Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Κοριτσιαάα από κιλά πόσα είστε τώρα που μπήκαμε για τα καλά στον 8ο??

Δεν έχω ζυγιστει εδώ κ 3 εβδομάδες. Είχα σταματήσει στο +7 και δεν θέλω να πάθω σοκ τώρα στο τέλος!

@elenioz τι έφτασες τα 50; Πλάκα μας κάνεις; Καλά είσαι και νέο κορίτσι, διακαιολογεισαι:D Ναι είναι οριστικο, 7/9 ανοίγουν!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ε τότε να μην απαντήσω ούτε εγω:P

ΟΧΙ Αναστασία να μην απαντήσεις!!!

Εγώ φιλτατες είχα μείνει στα +11 περίπου κάνα μήνα κ μέσα σε 13 ημέρες ακριβώς έφτασα +13.5!!! Κοινώς 2.5 κιλά σε 2 εβδομαδες..σοκ!!

Όντως η κοιλιά μου έχει τρελή διάφορα αυτές τις 2 εβδομαδες (βγάζω φωτό κ το βλέπω..) βέβαια έχω κ αυτό το πρήξιμο της κατακράτησης τη τελευταία εβδομάδα που σας έλεγα οπότε ίσως οφείλεται κ σε αυτό..τι να πω..βέβαια ευτυχώς ΟΛΑ στη κοιλια!!! 

Γελάει παιδιά:twisted: !!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

ΟΧΙ Αναστασία να μην απαντήσεις!!!

Εγώ φιλτατες είχα μείνει στα +11 περίπου κάνα μήνα κ μέσα σε 13 ημέρες ακριβώς έφτασα +13.5!!! Κοινώς 2.5 κιλά σε 2 εβδομαδες..σοκ!!

Όντως η κοιλιά μου έχει τρελή διάφορα αυτές τις 2 εβδομαδες (βγάζω φωτό κ το βλέπω..) βέβαια έχω κ αυτό το πρήξιμο της κατακράτησης τη τελευταία εβδομάδα που σας έλεγα οπότε ίσως οφείλεται κ σε αυτό..τι να πω..βέβαια ευτυχώς ΟΛΑ στη κοιλια!!! 

Γελάει παιδιά:twisted: !!!!!!!!

Θυμάσαι που λέγαμε ότι στο τέλος τα παίρνουμε με τον αέρα???? Αυτό είναι!! 

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Εσύ τελείωσες με το δωμάτιο της μπέμπας? Πήρες κ εσύ φωλιτσα?

Ναι φίλη μια συρταριερα θα χρειαστεί..σκέψου κ πόσα ακόμη λευκά είδη κ ρουχαλακι θα της πάρουν..

Όσο για τα κιλά σου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!! Ήρεμα μιλώντας πάντα..

Ρε συ εγώ είμαι και φουλ κοντή! Δεν έχω το μπόι των φιλενάδων μας από εδώ. Παίζει να είμαι όσο όλο τους το πόδι. Οποτε δικαιολογουμε λίγο ε;! :mrgreen: 

Το έχουμε ετοιμάσει όλο! Πήρα και ένα χαλί(γκρι) από τα ΙΚΕΑ και κουρτίνες(σε λευκό και ελαφρώς γαλάζιο) που μάλλον δεν παραπέμπουν σε κορίτσι αλλά είναι φουλ ουδέτερα και μου άρεσαν όποτε δεν βαριέσαι. Φτάνουν τα ροζ συνολάκια της. Όχι φωλιά δεν πήρα. Γτ έχω port bebe κ φανταστικά ότι θα είναι περιττό. Αλλά νμζ για οποία δεν έχει θα είναι καλή εναλλακτική. Ειδικά και για συγκοιμηση.  

Μεγαλώνει ο αντρακλας αυτό θα σκέφτεσαι μόνο ;)

• Μου αρέσει 1

Just now, elenioz είπε:

Ρε συ εγώ είμαι και φουλ κοντή! Δεν έχω το μπόι των φιλενάδων μας από εδώ. Παίζει να είμαι όσο όλο τους το πόδι. Οποτε δικαιολογουμε λίγο ε;! :mrgreen: 

Το έχουμε ετοιμάσει όλο! Πήρα και ένα χαλί(γκρι) από τα ΙΚΕΑ και κουρτίνες(σε λευκό και ελαφρώς γαλάζιο) που μάλλον δεν παραπέμπουν σε κορίτσι αλλά είναι φουλ ουδέτερα και μου άρεσαν όποτε δεν βαριέσαι. Φτάνουν τα ροζ συνολάκια της. Όχι φωλιά δεν πήρα. Γτ έχω port bebe κ φανταστικά ότι θα είναι περιττό. Αλλά νμζ για οποία δεν έχει θα είναι καλή εναλλακτική. Ειδικά και για συγκοιμηση. 

Ναι οκ..ίσως βολεψει..

Άντε τουλάχιστον τέλος οι βαριές ετοιμασίες!! Κ εμείς ευτυχώς από δωμάτιο είμαστε οκ!! (Άσχετα που θα πάει μετά τους 3 μήνες εκεί:D) αλλά δε μπορούσα να είναι αποθήκη όπως το είχαμε..

Υγ: ΟΧΙ δεν δικαιολογείσαι:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Που είναι η @EugenJen να με στηρίξει :D 

Ναι φαντάσου εμείς θα την έχουμε την κούνια και δίπλα μας. Οποτε δεν χρειαζόταν να τα κάνουμε όλα αυτά από τώρα, αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι το δωμάτιο. Και με όλα τα τελευταία το έριξα για να ξελαφρώσω στο shopping therapy. Δεν μπορούσε να πει κ πολλά κ ο άνδρας ήταν η μεγάλη ευκαιρία 8):!: 

Πηγές τελικά για nst;;; 

@Anastasia05 Την είδα και την κουκουβάγια. Είναι κ αρκετά πιο οικονομική κ με έβαλε κ εμένα στον πειρασμό. Έχει αυτήν έτσι λευκούς ήχους; Η μουσική απλή; 

@elenioz τι να στηρίξω ακριβώς;;;ότι είσαι στον 8ο κ είσαι ξέρω γω στα κιλά που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη;;;;εντάξει κοντή κοντή αλλά φάε κάτι πουλάκι μου

@Renez με τις ερωτήσεις που κάνεις τα θέλει ο κ@@@ς σου!!! Τι ρωτάς;;;άσε την φαντασία να οργιάζει!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@elenioz τι να στηρίξω ακριβώς;;;ότι είσαι στον 8ο κ είσαι ξέρω γω στα κιλά που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη;;;;εντάξει κοντή κοντή αλλά φάε κάτι πουλάκι μου

@Renez με τις ερωτήσεις που κάνεις τα θέλει ο κ@@@ς σου!!! Τι ρωτάς;;;άσε την φαντασία να οργιάζει!!

Ρε πέρα τη πλάκα σοκαριστηκα γμτ μου!!

+2.5 σε 13 ημέρες τρώω μόνο πρωινό/μεσημεριανό κ βράδυ κάνα φρούτο???? Γουατ δε φακ?? Κ ποσότητες φυσιολογικές γτ φουσκωνω..

Δε ξέρω κ τι να κόψω αφού ήδη δεν τρώω πολύ..τι να πω..

Just now, Renez είπε:

+2.5 σε 13 ημέρες τρώω μόνο πρωινό/μεσημεριανό κ βράδυ κάνα φρούτο???? Γουατ δε φακ?? Κ ποσότητες φυσιολογικές γτ φουσκωνω..

Τπτ να μην κόψεις αφού είναι λογικό να παίρνουμε τόσα , εμείς οι φυσιολογικές άσε τις άλλες!! Εγώ τελευταίες μέρες έχω τσακίσει παγωτά κ κέικ , τολμαω να ανέβω σε ζυγαριά;;;ούτε καν!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τπτ να μην κόψεις αφού είναι λογικό να παίρνουμε τόσα , εμείς οι φυσιολογικές άσε τις άλλες!! Εγώ τελευταίες μέρες έχω τσακίσει παγωτά κ κέικ , τολμαω να ανέβω σε ζυγαριά;;;ούτε καν!!!

Ναι αλλά τα σμολ φορεματακια σου κάνουν ΑΚΌΜΑ:twisted:

Σταμάτα ήσουν διακοπές!! 6 εβδομαδες έμειναν άντε να δούμε...

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι αλλά τα σμολ φορεματακια σου κάνουν ΑΚΌΜΑ:twisted:

Σταμάτα ήσουν διακοπές!! 6 εβδομαδες έμειναν άντε να δούμε...

Μόνη μου παρηγοριά τα φορεματακια μου, γι'αυτό έχω αποκηρύξει όλα τα παντελόνια!! Ξου ξου

C1JTp3.png

16 hours ago, Renez said:

Καλημέρα κοριτσουδια!!!

Είχα έναν ελεηνο ύπνο..νιώθω τη κοιλιά μου βαρυα χαμηλά κ δυσκολευομουν πολύ να γυρίσω..είδα κ εφιάλτη κ όλα σούπερ..τώρα ξύπνησα κ έχω σαν ελαφρύ πόνο περιόδου..:(

Σκέφτομαι μήπως εκμεταλλευτώ την τελευταία ημέρα άδειας του άντρα μου κ πάω καλού κακου για ένα nst κ εγώ στο νοσοκομείο..έστω να μου φύγει από το μυαλό..

@Irinoula86 μου αν κ λένε πως ειδικά στο πρώτο συνήθως έρχεται τελειωμηνο ο ΠΗΤ να θυμάσαι πως είναι το μεεεγιστο που θα φτάσουμε άρα έχουμε πολλές πιθανότητες κ για νωρίτερα κ καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένες..

@Mariamaraki μου κ εμένα μου είπε στον 9ο να κάνουμε καλλιέργεια αλλά αν έχεις ήδη γραμμένη συνταγη βρες από το doctoranytime ένα διαγνωστικό κοντά σου που να κάνει κ κάνε τη τώρα..why not?!

Αχ, έτσι ακριβώς κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Νομίζω η κοιλιά μου έχει πέσει κιόλας (μου το λένε και άλλοι που με βλέπουν και η κοπέλα που μου έκανε τον τελευταίο υπέρηχο ότι το μωρό είναι πολύ χαμηλά, άρα δεν είναι ιδέα μου) και την νιώθω πολύ βαριά σε σημείο να κατουριέμαι πολύ συχνά πλέον και να την κρατάω καμιά φορά για να περπατήσω (ειδικά όταν σηκώνομαι από κάπου). Το βράδυ κι εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά γιατί κάθε φορά που γυρνούσα πλευρό ξυπνούσα από το βάρος και την κρατούσα για να γυρίσω. 

Σήμερα κι εγώ έχω ενοχλήσεις περιόδου, αλλά μάλλον είναι επειδή ήταν πολύ δραστήριος ο μικρός... πραγματικά με έχει ταράξει! Όλη μέρα κλωτσάει, αλλάζει θέσεις, η κοιλιά μου αλλάζει σχήματα και όλα αυτά μου φέρνουν ανακατωσούρες/αναγούλες και πονάκια.:wacko: 

Just now, Renez said:

Πρήξιμο θα είναι Αρετή μου, μην ανησυχείς, ειδικά εφόσον δεν κάνεις καταχρήσεις με το φαγητό. Για να παρηγορηθείς λίγο, εγώ σκέψου όταν είχαμε μετακομίσει στο Τέξας την 26η εβδομάδα που σας έλεγα είχα βάλει 5,5 κιλά μέσα σε 2 ημέρες και φυσικά τρόμαξα, αλλά είχα φοβερό πρήξιμο. Ε, τώρα στην 33η εβδομάδα όχι απλά δεν έχω βάλει άλλα έξτρα κιλά από τότε, αλλά έχω χάσει και 1,5 κιλό από εκείνα τα 5,5. Προφανώς είχα πολύ κατακράτηση υγρών εκείνες τις μέρες και τώρα, 7 εβδομάδες μετά, ξεπρήστηκα αρκετά και το βάρος από εκείνη την κατακράτηση έχει αντικατασταθεί από το βάρος του μωρού/πλακούντα... κτλ. 

Γενικά ας προσπαθήσουμε να μην το παίρνουμε πολύ κατάκαρδα το βάρος (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ) γιατί είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που το επηρρεάζουν... δε σημαίνει δηλαδή ότι παχύναμε και το βάλαμε σε λίπος. Το πιο πιθανό είναι ότι πάει όλο στο μωρό, πλακούντα, αμνιακό υγρό, αύξηση αίματος, κατακράτηση υγρών κτλ. που έτσι κι αλλιώς θα τα χάσουμε μόλις γεννήσουμε. 

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Αχ, έτσι ακριβώς κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Νομίζω η κοιλιά μου έχει πέσει κιόλας (μου το λένε και άλλοι που με βλέπουν και η κοπέλα που μου έκανε τον τελευταίο υπέρηχο ότι το μωρό είναι πολύ χαμηλά, άρα δεν είναι ιδέα μου) και την νιώθω πολύ βαριά σε σημείο να κατουριέμαι πολύ συχνά πλέον και να την κρατάω καμιά φορά για να περπατήσω (ειδικά όταν σηκώνομαι από κάπου). Το βράδυ κι εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά γιατί κάθε φορά που γυρνούσα πλευρό ξυπνούσα από το βάρος και την κρατούσα για να γυρίσω. 

Σήμερα κι εγώ έχω ενοχλήσεις περιόδου, αλλά μάλλον είναι επειδή ήταν πολύ δραστήριος ο μικρός... πραγματικά με έχει ταράξει! Όλη μέρα κλωτσάει, αλλάζει θέσεις, η κοιλιά μου αλλάζει σχήματα και όλα αυτά μου φέρνουν ανακατωσούρες/αναγούλες και πονάκια.:wacko: 

Πρήξιμο θα είναι Αρετή μου, μην ανησυχείς, ειδικά εφόσον δεν κάνεις καταχρήσεις με το φαγητό. Για να παρηγορηθείς λίγο, εγώ σκέψου όταν είχαμε μετακομίσει στο Τέξας την 26η εβδομάδα που σας έλεγα είχα βάλει 5,5 κιλά μέσα σε 2 ημέρες και φυσικά τρόμαξα, αλλά είχα φοβερό πρήξιμο. Ε, τώρα στην 33η εβδομάδα όχι απλά δεν έχω βάλει άλλα έξτρα κιλά από τότε, αλλά έχω χάσει και 1,5 κιλό από εκείνα τα 5,5. Προφανώς είχα πολύ κατακράτηση υγρών εκείνες τις μέρες και τώρα, 7 εβδομάδες μετά, ξεπρήστηκα αρκετά και το βάρος από εκείνη την κατακράτηση έχει αντικατασταθεί από το βάρος του μωρού/πλακούντα... κτλ. 

Γενικά ας προσπαθήσουμε να μην το παίρνουμε πολύ κατάκαρδα το βάρος (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ) γιατί είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που το επηρρεάζουν... δε σημαίνει δηλαδή ότι παχύναμε και το βάλαμε σε λίπος. Το πιο πιθανό είναι ότι πάει όλο στο μωρό, πλακούντα, αμνιακό υγρό, αύξηση αίματος, κατακράτηση υγρών κτλ. που έτσι κι αλλιώς θα τα χάσουμε μόλις γεννήσουμε. 

Έχεις δίκιο κ εγώ πιστεύω πολύ πως ευθύνεται η κατακράτηση γτ την βλέπω κανονικά κ στα πόδια κ στα χέρια μου οπότε δεν το λέω έτσι..

Απλά όσο να ναι είναι τρομαχτικό να βλέπω +2.5 σε 2 εβδομαδες..τουλάχιστον μεγαλώνουν τα αντράκια μας..:x

Αχχχ κ μένα κάνει τέτοια στριφογυρισματσ κ με τρελαίνει ο ατιμο!! Επίσης δύο βράδυα είμαι με χάλια ύπνο γτ έχω τον αβολευτο!!

Είπαμε..υπομονή..1.5 μηνας εμεινε περίπου!!

3 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Που είναι η @EugenJen να με στηρίξει :D 

Ναι φαντάσου εμείς θα την έχουμε την κούνια και δίπλα μας. Οποτε δεν χρειαζόταν να τα κάνουμε όλα αυτά από τώρα, αλλά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι το δωμάτιο. Και με όλα τα τελευταία το έριξα για να ξελαφρώσω στο shopping therapy. Δεν μπορούσε να πει κ πολλά κ ο άνδρας ήταν η μεγάλη ευκαιρία 8):!: 

Πηγές τελικά για nst;;; 

@Anastasia05 Την είδα και την κουκουβάγια. Είναι κ αρκετά πιο οικονομική κ με έβαλε κ εμένα στον πειρασμό. Έχει αυτήν έτσι λευκούς ήχους; Η μουσική απλή; 

Την κουκουβάγια την γνωστή?! εκείνη νομίζω έχει μόνο λευκούς ήχους! 

Αφήστε τις ζυγαριές κ φάτε ότι ζητάει το νινι στη κοιλια:mrgreen:

Θα φύγουν πολλαααα κιλά με την γέννα! Κι όσα μείνουν,μπορούν να φύγουν με άλλους τρόπους.! Εγώ ούτε που κατάλαβα πως έχασα τόσα κιλά.:)

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ είμαι στα +12 και ακόμα νιώθω οκ( δεν νιώθω τόσο το βάρος πάνω μου ούτε πονάνε τα κόκκαλα μου κτλ) αλλά ήμουν πάντα μπαμπατσικη οπότε αντέχει αυτό το κορμί:-P

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...