Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, μου .!! 

Δεν εχει πολύ ωρα που γύρισα από το γιατρό πάλι χωρίς καλη ληψη γιατι ειχε το χέρι στο στομα και το αλλο στα μάτια! Ειναι ευτυχως ολα φυσιολογικα στα 1850gr. Περιμένω τις εξετάσεις αύριο και ελπίζω το παλιό μικρόβιο να έχει φύγει.. 

Οσο για κιλά εγω ειμαι +7 ολα στη κοιλια αν και νιώθω πιο γεμάτους τους μηρούς μ.. 

Συνεχίζουμε τα βαψίματα (λες και μετακόμισαμε είναι η ολη φάση).. Δεν κλεισαμε δηλ ακομα τίποτα πφφφ(θέλω καποιος ως δια μαγείας να μου τα ετοίμασει ολα και απλα εγω να πάω) 

Just now, Marti είπε:

Δεν εχει πολύ ωρα που γύρισα από το γιατρό πάλι χωρίς καλη ληψη γιατι ειχε το χέρι στο στομα και το αλλο στα μάτια! Ειναι ευτυχως ολα φυσιολογικα στα 1850gr. Περιμένω τις εξετάσεις αύριο και ελπίζω το παλιό μικρόβιο να έχει φύγει.. 

Οσο για κιλά εγω ειμαι +7 ολα στη κοιλια αν και νιώθω πιο γεμάτους τους μηρούς μ.. 

Συνεχίζουμε τα βαψίματα (λες και μετακόμισαμε είναι η ολη φάση).. Δεν κλεισαμε δηλ ακομα τίποτα πφφφ(θέλω καποιος ως δια μαγείας να μου τα ετοίμασει ολα και απλα εγω να πάω) 

Αααα σχετικα με τα έγγραφα εμενα μου ζητησαν μονο ταυτοτητες και ενα πιστοποιητικό οικογένειακης κατάστασης τελευταίου 6μηνου ολα τα υπόλοιπα μπορούν να τα ανακτήσουν ηλεκτρονικα.. Σήμερα θα με πάρουν τηλ να μου πουν και το κόστος.. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Αααα σχετικα με τα έγγραφα εμενα μου ζητησαν μονο ταυτοτητες και ενα πιστοποιητικό οικογένειακης κατάστασης τελευταίου 6μηνου ολα τα υπόλοιπα μπορούν να τα ανακτήσουν ηλεκτρονικα.. Σήμερα θα με πάρουν τηλ να μου πουν και το κόστος.. 

Θα σου κάνει κι εσένα έκπληξη το νινακι!!:)

Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις?

Q1jtp2.png

Καλημέρα απ τις διακοπούλες κορίτσιααα! Θυμάστε που είχα μικρή κοιλίτσα? Not anymore! Φαίνομαι έγκυος, it's official!

Την αισθάνομαι πελώωωρια, το να γυρίσω στο κρεβάτι ή στην άμμο είναι άθλος! Εν τω μεταξύ το κεφάλι της πιέζει την ουροδόχο και κατουράω σαν την αρχή της εγκυμοσύνης, το ανάσκελα έχει καταργηθεί προ πολλού και πιάνομαι αρκετά εύκολα όταν κάθομαι πολλή ώρα! Τα βράδια που είμαι κουρασμένη εν τω μεταξύ, περπατάω σα χελώνα...

Πάλι καλα που τα περνάμε μαζί και παρηγοριέμαι...! Και που μια στο τόσο πετιέται ένα πόδι και γελάμε :P

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

Καλημέρα!

Πολύ αβολος ύπνος πια...όπως και να γυρίσω νιώθω την κοιλιά να διαμαρτύρεται, να πιέζεται, κάτι της φταίει! Επίσης έχετε παρατηρήσει ένα boobies boom? Σαν να έχουν φουσκώσει τελευταία?

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Πολύ αβολος ύπνος πια...όπως και να γυρίσω νιώθω την κοιλιά να διαμαρτύρεται, να πιέζεται, κάτι της φταίει! Επίσης έχετε παρατηρήσει ένα boobies boom? Σαν να έχουν φουσκώσει τελευταία?

Με το στήθος μου το έχω χάσει εδώ κ 2 χρόνια! Δεν ξέρω τι παιζει! Έχουν δική τους προσωπικότητα πια!!:lol:

• Χαχα 6

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Μπράβο @Marti για τα νέα σου ποτέ θα κανείς εξέταση για το μικρόβιο πάλι να δούμε αν έφυγε;;;; Μην αγχώνεσαι για τη φωτό, θα μας κάνουν έκπληξη!!!! 
Για ποιον ύπνο μιλάτε;;;; Άγνωστη λέξη πια...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Μπράβο @Marti για τα νέα σου ποτέ θα κανείς εξέταση για το μικρόβιο πάλι να δούμε αν έφυγε;;;; Μην αγχώνεσαι για τη φωτό, θα μας κάνουν έκπληξη!!!! 
Για ποιον ύπνο μιλάτε;;;; Άγνωστη λέξη πια...

Εγώ κορίτσια κοιμάμαι.. ακόμη κ με μια καούρα τρελή που είχα χθες,πάλι κοιμήθηκα. Έχω τόση κούραση,ο μεγάλος δεν κοιμάται εύκολα τη νύχτα κ όλη μέρα τρέχει,οπότε το βράδυ πεφτω σαν τούβλο.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Marti Doppler έκανες κορίτσι μου ή απλό υπέρηχο ??μινιον το κουτσουνι σου, και τα κιλά σου θα τα αφήσω ασχολίαστα!!!

@Christinα εδώ τα καλά boobies, είχα ξεφουσκώσει λιγάκι τωρα ξαναμανα τα ιδια και πονααααααααααααααανε , 

@elenioz εσυ δεν ρωτησες για λουτρινο??ποια κουκουβάγια λέτε και δεν την έχω δει>???εχω μείνει αναμεσά σε βίδρα fisher price και βρήκα και ένα αρνάκι summer infant slumber αν θες δες το που μου φαινεται πολυυυυυυυυυυυ απαλο!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Καλημέρα Καλημέρα!!!!!!! 

Και εμένα με τα κιλά έχει πέσει η ψυχολογία μου! Μα είναι δυνατόν να μπαίνουν 2 και 3 κιλά σαν αερας;; αλλα το θέμα είναι ότι πεινάω κιόλας και ζορίζομαι να μην φάω....Αλλά εντάξει μετά επανέρχομαι και λέω έλα πόσο έμεινε ακόμα!!!:-P

Κορίτσια βοηθειαααααα οποία γνωρίζει κάτι παραπάνω... με βάση τους υπνοσακους grobag που λέγαμε.. 

Μιας και με ρώτησε η κολλητή μου τι δώρο θέλουμε ..αλλά δεν ξέρω τι να αποφασίσω..έλεγα να πάρω το χειμωνιάτικο γιατί στο σπίτι εμείς δεν έχουμε full ζέστη συνέχεια.. να πάρω το 2.5 tog η το 1 καλύτερα;

Επίσης έχει βγάλει και ένα σετ δώρου για νεογέννητα με υπνοσακο την ollie μαζί με το κουκλάκι της με τους λευκούς ήχους, πανάκι παρηγοριας και κάτι άλλο για την θερμοκρασία δωματίου... στα 100 ευρώ άραγε αξιζει;

Επίσης είδα υπάρχουν και υπνοσακοι που φασκιωνεις κιόλας το μικρούλη αλλά υπάρχουν και χωρίς φασκιωμα.. εσείς τι διαλέξατε; 

Σας ζαλισα αλλά μπερδεύτηκα πραγματικά!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα Καλημέρα!!!!!!! 

Και εμένα με τα κιλά έχει πέσει η ψυχολογία μου! Μα είναι δυνατόν να μπαίνουν 2 και 3 κιλά σαν αερας;; αλλα το θέμα είναι ότι πεινάω κιόλας και ζορίζομαι να μην φάω....Αλλά εντάξει μετά επανέρχομαι και λέω έλα πόσο έμεινε ακόμα!!!:-P

Κορίτσια βοηθειαααααα οποία γνωρίζει κάτι παραπάνω... με βάση τους υπνοσακους grobag που λέγαμε.. 

Μιας και με ρώτησε η κολλητή μου τι δώρο θέλουμε ..αλλά δεν ξέρω τι να αποφασίσω..έλεγα να πάρω το χειμωνιάτικο γιατί στο σπίτι εμείς δεν έχουμε full ζέστη συνέχεια.. να πάρω το 2.5 tog η το 1 καλύτερα;

Επίσης έχει βγάλει και ένα σετ δώρου για νεογέννητα με υπνοσακο την ollie μαζί με το κουκλάκι της με τους λευκούς ήχους, πανάκι παρηγοριας και κάτι άλλο για την θερμοκρασία δωματίου... στα 100 ευρώ άραγε αξιζει;

Επίσης είδα υπάρχουν και υπνοσακοι που φασκιωνεις κιόλας το μικρούλη αλλά υπάρχουν και χωρίς φασκιωμα.. εσείς τι διαλέξατε; 

Περίμενε ένα ένα!!! Εγώ για τους grobag θα έπαιρνα το 2,5... κ σκέφτομαι να πάρω κιολας! Γιατί μου έχουν δώσει ήδη έναν, αλλά τα μωρά είναι 2...

ο-6 μηνών θα πάρεις;;;;

το άλλο με την κουκουβάγια τα 100€ πολλά τα βρίσκω!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Καλημέρα!!!!!!! 

Εχουμε και τους δυο, τους χρειαστηκαμε και τους δυο και τους φορουσαμε απο δυομιση τριων μηνων για να συνηθιζει, βολεψαν παρα πολυ. Πολυ καλη ποιοτητα, ειναι σαν καινουριοι ακομα.
Πανακια πρηγοριας δεν πηραμε. Αν ξεχαστει μεσα στην κουνια του μωρου ειναι επικινδυνο, γενικα ολα τα παιχνιδια και τα αντικειμενα ειναι επικινδυνα μεσα στην κουνια, μας το ειχαν πει ηδη απο το νοσοκομειο που γεννησαμε αλλα και η παιδιατρος μας ηταν καθετη σε αυτο.

Η κουκουβαγια δεν ξερω αν θα βοηθησει. Εμας δεν μας βοηθουσαν οι λευκοι θορυβοι. Καθε παιδακι ειναι διαφορετικο. Τωρα τελευταια υπαρχει ταση να μην χρησιμοποιουνται πλεον, λενε οτι δεν εχει βαση η θεωρια με το λευκο θορυβο και μπορει να ειναι βλαπτικοι.

Θερμομετρο καλο ειναι να υπαρχει, πολυ χρησιμο, μπορεις να ντυσεις το παιδι συμφωνα με τις οδηγιες που εχει ο υπνοσακος. Καθε υπνοσακος εχει ομως μεσα ενα χαρτινο θερμομετρο που δειχνει χοντρικα τη θερμοκρασια. Θερμομετρο εχουμε ενα αβεντ που ειναι χωρου και νερου( για το μπανιο) κ μας βολεψε.

• Μου αρέσει 1

Τέλεια ήδη με βοηθήσατε κορίτσια !!! 

Καμία φορά κολλάει το μυαλό... τα θέλεις ολα και μπορεί να μην είναι καλό για το μωράκι!!:x

Ναι μας πιάνει η καταναλωτική μας μανία και θελουμε να ψωνίζουμε...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Περίμενε ένα ένα!!! Εγώ για τους grobag θα έπαιρνα το 2,5... κ σκέφτομαι να πάρω κιολας! Γιατί μου έχουν δώσει ήδη έναν, αλλά τα μωρά είναι 2...

ο-6 μηνών θα πάρεις;;;;

το άλλο με την κουκουβάγια τα 100€ πολλά τα βρίσκω!

0-6 λέω Ναι! :grin:

Τέλεια ήδη με βοηθήσατε κορίτσια !!! 

Καμία φορά κολλάει το μυαλό... τα θέλεις ολα και μπορεί να μην είναι καλό για το μωράκι!!:x

Κι εγώ πήρα ένα πανακι παρηγοριάς αλλά ποτέ δεν το ήθελε τελικά.

Έπαιξε λίγο πιο μεγάλος αλλά λίγα πράγματα 

Τώρα το έχω για τον δεύτερο να δούμε αν θα το θέλει,αλλά όχι μέσα στη κούνια όπως είπε η Ασπασία

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...