Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Αν παίρνει 200γρ την εβδομάδα 200×8? Άστο δεν παίζει..! Θα βγει στην ωρα του κ μέχρι 4 κιλακια, μια χαρά ο άνθρωπος! Έχουν απόκλιση οι υπέρηχοι, κι εμένα έλεγε 4200 κ ήταν 3800! Μου το είχε πει κι ο ντοκ ότι παίζει 400 πάνω αλλά κ κάτω!

Ο σο και να περπατάς εσύ αυτός θα πάρει όσο θέλει! Είναι γραμμένο του να είναι παιδαρος από κούνια!

ναι μ το είπε κ ο δικος μ ότι θα έχει απόκλιση.....μακάρι να είναι έτσι.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

χαχαχαχ έλα ντε και εγω απόρησα με τον εαυτό μου.... δεν το περίμενα.... λέω του άντρα μου να ξαναπάμε σήμερα!

έτοιμη η πρώτη βαλίτσααααα!!!!Γιούπι!!!!!

εμένα είναι 2600 το παιδί σας λέω.... αν ξεπεράσω την ΠΗΤ πόσο θα βγεί???? ακουω στοιχήματα........για το γιγαντακι μου!!!! πάλι στην αρχή εδω το έλεγα έτσι το παιδάκι μου!!!!!

κ. εμενα όλοι αυτόν μ λένε να παρω....... δεν τον έχω δει καθόλου βεβαια

πότε θα τον πάρω?????

επίσης κορίτσια την παρασκευη ο αντρας μου θέλει να φύγουμε για ευβοια στο εξοχικό.... ξεκινάει η άδεια του.... εγω λίγο φοβαμαι αλλά λεώ να παμε..... σπίτι θα είμαστε και παραλία και βολτούλες.......μια εβδομαδούλα..... θα είμαι καλά νομίζω...... αν και φοβάμαι λίγο......

Θες κ βολτουλες εσύ ε?? Δε πειράζει..καλά είναι κ τα όνειρα χαχαχαχα να πάτε μωρέ η Εύβοια ούτως η άλλως κ νοσοκομείο έχει για ώρα ανάγκης κ κοντά είναι!!

Υγ: εγώ έχω έναν αποστειρωτη της chicco μου τον έδωσε η κουνιάδα μου αλλά δεν έχω ιδέα καν πως δούλευει:huh:

ναι μ το είπε κ ο δικος μ ότι θα έχει απόκλιση.....μακάρι να είναι έτσι.......

Βγάλε απ το μυαλό σου κάθε ανησυχία και κράτα ότι είναι παιδαρος ο γιός κ θα είναι μεγαλ ο μωράκι να μην φοβασαι να το πιάσεις! 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Θες κ βολτουλες εσύ ε?? Δε πειράζει..καλά είναι κ τα όνειρα χαχαχαχα να πάτε μωρέ η Εύβοια ούτως η άλλως κ νοσοκομείο έχει για ώρα ανάγκης κ κοντά είναι!!

Υγ: εγώ έχω έναν αποστειρωτη της chicco μου τον έδωσε η κουνιάδα μου αλλά δεν έχω ιδέα καν πως δούλευει:huh:

είναι βόρεια ευβοια!!!!! το πιο κοντινο είναι κέντρο υγείας......

Just now, Renez είπε:

Αχαχα  κι εγώ δεν καλοθυμαμαι...βάζεις λίγο νεράκι, πατάς 1 κουμπάκι κι αυτό κάνει ατμούς!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όχι πάω στα επείγοντα κ με βάζουν εκεί σε καρδιοτοκογραφο..κ απλά λέω ποιος είναι ο γιατρός μου κ τον ενημερώνουν κ τους λέει εκείνος αναλόγως τα αποτελέσματα πως θα κινηθούν..(τα ξέρω γτ είχα πάει αν θυμάστε δύο φορές για υπέρηχο στον άρον που δεν ένιωθα πολύ τον μικρό..)

Ναιιιι κ θα είσαι στο διπλανό μονοκλινο:x ρεεε τι τέλεια θα είναι αν συμπεσουμε!!

Μονοκλινο θα πάρεις ε..?

Ναι ναι θυμόμαστε τις προηγούμενες φορές που σε είχε πιάσει η ίδια παράνοια...

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Αχαχα  κι εγώ δεν καλοθυμαμαι...βάζεις λίγο νεράκι, πατάς 1 κουμπάκι κι αυτό κάνει ατμούς!

Ααα οκ..απλό ακούγεται :P

Θα τσεκαρω στο ίντερνετ οδηγίες ...

χαχαχαχ έλα ντε και εγω απόρησα με τον εαυτό μου.... δεν το περίμενα.... λέω του άντρα μου να ξαναπάμε σήμερα!

έτοιμη η πρώτη βαλίτσααααα!!!!Γιούπι!!!!!

εμένα είναι 2600 το παιδί σας λέω.... αν ξεπεράσω την ΠΗΤ πόσο θα βγεί???? ακουω στοιχήματα........για το γιγαντακι μου!!!! πάλι στην αρχή εδω το έλεγα έτσι το παιδάκι μου!!!!!

κ. εμενα όλοι αυτόν μ λένε να παρω....... δεν τον έχω δει καθόλου βεβαια

πότε θα τον πάρω?????

επίσης κορίτσια την παρασκευη ο αντρας μου θέλει να φύγουμε για ευβοια στο εξοχικό.... ξεκινάει η άδεια του.... εγω λίγο φοβαμαι αλλά λεώ να παμε..... σπίτι θα είμαστε και παραλία και βολτούλες.......μια εβδομαδούλα..... θα είμαι καλά νομίζω...... αν και φοβάμαι λίγο......

Η Εύβοια εχει μεγάλες αποστάσεις και καροδρομους. Το νοσοκομείο είναι οκ ,αλλά είναι τόσο μακριά που καλύτερα να περάσεις απέναντι με καραβι:tongue:

Αν δεν θες κ δεν αισθάνεσαι άνετα,μη πας κορίτσι μου. Εγώ ευχαριστήθηκα λίγες μέρες χωριό γιατί καθόμουν οοοοολη μέρα κ έτρωγα, κολυμπούσα κ κοιμόμουν. Κ είχα φουλ βοήθεια για το παιδί! Αν είχα μαγειρέματα κ μάζεματα ,δεν θα πήγαινα πουθενά:lol:

Mεσα στον μήνα θα πάρω τον αποστειρωτη. Ξέρω ότι θα τον χρειαστώ αυτή τη φορά οπότε δεν μου γλυτώνει!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι θυμόμαστε τις προηγούμενες φορές που σε είχε πιάσει η ίδια παράνοια...

Μααα είμαι μια γλυκιά εγκυμονούσα..μη με πληγώνεις έτσι άκαρδη!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Η Εύβοια εχει μεγάλες αποστάσεις και καροδρομους. Το νοσοκομείο είναι οκ ,αλλά είναι τόσο μακριά που καλύτερα να περάσεις απέναντι με καραβι:tongue:

Αν δεν θες κ δεν αισθάνεσαι άνετα,μη πας κορίτσι μου. Εγώ ευχαριστήθηκα λίγες μέρες χωριό γιατί καθόμουν οοοοολη μέρα κ έτρωγα, κολυμπούσα κ κοιμόμουν. Κ είχα φουλ βοήθεια για το παιδί! Αν είχα μαγειρέματα κ μάζεματα ,δεν θα πήγαινα πουθενά:lol:

κ εγω αυτο θα κάνω........ εκτός από το κολύμπι.... δεν εχω σκοπό ουτε να μαγειρευω, ούτε δουλειες και ύπνο... τα είπαμε τα ξεκαθαρίσαμε με τον αντρα μου....ιχιιχιχι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

κ εγω αυτο θα κάνω........ εκτός από το κολύμπι.... δεν εχω σκοπό ουτε να μαγειρευω, ούτε δουλειες και ύπνο... τα είπαμε τα ξεκαθαρίσαμε με τον αντρα μου....ιχιιχιχι

Ε πήγαινε τότε λιγες μέρουλες να ξεσκασεις!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Όχι πάω στα επείγοντα κ με βάζουν εκεί σε καρδιοτοκογραφο..κ απλά λέω ποιος είναι ο γιατρός μου κ τον ενημερώνουν κ τους λέει εκείνος αναλόγως τα αποτελέσματα πως θα κινηθούν..(τα ξέρω γτ είχα πάει αν θυμάστε δύο φορές για υπέρηχο στον άρον που δεν ένιωθα πολύ τον μικρό..)

Ναιιιι κ θα είσαι στο διπλανό μονοκλινο:x ρεεε τι τέλεια θα είναι αν συμπεσουμε!!

Μονοκλινο θα πάρεις ε..?

Ναιιι εννοείται.!!! Έχεις μελετήσει το θέμα λουξ με απλό ;

καλά θα είναι τέλεια!!!!

Καλέ @P.L.L. και θάλασσα και κούνιες; Πας μόνη σου ή έχεις κάποιον για βοήθεια; Δεν μπορώ να φανταστω μόνη μου, με την κοιλιά τούρλα να κουβαλάω πετσέτες και κουβαδάκια!

@elenioz θα κάτσουμε μεχρι Σάββατο και μετά θα πάω Ναυπλιο για μια εβδομάδα, στους γονεις μου! Θα έχω το ντοπλερ την τριτη και γενικά εκεί δεν φοβάμαι γιατί είναι κ ο γιατρός κοντά (αχρειαστος να είναι). Γενικά οι επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα "φωτιά" γιατί περιμένω και τις προσλήψεις στα σχολεία και έχω βάλει όλη την Ελλάδα και ποιος ξέρει που θα με στείλουν με την κοιλιά στο στόμα...αν και έχω καλή σειρά.

@Renezνα πας για το nst γιατί όσο αγχωνεσαι τόσο χειροτερεύουν οι συσπάσεις! Να πας και να μας πεις αποτελέσματα!

Κ εσύ @Irinoula86 να πας στην Εύβοια και να μην σε απασχολεί τπτ!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κοριτσάκια μου σας ρωτάω κι εσάς επειδή θα το ψάξετε πιο σύντομα ή ίσως να το έχετε ψάξει ηδη..μήπως ξέρετε αν το πρόσφατο πιστοποιητικό γαμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορούμε να το βγάλουμε πλέον ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου σας ρωτάω κι εσάς επειδή θα το ψάξετε πιο σύντομα ή ίσως να το έχετε ψάξει ηδη..μήπως ξέρετε αν το πρόσφατο πιστοποιητικό γαμου κ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορούμε να το βγάλουμε πλέον ηλεκτρονικά λόγω της κατάστασης με τον ιό;;

Μπορούμε ναι!

Ermis.gov. gr χωρίς κενο

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...