Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Να το πάρεις, το αγαπημένο μας! Δεν έχει λευκούς ήχους όμως,εκτός κι αν εχεινκ δεν το έχω κοιταξει! Έχει κλασική μουσική,κάπου θα υπάρχει κάποιο βίντεο να δεις!

Του έκανα κι εγώ ελαφρύ φασκιωμα το βράδυ γιατί τίναζε τα χέρια κ τα πόδια στον ύπνο του κ ξυπνουσε. Φασκιωμα,θηλασμό κ νάνι!! Κι όταν τον ξετύλιγα(αν δε το κατάφερνε μόνος μέχρι να ξυπνήσει) τίναζε αμέσως χεράκια πάνω να τεντωθεί!:lol:

Εντάξει δεν είναι όλες οι αγορές μας πετυχημένες:tongue:

Για το κρεβάτι ίσως βολεψει να το θηλάζεις κ μετά να το βάζεις μέσα κ να κάνετε πιο ασφαλή συγκοιμηση. ;-) 

Και σκέψου κ τι ωραίες φωτό βγαίνουν εκεί μέσα,σαν λουκουμακια είναι:x

Ναι ναι κλασικούς ηχουσ δίκιο εχεις!! Το είδα το βιντεάκι μια μέρα πολύ γλυκουλι φάνηκε.... για λευκούς ήχους είχα σκεφτεί να βάζω tv YouTube που έχει άπειρες ώρες κ επιλογές! Επισης έχω δει βιντεάκι που ξεφασκιωνουν μωρό κ σηκώνει κατευθείαν τα χεράκια πάνω! Ποσό τέλειο... φαντάζομαι όχι σφιχτά ε; Ίσα που τον τυλιγες!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι κλασικούς ηχουσ δίκιο εχεις!! Το είδα το βιντεάκι μια μέρα πολύ γλυκουλι φάνηκε.... για λευκούς ήχους είχα σκεφτεί να βάζω tv YouTube που έχει άπειρες ώρες κ επιλογές! Επισης έχω δει βιντεάκι που ξεφασκιωνουν μωρό κ σηκώνει κατευθείαν τα χεράκια πάνω! Ποσό τέλειο... φαντάζομαι όχι σφιχτά ε; Ίσα που τον τυλιγες!

Ναι ίσα ίσα, γι αυτό μπορούσε να ξετυλιχθεί κιόλας! Σαν μπουρεκακι ήταν κ κοιμόταν πολύ ήσυχα..

Δεν το έκανα συνεχεια. 

Λευκούς ήχους δεν χρησιμοποίησα, έβαζα τις 4 εποχές του Βιβάλντι κ κοιμόταν τα μεσημέρια(για πολυυυυ καιρο) το βράδυ θηλασμός κ νάνι αμέσως! Γενικά με τον θηλασμό,αμα νυσταζε,κοιμοταν με το που έπινε γαλατάκι. 

Q1jtp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Renez είπε:

Αχχχχ εγώ σήμερα έπλυνα όλα του τα ζιπουνακια (έχω κ 7κιλο.πλυντηριο κ χώρεσαν όλα σε 2!!) Ευτυχώς κουβέρτες κ σεντονακια τα είχε πλύνει η πεθερά μου οπότε οκ..κ σχεδόν τελειωσα με τη βαλίτσα εκτός από κάποια που θα βάλω τελευταία στιγμή (τύπου οδοντόβουρτσα..)

Τώρα αύριο λέω να πλύνω τα υφάσματα του καροτσιου κ του λικνου..

Να δω πως λειτουργεί ο αποστειρωτης που λέγαμε..δε ξέρω τι άλλο μένει..

Τελειώνουμε σιγά σιγα;)

Καλε ποσα ζιπουνακια έχεις εσυ π τα έβαλες σε 2 πλυντηρια.....????? 

Εγώ σας το έχω ξαναπει... Εκεί που σβήνω κάτι από τη λίστα μου..... Μετά σας διαβάζω και παντα κάτι προσθετω...... Υπνοσακο... Δεν είχα βαλει..... Τον προσθεσα....δεν τον είχα στο νου μ βέβαια καθόλου! 

Επίσης δηλαδή δεν έχω παρει..... Θα το αφήσω κ εγώ για δώρο...... Όποιος με ρωτήσει..... Αν κ εφόσον..... 

Just now, Renez είπε:

Ναι τους είδα τους υπνοσακους φαίνονται πολυ καλοί..κ εγώ στο 1 τογκ με κόβω γτ κ ζέστη έχει το σπίτι κ δε θέλω να έχω κάνα άγχος μην υπερθέρμανθει..πόσους να χρειαζόμαστε 1 ή 2?

Ρεεε δεν είμαι εγώ η κυρά πλούσια..φταίει η πολύ παρέα τελευταία με τη κοντέσσα @EugenJen χαχχαχα 

Σοβαρά τώρα δε θα το έπαιρνα αν έδινα τόσα λεφτά μόνη..αλλα ήθελαν να του πάρουν κάποιο δώρο οι προπαππούδες του κ είπα να πάρουν αυτό..βέβαια τους είπα ότι κοστίζει 150€..τα υπόλοιπα τα έβαλα εγώ με τον άντρα μου;)

Κάνουν απόσβεση αν βολεψει το μωρό! Περίπου τόσο έκανε κ η κούνια -ρηλαξ κ δε μετάνιωσα στιγμή για την επιλογή!

Επίσης αυτό που έχει πολλές χρήσεις,μπορεί να μη βολεψει η μία από τις τρεις. Κ πάλι θα κάνει απόσβεση! Αυτό όμως το βλέπεις αργότερα! Το κάθε νινι έχει τις προτιμήσεις του! 

Just now, Irinoula86 είπε:

Εγώ σας το έχω ξαναπει... Εκεί που σβήνω κάτι από τη λίστα μου..... Μετά σας διαβάζω και παντα κάτι προσθετω...... Υπνοσακο... Δεν είχα βαλει..... Τον προσθεσα....δεν τον είχα στο νου μ βέβαια καθόλου! 

Επίσης δηλαδή δεν έχω παρει..... Θα το αφήσω κ εγώ για δώρο...... Όποιος με ρωτήσει..... Αν κ εφόσον..... 

Εμένα μου είχαν δώσει υπνοσακο. Έλεγα να πάρω (αυτούς που λένε τα κορίτσια) αλλά ξεχάστηκα κ δεν πήρα ποτέ. 

Τον χρησιμοποιησα λιγάκι, αν κ είχα λίγο θέμα γιατί κάποιες φορές νευρίαζε εκεί μεσα:tongue: Ίσως φταίει το ότι δεν το είχε συνηθίσει από μικρός,δεν ξέρω.

Πολυ βολικό όμως! Ούτε σκεπάσματα ούτε τίποτα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ναι τους είδα τους υπνοσακους φαίνονται πολυ καλοί..κ εγώ στο 1 τογκ με κόβω γτ κ ζέστη έχει το σπίτι κ δε θέλω να έχω κάνα άγχος μην υπερθέρμανθει..πόσους να χρειαζόμαστε 1 ή 2?

Ρεεε δεν είμαι εγώ η κυρά πλούσια..φταίει η πολύ παρέα τελευταία με τη κοντέσσα @EugenJen χαχχαχα 

Σοβαρά τώρα δε θα το έπαιρνα αν έδινα τόσα λεφτά μόνη..αλλα ήθελαν να του πάρουν κάποιο δώρο οι προπαππούδες του κ είπα να πάρουν αυτό..βέβαια τους είπα ότι κοστίζει 150€..τα υπόλοιπα τα έβαλα εγώ με τον άντρα μου;)

Εγώ πήρα 2 κορίτσι γιατί φαντάζομαι ότι δεν χρειάζονται συχνό αλλαγμα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Κοίτα έβαλα τα πιο γκρι/λευκά/μπεζ μαζί κ κάτι χρωματιστά χωριά γτ φοβήθηκα!! Δεν ήταν κ τίγκα τα πλυντήρια φίλη..

Επίσης ζιπουνακια εννοώ όλα έτσι? Κ φορμακια ολόσωμα κ τα από μέσα κοντομανικα κ μακρυμάνικα..

Εμένα ήδη με ρώτησαν κάτι ξαδέρφια μου τι δώρο θέλω..

Just now, LadyP είπε:

Εγώ πήρα 2 κορίτσι γιατί φαντάζομαι ότι δεν χρειάζονται συχνό αλλαγμα!

Ε ναι αυτό ακριβώς..τύπου κουβέρτα θα το πλένω ανά 3 εβδομαδες σκέφτομαι εκτός αν λερωθεί..οκ λοιπόν το βάζω κ εγώ στη λίστα για δωρα:D

Just now, Christinα είπε:

Έχετε αυτήν την ακατανίκητη, αδάμαστη, μόνιμη λιγουρα για γλυκό???

NΑΙ! :mrgreen:

Επίσης να πω πως από την πρώτη εγκυμοσύνη άλλαξαν κ λίγο τα γούστα μου στα γλυκά! Κ έχουν παραμείνει έτσι! 

Δεν θα επεκταθω, γιατί κρίμα είναι τέτοια ώρα,όλα εδώ είναι κλειστά:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

5 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Καλέ @P.L.L. και θάλασσα και κούνιες; Πας μόνη σου ή έχεις κάποιον για βοήθεια; Δεν μπορώ να φανταστω μόνη μου, με την κοιλιά τούρλα να κουβαλάω πετσέτες και κουβαδάκια!

@elenioz θα κάτσουμε μεχρι Σάββατο και μετά θα πάω Ναυπλιο για μια εβδομάδα, στους γονεις μου! Θα έχω το ντοπλερ την τριτη και γενικά εκεί δεν φοβάμαι γιατί είναι κ ο γιατρός κοντά (αχρειαστος να είναι). Γενικά οι επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα "φωτιά" γιατί περιμένω και τις προσλήψεις στα σχολεία και έχω βάλει όλη την Ελλάδα και ποιος ξέρει που θα με στείλουν με την κοιλιά στο στόμα...αν και έχω καλή σειρά.

@Renezνα πας για το nst γιατί όσο αγχωνεσαι τόσο χειροτερεύουν οι συσπάσεις! Να πας και να μας πεις αποτελέσματα!

Κ εσύ @Irinoula86 να πας στην Εύβοια και να μην σε απασχολεί τπτ!

Τώρα έχω τον άντρα μου και Τία περισσότερες φορές είναι κι άλλοι φίλοι μας παρέα. Αλλά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ήμουν μόνη μου και μου βγήκε ο κωλος! Και είχα και το σκυλάκι μας μαζί το οποίο έπρεπε να βγάζω και βόλτες. Αλλά εντάξει το ηθελα μαζί μας. Δεν θα το άφηνα αλλου. 

Διαφημίσεις

Εγώ μόνο πλυντήρια έχω βάλει, σίδερο θα περιμένω την μαμά μου για βοήθεια. Αφήστε που είχα κάνει χώρο στην ντουλάπα μας και τελικά δεν βλέπω να χωράνε :huh: Μάλλον θα χρειαστούμε σίγουρα κ συρταριερα.... 

Υπνόσσακο πήρα της tommee tippee μόνο ένα γτ έχω ακούσει ότι πολλά παιδάκια δεν το δέχονται. Να δούμε η δική μας. Και μου έχει στείλει και η αδερφή μου μερικά πιο μεγάλα και χειμωνιάτικα. 

@LadyP Νομίζω θα σε βολέψει η φωλίτσα ειδικά αφού δεν έχεις Πορτ Μπεμπε. Για λευκούς ήχους εμένα μ'αρεσε που είδα από κοντά η βίδρα της fisher price. Κάνει και αναπνοές είναι πολύ cute γενικά. 

@Anastasia05 Και εγώ της chicco αποστειρωτη αλλά δεν έχω άποψη ακόμα πάνω του. Πάντως πιστεύω από σχόλια που έχω διαβάσει ότι της Αvent πρέπει να είναι ο τοπ. Αν τον βρεις και πουθενά σε έκπτωση μην το σκέφτεσαι καθόλου για άλλον :mrgreen: 

@marianna1986 Να μην αγχώνεσαι καθόλου, είναι κ λίγες οι μέρες. Θα κάτσεις να χαλαρώσεις, δεν υπάρχει φόβος για κάτι. Πωπω είστε ήρωες οι δασκαλοι! Κάθε χρόνο να έχετε αυτό το πράγμα... Τελικά είναι οριστικό στις 7 θα ανοίξουν; 

@Renez Εγώ όπως είπα έβαλα 5. Έφτασα αισίως τα 50..... Θα δω και την άλλη εβδομάδα πόσα από αυτά είναι του μωρού :D

• Μου αρέσει 3

Just now, elenioz είπε:

Εγώ μόνο πλυντήρια έχω βάλει, σίδερο θα περιμένω την μαμά μου για βοήθεια. Αφήστε που είχα κάνει χώρο στην ντουλάπα μας και τελικά δεν βλέπω να χωράνε :huh: Μάλλον θα χρειαστούμε σίγουρα κ συρταριερα.... 

Υπνόσσακο πήρα της tommee tippee μόνο ένα γτ έχω ακούσει ότι πολλά παιδάκια δεν το δέχονται. Να δούμε η δική μας. Και μου έχει στείλει και η αδερφή μου μερικά πιο μεγάλα και χειμωνιάτικα. 

@LadyP Νομίζω θα σε βολέψει η φωλίτσα ειδικά αφού δεν έχεις Πορτ Μπεμπε. Για λευκούς ήχους εμένα μ'αρεσε που είδα από κοντά η βίδρα της fisher price. Κάνει και αναπνοές είναι πολύ cute γενικά. 

@Anastasia05 Και εγώ της chicco αποστειρωτη αλλά δεν έχω άποψη ακόμα πάνω του. Πάντως πιστεύω από σχόλια που έχω διαβάσει ότι της Αvent πρέπει να είναι ο τοπ. Αν τον βρεις και πουθενά σε έκπτωση μην το σκέφτεσαι καθόλου για άλλον :mrgreen: 

@marianna1986 Να μην αγχώνεσαι καθόλου, είναι κ λίγες οι μέρες. Θα κάτσεις να χαλαρώσεις, δεν υπάρχει φόβος για κάτι. Πωπω είστε ήρωες οι δασκαλοι! Κάθε χρόνο να έχετε αυτό το πράγμα... Τελικά είναι οριστικό στις 7 θα ανοίξουν; 

@Renez Εγώ όπως είπα έβαλα 5. Έφτασα αισίως τα 50..... Θα δω και την άλλη εβδομάδα πόσα από αυτά είναι του μωρού :D

50 κιλά???ολόκληρα???:tongue:

@Renez για να μάθεις να ρωτάς!!! 

Εγώ θα μάθω Δευτέρα,την έχω καταργήσει τη ζυγαριά σπίτι!

Θα τον τσιμπήσω τον αποστειρωτη! Σε αρκουδάκι ήμουν ανάμεσα στη βίδρα κ έναν αρκουδο της chicco!Τελικά πήρα τον αρκούδο κ είναι υπέροχος! Κ η βίδρα όμως είναι γλυκά!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

50 κιλά???ολόκληρα???:tongue:

@Renez για να μάθεις να ρωτάς!!! 

Εγώ θα μάθω Δευτέρα,την έχω καταργήσει τη ζυγαριά σπίτι!

Εμ λες το ψέματα!!! Τι ρωτάω κ εγώ..

Έπρεπε να έχω υποσημειωση να μην απαντάει ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΚΙΛΏΝ!! 

• Χαχα 4

Just now, elenioz είπε:

Εσύ τελείωσες με το δωμάτιο της μπέμπας? Πήρες κ εσύ φωλιτσα?

Ναι φίλη μια συρταριερα θα χρειαστεί..σκέψου κ πόσα ακόμη λευκά είδη κ ρουχαλακι θα της πάρουν..

Όσο για τα κιλά σου ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!! Ήρεμα μιλώντας πάντα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...