Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 3

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπορούμε ναι!

Ermis.gov. gr χωρίς κενο

Και πόσο καιρό πριν τα δέχονται? Εννοώ πριν πόσο καιρό από τη γέννα μπορούμε να τα έχουμε βγάλει και να τα δεχτούν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, LadyP είπε:

Και πόσο καιρό πριν τα δέχονται? Εννοώ πριν πόσο καιρό από τη γέννα μπορούμε να τα έχουμε βγάλει και να τα δεχτούν?

Εντός 3 Μήνου καλύτερα. Πιστεύω αν μπει Σεπτέμβρης είμαστε οκ.

Εγώ τότε θα τα ετοιμασω

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Ναιιι εννοείται.!!! Έχεις μελετήσει το θέμα λουξ με απλό ;

καλά θα είναι τέλεια!!!!

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά αγάπη..άσχετα ότι προωθούν τα λουξ.. εγώ θα πάω σε λουξ απλά γτ φαγώθηκε κ άντρας μου(χάρηκε που δεν ήθελα ιδιωτική κλινική μάλλον κ σου λέει χαλάλι χαχχαχα!!)

Σου προτείνω στο επόμενο ραντεβού να πεις στον γιατρουδακο μας να σε πάει να τα δεις κ διάλεξε οποίο θες!! Εμας μας είχε ανεβάσει κ τα είδαμε..αααα κάτσε να σου στείλω κ φωτό περίμενε...

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου σας ρωτάω κι εσάς επειδή θα το ψάξετε πιο σύντομα ή ίσως να το έχετε ψάξει ηδη..μήπως ξέρετε αν το πρόσφατο πιστοποιητικό γαμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορούμε να το βγάλουμε πλέον ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

τη ληξιαρχική πραξη γαμου σίγουρα.το οικογενειακής κατάστασης δεν το έχω δει γτ δεν το χρειάζονται. ή μηπως το χρειάζονται και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

• Ευχαριστώ 1

Just now, Irinoula86 είπε:

τη ληξιαρχική πραξη γαμου σίγουρα.το οικογενειακής κατάστασης δεν το έχω δει γτ δεν το χρειάζονται. ή μηπως το χρειάζονται και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

Αναλόγως το μαιευτήριο.εγω λέω να το έχω καλού κακού.;-) ευχαριστω πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά αγάπη..άσχετα ότι προωθούν τα λουξ.. εγώ θα πάω σε λουξ απλά γτ φαγώθηκε κ άντρας μου(χάρηκε που δεν ήθελα ιδιωτική κλινική μάλλον κ σου λέει χαλάλι χαχχαχα!!)

Σου προτείνω στο επόμενο ραντεβού να πεις στον γιατρουδακο μας να σε πάει να τα δεις κ διάλεξε οποίο θες!! Εμας μας είχε ανεβάσει κ τα είδαμε..αααα κάτσε να σου στείλω κ φωτό περίμενε...

Αυτό θα κάνω! Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ο άντρας μου ενθουσιάστηκε πολύ χαχαχαχα οπότε για λουξ το βλέπω και εγώ... Απλά ήθελα να το τσεκάρω πρώτα! Οπότε θα παω να τα δω! :x

Πολλά πλυντήρια κορίτσια μου! Και διάφορα που είναι στο χέρι (κάτι τύπου πλεκτά φορέματακια πουλοβερακια) πφφφφ ευτυχώς που θα έρθει η μαμά μου να βοηθήσεις στο σίδερο γιατί δεν την έβγαζα καθαρή! Εσείς σε τι φαση είστε? Εγώ έχω ακόμα 2-3 πλυντήρια με ζιπουνακια κουβέρτες κτλ σίδερο τα πάντα και τακτοποίηση στη συρταριερα και στη ντουλάπα! Δεν έχω αγγίξει καθόλου τη βαλίτσα μαιευτήριου όπως επίσης και καθαρισμό κούνιας λικνου κτλ.( Αν και καινούρια φυσικά θα τα περάσω ένα planet spray!)

Just now, LadyP είπε:

Πολλά πλυντήρια κορίτσια μου! Και διάφορα που είναι στο χέρι (κάτι τύπου πλεκτά φορέματακια πουλοβερακια) πφφφφ ευτυχώς που θα έρθει η μαμά μου να βοηθήσεις στο σίδερο γιατί δεν την έβγαζα καθαρή! Εσείς σε τι φαση είστε? Εγώ έχω ακόμα 2-3 πλυντήρια με ζιπουνακια κουβέρτες κτλ σίδερο τα πάντα και τακτοποίηση στη συρταριερα και στη ντουλάπα! Δεν έχω αγγίξει καθόλου τη βαλίτσα μαιευτήριου όπως επίσης και καθαρισμό κούνιας λικνου κτλ.( Αν και καινούρια φυσικά θα τα περάσω ένα planet spray!)

Αχχχχ εγώ σήμερα έπλυνα όλα του τα ζιπουνακια (έχω κ 7κιλο.πλυντηριο κ χώρεσαν όλα σε 2!!) Ευτυχώς κουβέρτες κ σεντονακια τα είχε πλύνει η πεθερά μου οπότε οκ..κ σχεδόν τελειωσα με τη βαλίτσα εκτός από κάποια που θα βάλω τελευταία στιγμή (τύπου οδοντόβουρτσα..)

Τώρα αύριο λέω να πλύνω τα υφάσματα του καροτσιου κ του λικνου..

Να δω πως λειτουργεί ο αποστειρωτης που λέγαμε..δε ξέρω τι άλλο μένει..

Τελειώνουμε σιγά σιγα;)

• Μου αρέσει 1

Just now, LadyP είπε:

εγω τώρα ξεκινάω σιγά σιγά.......

και παρασκευή θα φύγουμε για το εξοχικό..... νωρίς το θυμήθηκα.....χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αχχχχ εγώ σήμερα έπλυνα όλα του τα ζιπουνακια (έχω κ 7κιλο.πλυντηριο κ χώρεσαν όλα σε 2!!) Ευτυχώς κουβέρτες κ σεντονακια τα είχε πλύνει η πεθερά μου οπότε οκ..κ σχεδόν τελειωσα με τη βαλίτσα εκτός από κάποια που θα βάλω τελευταία στιγμή (τύπου οδοντόβουρτσα..)

Τώρα αύριο λέω να πλύνω τα υφάσματα του καροτσιου κ του λικνου..

Να δω πως λειτουργεί ο αποστειρωτης που λέγαμε..δε ξέρω τι άλλο μένει..

Τελειώνουμε σιγά σιγα;)

Πήρες και μπιμπερο?

Έχω σημειώσει αυτά.που βολεψαν τη Χριστίνα κ τη Νίνα,εσύ ποια πήρες?

Εγώ συνεχίζω να μη κάνω τίποτα σχετικό,μεχρι το  σουκου ελπίζω να κατεβάσω τα ρουχακια!

Αλλααααα!!Σεντονακια /κουβέρτες / πετσέτες είναι καθαρά σιδερωμενα. Δεν έχει περάσει καιρός που τα χρησιμοποιούσα στον πρώτο!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κορίτσια μου τελείωσα με τα πλυντήρια και το σιδέρωμα τα έχω βάλει σε μαξιλαροθηκες μην σκονιστουν... αύριο καθάρισμα κούνιας και τα συρτάρια να τα βάλω μέσα!! Ελπίζω να διατηρούνται για κανένα μήνα!

Πήρες και μπιμπερο?

Έχω σημειώσει αυτά.που βολεψαν τη Χριστίνα κ τη Νίνα,εσύ ποια πήρες?

Εγώ συνεχίζω να μη κάνω τίποτα σχετικό,μεχρι το  σουκου ελπίζω να κατεβάσω τα ρουχακια!

Αλλααααα!!Σεντονακια /κουβέρτες / πετσέτες είναι καθαρά σιδερωμενα. Δεν έχει περάσει καιρός που τα χρησιμοποιούσα στον πρώτο!

Πήρα ένα nuk κ ένα avent κ τα δυο λένε κατά των κολικών..βέβαια ευελπιστώ να μου είναι αχρειαστα..

Ποια είχαν βολεψει τα κορίτσια?? Δε θυμάμαι...

Just now, Renez είπε:

Πήρα ένα nuk κ ένα avent κ τα δυο λένε κατά των κολικών..βέβαια ευελπιστώ να μου είναι αχρειαστα..

Ποια είχαν βολεψει τα κορίτσια?? Δε θυμάμαι...

Έχω σημειώσει τα avent natural κ mam anti colic αλλά τείνω πιο πολύ στα αβεντ. 

Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάνε στους κολικούς τα μπιμπερο να σου πω την αλήθεια. Όπως κ να έχει μπορείς να τα χρησιμοποιείς κ χωρίς κολικούς (φαντάζομαι)

Συνήθως τα αγοράκια έχουν. Αλλά λίγο αλλά πολύ.

Q1jtp2.png

Έχω σημειώσει τα avent natural κ mam anti colic αλλά τείνω πιο πολύ στα αβεντ. 

Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάνε στους κολικούς τα μπιμπερο να σου πω την αλήθεια. Όπως κ να έχει μπορείς να τα χρησιμοποιείς κ χωρίς κολικούς (φαντάζομαι)

Συνήθως τα αγοράκια έχουν. Αλλά λίγο αλλά πολύ.

Εννοείται ότι το χρησιμοποιούμε κ χωρίς κολικούς..μα πιστεύω πως λογικα είναι προληπτική η anti colic χρήση τους όχι ότι γιατρεύει τους κολικούς..

Πάρε ένα για αρχή κ αν δεν του κάνει αλλάζεις..

Just now, Renez είπε:

Εννοείται ότι το χρησιμοποιούμε κ χωρίς κολικούς..μα πιστεύω πως λογικα είναι προληπτική η anti colic χρήση τους όχι ότι γιατρεύει τους κολικούς..

Πάρε ένα για αρχή κ αν δεν του κάνει αλλάζεις..

Ναι έτσι λέω. Έχω κι εγώ 2 νουκ, όχι αντί κολικ ,κι αυτά θα τα χρησιμοποιήσω κ λέω να πάρω κ ένα από τα άλλα δύο που σου είπα πριν για αρχή κ ότι προτιμήσει!

Αυτά που έχω είναι γυάλινα κ μάλλον γυάλινα θα πάρω κ τα επομενα

Νομίζω η Χριστίνα είχε πει ότι βοήθησαν στους κολικούς το νινι.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...