Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Ναι μωρέ, σε καταλαβαίνω... κι εγώ αγχώνομαι λίγο ώρες ώρες, περισσότερο που δεν έχουμε ακόμα έτοιμο το σπίτι και τα πράγματα του μαιευτηρίου και του μωρού, αλλά πιστεύω ότι όλα θα γίνουν. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι κακά σενάρια, κάνε κάτι που σε βοηθάει να ξεχνιέσαι, π.χ. δες μια καλή ταινία, διάβασε ένα βιβλίο... ό,τι βοηθάει να πάρεις λίγο το μυαλό σου από την γέννα. Και όταν έρθει εκείνη η ώρα και θα είσαι στην αίθουσα τοκετού να κοιτάς το άδειο κρεβατάκι του μωρού δίπλα σου και να σκέφτεσαι ότι για εκείνον θα τα καταφέρεις όλα!

Πόσο όμορφη εικόνα αυτό με το άδειο κρεβατάκι..όντως μου δίνει δύναμη μόνο στη σκέψη καθώς μόλις το είπες κοίταξα διπλα μου το αδειο ακόμη λίκνο του..κ σκέφτηκα πόσο τον περιμένω να το γεμίσει..αυτό κ όλη μου τη ζωή!!

Θα τα καταφέρω,το ξέρω κ το πιστεύω μέσα μου κ δόξα το Θεό μέχρι κ τέλος του 7ου είχα τόσο καλή εγκυμοσύνη..τώρα στον 8ο αυτές οι δύο εβδομάδες με έχουν κουράσει λίγο σωματικά κ ψυχολογικα αλλά θα περάσει που θα πάει ρε κορίτσια..

Στο επόμενο με το καλό πιστεύω να είμαι πιο μαχημη κ στο τέλος^_^

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez said:

Πόσο όμορφη εικόνα αυτό με το άδειο κρεβατάκι..όντως μου δίνει δύναμη μόνο στη σκέψη καθώς μόλις το είπες κοίταξα διπλα μου το αδειο ακόμη λίκνο του..κ σκέφτηκα πόσο τον περιμένω να το γεμίσει..αυτό κ όλη μου τη ζωή!!

Θα τα καταφέρω,το ξέρω κ το πιστεύω μέσα μου κ δόξα το Θεό μέχρι κ τέλος του 7ου είχα τόσο καλή εγκυμοσύνη..τώρα στον 8ο αυτές οι δύο εβδομάδες με έχουν κουράσει λίγο σωματικά κ ψυχολογικα αλλά θα περάσει που θα πάει ρε κορίτσια..

Στο επόμενο με το καλό πιστεύω να είμαι πιο μαχημη κ στο τέλος^_^

Μια χαρά θα είσαι κι εσύ και όλες μας. Όταν έρθει η ώρα γινόμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε!

Θυμάμαι όταν ήμουν στην αίθουσα τοκετού που γεννούσε η αδερφή μου και η καημένη πονούσε πάρα πολύ, είχε δυνατές συσπάσεις κάθε λίγα λεπτά και δεν της έδιναν επισκληρίδιο για να μην της κόψουν τη διαστολή (που δεν είχε σχεδόν καθόλου) και υπέφερε πολύ γενικά. Δεν ήξερα τί να κάνω για να βοηθήσω και το μόνο που της είπα ήταν κάτι του τύπου "υπομονή, λίγο ακόμα" και μετά της έδειξα το κρεβατάκι δίπλα και της είπα "κοίτα, εδώ θα βάλουν το μωράκι"... ήταν η μόνη στιγμή που μου έσκασε ένα χαμόγελο. Μετά ταλαιπωρήθηκε λίγο ακόμα και τελικά της έκαναν και επισκληρίδιο και καισαρική, αλλά στο τέλος είχε αγκαλιά έναν υγιή κούκλο!:wink:

• Μου αρέσει 5

vNpVm5.png

Καλημέρα σε όλες σας! 

Κι εγώ έχω αρχίσει να 'βαραινω' εδώ και περίπου 3 βδομάδες... Ολα έχουν γίνει πιο δύσκολα.. ο ύπνος, το περπάτημα, οι δουλειές... Κιλά έχω βάλει περίπου 8-9. 

Τη γέννα ακόμα δεν τη σκέφτομαι αλλά αγχώνομαι επειδή δεν έχω πλύνει/σιδερωσει/καθαρίσει τίποτα ακόμα! Ευτυχώς από αγορές είμαστε καλά κ έχει μείνει μόνο το καρότσι κ κάτι μικροπραγματα. Αγχώνομαι επίσης για το αν το μωρό θα είναι στη σωστή θέση για να προχωρήσω φυσιολογικά κ να αποφύγω την καισαρική. Γενικά βρίσκω κ αγχώνομαι κ υποθέτω όπου να ναι θα αγχωθω κ για τη γέννα.

Ντοπλερ δεν έκανα ακόμα κ ούτε έχω ραντεβού. Μου είχε πει ο γιατρός θα μου το κανονίσει μόλις με δει σε μια βδομάδα. 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Eva137 είπε:

Χαχα, τί να κάνεις, στην ανάγκη... Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τώρα θα με βλέπει ο γιατρός κάθε 2 εβδομάδες (και ειδικά μετά την αυξημένη πίεση προχθές ζήτησε να με δει σε μια εβδομάδα πάλι), αλλά να πω την αλήθεια δε ξέρω τί ακριβώς μπορούν να καταλάβουν/προβλέψουν όταν το μόνο που μετράνε είναι βάρος, πίεση και χτύπους καρδιάς του μωρού. Είναι τόοοοσα άλλα που δεν κοιτάνε και θα μπορούσανε να πάνε στραβά, αλλά προτιμώ να μην τα σκέφτομαι. Καλά, για ντόπλερ εδώ ούτε λόγος... μάλλον είμαι η μόνη εδώ στην ομάδα που δε θα κάνει ποτέ!

Ναι, τα κιλά ούτε εμένα με αγχώνουν. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτή η ρημάδα η διάσταση των μυών της κοιλιάς (μάλλον επειδή έχουν και η μαμά μου και η αδερφή μου) και φυσικά τυχόν σκισίματα εκεί κάτω, αλλά τουλάχιστον αυτά γιατρεύονται με τον καιρό (έτσι, παλιές μανούλες?:unsure:). Επίσης, η αδερφή μου μου είπε ότι τα χέρια και τα πόδια της ποτέ δεν επανήλθαν στο προ-γέννας μέγεθός τους, και δεν της κάνουν τα παλιά δαχτυλίδια ούτε τα παπούτσια της, και με προβληματίζει λίγο αυτό... τόσο πολύ πια? 

Λοιπόν! Με τα χέρια /πόδια ούτε εγώ έχω θέμα,δαχτυλίδια κ παπούτσια μπαίνουν κανονικά. Από την πρώτη όμως εγκυμοσύνη εκεί που μου εκανε ή το 39 ή το 40 ανάλογα τη φόρμα,τώρα μου κάνει μόνο το 40!!

Πρήξιμο και χέρια κ πρόσωπο κ παντού είχα μετά τη γέννα,που φύγανε μετά από 3-4 μερες

Η κοιλίτσα είχε επανέλθει πλήρως. Όπως κ από κατω(περινεοτομη και ράμματα) Για το στήθος δεν θα έλεγα το ίδιο ! Ίσως επειδή δεν σταμάτησα θηλασμό μέχρι πριν λίγο καιρο.

Just now, Eva137 είπε:

Μια χαρά θα είσαι κι εσύ και όλες μας. Όταν έρθει η ώρα γινόμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε!

Θυμάμαι όταν ήμουν στην αίθουσα τοκετού που γεννούσε η αδερφή μου και η καημένη πονούσε πάρα πολύ, είχε δυνατές συσπάσεις κάθε λίγα λεπτά και δεν της έδιναν επισκληρίδιο για να μην της κόψουν τη διαστολή (που δεν είχε σχεδόν καθόλου) και υπέφερε πολύ γενικά. Δεν ήξερα τί να κάνω για να βοηθήσω και το μόνο που της είπα ήταν κάτι του τύπου "υπομονή, λίγο ακόμα" και μετά της έδειξα το κρεβατάκι δίπλα και της είπα "κοίτα, εδώ θα βάλουν το μωράκι"... ήταν η μόνη στιγμή που μου έσκασε ένα χαμόγελο. Μετά ταλαιπωρήθηκε λίγο ακόμα και τελικά της έκαναν και επισκληρίδιο και καισαρική, αλλά στο τέλος είχε αγκαλιά έναν υγιή κούκλο!:wink:

Ούτε η αδερφή σου διαστολή ε? Κι εγώ έτσι.. βέβαια κάποια στιγμή έγινε και τη γλυτωσα τη καισαρική.

Έκανε προκληση?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα! 

@Eva137 Αχ νε τα κρεββατακια με έλιωσες πρωί πρωί...μα όμορφες εικόνες...

Κι εμένα ρα δαχτυλίδια μ δεν μου κάνουν κ στο 1ο τα φόρεσα κα να μήνα μετά αλλά μπήκαν! Παππουτσακι κλειστό δεν έχω βάλει ακόμα,μόνο σανδαλι αλλά βλέπω πως αυτή τη βδομάδα είναι λίγο τσίτα... Στο πρώτο αν και δεν είχα πολύ πρήξιμο, μόνο αθλητικά μου έκαναν κ επειδή είχε ψιλοχειμωνιασει κ κάτι φαρδυα μποτάκια. Με αθλητικά θα τη βγάλω πάλι! Μετά από λίγο επανήλθε το νούμερο όμως! Η κοιλιά κι αυτή μάζεψε αν και είχα πάντα κοιλίτσα στρουμπουλη! Όλα καλά μέχρι εδώ! Το μόνο μείον ήταν η χαλάρωση σε όλο το σώμα, όχι να κρέμονται:mellow: αλλά έχασε τη σφριγηλοτητα του κ πάλι δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστική...αυτό πρέπει να κοιτάξω! Με το τρέξιμο σπίτι δουλειά παιδιά χάνεις κιλά αλλά δεν σφιγγεις...λιγο trx να έκανα σκέφτομαι το καλοκαίρι αλλά για να δούμε πως θα είμαστε...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 said:

Λοιπόν! Με τα χέρια /πόδια ούτε εγώ έχω θέμα,δαχτυλίδια κ παπούτσια μπαίνουν κανονικά. Από την πρώτη όμως εγκυμοσύνη εκεί που μου εκανε ή το 39 ή το 40 ανάλογα τη φόρμα,τώρα μου κάνει μόνο το 40!!

Πρήξιμο και χέρια κ πρόσωπο κ παντού είχα μετά τη γέννα,που φύγανε μετά από 3-4 μερες

Η κοιλίτσα είχε επανέλθει πλήρως. Όπως κ από κατω(περινεοτομη και ράμματα) Για το στήθος δεν θα έλεγα το ίδιο ! Ίσως επειδή δεν σταμάτησα θηλασμό μέχρι πριν λίγο καιρο.

Ούτε η αδερφή σου διαστολή ε? Κι εγώ έτσι.. βέβαια κάποια στιγμή έγινε και τη γλυτωσα τη καισαρική.

Έκανε προκληση?

Ναι, έκανε πρόκληση (γιατί είχε περάσει η πητ και το μωρό ήταν μεγάλο) γι'αυτό είχε και τόσο έντονες συσπάσεις. Αλλά για κάποιο λόγο το μωρό δεν κατέβαινε.

Καλά, το στήθος όπως λες κι εσύ έχει δική του προσωπικότητα, και όσο θηλάζεις φαντάζομαι θα αργήσει λίγο ακόμα να επανέλθει. Εγώ πάντως ελπίζω το δικό μου να μικρύνει τουλάχιστον λίγο (μετά από τις πρώτες εβδομάδες θηλασμού βέβαια που θα προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του κ λογικά θα είναι πρησμένο/γεμάτο).

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, έκανε πρόκληση (γιατί είχε περάσει η πητ και το μωρό ήταν μεγάλο) γι'αυτό είχε και τόσο έντονες συσπάσεις. Αλλά για κάποιο λόγο το μωρό δεν κατέβαινε.

Καλά, το στήθος όπως λες κι εσύ έχει δική του προσωπικότητα, και όσο θηλάζεις φαντάζομαι θα αργήσει λίγο ακόμα να επανέλθει. Εγώ πάντως ελπίζω το δικό μου να μικρύνει τουλάχιστον λίγο (μετά από τις πρώτες εβδομάδες θηλασμού βέβαια που θα προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του κ λογικά θα είναι πρησμένο/γεμάτο).

Αχ η καταλαβαίνω την αδερφή σου... Αυτή τη φορά είπε ο γυναικολόγος δεν θα το αφήσουμε τόσο το μωρό(ήμουν 40ε 4η) κ ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Δεν είναι όλα τα μωράκια έτοιμα στην Πητ τους... :neutral:

Το στήθος θα μικρύνει κάποια στιγμή κ πάλι,απλά δεν θα έχει αυτή τη σφριγηλοτητα που λέει κ η Χριστίνα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα said:

Καλημέρα! 

@Eva137 Αχ νε τα κρεββατακια με έλιωσες πρωί πρωί...μα όμορφες εικόνες...

Κι εμένα ρα δαχτυλίδια μ δεν μου κάνουν κ στο 1ο τα φόρεσα κα να μήνα μετά αλλά μπήκαν! Παππουτσακι κλειστό δεν έχω βάλει ακόμα,μόνο σανδαλι αλλά βλέπω πως αυτή τη βδομάδα είναι λίγο τσίτα... Στο πρώτο αν και δεν είχα πολύ πρήξιμο, μόνο αθλητικά μου έκαναν κ επειδή είχε ψιλοχειμωνιασει κ κάτι φαρδυα μποτάκια. Με αθλητικά θα τη βγάλω πάλι! Μετά από λίγο επανήλθε το νούμερο όμως! Η κοιλιά κι αυτή μάζεψε αν και είχα πάντα κοιλίτσα στρουμπουλη! Όλα καλά μέχρι εδώ! Το μόνο μείον ήταν η χαλάρωση σε όλο το σώμα, όχι να κρέμονται:mellow: αλλά έχασε τη σφριγηλοτητα του κ πάλι δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστική...αυτό πρέπει να κοιτάξω! Με το τρέξιμο σπίτι δουλειά παιδιά χάνεις κιλά αλλά δεν σφιγγεις...λιγο trx να έκανα σκέφτομαι το καλοκαίρι αλλά για να δούμε πως θα είμαστε...

Αυτό για τη χαλάρωση το έχω ακούσει και από άλλες μανούλες. Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μωρά ή μικρά παιδάκια να φροντίσεις η γυμναστική είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι, αλλά αν το θες πραγματικά μπορείς να κάνεις λίγες ασκησούλες σύσφιξης/ενδυνάμωσης με 2 βαράκια (ή και κάποιες που χρησιμοποιείς μόνο το βάρος του σώματός σου) στο σπίτι, που δε θα σου παίρνουν πάνω από 10-15 λεπτά.

Αχ η καταλαβαίνω την αδερφή σου... Αυτή τη φορά είπε ο γυναικολόγος δεν θα το αφήσουμε τόσο το μωρό(ήμουν 40ε 4η) κ ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Δεν είναι όλα τα μωράκια έτοιμα στην Πητ τους... :neutral:

Το στήθος θα μικρύνει κάποια στιγμή κ πάλι,απλά δεν θα έχει αυτή τη σφριγηλοτητα που λέει κ η Χριστίνα!!

Θα κάνετε δηλαδή πρόκληση νωρίτερα αυτή τη φορά (αν δεν έρθει από μόνο του βέβαια)?

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αυτό για τη χαλάρωση το έχω ακούσει και από άλλες μανούλες. Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις μωρά ή μικρά παιδάκια να φροντίσεις η γυμναστική είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι, αλλά αν το θες πραγματικά μπορείς να κάνεις λίγες ασκησούλες σύσφιξης/ενδυνάμωσης με 2 βαράκια (ή και κάποιες που χρησιμοποιείς μόνο το βάρος του σώματός σου) στο σπίτι, που δε θα σου παίρνουν πάνω από 10-15 λεπτά.

Θα κάνετε δηλαδή πρόκληση νωρίτερα αυτή τη φορά (αν δεν έρθει από μόνο του βέβαια)?

Ναι νωρίτερα... 40ε κ 2η:lol:

Δηλαδή αν δεν έρθει μόνος του θα κάνω προκληση στις 15/10

Αν κ πιστεύω πως με τόσο κυνήγι που κάνω στον μεγάλο,θα έρθει φυσικά ομ μικρός μου!

Q1jtp2.png

Ναι νωρίτερα... 40ε κ 2η:lol:

Δηλαδή αν δεν έρθει μόνος του θα κάνω προκληση στις 15/10

Αν κ πιστεύω πως με τόσο κυνήγι που κάνω στον μεγάλο,θα έρθει φυσικά ομ μικρός μου!

Ναι, ελπίζω να μη σου χρειαστεί καν αυτή τη φορά, εξάλλου τα δεύτερα παιδάκια συνήθως έρχονται πιο γρήγορα και εύκολα από τα πρώτα (ειδικά αν το ρίχνεις στο περπάτημα ή στη δική σου περίπτωση στο κυνηγητό). :P

Πάντως εμένα μου είπανε το αντίθετο, δηλαδή να μην κάνω πρόκληση ακόμα και αν περάσει η πητ (εκτός βέβαια αν υπάρχει σοβαρός λόγος) γιατί ούτε το σώμα μου ούτε το μωρό θα είναι έτοιμο και θα έχω κι εγώ τα παρατράγουδα της αδερφής μου... δε θα κατεβαίνει, δε θα έχω διαστολή, θα έχω έντονες οδυνηρές συσπάσεις αλλά δε θα μου κάνουν επισκληρίδιο κτλ.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, ελπίζω να μη σου χρειαστεί καν αυτή τη φορά, εξάλλου τα δεύτερα παιδάκια συνήθως έρχονται πιο γρήγορα και εύκολα από τα πρώτα (ειδικά αν το ρίχνεις στο περπάτημα ή στη δική σου περίπτωση στο κυνηγητό). :P

Πάντως εμένα μου είπανε το αντίθετο, δηλαδή να μην κάνω πρόκληση ακόμα και αν περάσει η πητ (εκτός βέβαια αν υπάρχει σοβαρός λόγος) γιατί ούτε το σώμα μου ούτε το μωρό θα είναι έτοιμο και θα έχω κι εγώ τα παρατράγουδα της αδερφής μου... δε θα κατεβαίνει, δε θα έχω διαστολή, θα έχω έντονες οδυνηρές συσπάσεις αλλά δε θα μου κάνουν επισκληρίδιο κτλ.

Έχει κ ένα όριο μετά την πητ. Νομίζω είναι δύο εβδομάδες? 

Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω τόσο για άλλους λόγους. Κανονικά έπρεπε να πάω εξαρχής προγραμματισμένα

Τα δεύτερα παιδάκια δεν είναι όλα εύκολα... Η μαμά μου σε εμένα είχε ζοριστει πάρα πολύ. Έχω αυτό το παράδειγμα οπότε δεν έχω κ στανταρακι ότι θα είναι πιο εύκολα στο δεύτερο!!!:tongue:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!! μ όλα αυτα που διαβάζω..... απλά μου φαίνεται απίστευτό πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσο γρήγορα φτάσαμε σε αυτές τις συζητήσεις......

δεν το πιστεύω αλήθεια!!!!

11 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Κορίτσια μου γυρισαααα!! Η μπέμπα μου είναι μια γλύκα σκέτη, μου σουφρωνε χειλάκια!

Ο γιατρός την είδε μια χαρά σε όλα της , 2 κιλά η μανδαμ

Τράχηλο δεν μου κοίταξε γιατί λέει οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ καλές οπότε δεν χρειάζεται.επισης ανακάλυψα ότι αυτό που πιάνω συνέχεια είναι το πωπουδελι της!!!

μπραβοοοοοο το κοριτσάκι σου...............σου έκανε και ναζάκια!!!!

11 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε κι εμείς!!!Όλα πολύ καλά,η μπέμπα 2,100 και πολύ ζωηρουλα!

Ούτε εμένα μου είδε τράχηλο από κατω!!

@EugenJen να τα χαιρόμαστε τα δίκιλα πλέον ζουμπουρλούδικά μας!!!:tongue:

α να τη και η αλλή με τα κιλάκια της.........εσείς είδατε φατσούλα?

10 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Ήταν πολύ κάτω η γλυκούλα μου το κεφαλάκι της χωμένο χαμηλά και τα χεράκια όλο κάτι σκάλιζαν και δεν την είδαμε τη φατσούλα...μόνο λιιιγγοοο μυτούλα!είδαμε όμως ότι το μπουτάκι συνεχίζει να είναι μακρυυυυυ :wub: μοντελακι θα την κάνω!

αααα τωρα είδα την απαντηση..........μακρύ μπουτάκι= μοντελάκι.......!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε σήμερα? Εμένα έχει έρθει η μάνα μου από το πρωί και σιδερωνει ευτυχώς δεν θα άντεχα να το κάνω αυτό! Με έχει πρήξει βέβαια με το μπλα μπλα αλλά οκ! Βρε κορίτσια ερώτηση. Τις ετικέτες από μέσα στα πλάγια συνήθως που λένε διαφορά θα τις κόψετε ή της αφήνετε? Νομίζω αν τις κόψω θα την τσιμπάνε πιο πολύ!

• Χαχα 1

Just now, LadyP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πώς είστε σήμερα? Εμένα έχει έρθει η μάνα μου από το πρωί και σιδερωνει ευτυχώς δεν θα άντεχα να το κάνω αυτό! Με έχει πρήξει βέβαια με το μπλα μπλα αλλά οκ! Βρε κορίτσια ερώτηση. Τις ετικέτες από μέσα στα πλάγια συνήθως που λένε διαφορά θα τις κόψετε ή της αφήνετε? Νομίζω αν τις κόψω θα την τσιμπάνε πιο πολύ!

Στα φορμακια δεν ενοχλούσαν. Εκτός κι αν ήταν στο ζιπουνακι,εκεί τις έκοβα γιατί τον ενοχλούσαν

Το χειροτερο που έχω δει ήταν σε κάτι μικροσκοπικά γαντακια ....η ετικέτες από μέσα πιο μεγάλες από το γαντακι:blink: δεν έμπαινε χέρι μέσα

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Στα φορμακια δεν ενοχλούσαν. Εκτός κι αν ήταν στο ζιπουνακι,εκεί τις έκοβα γιατί τον ενοχλούσαν

Το χειροτερο που έχω δει ήταν σε κάτι μικροσκοπικά γαντακια ....η ετικέτες από μέσα πιο μεγάλες από το γαντακι:blink: δεν έμπαινε χέρι μέσα

Στο ζιπουνακι αν τις κόψω δεν θα την κόβει όμως? Πφφφφ δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...