Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα girls! Πραγματικά ποτέ φτάσαμε να μιλάμε για γέννες κ πόνους... φεύγει κ ο Αύγουστος! Απ ότι βλέπω κ οι μανούλες Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει κ γεννάνε κ βασανίζονται! Άντε να περάσουν κ αυτές οι εβδομάδες ήσυχα κ όμορφα...

• Μου αρέσει 6

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Στο ζιπουνακι αν τις κόψω δεν θα την κόβει όμως? Πφφφφ δεν ξέρω.

Την έκοβα δίπλα στη ραφή κ μετά τα τραβούσα από τη ραφή κ δεν αφηνα τίποτα. Ναι είχαμε πολύ ελεύθερο χρονο με τον άντρα μου τοτε:tongue:

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Aurora S είπε:

Καλημέρα σε όλες σας! 

Κι εγώ έχω αρχίσει να 'βαραινω' εδώ και περίπου 3 βδομάδες... Ολα έχουν γίνει πιο δύσκολα.. ο ύπνος, το περπάτημα, οι δουλειές... Κιλά έχω βάλει περίπου 8-9. 

Τη γέννα ακόμα δεν τη σκέφτομαι αλλά αγχώνομαι επειδή δεν έχω πλύνει/σιδερωσει/καθαρίσει τίποτα ακόμα! Ευτυχώς από αγορές είμαστε καλά κ έχει μείνει μόνο το καρότσι κ κάτι μικροπραγματα. Αγχώνομαι επίσης για το αν το μωρό θα είναι στη σωστή θέση για να προχωρήσω φυσιολογικά κ να αποφύγω την καισαρική. Γενικά βρίσκω κ αγχώνομαι κ υποθέτω όπου να ναι θα αγχωθω κ για τη γέννα.

Ντοπλερ δεν έκανα ακόμα κ ούτε έχω ραντεβού. Μου είχε πει ο γιατρός θα μου το κανονίσει μόλις με δει σε μια βδομάδα. 

Πόσο εβδομαδων είσαι κορίτσι μου? Ρωτάω γτ αγχώνεσαι για τη θέση του μωρού..

Στον τελευταίο υπερηχο τι θέση είχε το μπεμπέ??

Πάντως για τα πράγματα μην αγχώνεσαι κ εγώ ελεγα ως τη Κυριακή δεν έχω πλύνει τπτ κτλ κ μέσα σε 3 ημέρες έπλυνα τα πάντα,έφτιαξα κ τη βαλίτσα κ όλα!!

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε σήμερα? Εμένα έχει έρθει η μάνα μου από το πρωί και σιδερωνει ευτυχώς δεν θα άντεχα να το κάνω αυτό! Με έχει πρήξει βέβαια με το μπλα μπλα αλλά οκ! Βρε κορίτσια ερώτηση. Τις ετικέτες από μέσα στα πλάγια συνήθως που λένε διαφορά θα τις κόψετε ή της αφήνετε? Νομίζω αν τις κόψω θα την τσιμπάνε πιο πολύ!

Καλημερααα!! Γελάω γτ έτσι μου κάνει κ μένα η μάνα μου κ με πρήζει ρε φίλη..κ λέει κ τα ίδια μη σου πω!!

Εγώ δεν τις έχω κόψει ακριβώς για αυτό τον λόγω..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Πόσο εβδομαδων είσαι κορίτσι μου? Ρωτάω γτ αγχώνεσαι για τη θέση του μωρού..

Στον τελευταίο υπερηχο τι θέση είχε το μπεμπέ??

Πάντως για τα πράγματα μην αγχώνεσαι κ εγώ ελεγα ως τη Κυριακή δεν έχω πλύνει τπτ κτλ κ μέσα σε 3 ημέρες έπλυνα τα πάντα,έφτιαξα κ τη βαλίτσα κ όλα!

Μπήκα σήμερα στην 32η! Με το κεφάλι ήταν τελευταία φορά και ελπίζω να είναι ακόμα όταν τον δω την άλλη βδομάδα στο ραντεβού! 

Μέσα σε 3 μέρες!!!!!!! Πόσες ώρες έπλενες τη μέρα;; 

Τα συρτάρια και ντουλάπια που θα βάλετε τα ρουχαλακια πώς θα τα καθαρίσετε;

Just now, Aurora S είπε:

Μπήκα σήμερα στην 32η! Με το κεφάλι ήταν τελευταία φορά και ελπίζω να είναι ακόμα όταν τον δω την άλλη βδομάδα στο ραντεβού! 

Μέσα σε 3 μέρες!!!!!!! Πόσες ώρες έπλενες τη μέρα;; 

Τα συρτάρια και ντουλάπια που θα βάλετε τα ρουχαλακια πώς θα τα καθαρίσετε;

Καλέ είσαι τρελή??? Ουσιαστικά τα ζιπουνακια+φορμακια ήταν δύο πλυντήρια(κ αυτό γτ τα μισά ήταν χρωματιστά κάπως κ τα φοβήθηκα αλλιώς άνετα χωρούσαν σε ενα-εχω 7κιλο πλυντήριο) κ αλλά 2 πλυντήρια πετσέτες και κουβερτακια κτλ..(είχα βέβαια κ κάτι πλεκτά της πεθεράς μου ήδη πλυμένα κ γλυτωσα τη μπουγάδα..)

Οπότε εν ολίγης έβαλα 4 πλυντήρια κ 2 στεγνωτηρια κ ετοιμαααα!!

Τα συρτάρια τα έκανα με απλό ντετολ που είχα σπίτι απλά τα άφησα ανοιχτά να.αεριστουν μέχρι να γίνουν να τα ρούχα κ μετά τα έβαλα εκεί..

Άλλη ερώτηση!! Έχω βάλει στα συρτάρια από 1 φύλλο αυτά για το σκόρο..είναι άοσμο μεν(δε ξέρω αν τα ξέρετε ποια λέω..κάτι λεπτά vapona) αλλά λέω μήπως δεν κάνει ούτε αυτά κ ας είναι άοσμα..?

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλέ είσαι τρελή??? Ουσιαστικά τα ζιπουνακια+φορμακια ήταν δύο πλυντήρια(κ αυτό γτ τα μισά ήταν χρωματιστά κάπως κ τα φοβήθηκα αλλιώς άνετα χωρούσαν σε ενα-εχω 7κιλο πλυντήριο) κ αλλά 2 πλυντήρια πετσέτες και κουβερτακια κτλ..(είχα βέβαια κ κάτι πλεκτά της πεθεράς μου ήδη πλυμένα κ γλυτωσα τη μπουγάδα..)

Οπότε εν ολίγης έβαλα 4 πλυντήρια κ 2 στεγνωτηρια κ ετοιμαααα!!

Τα συρτάρια τα έκανα με απλό ντετολ που είχα σπίτι απλά τα άφησα ανοιχτά να.αεριστουν μέχρι να γίνουν να τα ρούχα κ μετά τα έβαλα εκεί..

Άλλη ερώτηση!! Έχω βάλει στα συρτάρια από 1 φύλλο αυτά για το σκόρο..είναι άοσμο μεν(δε ξέρω αν τα ξέρετε ποια λέω..κάτι λεπτά vapona) αλλά λέω μήπως δεν κάνει ούτε αυτά κ ας είναι άοσμα..?

Γιατί να μη βάλεις λεβάντα?? 

Δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο στου μωρού,δεν ξέρω αν επιτρέπεται ,απλά στο μυαλό μου μου κάθεται καλύτερα κάτι φυσικό.

Ούτε στα δικά μας βάζω.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί να μη βάλεις λεβάντα?? 

Δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο στου μωρού,δεν ξέρω αν επιτρέπεται ,απλά στο μυαλό μου μου κάθεται καλύτερα κάτι φυσικό.

Ούτε στα δικά μας βάζω.

Εγώ παίρνω αυτά (κ για εμάς) επειδή ακριβώς είναι άοσμα..δεν χρησιμοποιώ άρωμα λεβάντας (ή γενικά με κάποιο άρωμα)επειδή Μ αρέσουν που μυρίζουν μαλακτικό κ δε θέλω να μπερδεύεται η μυρωδιά...

Ή εσύ εννοείς φυσική λεβάντα αποξηραμένη??

Just now, Renez είπε:

Εγώ παίρνω αυτά (κ για εμάς) επειδή ακριβώς είναι άοσμα..δεν χρησιμοποιώ άρωμα λεβάντας (ή γενικά με κάποιο άρωμα)επειδή Μ αρέσουν που μυρίζουν μαλακτικό κ δε θέλω να μπερδεύεται η μυρωδιά...

Ή εσύ εννοείς φυσική λεβάντα αποξηραμένη??

Ναι καλέ! Αποξηραμένη! Μέσα σε πουγκακι.

Εγώ γενικά δεν είμαι των μυρωδιών δε τις μπορώ καθόλου. Θελω να μυρίζει ή καθαρό ή κάτι φυσικό ή τίποτα!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Την έκοβα δίπλα στη ραφή κ μετά τα τραβούσα από τη ραφή κ δεν αφηνα τίποτα. Ναι είχαμε πολύ ελεύθερο χρονο με τον άντρα μου τοτε:tongue:

Αυτό έκανα κι εγώ γτ στα ζιπουνακια μπορεί να τσιμπάνε!

@Renez θα έλεγα για αρχή να μην βάλεις τπτ! Όταν τσεκάρειςότι το δερματακι του είναι ανθεκτικό κ δεν έχει αλλεργίες το μωρό βάζεις κάτι μετά το 3μηνο. Εγώ στα δικά μας βάζω αυτά που λες κι εσύ αλλά στα παιδιά τπτ. Όταν αποθηκευω της σεζόν τα ρούχα τότε βάζω μέσα κ ένα που είναι σαν ταμπλετιτσα. Το πιο καλό είναι η λεβάντα που είπε η Αναστασία, δεν μυρίζει πάρα πολύ, εγώ τη βάζω στη ντουλάπα στα κρεμαστα που είναι κ μεγάλος ο χώρος σε σχέση με το συρτάρι κ δεν ποτίζουν τα ρούχα μυρωδιά. 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

4 hours ago, Anastasia05 said:

Έχει κ ένα όριο μετά την πητ. Νομίζω είναι δύο εβδομάδες? 

Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω τόσο για άλλους λόγους. Κανονικά έπρεπε να πάω εξαρχής προγραμματισμένα

Τα δεύτερα παιδάκια δεν είναι όλα εύκολα... Η μαμά μου σε εμένα είχε ζοριστει πάρα πολύ. Έχω αυτό το παράδειγμα οπότε δεν έχω κ στανταρακι ότι θα είναι πιο εύκολα στο δεύτερο!!!:tongue:

Ωχ, ας ελπίσουμε να είσαι η πιο συνιθισμένη περίπτωση και εσένα να σου έρθει πιο εύκολα ο 2ος!:wink: 

Ναι, φαντάζομαι θα υπάρχει ένα όριο μετά την πητ, αλλά σκέφτομαι πως αν χρειαστεί θέλω να δώσω στο μωρό τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν πάμε για πρόκληση, όχι κατευθείαν από την 1η μέρα ας πούμε!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ωχ, ας ελπίσουμε να είσαι η πιο συνιθισμένη περίπτωση και εσένα να σου έρθει πιο εύκολα ο 2ος!:wink: 

Ναι, φαντάζομαι θα υπάρχει ένα όριο μετά την πητ, αλλά σκέφτομαι πως αν χρειαστεί θέλω να δώσω στο μωρό τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν πάμε για πρόκληση, όχι κατευθείαν από την 1η μέρα ας πούμε!

Ναι εννοείται είναι το ιδανικό να μην ζορισουμε το μωράκι κ να ξεκινήσει η όλη διαδικασία φυσικά !:)

Q1jtp2.png

Για πείτε βρε κοριτσια έχω στο καλάθι βρεφικά welleda και mustela, ποιο να πάρω? Νομίζω τα welleda πιο αγνά κ σχεδόν αοσμα, τα mustela πιο όμορφη απαλή μεν μυρωδιά. Δεν θα πάρω frezyderm αυτή τη φορά μόνο και μόνο γτ θέλω σαμπουάν κ αφρόλουτρο 2 σε 1, δεν με βόλεψε χωριστα, γενικά με αγχώνει πολύ ή ώρα του μπάνιου. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Για πείτε βρε κοριτσια έχω στο καλάθι βρεφικά welleda και mustela, ποιο να πάρω? Νομίζω τα welleda πιο αγνά κ σχεδόν αοσμα, τα mustela πιο όμορφη απαλή μεν μυρωδιά. Δεν θα πάρω frezyderm αυτή τη φορά μόνο και μόνο γτ θέλω σαμπουάν κ αφρόλουτρο 2 σε 1, δεν με βόλεψε χωριστα, γενικά με αγχώνει πολύ ή ώρα του μπάνιου. 

Ναι κ εγώ δύο σε ένα προτίμησα κ πήρα ένα pharmasept και ένα septona(το οποίο έχει κ ένδειξη ότι είναι ελεγμένο από το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός,ξέρεις είναι το καλύτερο της Ελλάδας στα δερματολογικά..)

Άμεσα στις δύο που ανέφερες αν θυμάμαι καλα τότε που έκανα έρευνα για να πάρω τέτοια από το φαρμακείο θαρρώ πως της welleda όντως ήταν στα καλύτερης ποιότητας!!οπότε θα το προτιμούσα..η μυρωδιά δεν έχει πολύ σημασία νομίζω γτ θα βάζουμε κ τις κρεμουλες μετά ή τα λαδακια που έχουν τέλειες μυρωδιες;)

Υγ: Οι εταιρίες που έχουν χωριστά σαμπουάν κ αφρολουτρο ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερο γτ άλλες ανάγκες έχει το τριχωτό της κεφαλής κ άλλο το σώμα..οκ δεκτό κ λογικό αλλά στα βρέφη δε νομίζω να έχει κ τρελή διάφορα!! Οπότε από όταν χρονισουν με το καλό παίρνουμε χωριστά..

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα είπε:

Ούτε εμένα με βόλεψε το χωριστά..

Θα σου έλεγα να διαλέξεις το άοσμο.

Κ το αφρολουτρο/ τζελ της μουστελα ομως(που έχω χρησιμοποιήσει) είναι άοσμο σχεδόν! Η κρέμα τους έχει ελαφριά μυρωδιά!

Πάρε ένα από τα δύο για αρχή κ μετά πάρε κ το άλλο κ διαλέγεις. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...