Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Σκέφτηκα οτι σαν νεογέννητο έτσι κ αλλιώς δεν θα μπορεί να το πιάσει γιατί είναι μεγάλο, για αρχή θα το έχω κρεμαστό στην κουνιά και αργότερα για αγκαλιές!

Κούρεψε το να κάνεις πρόβεια:mrgreen:

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Εντάξει τότε ,μια χαρά ! Εγώ κι εσύ τόσο θέμα με τα λούτρινα!

Κάνα φορμακι έπλυνες ή όχι ακόμη? Γιατί εγώ δεεεεν! Ο αρκούδος όμως έτοιμος!!!

αααα τώρα θα πάθεις το σοκ της ζωης σου!!εχω πλύνει ολα τα ρουχα , σήμερα έβαλα για πλύσιμο ολα τα εσωτερικα από καρότσια , καθισματα κλπ και μου μένουν μόνο κουβερτούλες και πανακια πετσετε .....θέλω να τα τελειώσω γιατί ευελπιστώ να φυγω, να πάω στους γονείς μου(αν με αφήσει ο γιατρος σήμερα) βέβαια για να τα λέμε και όλα το δωμάτιο της μικρής είναι αποθήκη δεν είναι δωμάτιο μωρού αλλά δεν αγχώνομαι!! 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

@Renez +13,5 εδώ!!!:mrgreen:

Αλλά όπου κι αν το πω,μου λένε πως δε μου φαίνεται και η αλήθεια είναι πως έτσι νιώθω κι εγώ!!!

1,77 ύψος με 83 κιλά πλέον,κοιλάρα του ονείρου,βουνό κινούμενο με λίγα λόγια χαχαχα αλλά δεν νιώθω άσχημα ούτε παράταιρα

Υπνοσακος: 2,5τογκ κι εγώ θα πάρω

Λούτρινο: μου πήρε η αδερφή μου ένα υπέροχο φαλαινακι το οποίο έχει 4 ηχους όλοι θαλάσσιοι με κύματα κλπ κ ένας χτύπος καρδιάς.Ενα θα πω,το πρώτο βράδυ το βάλαμε ανάμεσα μας με τον συζυξ,να ακούγονται κύματα,και έτσι κοιμηθήκαμε:wub:

Just now, EugenJen είπε:

αααα τώρα θα πάθεις το σοκ της ζωης σου!!εχω πλύνει ολα τα ρουχα , σήμερα έβαλα για πλύσιμο ολα τα εσωτερικα από καρότσια , καθισματα κλπ και μου μένουν μόνο κουβερτούλες και πανακια πετσετε .....θέλω να τα τελειώσω γιατί ευελπιστώ να φυγω, να πάω στους γονείς μου(αν με αφήσει ο γιατρος σήμερα) βέβαια για να τα λέμε και όλα το δωμάτιο της μικρής είναι αποθήκη δεν είναι δωμάτιο μωρού αλλά δεν αγχώνομαι!! 

Για πες για πεςςςς!!!!ο ατμός τί λέει;;καλά στα έβγαλε;

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Αλλά όπου κι αν το πω,μου λένε πως δε μου φαίνεται και η αλήθεια είναι πως έτσι νιώθω κι εγώ!!!

1,77 ύψος με 83 κιλά πλέον,κοιλάρα του ονείρου,βουνό κινούμενο με λίγα λόγια χαχαχα αλλά δεν νιώθω άσχημα ούτε παράταιρα

Λούτρινο: μου πήρε η αδερφή μου ένα υπέροχο φαλαινακι το οποίο έχει 4 ηχους όλοι θαλάσσιοι με κύματα κλπ κ ένας χτύπος καρδιάς.Ενα θα πω,το πρώτο βράδυ το βάλαμε ανάμεσα μας με τον συζυξ,να ακούγονται κύματα,και έτσι κοιμηθήκαμε:wub:

Άλλο ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ λοιπόν από τα βάθη της ψυχής μου:P

Μωρέ παράταιρα δεν νιώθω γτ όπως είπα κ εγώ όλα στη κοιλιά τα έχω κ ισα ίσα μου λένε πως δεν φαίνονται αλλαααα νιώθω τόσο βαρυα τον τελευταίο καιρό..τι να πω?!

Όσο για το λούτρινο να ξέρεις άκουγε κ η μπέμπα σας μαζί:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Jasmine@ παρατήρησα ότι ο υπνοσακος 2,5τογκ 0-4 μηνών έχεις και την επιλογή φασκιωματος με χεράκια μέσα,ενώ 0-6 μηνών μόνο έξω χεράκια.Για grobag λέω πάντα...

Καλά δεν κατάλαβα;

Ttx1p3.png

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!! Να τα χαίρεσαι τα κιλακια σου!!!

Μια χαρά μου τα έβγαλε , βέβαια για να πω την αλήθεια δεν έβαλα ρούχα ,μόνο πετσέτες σεντόνια κ πάνες αγκαλιας, πάντως δεν μπήκαν!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Άλλο ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ λοιπόν από τα βάθη της ψυχής μου:P

Μωρέ παράταιρα δεν νιώθω γτ όπως είπα κ εγώ όλα στη κοιλιά τα έχω κ ισα ίσα μου λένε πως δεν φαίνονται αλλαααα νιώθω τόσο βαρυα τον τελευταίο καιρό..τι να πω?!

Όσο για το λούτρινο να ξέρεις άκουγε κ η μπέμπα σας μαζί:x

Εγώ δε μπορώ να πω ότι τα πήρα μόνο στην κοιλια;) αλλά ίσως λόγω ύψους κάπως τη γλίτωσα...

Αχ άκουγε κι η μπεμπεκα μας!είμαι σιγουρη!!!:x

Εγώ πονάω στην κοιλιά που κ που πλέον όταν αλλάζω πλευρά,όταν χτυπάει τα ποδαράκια της στα πλαϊνά της κοιλιάς και όταν το κεφαλάκι της κάπως χώνεται πιο μέσα,κάτω στην κύστη και νομιζωπως η κοιλιά θα φτάσει κράσπεδο...αυτό το τελευταίο πολύ άβολο φίλη...

Επίσης η βέρα έχει κρεμαστεί στο λαιμο εδώ κ κάνα μήνα και δεν μου χωράνε πχιααα τα πεδιλακια μου γτ τα πατουσια τσουρεκοποιηθηκαν με μια έμφαση στο δεξί!

Έχει 3 μέρες έκοψα τελείως το άλατα από το φαγητό και έχει δει βελτίωση ομως

Just now, EugenJen είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!! Να τα χαίρεσαι τα κιλακια σου!!!

Μια χαρά μου τα έβγαλε , βέβαια για να πω την αλήθεια δεν έβαλα ρούχα ,μόνο πετσέτες σεντόνια κ πάνες αγκαλιας, πάντως δεν μπήκαν!!!

Α. Τέλεια!έβαλες κανονική ποσότητα απορρυπαντικού ή πιο λίγο;

Τα χαιρομαιιιιιι τα κιλακια μου χαχαχα να σου πω την αλήθεια δεν τρώω ασύδοτα οπότε δεν έχω τύψεις!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Εγώ δε μπορώ να πω ότι τα πήρα μόνο στην κοιλια;) αλλά ίσως λόγω ύψους κάπως τη γλίτωσα...

Αχ άκουγε κι η μπεμπεκα μας!είμαι σιγουρη!!!:x

Εγώ πονάω στην κοιλιά που κ που πλέον όταν αλλάζω πλευρά,όταν χτυπάει τα ποδαράκια της στα πλαϊνά της κοιλιάς και όταν το κεφαλάκι της κάπως χώνεται πιο μέσα,κάτω στην κύστη και νομιζωπως η κοιλιά θα φτάσει κράσπεδο...αυτό το τελευταίο πολύ άβολο φίλη...

Επίσης η βέρα έχει κρεμαστεί στο λαιμο εδώ κ κάνα μήνα και δεν μου χωράνε πχιααα τα πεδιλακια μου γτ τα πατουσια τσουρεκοποιηθηκαν με μια έμφαση στο δεξί!

Έχει 3 μέρες έκοψα τελείως το άλατα από το φαγητό και έχει δει βελτίωση ομως

Α. Τέλεια!έβαλες κανονική ποσότητα απορρυπαντικού ή πιο λίγο;

Τα χαιρομαιιιιιι τα κιλακια μου χαχαχα να σου πω την αλήθεια δεν τρώω ασύδοτα οπότε δεν έχω τύψεις!

Η βέρα κ εμένα είναι στο εικονοστάσι εδώ κ μια εβδομάδα..τα πατουσια συνήθως το βράδυ πριζονται περισσότερο..αλλά τα χερια από όταν ξυπνάω πονάμε στις αρθρώσεις τα δάχτυλα από την κατακράτηση:|

Κ πλέον είμαι σχεδόν τα 2/3 της ημέρας ξάπλα...

Just now, EugenJen είπε:

Καλά κάνεις!! Μισή μεζούρα έβαλα αφού δεν έχουν λεκέδες .κ όταν τα βγάζεις είναι ζεστά από τον ατμό :x

Το πλανετ πήρες κ εσύ?? Εμένα μαρεσε τελικά η μυρωδιά του..:x απαλό πολύ αλλά μωρουδιλα..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Η βέρα κ εμένα είναι στο εικονοστάσι εδώ κ μια εβδομάδα..τα πατουσια συνήθως το βράδυ πριζονται περισσότερο..αλλά τα χερια από όταν ξυπνάω πονάμε στις αρθρώσεις τα δάχτυλα από την κατακράτηση:|

Κ πλέον είμαι σχεδόν τα 2/3 της ημέρας ξάπλα...

Το πλανετ πήρες κ εσύ?? Εμένα μαρεσε τελικά η μυρωδιά του..:x απαλό πολύ αλλά μωρουδιλα..

Αυτή η ριμάδα η κατακράτηση μας ζοριζει πολύ αλλά κοντεύει ο καιρός που θα την ξεφορτωθούμε!!!

Κι εγώ πάντως πλανετ βαζω το μπλε!ωραίο πολύ αλλά όντως πολύ απαλό!

Επίσης σημερις θα σας έχω νέα από το νινι μου καθώς έχω υπέρηχο:tongue:

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλά κάνεις!! Μισή μεζούρα έβαλα αφού δεν έχουν λεκέδες .κ όταν τα βγάζεις είναι ζεστά από τον ατμό :x

Eχειν κ το δικό μου ένα πρόγραμμα για βρεφικά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτε! Βαριόμουν να διαβάσω οδηγίες! :mrgreen:

Έτσι όπως τα λες όμως ,λέω να το δοκιμάσω!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αυτή η ριμάδα η κατακράτηση μας ζοριζει πολύ αλλά κοντεύει ο καιρός που θα την ξεφορτωθούμε!!!

Κι εγώ πάντως πλανετ βαζω το μπλε!ωραίο πολύ αλλά όντως πολύ απαλό!

Επίσης σημερις θα σας έχω νέα από το νινι μου καθώς έχω υπέρηχο:tongue:

Τέλεια μαζι με την @EugenJen έχετε..εκείνη έχει ντοπλερ..:x τι ώρα?

Ε υποτίθεται ότι είναι έτσι λογικά γτ δε κάνει πολύ έντονες μυρωδιές στα νεογέννητα..

Just now, Renez είπε:

Τέλεια μαζι με την @EugenJen έχετε..εκείνη έχει ντοπλερ..:x τι ώρα?

Ε υποτίθεται ότι είναι έτσι λογικά γτ δε κάνει πολύ έντονες μυρωδιές στα νεογέννητα..

Στις 7!!!καλή επιτυχία @EugenJen με το καλό να δεις την κορούλα σου και να μας πεις τα ευχάριστα!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

@Jasmine@ παρατήρησα ότι ο υπνοσακος 2,5τογκ 0-4 μηνών έχεις και την επιλογή φασκιωματος με χεράκια μέσα,ενώ 0-6 μηνών μόνο έξω χεράκια.Για grobag λέω πάντα...

Καλά δεν κατάλαβα;

Ναι κορίτσι καλά τα λες είναι διαφορετικο "μοντέλο" και καλά αυτό με τα χεράκια μέσα και το άλλο που είναι έξω ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...