Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Eχειν κ το δικό μου ένα πρόγραμμα για βρεφικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτε! Βαριόμουν να διαβάσω οδηγίες! :mrgreen:

Έτσι όπως τα λες όμως ,λέω να το δοκιμάσω!

Ναι κ εμένα μου άρεσε πολυυυυυ αλλά με προβληματίζουν οι 60 βαθμοί που δεν αλλάζουν!!!δεν θα μπορώ να τα βάλω όλα εκεί!!!

@Hlioloustiευχαριστω πουλάκι μου!!! Επίσης να έχουμε καλά νέα από τα ζουμπουρλουδικα μας!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Ναι κ εμένα μου άρεσε πολυυυυυ αλλά με προβληματίζουν οι 60 βαθμοί που δεν αλλάζουν!!!δεν θα μπορώ να τα βάλω όλα εκεί!!!

@Hlioloustiευχαριστω πουλάκι μου!!! Επίσης να έχουμε καλά νέα από τα ζουμπουρλουδικα μας!!

Γι'αυτό υπάρχουν και τα υπόλοιπα προγράμματα!!

Σε αυτό να βάζεις λευκα,σεντόνια,πετσέτες,ζιπουνακια! Τίποτα δεν θα πάθουν!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Με το καλό σήμερα οι υπέρηχοι σας κορίτσια! Να επιστρέψετε και να μας πείτε ευχάριστα νέα!!!

Εμένα ευτυχώς σταμάτησαν οι συσπάσεις και τις αποδίδω στην κούραση προχτές που οδήγησα κιόλας!

Συμφωνώ με @christina κ εγώ δεν ειχα πάρει υπνοσακο τον πρώτο χρόνο γιατί είναι μικρούλια και δεν πολυκουνιουνται για να ξεσκεπαστουν! Από τον πρώτο χρόνο και μετά τον θεωρώ απαραίτητο για τον χειμώνα! Και αυτό με τους λευκούς ήχους και τα αρκουδάκια καλύτερα να μάθουν να κοιμούνται στους φυσικούς ήχους γιατί μετά γίνονται ίσως συνήθεια. Εμένα με είχε φάει το κούνημα τον πρώτο καιρό και το περπάτημα σε όλο το σπιτι κάτι που θα αποφύγω σε αυτό το μωρό. 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, LadyP είπε:

Ναι κορίτσι καλά τα λες είναι διαφορετικο "μοντέλο" και καλά αυτό με τα χεράκια μέσα και το άλλο που είναι έξω ! 

Καλύτερο ποιο να είναι άραγε;μα γιατί δε βάζουν και την επιλογή "χεράκια μέσα" και στο 0-6?κουφό δεν είναι;

Ttx1p3.png

@Hliolousti @EugenJen τι ωραία θα δείτε τώρα μωράκια σας!!! Καλά αποτελέσματα κορίτσια μου!

Με έπιασε τώρα ένας πόνος σαν τσιμπήματα γύρω γύρω κοντα στον αφαλό ...το έχει πάθει καμια;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@EugenJen @Hliolousti με το καλό να δείτε το μωράκι σας!

@Mariamaraki ξάπλωσε σε όποια πλευρά σε ανακουφίζει κ παρακολούθησε το. Δεν με έχει πιάσει στον αφαλό

Μάλλον οι υπνοσακοι 0-6 είναι έτσι γτ όσο μεγαλώνει δεν θέλει να είναι περιορισμένο το μωρό. Από 4 μηνών και μετά γυρνάνε πολλά κ γίνονται θηριακια μέχρι 6 που φαντάσου κάθονται καθιστά! Πώς να φυλακιστουν εκεί μέσα???

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

@Jasmine@ παρατήρησα ότι ο υπνοσακος 2,5τογκ 0-4 μηνών έχεις και την επιλογή φασκιωματος με χεράκια μέσα,ενώ 0-6 μηνών μόνο έξω χεράκια.Για grobag λέω πάντα...

Καλά δεν κατάλαβα;

Ναι ναι η επιλογή 0-4 έχει σαν κάτι κουμπάκια να κλείνεις τα χέρια μεσα! Δε ξέρω ρε γαμωτο αν πρέπει να τα βάλουμε από μωρά σε υπνόσακο ή λίγο αργότερα....

αχ άντε με το καλό να δεις την κορακλα σου κ εσυ! Ντοπλερ έχεις ε;;;  
μωρε κορίτσια ποιες έχουν μείνει;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι η επιλογή 0-4 έχει σαν κάτι κουμπάκια να κλείνεις τα χέρια μεσα! Δε ξέρω ρε γαμωτο αν πρέπει να τα βάλουμε από μωρά σε υπνόσακο ή λίγο αργότερα....

Έχω ντοπλερ Δευτέρα απόγευμα!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Άντε έρχεται η Δευτέρα να δεις κ τον δικό σου προσοντουχο!!!! Ετοίμασες τίποτα;;;

Οχι:mrgreen:

Μέσα στο σουκου τα ρούχα! Λευκά είδη είναι έτοιμα! Κ θα φέρουμε κ το Πορτ μπεμπέ μέσα στο σουκου(ελπίζω!)

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου έκανε και τη προηγούμενη φορά εκτός από 1 μέτρηση που λόγω θέσης της κυρίας δν μπορούσε. Θα ξανακάνω κ στις 4/09 νομιζω.

Βρε @Jasmine@ μη σκας με τους υπνοσακους! Αν δεν σου έχει κολλήσει στο ματι αστο κ θα πάρεις από του χρονου με ποδαράκια να τις βλέπεις να κυκλοφορούν πολύ αστείες!Δεν το λες κ μικρό έξοδο εξάλλου! Σ αυτούς για τα μικρούλια ανοίγουν από κάτω για αλλαγή πάνας? Δεν το πρόσεξα 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν έχουν πάθει τίποτα εγώ που τα έβαλα παρόλο που όλα πάνω λένε 40! Έβαλα ζιπουνακια πάνες αγκάλιας σεντόνια και φορμακια ύπνου! Επίσης έβαλα και τους υπνοσακους! 

Just now, Christinα είπε:

Εμένα μου έκανε και τη προηγούμενη φορά εκτός από 1 μέτρηση που λόγω θέσης της κυρίας δν μπορούσε. Θα ξανακάνω κ στις 4/09 νομιζω.

Βρε @Jasmine@ μη σκας με τους υπνοσακους! Αν δεν σου έχει κολλήσει στο ματι αστο κ θα πάρεις από του χρονου με ποδαράκια να τις βλέπεις να κυκλοφορούν πολύ αστείες!Δεν το λες κ μικρό έξοδο εξάλλου! Σ αυτούς για τα μικρούλια ανοίγουν από κάτω για αλλαγή πάνας? Δεν το πρόσεξα 

Ναι έχουν 2 φερμουάρ! Ένα που ξεκουμπωνει από πάνω και ένα από κάτω για απευθείας αλλαγή!

• Μου αρέσει 2

Just now, Christinα είπε:

Κάλε δε σκαω... το τελευταίο που με απασχολεί είναι ο υπνόσακος αυτή τη στιγμή! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε ξέρω επειδή μπερδευομαι λέω να μην τον πάρω εξαρχής τον υπνοσακο και να το δω στην πορεία ίσως να με βοηθήσει και η γνώμη του παιδιάτρου...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!απλό υπέρηχο έχω, ντοπλερ έκανα πριν 2 βδομαδες!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Καλύτερο ποιο να είναι άραγε;μα γιατί δε βάζουν και την επιλογή "χεράκια μέσα" και στο 0-6?κουφό δεν είναι;

Αγάπη είχα διαβάσει πως οι παιδίατροι συστήνουν τα τύπου φασκιωμα έως 4ων μηνών..ίσως για αυτό..

Just now, Jasmine@ είπε:

Άντε έρχεται η Δευτέρα να δεις κ τον δικό σου προσοντουχο!!!! Ετοίμασες τίποτα;;;

Ένας είναι!!:twisted:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...