδες είναι χοντρικά, τπτ! Όλα μια χαρά κ έχεις κι ολόκληρα κοριτσοπουλα, δυνατά κι ωραία! Τα έχεις όλα έτοιμα, κάτσε κι απόλαυσε τη κοιλίτσα σου κ τα βασανακια της όσο προλαβαίνεις γτ μετά θα σου λείπει κ θα τη χαϊδεύεις έτσι!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ πρέπει να φτάσω 15 Σεπτέμβρη...36η εβδομάδα! Λογικά Πέμπτη θα κάνω πάλι nst κ θα δούμε... μακάρι να φτάσω εκεί, γεννηθούν τελειομηνα!

Ναι θα σου κάνει λογικά. Εσύ πως τις νιώθεις τις μικρές? Έχεις καθόλου πονακια?

Γιατί εγώ έχω διάφορα πονακια,όχι τίποτα τρομερό,λίγες φορές μέσα στη μέρα

Για συσπάσεις συνεχίζω να μην έχω ιδέα πως είναι κι αν έχω!

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κοίτα να χαλαρώσεις μέχρι τότε! Η γέννα δεν είναι τπτ! Μόνο τη χαρά που θα δεις τα παιδακια σου κράτα! Η κ.τ δεν είναι θεμα,η μήτρα μπορεί να σε πονάει πιο πολύ αλλά δεν θα σε αφήσουν να υποφέρεις κ να ζητάς παυσίπονα δεν πειράζει κάνα έξτρα Ντεπόν! 2- 3 μέρες λίγο ταλαιπωρία κι όλα καλά!

Νομίζω είμαστε κοντά, εμένα μου είπε να φτάσω 3/10 και μετά για τη καισαρική, εσένα λογικά τέλος Σεπτέμβρη? Εμένα με αγχώνει να φτάσω μέχρι τότε , να μην χρειαστεί μονάδα το παιδί, να είναι καλά κ τπτ άλλο.

Μα έστω 37η να έχουμε μπει δεν χρειάζονται μονάδα φίλη μου είναι ολόκληρα παιδιά ήδη!! Σκέψου 37η με 38η πολλοί κανονίζουν καισαρικές!!

Στο λέω για να μην αγχώνεσαι αν πχ γεννήσεις 27/9 ,μια χαρά θα είναι το αντράκι σου καλέ!!

Ναι θα σου κάνει λογικά. Εσύ πως τις νιώθεις τις μικρές? Έχεις καθόλου πονακια?

Γιατί εγώ έχω διάφορα πονακια,όχι τίποτα τρομερό,λίγες φορές μέσα στη μέρα

Για συσπάσεις συνεχίζω να μην έχω ιδέα πως είναι κι αν έχω!

Έλα μου ντε,γτ έχω εγώ ιδεα?! :|

Αύριο θα τον πάρω να κανονίσουμε για Παρασκευή ραντεβού κ μου είπε πως θα μου κάνει nst μόνο κ μόνο για να είναι μαζί κ εκείνος κ όταν θα δείξει σύσπαση το μηχάνημα να μου το πει ώστε να καταλάβω πως είναι κ πως πετρώνει η κοιλίτσα..γτ ίσως το μπερδεύω με το μωρό κάποιες φορές..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μα έστω 37η να έχουμε μπει δεν χρειάζονται μονάδα φίλη μου είναι ολόκληρα παιδιά ήδη!! Σκέψου 37η με 38η πολλοί κανονίζουν καισαρικές!!

Στο λέω για να μην αγχώνεσαι αν πχ γεννήσεις 27/9 ,μια χαρά θα είναι το αντράκι σου καλέ!!

Αύριο θα τον πάρω να κανονίσουμε για Παρασκευή ραντεβού κ μου είπε πως θα μου κάνει nst μόνο κ μόνο για να είναι μαζί κ εκείνος κ όταν θα δείξει σύσπαση το μηχάνημα να μου το πει ώστε να καταλάβω πως είναι κ πως πετρώνει η κοιλίτσα..γτ ίσως το μπερδεύω με το μωρό κάποιες φορές..

Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιες από τις κινήσεις τελικα είναι συσπασουλες γιατί είναι πιο έντονες σαν σφιξιμο. Κρατάει κ δύο δευτερόλεπτα το πολύ 

Θα ρωτήσω κ τον εμβρυολογο αύριο, πάει θα σκεφτεί αυτή έχει γεννήσει κιόλας κ δεν ξέρει να ξεχωρίσει συσπασεις:tongue:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Καλησπέρα σε όλες κοριτσουδια!

Εμένα η κοιλίτσα μου είναι κανονική σε μέγεθος για τη φάση που είμαστε,κάνει μια ελαφριά μυτούλα στο ύψος του αφαλού και έχει πέσει λιγάκι!

@Jasmine@ κι εγώ έχω πρήξιμο χέρια πόδια και το ανέφερα προχθές στη γιατρό και ότι έχω κόψει τελείως το αλάτι και μου είπε ότι είναι καθαρά της εγκυμοσύνης:mrgreen: και οτι η μείωση αλατιού μπορεί να με βοηθήσει λίγο αλλά δεν είναι η αιτία...

Όσο για την ώρα της γέννας κι εγώ αγχώνομαι ώρες ώρες αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα έκανα τα πάντα για το κοριτσάκι μου οπότε αυτό δε θα είναι τίποτα!θα περάσει!!!

Γιασεμακι θα είσαι από τις πρώτες που θα ζήσεις την ευλογία του να συναντάς τα μωρά σου και αυτό από μόνο του είναι ΤΕΛΕΙΟ!Πάντως με την πορεία σου ως τώρα και με τα υπέροχα νινια σου,πιστεύω ότι 3 βδομάδες τις έχεις άνετα!μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε τέλεια!Θα δεις και τον γιατρό σου την Πέμπτη και θα διελευκανθουν όλα!

@Anastasia05 με το καλό γλυκιά μανούλα να δεις αυριο το μικρό σου παλικαρακι να χορεύει στην κοιλίτσα σου,να είναι σούπερ ντουπερ δυνατό,υγιές και φωτογενες!!!!:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εμένα η κοιλίτσα μου είναι κανονική σε μέγεθος για τη φάση που είμαστε,κάνει μια ελαφριά μυτούλα στο ύψος του αφαλού και έχει πέσει λιγάκι!

@Jasmine@ κι εγώ έχω πρήξιμο χέρια πόδια και το ανέφερα προχθές στη γιατρό και ότι έχω κόψει τελείως το αλάτι και μου είπε ότι είναι καθαρά της εγκυμοσύνης:mrgreen: και οτι η μείωση αλατιού μπορεί να με βοηθήσει λίγο αλλά δεν είναι η αιτία...

Όσο για την ώρα της γέννας κι εγώ αγχώνομαι ώρες ώρες αλλά μετά σκέφτομαι ότι θα έκανα τα πάντα για το κοριτσάκι μου οπότε αυτό δε θα είναι τίποτα!θα περάσει!!!

Γιασεμακι θα είσαι από τις πρώτες που θα ζήσεις την ευλογία του να συναντάς τα μωρά σου και αυτό από μόνο του είναι ΤΕΛΕΙΟ!Πάντως με την πορεία σου ως τώρα και με τα υπέροχα νινια σου,πιστεύω ότι 3 βδομάδες τις έχεις άνετα!μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε τέλεια!Θα δεις και τον γιατρό σου την Πέμπτη και θα διελευκανθουν όλα!

Για τη @Jasmine@ συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ!! άσε που της λέω ότι κ εγώ γύρω στις 20 κ κάτι του Σεπτεμβρη με κόβω να γεννάω(θα είμαι 37+) δε ξέρω από προαίσθημα,οπότε θα με έχει παρέα,ούτε εκεί δε θα με γλυτώσει:D

κ εμένα ενίοτε κάνει δεξιά του αφαλού μυτουλα αλλά είναι η πλατουλα του σε εκείνο το ύψος κ όταν μαζεύεται μάλλον πεταει..:x

Πόσο δίκιο έχεις θα κάναμε όλες μας πιστεύω τα πάντα για αυτά τα πλάσματα αλλά πιο πολύ νομίζω μας τρομάζει το άγνωστο κ όχι ότι δε θα τα καταφερουμε..

• Μου αρέσει 1

Just now, Hliolousti είπε:

@Anastasia05 με το καλό γλυκιά μανούλα να δεις αυριο το μικρό σου παλικαρακι να χορεύει στην κοιλίτσα σου,να είναι σούπερ ντουπερ δυνατό,υγιές και φωτογενες!!!!:wub:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όλα τα μωράκια μας να είναι καλά κι από τον επόμενο μήνα, με το καλό, να ξεκινήσουμε σιγά σιγά! :x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ξέρεις είναι οι στιγμές παράνοιας της μανουλας...Πάντως κ τελιωμηνα μεγάλα μωρά χρειάζονται βοήθεια στην αναπνοή χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Καλά κ τέλη Σεπτ. που λες οκ θα είναι αλλά θέλω να πάει 38+ κ κατά βάση εγώ προβληματίζομαι γτ θα πάω δουλεια την άλλη Δευτέρα κι ο Θεός βοηθός!

Από συσπάσεις κι έχω δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι έχω αραιά κ που κ κάτι τραβηγματακια χαμηλά πολύ...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...