Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Christinα στα τσισα χρησιμοποιούσα μωρομαντηλο, στα κακά την έπλενα ειδικά αν έβλεπα ότι είχαν πάει κ στο πιπι. Αν όμως είχε κάνει μια κουτσουλια τότε μόνο μωρομαντηλο. Τώρα όσον αφορά το καθάρισμα με χαμομήλι δεν ξέρω γιατί το πιπι τους έχει διάφορες πτυχώσεις και όλο κ κάτι μένει εκτός αν η πεθερά είναι τόσο προσεκτική και επιμελής και δεν αφήνει τπτ. Καλύτερα να εκπαιδευτεί να το ξεπλένει στο νιπτήρα είναι κ πιο σύντομο από τα χαμομήλια κλπ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@marianna1986 Εγώ έβαλα στρωματακι αλλαξιερας πάνω στο πλυντήριο κ θα την αλλάζω εκεί. Νμζ θα είναι βολικό πολύ. Και για όταν κάνουμε μπάνιο ή χρειάζεται πλύσιμο τσουπ κατευθείαν θα την ακουμπάω ούτε να κρυώνει το μωρό κτλπ με όλα δίπλα μου.  

@Ninamc Καλά κορίτσι μου! Περιμένω να έρθει η άλλη εβδομάδα να δούμε κ εμείς την μικρή. Ελπίζω μέσα μου να είναι πιο καλά τα πράγματα κ με τα νεφτακια. Εσύ ποτε έχεις ντόπλερ; Καλέ έτσι μου είπαν κ εμένα -- ότι δεν φαίνομαι πάνω από 4-5 μηνών. Άσε που αν φοράω καμία μπλουζίτσα πιο φαρδουλη δεν το καταλαβαίνουν καν..... Θα βγάλουμε δύο πανέμορφες μινιόν κορούλες. 

@Christinα Ωχ είχατε σεισμό πάλι; Όλα καλά; 

Καλημέραα! 

• Μου αρέσει 1

Καλε συνάντησα μια γνωστή μου τώρα στο δρόμο κ δν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος! Περπάτημα χελώνας- πάπιας, ξεφυσημα ,κοιλιά που προεξέχει κι από το στήθος πλέον...διακριτικη παρουσια δεν τη λες τη μπέμπα!

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα! 

Κουνηθήκαμε λιγάκι πάλι εμείς εδώ κάτω! @marianna1986 στο όμορφο χωριό σου?

Καλημερα!!! Ναι κ εμείς κουνηθήκαμε....καλά εγώ κάνω μπαμ από χιλιόμετρα ότι είμαι 9 μηνών! Χαχαχαχα δεν αφηνω περιθώρια να σκεφτούν αν είμαι ή όχι 

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλε συνάντησα μια γνωστή μου τώρα στο δρόμο κ δν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος! Περπάτημα χελώνας- πάπιας, ξεφυσημα ,κοιλιά που προεξέχει κι από το στήθος πλέον...διακριτικη παρουσια δεν τη λες τη μπέμπα!

Kι εμένα μου λέει μια κυριουλα στη παιδική χαρά όταν με είδε όρθια ,με το καλό πόσο είσαι 6 μηνών???

Να κ κάποιες που είναι λίγο ευγενικές :mrgreen:

Σε αντίθεση με τον γείτονα που κάθε φορά που με βλέπει μου λέει με το καλό..κ με βλέπει συχνα:lol: με αγχωνει,ξέρει κάτι που δεν ξέρω???

Εντάξει δεν είναι κ τεράστια η κοιλιά μου,είναι σαν μια μπαλιτσα μπάσκετ! Σε αναλογία με το σώμα μου τη λες κανονικη, ουτε μικρούλα ούτε τεραστιουλα

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημερα!!! Ναι κ εμείς κουνηθήκαμε....καλά εγώ κάνω μπαμ από χιλιόμετρα ότι είμαι 9 μηνών! Χαχαχαχα δεν αφηνω περιθώρια να σκεφτούν αν είμαι ή όχι 

Αυτό έλειπε να μη φαίνεσαι κι εσύ με δύο κοριτσαρους

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια μου!!!! Πως είστε σήμερα  ;; εμείς είχαμε πάει για ψώνια.. τα έφτυσά!!!!

Σας έχασα που ειστεεεε;;;;;

Εγώ ετοιμάζω ρουχακια επιτέλους!

Τι καλό ψώνισες!? Να ξεκουραστείς τώρα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου!!!! Πως είστε σήμερα  ;; εμείς είχαμε πάει για ψώνια.. τα έφτυσά!!!!

Σας έχασα που ειστεεεε;;;;;

Φιληηη με γειααα!!

Πες μας τι καλό πήρες???

Εγώ βασανιζομαι 3 βράδυα τώρα με αϋπνίες.. κοιμάμαι κατά τις 4 μέχρι 6 κ μετά με ξανά παίρνει 8-11 κ είμαι γενικά κομμάτια..σήμερα σηκώθηκα 11 κ ξανά κοιμηθηκα στη 1 μέχρι της 4..

Τόσο ωραία..παρά ταύτα έβαψα το μαλλάκι μου!! Το (ξανά) έκανα ομπρε σε καραμελ απόχρωση τα κάτω κ πάνω κάστανο το φυσικό μου..γλυκό βγήκε πολύ!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου, τί κάνετε? Μάλλον το έχετε ρίξει στις βολτίτσες οι περισσότερες!:wink: Εγώ εδώ ξεκούραση σήμερα, μια και είναι Σάββατο... μόνο σκούπισμα-σφουγγάρισμα έχει το πρόγραμμα και το απόγευμα θα μαζευτούμε στο σπίτι μιας φίλης!

@Renez μου με γεια το μαλλί! @Mariamaraki με γεια τα ψώνια... τί καλό πήρες?

Καλέ τί λέτε ότι τώρα φαίνεται η κοιλίτσα και ότι προεξέχει από το στήθος και σαν 6 μηνών κτλ. Η δικιά μου προεξέχει από το στήθος εδώ και κάνα δίμηνο (εν τω μεταξύ διπλό-τριπλό D είναι το στήθος μου, για να φανταστείτε δηλαδή πόσο είναι πλέον η κοιλιά) και από τον 6ο μήνα μου λένε όλοι ότι μοιάζω με τελειόμηνη. Μάλλον είμαι σαν την @Jasmine@ χωρίς τα δίδυμα όμως!:P Το μόνο παρήγορο είναι ότι επίσης μου λένε όλοι ότι δεν έχω βάλει τίποτα πουθενά αλλού, μπούτια-πωπό, μπράτσα, πρόσωπο κτλ., οπότε μάλλον θα τα χάσω και εύκολα αφού γεννήσω... για να δούμε βέβαια μέχρι τότε.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Renez είπε:

Φιληηη με γειααα!!

Πες μας τι καλό πήρες???

Εγώ βασανιζομαι 3 βράδυα τώρα με αϋπνίες.. κοιμάμαι κατά τις 4 μέχρι 6 κ μετά με ξανά παίρνει 8-11 κ είμαι γενικά κομμάτια..σήμερα σηκώθηκα 11 κ ξανά κοιμηθηκα στη 1 μέχρι της 4..

Τόσο ωραία..παρά ταύτα έβαψα το μαλλάκι μου!! Το (ξανά) έκανα ομπρε σε καραμελ απόχρωση τα κάτω κ πάνω κάστανο το φυσικό μου..γλυκό βγήκε πολύ!!

Ααααα τι ωραία με γεια!!!!!! Θα δει μια κούκλα μαμά το αντράκι σου Όταν βγει...:-D

Είναι ο ύπνος δύσκολος... Και εγώ ζορίζομαι να κοιμηθω αφού φτάνει η ώρα για ύπνο και δεν θέλω καθόλου! Χαχα ...ο γλυκός μου αντρουλης εντομεταξυ δεν ξέρω τι έχει πάθει και κοιμάται συνεχώς και μένω μόνη!!!:evil:

Κορίτσια μου πήγα μπας και βρω κανένα  φορεματάκι...αλλά τζίφος τίποτα δεν μου άρεσε! Οπότε θα μείνω με ότι έχω...

αλλά πήραμε στην μικρή στρωματακι αλλαξιερα  και είναι ωραιοοο επίσης και κουνουπιέρα για το λίκνο της! Αυτά για σήμερα... :razz:

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου, τί κάνετε? Μάλλον το έχετε ρίξει στις βολτίτσες οι περισσότερες!:wink: Εγώ εδώ ξεκούραση σήμερα, μια και είναι Σάββατο... μόνο σκούπισμα-σφουγγάρισμα έχει το πρόγραμμα και το απόγευμα θα μαζευτούμε στο σπίτι μιας φίλης!

@Renez μου με γεια το μαλλί! @Mariamaraki με γεια τα ψώνια... τί καλό πήρες?

Καλέ τί λέτε ότι τώρα φαίνεται η κοιλίτσα και ότι προεξέχει από το στήθος και σαν 6 μηνών κτλ. Η δικιά μου προεξέχει από το στήθος εδώ και κάνα δίμηνο (εν τω μεταξύ διπλό-τριπλό D είναι το στήθος μου, για να φανταστείτε δηλαδή πόσο είναι πλέον η κοιλιά) και από τον 6ο μήνα μου λένε όλοι ότι μοιάζω με τελειόμηνη. Μάλλον είμαι σαν την @Jasmine@ χωρίς τα δίδυμα όμως!:P Το μόνο παρήγορο είναι ότι επίσης μου λένε όλοι ότι δεν έχω βάλει τίποτα πουθενά αλλού, μπούτια-πωπό, μπράτσα, πρόσωπο κτλ., οπότε μάλλον θα τα χάσω και εύκολα αφού γεννήσω... για να δούμε βέβαια μέχρι τότε.

Άλλες βολτιτσες, άλλες δουλίτσες!!! Να μην κανείς πολλά κ να ξεκουράζεσαι.... εγώ δεν έχω κ στήθος καθόλου, όποτε είμαι μια κινούμενη κοιλιά έτοιμη να εκραγεί!

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ ετοιμάζω ρουχακια επιτέλους!

Τι καλό ψώνισες!? Να ξεκουραστείς τώρα!!

Τελείωσες με τα ρουχαλακια;;; εγώ τώρα θα πιάσω λιγα ακόμα που έχω για σίδερο ...να κλείσω και την βαλίτσα!!!:mrgreen:

Τελείωσες με τα ρουχαλακια;;; εγώ τώρα θα πιάσω λιγα ακόμα που έχω για σίδερο ...να κλείσω και την βαλίτσα!!!:mrgreen:

Δεν τελείωσα,δεν με αφήνει ο κύριος!! Μπήκανε όμως τα πρώτα στο συρταρι! Έχω αρκετά ρούχα από τον πρώτο, και δεύτερο κ αγόρι αδικήθηκε λίγο σε αυτό το τομέα αλλά δεν πειράζει,δεν τους νοιάζουν τόσο τους άντρες αυτα:tongue:

Με γεια όλα τα πράγματα κ με το καλό να τα χαρείτε με τη κοράκλα!

Για φορεματακια μην ανησυχείς...καλοκαιράκι που θα έχουν ξεπεταχτεί,βγαίνουν όλα τα ωραία!!  Εκει να δεις φορέματα,φουφουλιτσες, μαγιουδακια:x

Όσο είναι μωρουλια δεν βολεύουν κιολας τα ρουχα,καλύτερα φορμακια!

Κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι και ξύπνησα απότομα επειδή κουνιόταν τόσο πολύ ο μικρός στη κοιλιά που σηκώθηκα αμέσως να περπατήσω να σταματήσει λίγο.

Δεν ξέρω τι έκανε τόσο έντονα, με κουνούσε ολόκληρη

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...