Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ναι κ εγώ δύο σε ένα προτίμησα κ πήρα ένα pharmasept και ένα septona(το οποίο έχει κ ένδειξη ότι είναι ελεγμένο από το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός,ξέρεις είναι το καλύτερο της Ελλάδας στα δερματολογικά..)

Άμεσα στις δύο που ανέφερες αν θυμάμαι καλα τότε που έκανα έρευνα για να πάρω τέτοια από το φαρμακείο θαρρώ πως της welleda όντως ήταν στα καλύτερης ποιότητας!!οπότε θα το προτιμούσα..η μυρωδιά δεν έχει πολύ σημασία νομίζω γτ θα βάζουμε κ τις κρεμουλες μετά ή τα λαδακια που έχουν τέλειες μυρωδιες;)

Υγ: Οι εταιρίες που έχουν χωριστά σαμπουάν κ αφρολουτρο ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερο γτ άλλες ανάγκες έχει το τριχωτό της κεφαλής κ άλλο το σώμα..οκ δεκτό κ λογικό αλλά στα βρέφη δε νομίζω να έχει κ τρελή διάφορα!! Οπότε από όταν χρονισουν με το καλό παίρνουμε χωριστά..

Εκεί καταλήγω κι εγώ! Τα septona πάντως που τα παίρνω τελευταία στον μικρό είναι μια χαρά κ μου φαίνεται θα τα καθιερωσω γτ κι απο τιμή δεν συγκρίνονται με του φαρμακείου. Αυτό που λες για τα χωριστά όντως το έχω διαβάσει αλλά οκ μωρέ πόσο μαλλί πια...αφού θα τους πέσει ούτως ή αλλως...μποαχαχαχαχαχ

Νινιδα ευτυχώς ο γιος δεν μου έκανε!

Just now, Anastasia05 είπε:

Ούτε εμένα με βόλεψε το χωριστά..

Θα σου έλεγα να διαλέξεις το άοσμο.

Κ το αφρολουτρο/ τζελ της μουστελα ομως(που έχω χρησιμοποιήσει) είναι άοσμο σχεδόν! Η κρέμα τους έχει ελαφριά μυρωδιά!

Πάρε ένα από τα δύο για αρχή κ μετά πάρε κ το άλλο κ διαλέγεις. 

Θα ξεκινήσω με welleda και μετά θα παρω mustela. Τις κρέμες τις έχω δοκιμάσει κ απ τα 2. Η mustela πιο όμορφη!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Εκεί καταλήγω κι εγώ! Τα septona πάντως που τα παίρνω τελευταία στον μικρό είναι μια χαρά κ μου φαίνεται θα τα καθιερωσω γτ κι απο τιμή δεν συγκρίνονται με του φαρμακείου. Αυτό που λες για τα χωριστά όντως το έχω διαβάσει αλλά οκ μωρέ πόσο μαλλί πια...αφού θα τους πέσει ούτως ή αλλως...μποαχαχαχαχαχ

Νινιδα ευτυχώς ο γιος δεν μου έκανε!

Ναι καλέ σιγά τώρα με τις μαλλουρες τους τρομάρα μου!!

Αχχχ πολύ χαίρομαι που έχεις θετική εμπειρία από το σεπτονα!! Ευελπιστώ κ εμένα να με βολεψει καταρχάς γτ είναι πόλη οικονομικό κ έπειτα γτ είναι εύκολο να το βρω σε κάθε σούπερ κ όχι να ψάχνω σε φαρμακείο συγκεκριμένα αφρολουτρο κτλ..

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια πήγα στα σίγουρα frezyderm! Πήρα της ίδιας εταιρείας και τη κρέμα για τη αλλαγή Πάνας και ενυδατικη και λάδι για μασάζ(ασχολίαστο) μένει μόνο μια πιο ισχυρή σε περίπτωση που συγκαει!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

Εγώ κορίτσια πήγα στα σίγουρα frezyderm! Πήρα της ίδιας εταιρείας και τη κρέμα για τη αλλαγή Πάνας και ενυδατικη και λάδι για μασάζ(ασχολίαστο) μένει μόνο μια πιο ισχυρή σε περίπτωση που συγκαει!! 

Μωρέ αν ξέραμε ποια είναι σίγουρα καλά για τα μωρά μας ωραία θα ήταν..

Αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εταιρεία όσο κ με το δέρμα του παιδιού..δεν ταιριάζουν όλα σε όλα οπότε θα το δούμε..

Τώρα μια μανούλα του Νοεμβρίου έγραψε αυτό "εγω με την feezyderm είχα θέματα με το Γιώργο , πολλή ξηροδερμία κ κοκκινίλες και έτσι πήρα της weleda και mustela προϊόντα που εμεινα ΚΑΤ ευχαριστημένη κ εγώ κ ο Γιωργακης!!!"

Οπότε μέχρι να δούμε στο δικό μας μωρό τι ταιριάζει κ τι όχι θα πάμε στα τυφλά λίγο όλες..

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εταιρεία όσο κ με το δέρμα του παιδιού..δεν ταιριάζουν όλα σε όλα οπότε θα το δούμε..

Τώρα μια μανούλα του Νοεμβρίου έγραψε αυτό "εγω με την feezyderm είχα θέματα με το Γιώργο , πολλή ξηροδερμία κ κοκκινίλες και έτσι πήρα της weleda και mustela προϊόντα που εμεινα ΚΑΤ ευχαριστημένη κ εγώ κ ο Γιωργακης!!!"

Οπότε μέχρι να δούμε στο δικό μας μωρό τι ταιριάζει κ τι όχι θα πάμε στα τυφλά λίγο όλες..

Έτσι είναι με ολα τα σχετικά, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά, υφάσματα, οοοτι ακουμπαει το δερματακι τους! Βλέποντας κ κάνοντας! Και τα μάλλινα, πλεκτά να προσέχετε! Ένα ξαδερφακι μου κοκκινιζε πολύ στα μάγουλα αν φορούσε μάλλινο :confused: Ο δικός μου όταν του φόρεσα ένα πουλοβερακι πλεκτό hm κοκκινισε στα μαγουλινια του!( Βέβαια εκείνη τη μέρα είχε έρθει επίσκεψη 1 θεία του άντρα μου φουλ μέικ απ κ άρωμα...κ το πήρε αγκαλιά κοντά της...δαγκωνομουν αλλά να την εδιωχνα απ τη πόρτα που την είδα κ τη μυρισα??? Ντράπηκα...Τότε...)

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι..το κάθε παιδάκι έχει διαφορετικές ευαισθησίες. Εγώ είμαι τυχερή γιατί δεν τον έχει πειράξει τίποτα απ' όλα αυτά 

Ακόμη κ οι κοκκινίλες στο πωπουδακι, το περισσότερο που κράτησαν ήταν δύο μερες. Κ ούτε καν κόκκινο,λίγο ροζ. Με απλή κρεμουλα πανας το αντιμετώπισαμε

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Γεια σας κορίτσια.. Ελπίζω να ΣτΕ καλά όλες και τα μωράκια ακόμα καλυτερα.. Δεν προλαβαινω κάθε μέρα να σας διαβάσω .. Είμαστε όλοι μια χαρά και ευχομαι να ΣτΕ κι εσείς.. Ξεκίνησαν τα Ντόπλερ? Αντε καλή επιτυχία σε όλες.. Και κορίτσια πλησιαζει ο καιρός.... Αντε το φάγαμε... 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γεια σας κορίτσια.. Ελπίζω να ΣτΕ καλά όλες και τα μωράκια ακόμα καλυτερα.. Δεν προλαβαινω κάθε μέρα να σας διαβάσω .. Είμαστε όλοι μια χαρά και ευχομαι να ΣτΕ κι εσείς.. Ξεκίνησαν τα Ντόπλερ? Αντε καλή επιτυχία σε όλες.. Και κορίτσια πλησιαζει ο καιρός.... Αντε το φάγαμε... 

Εσύ πως είσαι πες μας!! Ξεκουράζεστε?? Η μπουμπού??

Ξεκινήσανε τα ντοπλερ κ συνεχίζουμε!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Έλα βρε κορίτσι! Όλα καλά! Να περνάς όμορφα! Περιμένουμε τα νέα σου!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εσύ πως είσαι πες μας!! Ξεκουράζεστε?? Η μπουμπού??

Ξεκινήσανε τα ντοπλερ κ συνεχίζουμε!

Εγώ όλα καλά ευτυχώς.. Εκανα ένα nist τις προαλλες καθώς είδα λίγο αίμα αλλά όλα καλά τελικά.. Η μπεμπα είχε λόξυγγα και πηγαίναμε πανω κάτω χαχα

Η μπουμπου κλωτσάει όλη μέρα.. Κλασσικά και ο κοκκινομαλλης κάνει τα μπάνια του και ξεκουράζεται.. Εγώ κουράζομαι.. Σταμάτησα να τον σηκώνω πια και τώρα περιμενω να επιστρέψω να δω και την μικρή παλι.. 

Εσείς όλες καλά? Τα παιδακια ?? @Christinα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Εγώ όλα καλά ευτυχώς.. Εκανα ένα nist τις προαλλες καθώς είδα λίγο αίμα αλλά όλα καλά τελικά.. Η μπεμπα είχε λόξυγγα και πηγαίναμε πανω κάτω χαχα

Η μπουμπου κλωτσάει όλη μέρα.. Κλασσικά και ο κοκκινομαλλης κάνει τα μπάνια του και ξεκουράζεται.. Εγώ κουράζομαι.. Σταμάτησα να τον σηκώνω πια και τώρα περιμενω να επιστρέψω να δω και την μικρή παλι.. 

Εσείς όλες καλά? Τα παιδακια ?? @Christinα

Κουραζεσαι βρε κορίτσι μου κι εκεί?? Να επιστρέψετε τότε να δεις τη μικρή σου!!

Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.. αυτό με τα σηκωματα πολύ δύσκολο,όσο.κ να μη θέλω κι εγώ δεν γίνεται κ καθόλου οπότε φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο είναι για σενα

Εμείς μια τρέλα με τον γιο αυτές τις μέρες, θέλει τον μπαμπά να κοιμηθεί, κ γενικά έχει τσακωθεί με τον ύπνο

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Αχ ναι ισχύει! Δεν ξέρουμε τι θα κάτσει καλά και τι όχι! Το μόνο που είχα διαβάσει ως συμβουλή και μου φάνηκε λογική είναι ότι να ξεκινάμε όλα της ίδιας σειράς (σαμπουάν κρέμες κτλ) ώστε αν το πειράξει κάτι να ξέρουμε ότι είναι στάνταρ από αυτό! 

• Μου αρέσει 3

Just now, LadyP είπε:

Αχ ναι ισχύει! Δεν ξέρουμε τι θα κάτσει καλά και τι όχι! Το μόνο που είχα διαβάσει ως συμβουλή και μου φάνηκε λογική είναι ότι να ξεκινάμε όλα της ίδιας σειράς (σαμπουάν κρέμες κτλ) ώστε αν το πειράξει κάτι να ξέρουμε ότι είναι στάνταρ από αυτό! 

Ναι μεγάλο δίκιο αυτό!! Κ να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ εγώ έχω πάρει αφρολουτρο όπως είπα septona & pharmasept κ κρέμα σώματος frezyderm με τη λογική να δοκιμάσω διάφορα..^_^

Τέλος πάντων ευελπιστώ να του κάτσουν καλά όλα να μην έχουμε θέμα..

Οπότε είσαι κ εσύ κ από φαρμακευτικά/καλλυντικά είδη έτοιμη ε?

Just now, Renez είπε:

Ναι μεγάλο δίκιο αυτό!! Κ να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί καθόλου κ εγώ έχω πάρει αφρολουτρο όπως είπα septona & pharmasept κ κρέμα σώματος frezyderm με τη λογική να δοκιμάσω διάφορα..^_^

Τέλος πάντων ευελπιστώ να του κάτσουν καλά όλα να μην έχουμε θέμα..

Οπότε είσαι κ εσύ κ από φαρμακευτικά/καλλυντικά είδη έτοιμη ε?

Ναι ναι! Τα πήρα και αυτά! Τελειώσαμε και τα βασικά πλυντήρια και σίδερα... Από εβδομάδα ξεκινάω τη βαλιτσουλα σιγά σιγά! Επίσης κάτι πολύ χρήσιμο που μου πρότειναν! Λεκανακι για τοπικό πλύσιμο σε κάθε αλλαγμα που έχει 2 μικρές γούρνες μια με το νεράκι το καθαρό για ξέπλυμα και μια με πολύ λίγο αφρολουτρο βουτάς το πανακι και το κάνεις τοπικά στην αλλαξιερα! Το είχε η κουμπάρα μου αυτί το λεκανακι και ηταν τέλειο!

• Μου αρέσει 1

@EugenJen @Hliolousti Υπέροχα νέα! Τα ομορφότερα κορίτσια! 

@Christinα Και εγώ Weleda διάλεξα. Και για το σύγκαμα κ για το μπάνιο. Να δούμε πως θα είναι :D Έχει και λαδάκι για τις ραγάδες στην επόμενη εγκυμοσύνη θα το τσεκάρουμε κ αυτό :tongue: 

@Ninamc Να περνάς όμορφα κορίτσι & να προσέχεις τον εαυτό σου. Φιλιαα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...