Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, LadyP είπε:

Ναι ναι! Τα πήρα και αυτά! Τελειώσαμε και τα βασικά πλυντήρια και σίδερα... Από εβδομάδα ξεκινάω τη βαλιτσουλα σιγά σιγά! Επίσης κάτι πολύ χρήσιμο που μου πρότειναν! Λεκανακι για τοπικό πλύσιμο σε κάθε αλλαγμα που έχει 2 μικρές γούρνες μια με το νεράκι το καθαρό για ξέπλυμα και μια με πολύ λίγο αφρολουτρο βουτάς το πανακι και το κάνεις τοπικά στην αλλαξιερα! Το είχε η κουμπάρα μου αυτί το λεκανακι και ηταν τέλειο!

Χμμμ καθόλου κακη ιδέα..θα το τσεκαρω στο γκουγκλ:P

Αλλά ρε συ αντί να γεμίζουμε αυτό με νερό κ να το πλένουμε το νινι δεν είναι το ίδιο να το κάνουμε στον νυπτηρα..?δε ξέρω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Χμμμ καθόλου κακη ιδέα..θα το τσεκαρω στο γκουγκλ:P

Αλλά ρε συ αντί να γεμίζουμε αυτό με νερό κ να το πλένουμε το νινι δεν είναι το ίδιο να το κάνουμε στον νυπτηρα..?δε ξέρω..

Πιο εύκολος ο νιπτήρας από τα λεκανακια. Αν σκεφτείς μόνο το γέμισε άδειασε λεκανακι κάθε φορά :mrgreen:

Λίγο στην αρχή μέχρι να το βρεις ζοριζεσαι στον νιπτήρα,μετα όμως δεν είναι τίποτα! Μια συνήθεια μαζί με τη αλλαγή πανας!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen @Hliolousti Υπέροχα νέα! Τα ομορφότερα κορίτσια! 

@Christinα Και εγώ Weleda διάλεξα. Και για το σύγκαμα κ για το μπάνιο. Να δούμε πως θα είναι :D Έχει και λαδάκι για τις ραγάδες στην επόμενη εγκυμοσύνη θα το τσεκάρουμε κ αυτό :tongue: 

@Ninamc Να περνάς όμορφα κορίτσι & να προσέχεις τον εαυτό σου. Φιλιαα!

Κορίτσι μου εσυ το κανεισ? Είσαι καλά? Το μωράκι? Ευχαριστωωω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πιο εύκολος ο νιπτήρας από τα λεκανακια. Αν σκεφτείς μόνο το γέμισε άδειασε λεκανακι κάθε φορά :mrgreen:

Λίγο στην αρχή μέχρι να το βρεις ζοριζεσαι στον νιπτήρα,μετα όμως δεν είναι τίποτα! Μια συνήθεια μαζί με τη αλλαγή πανας!

Αυτό σκέφτηκα κ εγω ότι είναι πιο πρακτικός ο νιπτήρας....

Μωρε γενικά να πλένω το μωρό στο νιπτήρα το χω (από τον αδερφό μου είχα μάθει) κ τώρα έκανα επανάληψη με της κουμπαρας μου τη μπέμπα κ είχα πλήρη αυτοπεποίθηση απλά η βλακεία είναι ότι ο νιπτήρας μας έχει πολύ χαμηλή βρύση γμτ κ δε ξέρω κατά πόσο θα με βολεψει..

Εκτός αν χρησιμοποιώ τη μια γούρνα από τον νεροχύτη..

Κουραζεσαι βρε κορίτσι μου κι εκεί?? Να επιστρέψετε τότε να δεις τη μικρή σου!!

Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.. αυτό με τα σηκωματα πολύ δύσκολο,όσο.κ να μη θέλω κι εγώ δεν γίνεται κ καθόλου οπότε φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι για σενα

Εμείς μια τρέλα με τον γιο αυτές τις μέρες, θέλει τον μπαμπά να κοιμηθεί, κ γενικά έχει τσακωθεί με τον ύπνο

Κουραζομαι γιατί μεγάλωσε η κοιλιτσα.. Καλά χθες μου είπαν ότι φαίνομαι για τεσσάρων μηνών και έπαθα πλακα. Χαχαχα γιατί το πουλακι μου? Τι επαθε με τον υπνο.. Αχ κάνε υπομονή μανουλα φάση είναι θα περασειιι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Σε κάθε αλλαγή Πάνας νιπτήρα? Δνε ξέρω κορίτσια εμένα μου φαίνεται κουραστικό λίγο άσε που φοβάμαι και όλας μην είμαι κουρασμένη ξενυχτισμενη και 10 φορές κάτω από νιπτήρα μου γλυστρισει και όλας! Και θες και αλλαξιερα δίπλα ίσως και τα ρουχαλακια μου... Δεν ξέρω θα δείξει ότι βολεψει!

Just now, LadyP είπε:

Σε κάθε αλλαγή Πάνας νιπτήρα? Δνε ξέρω κορίτσια εμένα μου φαίνεται κουραστικό λίγο άσε που φοβάμαι και όλας μην είμαι κουρασμένη ξενυχτισμενη και 10 φορές κάτω από νιπτήρα μου γλυστρισει και όλας! Και θες και αλλαξιερα δίπλα ίσως και τα ρουχαλακια μου... Δεν ξέρω θα δείξει ότι βολεψει!

Είμαι του τρεχούμενου νερού εγώ!! Να ξεπλένει καλά!!! 

Δεν το βρέχεις όλο το μωρό,μόνο τοπικά. Εγώ τον κρατούσαν με το δεξί χέρι, όπως τα κρατάμε αγκαλιτσα, κ με την παλάμη του ίδιου χεριού τις πατούσες ψηλά(δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά ή απλώς σε τρομάζω) κ με το ελεύθερο χέρι,σαπούνι κ νερό 

Μου έδειξαν οι μαίες κ στα μαθήματα κ στο μαιευτήριο διάφορους τρόπους! Κανείς ότι σε βολεψει! Να τους ζητήσεις να σου δείξουν!

Ειδικά στις αρχές με τόσα κακα! Άμα δεν πλυθεί καλά,ερεθίζεται εύκολα το δερματακι τους

Ξέχασα! Τα κοριτσάκια θέλουν περισσότερη προσοχή στο πλυσιμο

Just now, Ninamc είπε:

Κουραζομαι γιατί μεγάλωσε η κοιλιτσα.. Καλά χθες μου είπαν ότι φαίνομαι για τεσσάρων μηνών και έπαθα πλακα. Χαχαχα γιατί το πουλακι μου? Τι επαθε με τον υπνο.. Αχ κάνε υπομονή μανουλα φάση είναι θα περασειιι

Αχ τι να πάθει,εκεί κοντά στα δύο δεν παθαίνουν μια τρέλα??? Κάτι τέτοιο! Έχει πολλά ξεσπάσματα κ θέλει περισσότερο μπαμπά από μαμά(μάλλον με βαρέθηκε λιγάκι) κ όταν δεν τον έχει γίνεται χαμουλης!

Είναι αντρακι τώρα κ θέλει να κάνει αντροκουβεντες κ αντροτσαρκες:lol:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

@Ninamcκαλά είμαστε κι εμείς! Μετράω τις μέρες να σου πω την αλήθεια,δεν κρατιέμαι να πάρω αγκαλιά το κοριτσάκι μου!

Να προσέχεις! Το ξέρω μια κουβεντα είναι με μικρό παιδάκι κιόλας αλλά καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα ας μην βιαστούμε στο τέλος!:)

@Anastasia05terrible twos και threes μη σου πω! Κι εμένα κοιμάται με τον μπαμπά 1 εβδομάδα τώρα κι εγώ στο κρεββάτι του! Ξυπναγε πολύ με τη ζέστη κ δεν άντεχα άλλο αυπνη. Με τον μπαμπά του βάζουν κ ανεμιστήρα κ δεν ξυπνάει καθόλου κ εγώ κάπως κοιμάμαι αν βολευτω... κακως όλο αυτό γτ πως θα γυρίσουμε στο κρεβάτι τ?

Το πρωί 2 μέρες τώρα έχει κάτι ξεσπάσματα με θυμό χωρίς λόγο! Προσπαθώ να πηγαίνουμε λίγο βόλτα στη γειτονιά νωρίς νωρίς κ μετά παίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι με πιάνει πονος στο έντερο το πρωι κ μέχρι να ηρεμήσω,να μαγειρέψω, παίζει πολύ μόνος του κ ίσως βαριέται, βλέπει κ παιδικά στη τιβί κ μετά μου κάνει νευρακια...εχω προβληματιστεί! Μου τα έκανε πάλι στην ηλικία του δικού σου αλλά ήταν φάση κ περάσε κι μάλλον ξανάρθε! Κάθε απόγευμα θάλασσα εκτονώνεται, δεν είναι κ κλεισμένο...το απόγευμα που τα συζητούν με τν μπαμπά τ μου ζητάει συγνωμη...ελπιζω να περάσει σύντομα αυτή η φάση!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, LadyP είπε:

Αχ ναι ισχύει! Δεν ξέρουμε τι θα κάτσει καλά και τι όχι! Το μόνο που είχα διαβάσει ως συμβουλή και μου φάνηκε λογική είναι ότι να ξεκινάμε όλα της ίδιας σειράς (σαμπουάν κρέμες κτλ) ώστε αν το πειράξει κάτι να ξέρουμε ότι είναι στάνταρ από αυτό! 

Ναι κορίτσι κ εγώ αυτό είχα διαβάσει γι αυτό και τα πηρα  όλα frezyderm..... Νομίζω ρε παιδια κάποια το είχε αναφέρει εδώ η όχι? 

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν εμείς επειδή πηγαίναμε συχνά σε άλλα σπιτια εκδρομές (γονείς μου, πεθερικα, σπίτι στην Πάτρα κλπ) και επειδή βαριόμουν να κουβαλάω κάθε φορά το σαμπουάν της μικρής είχα κ ένα σαμπουάν σε κάθε σπίτι. Έχει περάσει από frezyderm, chicco, proderm, aderma, lidl, babyderm, septona... Όλα ίδια μου έχουν φανεί! Κρέμα συγκαματος όμως μακράν καλύτερη μου φάνηκε η frezyderm.

Έχει καμία δοκιμάσει να μετατρέψει το πλυντήριο σε αλλαξιερα; Αυτή που είχα μου την ψιλοχαλασαν εκεί που την δάνεισα και λέω να βάλω ένα κάλυμμα πάνω στο πλυντήριο και να αλλάζω το μωρό εκεί...

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

@Ninamcκαλά είμαστε κι εμείς! Μετράω τις μέρες να σου πω την αλήθεια,δεν κρατιέμαι να πάρω αγκαλιά το κοριτσάκι μου!

Να προσέχεις! Το ξέρω μια κουβεντα είναι με μικρό παιδάκι κιόλας αλλά καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα ας μην βιαστούμε στο τέλος!:)

@Anastasia05terrible twos και threes μη σου πω! Κι εμένα κοιμάται με τον μπαμπά 1 εβδομάδα τώρα κι εγώ στο κρεββάτι του! Ξυπναγε πολύ με τη ζέστη κ δεν άντεχα άλλο αυπνη. Με τον μπαμπά του βάζουν κ ανεμιστήρα κ δεν ξυπνάει καθόλου κ εγώ κάπως κοιμάμαι αν βολευτω... κακως όλο αυτό γτ πως θα γυρίσουμε στο κρεβάτι τ?

Το πρωί 2 μέρες τώρα έχει κάτι ξεσπάσματα με θυμό χωρίς λόγο! Προσπαθώ να πηγαίνουμε λίγο βόλτα στη γειτονιά νωρίς νωρίς κ μετά παίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι με πιάνει πονος στο έντερο το πρωι κ μέχρι να ηρεμήσω,να μαγειρέψω, παίζει πολύ μόνος του κ ίσως βαριέται, βλέπει κ παιδικά στη τιβί κ μετά μου κάνει νευρακια...εχω προβληματιστεί! Μου τα έκανε πάλι στην ηλικία του δικού σου αλλά ήταν φάση κ περάσε κι μάλλον ξανάρθε! Κάθε απόγευμα θάλασσα εκτονώνεται, δεν είναι κ κλεισμένο...το απόγευμα που τα συζητούν με τν μπαμπά τ μου ζητάει συγνωμη...ελπιζω να περάσει σύντομα αυτή η φάση!

Ψυχούλα μου! 

Ε περνάνε ζορικα κι αυτά μωρέ.. έχουν καταλάβει κ ότι αλλάζουν πολλά μαζί κ αντιδρούν όπως μπορούν κ τους βγαινει

Εμάς ζοριζεται να κοιμηθεί,αλλά όταν κοιμηθεί κοιμάται μέχρι το πρωί στο κρεβάτι του! Κ όταν ξυπνάει,έρχεται να μας ξυπνήσει κ τρέχει να πάει στο σαλονι:mrgreen:

Είναι μέσα στο πρόγραμμα κ τα ξεσπάσματα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ψυχούλα μου! 

Ε περνάνε ζορικα κι αυτά μωρέ.. έχουν καταλάβει κ ότι αλλάζουν πολλά μαζί κ αντιδρούν όπως μπορούν κ τους βγαινει

Εμάς ζοριζεται να κοιμηθεί,αλλά όταν κοιμηθεί κοιμάται μέχρι το πρωί στο κρεβάτι του! Κ όταν ξυπνάει,έρχεται να μας ξυπνήσει κ τρέχει να πάει στο σαλονι:mrgreen:

Είναι μέσα στο πρόγραμμα κ τα ξεσπάσματα!

Αυτό λέω ότι νιώθει τις αλλαγές! Σήμερα του λέω σε αγαπάω και μου απαντάει κι εγώ με ναζιαρικο φατσακι κ πεταχτο φιλάκι κι έλιωσα...το ρούφηξα στα φιλιά κ λέει stop,όχι αλλά φιλακια! Μια λατρεία είναι τα ατιμουτσικα!

Ξυπνητήρι κι ο δικός σου:mrgreen:φροντίζουν την επιδερμίδα μας:lol:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αυτό λέω ότι νιώθει τις αλλαγές! Σήμερα του λέω σε αγαπάω και μου απαντάει κι εγώ με ναζιαρικο φατσακι κ πεταχτο φιλάκι κι έλιωσα...το ρούφηξα στα φιλιά κ λέει stop,όχι αλλά φιλακια! Μια λατρεία είναι τα ατιμουτσικα!

Ξυπνητήρι κι ο δικός σου:mrgreen:φροντίζουν την επιδερμίδα μας:lol:

Ναι μωρέ είναι,δεν είναι μωράκια, αλλά είναι μικρά παιδάκια ακομη:x

Κ μένα πάει να μου κάνει γουτσουνιες κ με κοπαναει καταλάθος:mrgreen: κ φυλαγομαι συνέχεια!! Είχαμε το μαλλί εδώ κ λίγες μέρες, με ξεμαλλιασε μέχρι να το εμπεδώσει ότι πονάω κ δεν τραβάμε μαλλιά γενικα:-| 

Έχουμε πολλά τέτοια τώρα, καταλαβαίνεις

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν εμείς επειδή πηγαίναμε συχνά σε άλλα σπιτια εκδρομές (γονείς μου, πεθερικα, σπίτι στην Πάτρα κλπ) και επειδή βαριόμουν να κουβαλάω κάθε φορά το σαμπουάν της μικρής είχα κ ένα σαμπουάν σε κάθε σπίτι. Έχει περάσει από frezyderm, chicco, proderm, aderma, lidl, babyderm, septona... Όλα ίδια μου έχουν φανεί! Κρέμα συγκαματος όμως μακράν καλύτερη μου φάνηκε η frezyderm.

Έχει καμία δοκιμάσει να μετατρέψει το πλυντήριο σε αλλαξιερα; Αυτή που είχα μου την ψιλοχαλασαν εκεί που την δάνεισα και λέω να βάλω ένα κάλυμμα πάνω στο πλυντήριο και να αλλάζω το μωρό εκεί...

Εγώ δεν είχα ποτέ αλλαξιερα, ούτε τώρα πήρα. Έιχα μόνιμα ένα σελτεδακι στο κρεββάτι μου κ το εντυνα εκεί. Εκεί στο κομοδίνο έχω και καλαθάκι με κρέμες κλ. Είναι δίπλα όμως με το μπάνιο. Ατυχήματα με τσισα δεν είχα!Τσακ μπαμ!

Εσύ που έχεις κοριτσάκι κ λένε είναι πιο ευαίσθητο το κουτί τους το επλενες σε κάθε αλλαγή με νερό? Στο αγόρι εγώ έβαζα κ μωρομαντηλα όταν δεν άντεχα κι ήταν μια χαρά. Επίσης η πεθερά μου που θα το κρατάει φοβάται να το πλένει μην της γλιστρήσει...έλεγα να καθαρίζει τα κακά με μωρομαντηλα κ να έχω χαμομηλάκι χλιαρό σε θερμός να το καθαρίζει μετά καλά. Τι λες?

Ναι μωρέ είναι,δεν είναι μωράκια, αλλά είναι μικρά παιδάκια ακομη:x

Κ μένα πάει να μου κάνει γουτσουνιες κ με κοπαναει καταλάθος:mrgreen: κ φυλαγομαι συνέχεια!! Είχαμε το μαλλί εδώ κ λίγες μέρες, με ξεμαλλιασε μέχρι να το εμπεδώσει ότι πονάω κ δεν τραβάμε μαλλιά γενικα:-| 

Έχουμε πολλά τέτοια τώρα, καταλαβαίνεις

Καταλαβαινω κ με το παραπάνω! Η 1η εφηβεία! Κι εμένα απλώνει χέρι,όχι στη κοιλιά αλλά τη καλύπτω στα δύσκολα! Τον αφήνω να ξεσπάσει γενικά κ προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν πονάμε ο ένας τον άλλο και ότι δεν το δέχομαι, υψωνω φωνη κ προβάλλετε κάποια στιγμή κ θέλει αγκαλιά, εκεί να ιδρωνουμε κα να μισάωρο...αλλά δεν έχω πολλα αποθέματα υπομονής πλέον.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ δεν είχα ποτέ αλλαξιερα, ούτε τώρα πήρα. Έιχα μόνιμα ένα σελτεδακι στο κρεββάτι μου κ το εντυνα εκεί. Εκεί στο κομοδίνο έχω και καλαθάκι με κρέμες κλ. Είναι δίπλα όμως με το μπάνιο. Ατυχήματα με τσισα δεν είχα!Τσακ μπαμ!

Εσύ που έχεις κοριτσάκι κ λένε είναι πιο ευαίσθητο το κουτί τους το επλενες σε κάθε αλλαγή με νερό? Στο αγόρι εγώ έβαζα κ μωρομαντηλα όταν δεν άντεχα κι ήταν μια χαρά. Επίσης η πεθερά μου που θα το κρατάει φοβάται να το πλένει μην της γλιστρήσει...έλεγα να καθαρίζει τα κακά με μωρομαντηλα κ να έχω χαμομηλάκι χλιαρό σε θερμός να το καθαρίζει μετά καλά. Τι λες?

Καταλαβαινω κ με το παραπάνω! Η 1η εφηβεία! Κι εμένα απλώνει χέρι,όχι στη κοιλιά αλλά τη καλύπτω στα δύσκολα! Τον αφήνω να ξεσπάσει γενικά κ προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν πονάμε ο ένας τον άλλο και ότι δεν το δέχομαι, υψωνω φωνη κ προβάλλετε κάποια στιγμή κ θέλει αγκαλιά, εκεί να ιδρωνουμε κα να μισάωρο...αλλά δεν έχω πολλα αποθέματα υπομονής πλέον.

Με την εγκυμοσύνη πόσα να αντέξουμε????? Οι ορμόνες βαράνε κόκκινο.. κ τα αντρακια μας είναι σε δύσκολη φάση.

Κουράγιο λίγα χρόνια να ξεπεταχτουν κ τα δυο καλά καλά. Κ μετά θα έχουμε αλλά να αντιμετωπίσουμε:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...