Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια μου γυρισαααα!! Η μπέμπα μου είναι μια γλύκα σκέτη, μου σουφρωνε χειλάκια!

Ο γιατρός την είδε μια χαρά σε όλα της , 2 κιλά η μανδαμ

Τράχηλο δεν μου κοίταξε γιατί λέει οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ καλές οπότε δεν χρειάζεται.επισης ανακάλυψα ότι αυτό που πιάνω συνέχεια είναι το πωπουδελι της!!!

Κ εμένα έτσι μου είχε πει για τον τράχηλο κ δεν τον κοίταξε..

Κάτι θα ξέρουν;)

Just now, EugenJen είπε:

Ναι η γλυκούλα μου, παιδιά είδα κανονικο μωρό δεν το πίστευα!!!

Επίσης @Renez  επειδή είμαι ατρόμητη ζυγιστηκα κ πλέον είμεθα σε στρογγυλό αριθμό+10 κιλακια!!

Άξια κοριτσάρα μου!!!!

Τα παίρνουμε εμείς για την Ισμήνη..:mrgreen:

Παράθεση

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε κι εμείς!!!Όλα πολύ καλά,η μπέμπα 2,100 και πολύ ζωηρουλα!

Ούτε εμένα μου είδε τράχηλο από κατω!!

@EugenJen να τα χαιρόμαστε τα δίκιλα πλέον ζουμπουρλούδικά μας!!!:tongue:

Να τα τα 2 κιλά κοριτσάκια μας!!!

Εσείς είδατε φατσούλα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

6 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Μπράβο @Marti για τα νέα σου ποτέ θα κανείς εξέταση για το μικρόβιο πάλι να δούμε αν έφυγε;;;; Μην αγχώνεσαι για τη φωτό, θα μας κάνουν έκπληξη!!!! 
Για ποιον ύπνο μιλάτε;;;; Άγνωστη λέξη πια...

Εκανα εξεταση και αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα!!! Σε ευχαριστώ! 

5 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

@Marti Doppler έκανες κορίτσι μου ή απλό υπέρηχο ??μινιον το κουτσουνι σου, και τα κιλά σου θα τα αφήσω ασχολίαστα!!!

@Christinα εδώ τα καλά boobies, είχα ξεφουσκώσει λιγάκι τωρα ξαναμανα τα ιδια και πονααααααααααααααανε , 

@elenioz εσυ δεν ρωτησες για λουτρινο??ποια κουκουβάγια λέτε και δεν την έχω δει>???εχω μείνει αναμεσά σε βίδρα fisher price και βρήκα και ένα αρνάκι summer infant slumber αν θες δες το που μου φαινεται πολυυυυυυυυυυυ απαλο!!

Κανω πάντα doppler ειναι αυτο το μηχανημα του γιατρού.. 

Το στήθος μ πάντως δε πονάει.. 

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια μου γυρισαααα!! Η μπέμπα μου είναι μια γλύκα σκέτη, μου σουφρωνε χειλάκια!

Τράχηλο δεν μου κοίταξε γιατί λέει οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ καλές οπότε δεν χρειάζεται.επισης ανακάλυψα ότι αυτό που πιάνω συνέχεια είναι το πωπουδελι της!!!

Τι ωραία!!! Χεχεχε! Μπράβο στο κοριτσάκι σας! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κ εμένα έτσι μου είχε πει για τον τράχηλο κ δεν τον κοίταξε..

Κάτι θα ξέρουν;)

Άξια κοριτσάρα μου!!!!

Τα παίρνουμε εμείς για την Ισμήνη..:mrgreen:

Να τα τα 2 κιλά κοριτσάκια μας!!!

Εσείς είδατε φατσούλα??

Ήταν πολύ κάτω η γλυκούλα μου το κεφαλάκι της χωμένο χαμηλά και τα χεράκια όλο κάτι σκάλιζαν και δεν την είδαμε τη φατσούλα...μόνο λιιιγγοοο μυτούλα!είδαμε όμως ότι το μπουτάκι συνεχίζει να είναι μακρυυυυυ :wub: μοντελακι θα την κάνω!

• Μου αρέσει 7

Ttx1p3.png

Ήταν πολύ κάτω η γλυκούλα μου το κεφαλάκι της χωμένο χαμηλά και τα χεράκια όλο κάτι σκάλιζαν και δεν την είδαμε τη φατσούλα...μόνο λιιιγγοοο μυτούλα!είδαμε όμως ότι το μπουτάκι συνεχίζει να είναι μακρυυυυυ :wub: μοντελακι θα την κάνω!

Με μάνα σε αναλογίες μοντέλου αυτό έλειπε;)

• Χαχα 2

Κορίτσια μουυυυυ @EugenJen @Hliolousti μα τι κοριτσαροι καλέ??? Πω πω τα παιδάκια μας είναι πια σχεδόν έτοιμα!!! Δεν το πιστεύω, θέλω αγκαλίτσες!!!!:x έχω λιωσει:x

πρίν από 53 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Μπατζινα??? Έτσι λέμε την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο στο χωριό!

Τη μελετάω τόσο καιρό να την κάνω !! 

Ξυπόλητη τη λέμε εμείς όπως και την αντίστοιχη τυρόπιτα! Με φέτα και φουλ άνηθο πωπωωω ζημιά!

Γενικά λατρεύω πίτες κ ζυμαρια....φύλλο σπιτικό από τη μανούλα μου (δεν μ αρέσει το κρουστας )κι όλο λέω να μου μάθει αλλά βαριέμαι, πρέπει να μάθω να ανοίγω να φτιάχνω στα παιδάκια μου για το σχολείο! Σπανακόπιτα μπορώ να φάω όλο το ταψί!

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μουυυυυ @EugenJen @Hliolousti μα τι κοριτσαροι καλέ??? Πω πω τα παιδάκια μας είναι πια σχεδόν έτοιμα!!! Δεν το πιστεύω, θέλω αγκαλίτσες!!!!:x έχω λιωσει:x

Just now, Renez είπε:

Με μάνα σε αναλογίες μοντέλου αυτό έλειπε;)

Κορίτσαροι σωστοί γενίτσαροι!!!Έτοιμα νινιά για αγκαλίτσες!!!:wub:

Μονδελο ήμουν προ εγκυμοσύνης!!!Τώρα πήρε τη σκυτάλη η μπουμπού μου!!!Μετά βλέπουμε...θα γίνει το ρικοβερι το σωστό της ερμης της μάνας φαντάζομαι κάποια στιγμή!:mrgreen:

• Χαχα 3

Ttx1p3.png

Κορίτσαροι σωστοί γενίτσαροι!!!Έτοιμα νινιά για αγκαλίτσες!!!:wub:

Μονδελο ήμουν προ εγκυμοσύνης!!!Τώρα πήρε τη σκυτάλη η μπουμπού μου!!!Μετά βλέπουμε...θα γίνει το ρικοβερι το σωστό της ερμης της μάνας φαντάζομαι κάποια στιγμή!:mrgreen:

Είπαμε χαλάλι όλα για πάρτη τους τωρα!!

Εμείς έχουμε χρόνο μετά να ξανά βρούμε τον εαυτό μας κάποια στιγμή..

• Μου αρέσει 2

Έτσι κορίτσια, τα μωράκια μας έχουν σημασία τώρα! Αλλά, έτσι για το αρχείο, εγώ έχω βάλει 10,5 κιλά (νομίζω είμαι η μόνη που τα έβαλε όλα στο 2ο τρίμηνο) και από ότι φαίνεται όλα έχουν πάει στην κοιλιά και το στήθος.

5 hours ago, EugenJen said:

4 hours ago, Hliolousti said:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε κι εμείς!!!Όλα πολύ καλά,η μπέμπα 2,100 και πολύ ζωηρουλα!

Ούτε εμένα μου είδε τράχηλο από κατω!!

@EugenJen να τα χαιρόμαστε τα δίκιλα πλέον ζουμπουρλούδικά μας!!!:tongue:

Μπράβο κορίτσια μου με τις κοπελάρες σας τις ζουμπουρλούδικες!:wub: Όλα τέλεια!

Τράχηλο σε εμάς εδώ μετράνε τον τελευταίο μήνα... έτσι μου είπε η κουμπάρα μου που έχουμε τον ίδιο γιατρό. Βέβαια μου είπε ότι κοιτάνε και για τυχόν διαστολή και πιέζουν με το χέρι να δουν αν φτάνουν το κεφάλι του μωρού και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά, αλλά μπροστά στη γέννα αυτά δεν είναι τίποτα.

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Έτσι κορίτσια, τα μωράκια μας έχουν σημασία τώρα! Αλλά, έτσι για το αρχείο, εγώ έχω βάλει 10,5 κιλά (νομίζω είμαι η μόνη που τα έβαλε όλα στο 2ο τρίμηνο) και από ότι φαίνεται όλα έχουν πάει στην κοιλιά και το στήθος.

Μπράβο κορίτσια μου με τις κοπελάρες σας τις ζουμπουρλούδικες!:wub: Όλα τέλεια!

Τράχηλο σε εμάς εδώ μετράνε τον τελευταίο μήνα... έτσι μου είπε η κουμπάρα μου που έχουμε τον ίδιο γιατρό. Βέβαια μου είπε ότι κοιτάνε και για τυχόν διαστολή και πιέζουν με το χέρι να δουν αν φτάνουν το κεφάλι του μωρού και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά, αλλά μπροστά στη γέννα αυτά δεν είναι τίποτα.

Κ εγώ όλα μαζεμένα τα πήρα από τον 5ο που σταμάτησαν οι εμετοί κ μετά!!τα κιλά θα φύγουν, άλλα σημάδια εμένα είναι ο φόβος μου!!!

Πωπω πραγματικά ηρωίδα πώς αντέχεις με τόσο αραιές επισκέψεις σε γιατρούς, εμείς εδώ 20 μέρες κάνουμε να πάμε κ κάνουμε σαν τρελές από το άγχος!!:D

C1JTp3.png

Just now, EugenJen said:

Κ εγώ όλα μαζεμένα τα πήρα από τον 5ο που σταμάτησαν οι εμετοί κ μετά!!τα κιλά θα φύγουν, άλλα σημάδια εμένα είναι ο φόβος μου!!!

Πωπω πραγματικά ηρωίδα πώς αντέχεις με τόσο αραιές επισκέψεις σε γιατρούς, εμείς εδώ 20 μέρες κάνουμε να πάμε κ κάνουμε σαν τρελές από το άγχος!!:D

Χαχα, τί να κάνεις, στην ανάγκη... Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τώρα θα με βλέπει ο γιατρός κάθε 2 εβδομάδες (και ειδικά μετά την αυξημένη πίεση προχθές ζήτησε να με δει σε μια εβδομάδα πάλι), αλλά να πω την αλήθεια δε ξέρω τί ακριβώς μπορούν να καταλάβουν/προβλέψουν όταν το μόνο που μετράνε είναι βάρος, πίεση και χτύπους καρδιάς του μωρού. Είναι τόοοοσα άλλα που δεν κοιτάνε και θα μπορούσανε να πάνε στραβά, αλλά προτιμώ να μην τα σκέφτομαι. Καλά, για ντόπλερ εδώ ούτε λόγος... μάλλον είμαι η μόνη εδώ στην ομάδα που δε θα κάνει ποτέ!

Ναι, τα κιλά ούτε εμένα με αγχώνουν. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτή η ρημάδα η διάσταση των μυών της κοιλιάς (μάλλον επειδή έχουν και η μαμά μου και η αδερφή μου) και φυσικά τυχόν σκισίματα εκεί κάτω, αλλά τουλάχιστον αυτά γιατρεύονται με τον καιρό (έτσι, παλιές μανούλες?:unsure:). Επίσης, η αδερφή μου μου είπε ότι τα χέρια και τα πόδια της ποτέ δεν επανήλθαν στο προ-γέννας μέγεθός τους, και δεν της κάνουν τα παλιά δαχτυλίδια ούτε τα παπούτσια της, και με προβληματίζει λίγο αυτό... τόσο πολύ πια? 

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, τί να κάνεις, στην ανάγκη... Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τώρα θα με βλέπει ο γιατρός κάθε 2 εβδομάδες (και ειδικά μετά την αυξημένη πίεση προχθές ζήτησε να με δει σε μια εβδομάδα πάλι), αλλά να πω την αλήθεια δε ξέρω τί ακριβώς μπορούν να καταλάβουν/προβλέψουν όταν το μόνο που μετράνε είναι βάρος, πίεση και χτύπους καρδιάς του μωρού. Είναι τόοοοσα άλλα που δεν κοιτάνε και θα μπορούσανε να πάνε στραβά, αλλά προτιμώ να μην τα σκέφτομαι. Καλά, για ντόπλερ εδώ ούτε λόγος... μάλλον είμαι η μόνη εδώ στην ομάδα που δε θα κάνει ποτέ!

Ναι, τα κιλά ούτε εμένα με αγχώνουν. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτή η ρημάδα η διάσταση των μυών της κοιλιάς (μάλλον επειδή έχουν και η μαμά μου και η αδερφή μου) και φυσικά τυχόν σκισίματα εκεί κάτω, αλλά τουλάχιστον αυτά γιατρεύονται με τον καιρό (έτσι, παλιές μανούλες?:unsure:). Επίσης, η αδερφή μου μου είπε ότι τα χέρια και τα πόδια της ποτέ δεν επανήλθαν στο προ-γέννας μέγεθός τους, και δεν της κάνουν τα παλιά δαχτυλίδια ούτε τα παπούτσια της, και με προβληματίζει λίγο αυτό... τόσο πολύ πια? 

Καλά σίγουρα με τον απλό υπέρηχο που κάνουμε απλά βλέπουμε ότι είναι καλά το μωρό την δεδομένη στιγμή, θετική σκέψη να έχουμε !!

Η χαλάρωση στην κοιλιά κ οι ραγαδες με φοβίζουν πολύ κ εμένα!! Ελπίζω με τις κρέμες που παστωνομαστε να το γλιτώσουμε!!

Χέρια δεν έχω δει διάφορα να σου πω την αληθειαυ, την βέρα μου κ το δαχτυλίδι του αρραβώνα ακόμα τα φοράω δεν με στενεύουν, πόδια όμως νομίζω κ εγώ ότι έχω ανέβει νούμερο αν κ με τα πέδιλα δεν μπορώ να καταλάβω, αν υποψιαστώ ότι πάνε πεταμα όλα τα μποτάκια μου θα κάνω χαρακίρι!!!

C1JTp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Just now, EugenJen είπε:

Καλά σίγουρα με τον απλό υπέρηχο που κάνουμε απλά βλέπουμε ότι είναι καλά το μωρό την δεδομένη στιγμή, θετική σκέψη να έχουμε !!

Η χαλάρωση στην κοιλιά κ οι ραγαδες με φοβίζουν πολύ κ εμένα!! Ελπίζω με τις κρέμες που παστωνομαστε να το γλιτώσουμε!!

Χέρια δεν έχω δει διάφορα να σου πω την αληθειαυ, την βέρα μου κ το δαχτυλίδι του αρραβώνα ακόμα τα φοράω δεν με στενεύουν, πόδια όμως νομίζω κ εγώ ότι έχω ανέβει νούμερο αν κ με τα πέδιλα δεν μπορώ να καταλάβω, αν υποψιαστώ ότι πάνε πεταμα όλα τα μποτάκια μου θα κάνω χαρακίρι!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Καλέ δε μου φτάνουν οι αϋπνίες μου τι διαβάζω πρωί πρωί για τα χεράκια κ τα ποδαράκια μου ε????

Εγώ δεν το έχω ακούσει αυτό από φίλες μου προς το παρόν.. ευελπιστώ η αδελφή σου να είναι μεμονωμένο παράδειγμα φίλη γιατί τόσα παπούτσια να θέλουν πεταμα κ αλλαγή σοκ!!

Ναι, ειδικά τα παπούτσια είναι πρόβλημα... κι εγώ έχω ένα σωρό ζευγάρια και κάποια τα αγόρασα όταν έμεινα έγκυος και δεν τα έχω βάλει ποτέ (γιατί τώρα κυκλοφορώ λίγο και μόνο με σαγιονάρες). Ας ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε αυτό το πρόβλημα!

Κοριτσάκια μου, τί αϋπνίες έχετε και οι δύο? Για να δούμε πώς θα κοιμηθώ κι εγώ αυτό το βράδυ. Πάντως χθες βράδυ αναπλήρωσα ύπνο για προχθές που ξυπνούσα όλη την ώρα. Δε ξέρω αν ήταν από την κούραση, αλλά ξεράθηκα πραγματικά... ούτε για να πιω νερό ή να πάω τουαλέτα δε σηκώθηκα. Κάποια στιγμή τα ξημερώματα έφυγε ο άντρας μου (χαμπάρι εγώ), μετά χτύπησε το ξυπνητήρι, το έκλεισα χωρίς να το καταλάβω, και τελικά ξύπνησα κατά τις 10-10:30 φρεσκαδούρα. Μάλλον το είχα ανάγκη!

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, ειδικά τα παπούτσια είναι πρόβλημα... κι εγώ έχω ένα σωρό ζευγάρια και κάποια τα αγόρασα όταν έμεινα έγκυος και δεν τα έχω βάλει ποτέ (γιατί τώρα κυκλοφορώ λίγο και μόνο με σαγιονάρες). Ας ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε αυτό το πρόβλημα!

Κοριτσάκια μου, τί αϋπνίες έχετε και οι δύο? Για να δούμε πώς θα κοιμηθώ κι εγώ αυτό το βράδυ. Πάντως χθες βράδυ αναπλήρωσα ύπνο για προχθές που ξυπνούσα όλη την ώρα. Δε ξέρω αν ήταν από την κούραση, αλλά ξεράθηκα πραγματικά... ούτε για να πιω νερό ή να πάω τουαλέτα δε σηκώθηκα. Κάποια στιγμή χτύπησε το ξυπνητήρι, το έκλεισα χωρίς να το καταλάβω, και τελικά ξύπνησα κατά τις 10-10:30. Μάλλον το είχα ανάγκη!

Εγώ ξυπνάω αγχωμενη..

Δε ξέρω έκλεισα κ τη 33η..διανύω 34η εβδομαδα κ όσο χαίρομαι που περνάει ο καιρός τόσο αγχώνομαι για τη γέννα κυρίως..

Ε βάλε αυτό σε συνδυασμό με 4-5 φορές που πάω τουαλέτα κ τον χρόνο που θέλω να ξαναβολευτω τέλος..:(

Προσπαθώ να σκεφτώ όσο πιο θετικά κ να με καθυσηχαζω μά το άτιμο μυαλό με βασανιζει..ελπίζω να είναι 3ο.κ τελευταίο βράδυ που μου το κάνω αυτό κ από σήμερα να κοιμηθώ καλά κ σερί..

Just now, Renez said:

Εγώ ξυπνάω αγχωμενη..

Δε ξέρω έκλεισα κ τη 33η..διανύω 34η εβδομαδα κ όσο χαίρομαι που περνάει ο καιρός τόσο αγχώνομαι για τη γέννα κυρίως..

Ε βάλε αυτό σε συνδυασμό με 4-5 φορές που πάω τουαλέτα κ τον χρόνο που θέλω να ξαναβολευτω τέλος..:(

Προσπαθώ να σκεφτώ όσο πιο θετικά κ να με καθυσηχαζω μά το άτιμο μυαλό με βασανιζει..ελπίζω να είναι 3ο.κ τελευταίο βράδυ που μου το κάνω αυτό κ από σήμερα να κοιμηθώ καλά κ σερί..

Ναι μωρέ, σε καταλαβαίνω... κι εγώ αγχώνομαι λίγο ώρες ώρες, περισσότερο που δεν έχουμε ακόμα έτοιμο το σπίτι και τα πράγματα του μαιευτηρίου και του μωρού, αλλά πιστεύω ότι όλα θα γίνουν. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι κακά σενάρια, κάνε κάτι που σε βοηθάει να ξεχνιέσαι, π.χ. δες μια καλή ταινία, διάβασε ένα βιβλίο... ό,τι βοηθάει να πάρεις λίγο το μυαλό σου από την γέννα. Και όταν έρθει εκείνη η ώρα και θα είσαι στην αίθουσα τοκετού να κοιτάς το άδειο κρεβατάκι του μωρού δίπλα σου και να σκέφτεσαι ότι για εκείνον θα τα καταφέρεις όλα!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...