Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

0-6 λέω Ναι! :grin:

Με τα λεφτα του σετ παιρνεις δυο υπνοσακους παντως, νομιζω συμφερει καλυτερα; Αργοτερα βλεπεις αν εχεις θεματακια με τον υπνο μηπως θα το βοηθησει λευκος θορυβος, μπορει ομως να κοιμαται κανονικα και να παει τσαμπα η αγορα γτ ειναι κ ακριβη η κουκουβαγια.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

@Marti Doppler έκανες κορίτσι μου ή απλό υπέρηχο ??μινιον το κουτσουνι σου, και τα κιλά σου θα τα αφήσω ασχολίαστα!!!

@Christinα εδώ τα καλά boobies, είχα ξεφουσκώσει λιγάκι τωρα ξαναμανα τα ιδια και πονααααααααααααααανε , 

@elenioz εσυ δεν ρωτησες για λουτρινο??ποια κουκουβάγια λέτε και δεν την έχω δει>???εχω μείνει αναμεσά σε βίδρα fisher price και βρήκα και ένα αρνάκι summer infant slumber αν θες δες το που μου φαινεται πολυυυυυυυυυυυ απαλο!!

Υπάρχει μια κουκουβάγια της fisher price καφέ και άλλη μία της Grobag που έχει σίγουρα λευκούς ηχους. Εσύ @Anastasia05 την πρώτη δεν πήρες ;; 

Ωωωω φαίνεται σκέτη γλύκα και το αρνάκι!!! Δεν θα αποφασίσω ποτέ πιο μ'αρεσει περισσότερο... 

@Marti Μπράβο κορίτσι μου για τα ευχάριστα νέα! Δεν πειράζει θα σας δείξει μια και καλή όταν γεννηθεί το μουτράκι του :x 

@Mariamaraki Και εγώ το 2.5 θα έπαιρνα! Όσο να ναι το Δεκεμβριο/Φεβρουάριο θα έχει κρύο. Κοίτα αν σκεφτείς ότι η Ollie κάνει ένα 50€ σχεδόν μόνη της θεωρώ πως είναι καλή προσφορά. Πάντως μην πάρεις πολλούς υπνοσακους 1-2 για να δεις αν θα βολεψει το μωρό. Μερικά το θέλουν πολύ κ άλλα καθόλου. Εγώ πήρα ένα που μπορείς να φασκιωσεις κιόλας (για να δω αν θα μας βολεψει κιόλας) κ έχω και δύο κανονικά που μου έδωσαν. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

0-6 λέω Ναι! :grin:

Συμφωνώ με την Ασπασία.... παίρνεις2 σάκους! Βασικά μπορείς να πάρεις 1 να δεις αν θα βολέψει κ παίρνεις κ δεύτερο μετά! Άσε που τη θεωρώ ακριβή την κουκουβάγια!!! Δεν πλένεται κιολας!!!!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, elenioz είπε:

Υπάρχει μια κουκουβάγια της fisher price καφέ και άλλη μία της Grobag που έχει σίγουρα λευκούς ηχους. Εσύ @Anastasia05 την πρώτη δεν πήρες ;; 

Ωωωω φαίνεται σκέτη γλύκα και το αρνάκι!!! Δεν θα αποφασίσω ποτέ πιο μ'αρεσει περισσότερο... 

@Marti Μπράβο κορίτσι μου για τα ευχάριστα νέα! Δεν πειράζει θα σας δείξει μια και καλή όταν γεννηθεί το μουτράκι του :x 

@Mariamaraki Και εγώ το 2.5 θα έπαιρνα! Όσο να ναι το Δεκεμβριο/Φεβρουάριο θα έχει κρύο. Κοίτα αν σκεφτείς ότι η Ollie κάνει ένα 50€ σχεδόν μόνη της θεωρώ πως είναι καλή προσφορά. Πάντως μην πάρεις πολλούς υπνοσακους 1-2 για να δεις αν θα βολεψει το μωρό. Μερικά το θέλουν πολύ κ άλλα καθόλου. Εγώ πήρα ένα που μπορείς να φασκιωσεις κιόλας (για να δω αν θα μας βολεψει κιόλας) κ έχω και δύο κανονικά που μου έδωσαν. 

Όχι κορίτσι! Έχω για τον πρώτο τον ιππόκαμπο της Φίσερ που παίζει κλασική μουσική,κ για τον δεύτερο πήρα τον αρκούδο της chicco που έχει αστεράκια στη κοιλιά κ επίσης παίζει κλασική μουσική!!

Q1jtp2.png

Just now, elenioz είπε:

της grobag την είχα δει και εγω αλλά την απέρριψα γιατί δεν πλενεται εύκολα και μου φαίνεται κ πολύ μπαμπατσικη για να την πιάνει το μωρό, δεν είναι χουχουλιαρικη!!

αστα μεγάλο δίλημμα το λουτρινο και εγω το λιβανιζω ποσο καιρό αλλά μάλλον με κέρδισε το αρνάκι με το τριχωμα του!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

της grobag την είχα δει και εγω αλλά την απέρριψα γιατί δεν πλενεται εύκολα και μου φαίνεται κ πολύ μπαμπατσικη για να την πιάνει το μωρό, δεν είναι χουχουλιαρικη!!

αστα μεγάλο δίλημμα το λουτρινο και εγω το λιβανιζω ποσο καιρό αλλά μάλλον με κέρδισε το αρνάκι με το τριχωμα του!!

Ποια αρνάκι καλέ είναι αυτό?? 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ποια αρνάκι καλέ είναι αυτό?? 

summer infant slumber αρνακι, πατα αυτό για να μην σου στείλω το link και μου το βγάλει κόκκινο!!

το έψαξα και στο εξωτερικό γιατί εδω κριτικε΄ς δεν είχε και έγραφαν όλοι πολύκαλα, και μαρεσει που είναι χουχουλιάρικο το μαλλι του!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

summer infant slumber αρνακι, πατα αυτό για να μην σου στείλω το link και μου το βγάλει κόκκινο!!

το έψαξα και στο εξωτερικό γιατί εδω κριτικε΄ς δεν είχε και έγραφαν όλοι πολύκαλα, και μαρεσει που είναι χουχουλιάρικο το μαλλι του!!

Πολύ μαλλιαρό για νεογέννητο ρε φίλη!!! Πιο καλά να έχει κοντό κοντό μαλλί 

Q1jtp2.png

Πολύ μαλλιαρό για νεογέννητο ρε φίλη!!! Πιο καλά να έχει κοντό κοντό μαλλί 

Σκέφτηκα οτι σαν νεογέννητο έτσι κ αλλιώς δεν θα μπορεί να το πιάσει γιατί είναι μεγάλο, για αρχή θα το έχω κρεμαστό στην κουνιά και αργότερα για αγκαλιές!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

1 ώρα πρίν, LadyP είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ είμαι στα +12 και ακόμα νιώθω οκ( δεν νιώθω τόσο το βάρος πάνω μου ούτε πονάνε τα κόκκαλα μου κτλ) αλλά ήμουν πάντα μπαμπατσικη οπότε αντέχει αυτό το κορμί:-P

Μπράβο κορίτσι μου!! Μπράβοοοο!!

Ακουτε εσείς οι κάτω των 10???:mrgreen:

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Σκέφτηκα οτι σαν νεογέννητο έτσι κ αλλιώς δεν θα μπορεί να το πιάσει γιατί είναι μεγάλο, για αρχή θα το έχω κρεμαστό στην κουνιά και αργότερα για αγκαλιές!

Εντάξει τότε ,μια χαρά ! Εγώ κι εσύ τόσο θέμα με τα λούτρινα!

Κάνα φορμακι έπλυνες ή όχι ακόμη? Γιατί εγώ δεεεεν! Ο αρκούδος όμως έτοιμος!!!

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Πολύ ωραίοι υπνοσακοι! Βρε κορίτσια εγώ  τους έχω πάρει με φόβο για νεογέννητο αλλά με τη λογική σίγουρα είναι πιο ασφαλές για το μωρό! Στο αγοράκι μου έβαλα από 1ος κ από τότε κάθε χειμώνα έχω 2 κ συναλαζω αλλά βάζω κ κουβερτα από πανω ή πιζαμα από μέσα κ τα ποδαράκια του θελουν καλτσουλες ή σκέπασμα με κουβέρτα. Ο σο ήταν μωράκι έβαζα κουβέρτα με ρα χεράκια έξω μου έλεγε ο παιδίατρος του μαιευτηρίου, τον οποίο εκτίμησα. Τίποτα χνουδωτό ούτε πανακια κ αρκουδάκια,μερικοί λένε ούτε πάντα! Κι όντως εγώ το έχω βρει χωμένο στη πάντα αλλά ήταν καλά δεμένη κ ήταν έτσι η θέση που έπαιρνε αέρα. Γενικά στους ήχους δεν πολυβασιζομαι για τον ύπνο. Έβαζα Μότσαρτ στον μικρό αλλά δν νομίζω ότι του έκανε κάτι. Είναι στο παιδί κα καλύτερα να μάθει χωρίς πολλά πολλά για να κοιμάται παντού εύκολα.( έχω καεί λέμε με το κούνημα εγώ κ δεν θέλω κανενός είδους συνήθειες ) Στη πράξη σ'αυτά μη τρελαινεστε με τα αρκουδάκια 

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Όχι κορίτσι! Έχω για τον πρώτο τον ιππόκαμπο της Φίσερ που παίζει κλασική μουσική,κ για τον δεύτερο πήρα τον αρκούδο της chicco που έχει αστεράκια στη κοιλιά κ επίσης παίζει κλασική μουσική!!

Αχααα πως μου είχε κολλήσει ότι κάποια έχει κ την κουκουβάγια της fisher. Μάλλον λόγο του ιππόκαμπου!

@EugenJen Και εγώ το λιβανιζω κ στο τέλος το ξέρω στην βίδρα θα καταλήξω που μου χτύπησε στο μάτι εξαρχής. Τα κακά του ζυγού που λέγαμε :mrgreen: Πάντως και το αρνάκι είναι σκέτη γλυκά! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Συμφωνώ με την Ασπασία.... παίρνεις2 σάκους! Βασικά μπορείς να πάρεις 1 να δεις αν θα βολέψει κ παίρνεις κ δεύτερο μετά! Άσε που τη θεωρώ ακριβή την κουκουβάγια!!! Δεν πλένεται κιολας!!!!

50 ευρουλακια μόνη της η ατιμουτσικη!!! Θα δω και αυτά τα άλλα αρκουδάκια που λέτε :x και από υπνοσακο τελικά θα πάρω ένα να δω πως θα είναι και αν είναι παίρνω και δεύτερο! 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Αχααα πως μου είχε κολλήσει ότι κάποια έχει κ την κουκουβάγια της fisher. Μάλλον λόγο του ιππόκαμπου!

@EugenJen Και εγώ το λιβανιζω κ στο τέλος το ξέρω στην βίδρα θα καταλήξω που μου χτύπησε στο μάτι εξαρχής. Τα κακά του ζυγού που λέγαμε :mrgreen: Πάντως και το αρνάκι είναι σκέτη γλυκά! 

μωρέ η βίδρα είναι μια χαρά, αλλά δεν μαρεσει το γαλαζιο που έχει μου κάνει για αγοράκι, επίσης το αρνάκι έχει και αισθητήρα αν κλαίει το μωρό ξαναρχίζει, τύπου εγω η αισιοδοξη οτι θα κοιμάται ας πουμε το μωρό στην καλαθουνα , θα νιαουρίσει λίγο κ αμεσως θα παίξει το αρνάκι κ θα ξανακοιμηθεί το μωρό...νταξει η ελπίδα πεθαινει παντα τελευταία!!!:P

50 ευρουλακια μόνη της η ατιμουτσικη!!! Θα δω και αυτά τα άλλα αρκουδάκια που λέτε :x και από υπνοσακο τελικά θα πάρω ένα να δω πως θα είναι και αν είναι παίρνω και δεύτερο! 

πανακρίβου είναι καλέ τα ρημάδια, εγώ ευτυχώς λούτρινο και μομπιλε τα φόρτωσα στην αδερφή μου!!:D

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...