Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Δε ξέρω επειδή μπερδευομαι λέω να μην τον πάρω εξαρχής τον υπνοσακο και να το δω στην πορεία ίσως να με βοηθήσει και η γνώμη του παιδιάτρου...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!απλό υπέρηχο έχω, ντοπλερ έκανα πριν 2 βδομαδες!

Καλά είμαστε αρκετές κ μπερδεύομαι.... στο κάτω κάτω μπορείς να το τυλιγεις ελαφριά με την πάνα για να μην τινάζεται κ να δεις αν της αρέσει να είναι μαζεμένη.... είπαμε δεν είναι όλα τα πράγματα για όλα τα παιδιά!

Just now, Renez είπε:

Αγάπη είχα διαβάσει πως οι παιδίατροι συστήνουν τα τύπου φασκιωμα έως 4ων μηνών..ίσως για αυτό..

Ένας είναι!!:twisted:

Αλλη παιδί δεν έκανε μόνο η Μαριώ το Γιάννη.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά είμαστε αρκετές κ μπερδεύομαι.... στο κάτω κάτω μπορείς να το τυλιγεις ελαφριά με την πάνα για να μην τινάζεται κ να δεις αν της αρέσει να είναι μαζεμένη.... είπαμε δεν είναι όλα τα πράγματα για όλα τα παιδιά!

Εμαπχια:lol:

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κοντά έπεσες..μόνο η Αρετή τον Χρήστο:x

Ααααα τώρα θυμηθηκααααα...άσχετο! Είχες λιγουρευτει από τις προάλλες τις Ευγενίας τις μελιτζάνες εσύ σουρτουκο ε??

Εγώ ήρθα στις 4 στο μαγαζί για παρέα..μπουχτισα σπίτι ξάπλα..

Just now, Renez είπε:

Κοντά έπεσες..μόνο η Αρετή τον Χρήστο:x

Ααααα τώρα θυμηθηκααααα...άσχετο! Είχες λιγουρευτει από τις προάλλες τις Ευγενίας τις μελιτζάνες εσύ σουρτουκο ε??

Εγώ ήρθα στις 4 στο μαγαζί για παρέα..μπουχτισα σπίτι ξάπλα..

Ναι κ τις έφτιαξα σήμερα! Αλλά δε τις πήρα εγώ επειδή τις λιγουρεύτηκα μας τις έδωσαν από ένα περιβόλι... τις έκανα σαγανάκι κ ευχαριστήθηκα! Ούτε εμετός ούτε καούρες κ είναι βαρύ φαγητό.... βασικά νομίζω ότι τα λαδερά δεν τα κάνω εμετό ποτέ! 
εχω πάρει υλικά για κολοκυθόπιτα αύριο... θέλω κ μπάμιες αλλά θα με σκοτώσει αν του πω πάλι μπάμιες! Την άλλη εβδομάδα όμως σίγουρα...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι κ τις έφτιαξα σήμερα! Αλλά δε τις πήρα εγώ επειδή τις λιγουρεύτηκα μας τις έδωσαν από ένα περιβόλι... τις έκανα σαγανάκι κ ευχαριστήθηκα! Ούτε εμετός ούτε καούρες κ είναι βαρύ φαγητό.... βασικά νομίζω ότι τα λαδερά δεν τα κάνω εμετό ποτέ! 
εχω πάρει υλικά για κολοκυθόπιτα αύριο... θέλω κ μπάμιες αλλά θα με σκοτώσει αν του πω πάλι μπάμιες! Την άλλη εβδομάδα όμως σίγουρα...

Μπάμιες ε..? Έχω κάνα μήνα περίπου να κάνω..κ μόλις μου έδωσες ιδέα!!

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπατζινα??? Έτσι λέμε την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο στο χωριό!

Τη μελετάω τόσο καιρό να την κάνω !! 

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Μπάμιες ε..? Έχω κάνα μήνα περίπου να κάνω..κ μόλις μου έδωσες ιδέα!!

Ναι ναι με μπόλικο άνηθο!!! 

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπατζινα??? Έτσι λέμε την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο στο χωριό!

Τη μελετάω τόσο καιρό να την κάνω !! 

Να την κανείς φίλη βάλε κ φρέσκο δυόσμο μέσα κ φέτα κ κεφαλοτύρι.... δε ξέρω πως τη λέτε στο χωριο, εγώ φτιάχνω τη ζύμη για τους κολοκυθοκεφτέδες κ απλά τη στρώνω σε ταψάκι!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι με μπόλικο άνηθο!!! 

Να την κανείς φίλη βάλε κ φρέσκο δυόσμο μέσα κ φέτα κ κεφαλοτύρι.... δε ξέρω πως τη λέτε στο χωριο, εγώ φτιάχνω τη ζύμη για τους κολοκυθοκεφτέδες κ απλά τη στρώνω σε ταψάκι!

Ωραια πίτα! Κ πανευκολη! εμείς φέτα βάζουμε συνήθως!

Στο χωριό δεν τους έφτανε να τη λενε κολοκυθόπιτα, έπρεπε να τη λένε κάπως αλλιώς,όπως κ τα περισσότερα :mrgreen:

Q1jtp2.png

Ωραια πίτα! Κ πανευκολη! εμείς φέτα βάζουμε συνήθως!

Στο χωριό δεν τους έφτανε να τη λενε κολοκυθόπιτα, έπρεπε να τη λένε κάπως αλλιώς,όπως κ τα περισσότερα :mrgreen:

Εγώ βάζω κ στους κολοκυθοκεφτέδες πικάντικο κεφαλοτύρι όποτε ρίχνω κ στην πίτα! Δε ξέρω γιατί νόμιζα τόσα χρόνια ότι η μπα τζινα ήταν κάποια πίτα από καλαμποκάλευρο! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ βάζω κ στους κολοκυθοκεφτέδες πικάντικο κεφαλοτύρι όποτε ρίχνω κ στην πίτα! Δε ξέρω γιατί νόμιζα τόσα χρόνια ότι η μπα τζινα ήταν κάποια πίτα από καλαμποκάλευρο! 

Όλα θα τα μάθουμε εδώ μεσα:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γυρισαααα!! Η μπέμπα μου είναι μια γλύκα σκέτη, μου σουφρωνε χειλάκια!

Ο γιατρός την είδε μια χαρά σε όλα της , 2 κιλά η μανδαμ

Τράχηλο δεν μου κοίταξε γιατί λέει οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ καλές οπότε δεν χρειάζεται.επισης ανακάλυψα ότι αυτό που πιάνω συνέχεια είναι το πωπουδελι της!!!

• Μου αρέσει 9

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια μου γυρισαααα!! Η μπέμπα μου είναι μια γλύκα σκέτη, μου σουφρωνε χειλάκια!

Ο γιατρός την είδε μια χαρά σε όλα της , 2 κιλά η μανδαμ

Τράχηλο δεν μου κοίταξε γιατί λέει οι προηγούμενες μετρήσεις ήταν πολύ καλές οπότε δεν χρειάζεται.επισης ανακάλυψα ότι αυτό που πιάνω συνέχεια είναι το πωπουδελι της!!!

Ολόκληρο μωρό!!! Τι καλά! Σας έκανε κ τσαλιμια! Πρέπει να τρελάθηκες,ε?

Μπράβο κορίτσι,όλα καλά!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ολόκληρο μωρό!!! Τι καλά! Σας έκανε κ τσαλιμια! Πρέπει να τρελάθηκες,ε?

Μπράβο κορίτσι,όλα καλά!:)

Ναι η γλυκούλα μου, παιδιά είδα κανονικο μωρό δεν το πίστευα!!!

Επίσης @Renez  επειδή είμαι ατρόμητη ζυγιστηκα κ πλέον είμεθα σε στρογγυλό αριθμό+10 κιλακια!!

• Μου αρέσει 4

C1JTp3.png

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε κι εμείς!!!Όλα πολύ καλά,η μπέμπα 2,100 και πολύ ζωηρουλα!

Ούτε εμένα μου είδε τράχηλο από κατω!!

@EugenJen να τα χαιρόμαστε τα δίκιλα πλέον ζουμπουρλούδικά μας!!!:tongue:

• Μου αρέσει 9

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε κι εμείς!!!Όλα πολύ καλά,η μπέμπα 2,100 και πολύ ζωηρουλα!

Ούτε εμένα μου είδε τράχηλο από κατω!!

@EugenJen να τα χαιρόμαστε τα δίκιλα πλέον ζουμπουρλούδικά μας!!!:tongue:

Μπράβο κ σε εσάς κορίτσια!!

Καλά αποτελέσματα κ στις επόμενες!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...