Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι στα καλαβρυτα είναι κέντρο υγείας αποκλείεται να έχει γυναικολόγο! Αλλά η Πάτρα είναι κοντά μην αγχώνεσαι...

Στη β επιπέδου ήταν 3,9 εμένα... 

δε μου είπε να κρεβατωθώ ακριβωσ! Αλλά όχι βάρη όχι κούραση όχι περπατημα κλπ Μου το έφερε απ έξω απ έξω! 
ποτε θα σε δει ο γιατρός σου πάλι;

Αρχες Σεπτέμβρη φαντάζομαι που θα γυρίσω από το χωριό. (Κι αυτος από τις διακοπές του) Εκτός αν έχουμε τίποτα έκτακτο πιο πριν! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Τουλάχιστον ξέρεις κ πως είναι οι πονοι της γεννάς.. εμένα θα με πιάσουν κ θα νομίζω ότι κλωτσάνε οι μικρές! Χαχαχαχχα

Μπαααααα... δε νομίζω να έχεις αμφιβολία όταν σε πιάσουν! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Irinoula86 τι 40 λεπτά βρε θηρίο???αν περπατήσω 40 λεπτά θα γεννήσω!! εδώ ενα τεταρτάκι περπατούσα στις διακοπές το βράδυ που κάναμε βολτα και ένιωθα βάρος χαμηλά!!

@Anastasia05 αποστειρωτή μου δώσανε τις avent αλλά ούτε που τον έχω ανοίξει, αν θες να τον ψαχουλεψω να σου πω@!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Το έριξα στις δουλειές κ ξεχάστηκα λίγο..

Τώρα τρώω το..."πρωινό" μου...

Σκέφτομαι να πάω το απόγευμα όπως κ να χει έστω αυτο να μου φύγει από το μυαλό..

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι τον υπολογίζει να βγει 3400 με το καλό:x

Επίσης από την αυχενικη βγαίνει μεγαλύτερο το κουτσουνι μου μια εβδομάδα οπότε μου ξανά είπε ο νεογνόλογος ότι με κόβει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να έχω γεννήσει..

• Μου αρέσει 3

Just now, P.L.L. είπε:

Αρχες Σεπτέμβρη φαντάζομαι που θα γυρίσω από το χωριό. (Κι αυτος από τις διακοπές του) Εκτός αν έχουμε τίποτα έκτακτο πιο πριν! 

Μπαααααα... δε νομίζω να έχεις αμφιβολία όταν σε πιάσουν! 

Σώπα Καλε τίποτα έκτακτο δε θα έχεις! Θα κάτσεις εκεί να χαλαρώσεις... δεν έχει κ παραλίες να τρέχεις το μικρό όποτε μια χαρά!

Just now, Renez είπε:

Σκέφτομαι να πάω το απόγευμα όπως κ να χει έστω αυτο να μου φύγει από το μυαλό..

Επίσης από την αυχενικη βγαίνει μεγαλύτερο το κουτσουνι μου μια εβδομάδα οπότε μου ξανά είπε ο νεογνόλογος ότι με κόβει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να έχω γεννήσει..

Παιδάκι μου είσαι χαζό; Αφού δεν έχεις τίποτα γιατί να αγχώνεσαι κ να θες να πας για nst? Είπαμε εσένα είναι βαριά κ τα προσόντα 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Σώπα Καλε τίποτα έκτακτο δε θα έχεις! Θα κάτσεις εκεί να χαλαρώσεις... δεν έχει κ παραλίες να τρέχεις το μικρό όποτε μια χαρά!

Παιδάκι μου είσαι χαζό; Αφού δεν έχεις τίποτα γιατί να αγχώνεσαι κ να θες να πας για nst? Είπαμε εσένα είναι βαριά κ τα προσόντα 

Βρε ασε να πάω να μου φύγει ο καημός..γτ έστω πως είναι ψυχολογικό που ένιωθα εχθές βαρυα τη κοιλιά κ σκληρή καλύτερα να δω πως δεν έχω τπτ κ να ηρεμίσω παρά να περάσω έτσι κ το σημερινό μου βράδυ!!

Just now, Renez είπε:

Βρε ασε να πάω να μου φύγει ο καημός..γτ έστω πως είναι ψυχολογικό που ένιωθα εχθές βαρυα τη κοιλιά κ σκληρή καλύτερα να δω πως δεν έχω τπτ κ να ηρεμίσω παρά να περάσω έτσι κ το σημερινό μου βράδυ!!

Εγώ σου λέω δεν έχεις τίποτα κ επηρεάστηκες από αυτά που λέγαμε χθες! Αλλά αφού επιμένεις πάρε το δύσμοιρο τον άντρα σου κ πηγαίνετε... εκεί πως κανείς nst? Ενημερώνεις πρώτα το γιατρό σου; 

SqfGp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ έχω της αβεντ και είναι πολύ καλός! 

Κι εγώ αυτόν έχω βάλει στο μάτι!

Just now, EugenJen είπε:

@Irinoula86 τι 40 λεπτά βρε θηρίο???αν περπατήσω 40 λεπτά θα γεννήσω!! εδώ ενα τεταρτάκι περπατούσα στις διακοπές το βράδυ που κάναμε βολτα και ένιωθα βάρος χαμηλά!!

@Anastasia05 αποστειρωτή μου δώσανε τις avent αλλά ούτε που τον έχω ανοίξει, αν θες να τον ψαχουλεψω να σου πω@!!

Εκεί καταλήγω κι εγώ! Μόνο καλά ακούω κ τον βρίσκω κ καλή τιμη

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχει παραλίες καλε. Όλη μέρα στις παραλίες είμαστε!

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κάτσε και θα δεις μαζί θα γενναμε :lol:

1 ώρα πρίν, Jasmine@ είπε:

Καλε τι 45 λεπτά;;; Που το βρίσκεις το κουράγιο;;;;

χαχαχαχ έλα ντε και εγω απόρησα με τον εαυτό μου.... δεν το περίμενα.... λέω του άντρα μου να ξαναπάμε σήμερα!

πρίν από 47 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Ένα σετ σεντόνια θα βάλω μέσα κ είναι έτοιμη!  
εχει καμία ντοπλερ σήμερα;;;;

έτοιμη η πρώτη βαλίτσααααα!!!!Γιούπι!!!!!

Just now, Christinα είπε:

@Renez πως είσαι? Αν πονάς να πας να το τσεκάρεις! Βρε κουτό Μήπως έχεις επηρεαστεί απ τα κορίτσια?

@Irinoula86ασχολίαστο το 45λεπτο...το σαλόνι κουζίνα μου είναι αρκετό!!! Αχαχαχα! Μην το παρακάνεις ακόμα,μόλις μπεις στον μήνα σου δώστου να καταλάβει!

Καλά λες κ υπάρχουν κ πολλές περιπτώσεις που ξεπερνούν τη ΠΗΤ.  Καλό είναι όταν μπούμε στον μήνα μας να είναι όλα έτοιμα για να μην αγχωθουμε! Από 36 και μετά όλα είναι πιθανά! Πιστεύω όμως ότι θα ξέρουμε πάνω κάτω κ τη μέρα μη σας πω γτ θα μας παρακολουθούν οι γιατροί τακτικά  κ καταλαβαίνουν αυτοί τι γίνεται!(στο Φ.τ εννοω)

εμένα είναι 2600 το παιδί σας λέω.... αν ξεπεράσω την ΠΗΤ πόσο θα βγεί???? ακουω στοιχήματα........για το γιγαντακι μου!!!! πάλι στην αρχή εδω το έλεγα έτσι το παιδάκι μου!!!!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ αυτόν έχω βάλει στο μάτι!

Εκεί καταλήγω κι εγώ! Μόνο καλά ακούω κ τον βρίσκω κ καλή τιμη

κ. εμενα όλοι αυτόν μ λένε να παρω....... δεν τον έχω δει καθόλου βεβαια

πότε θα τον πάρω?????

επίσης κορίτσια την παρασκευη ο αντρας μου θέλει να φύγουμε για ευβοια στο εξοχικό.... ξεκινάει η άδεια του.... εγω λίγο φοβαμαι αλλά λεώ να παμε..... σπίτι θα είμαστε και παραλία και βολτούλες.......μια εβδομαδούλα..... θα είμαι καλά νομίζω...... αν και φοβάμαι λίγο......

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Irinoula86 είπε:

χαχαχαχ έλα ντε και εγω απόρησα με τον εαυτό μου.... δεν το περίμενα.... λέω του άντρα μου να ξαναπάμε σήμερα!

έτοιμη η πρώτη βαλίτσααααα!!!!Γιούπι!!!!!

εμένα είναι 2600 το παιδί σας λέω.... αν ξεπεράσω την ΠΗΤ πόσο θα βγεί???? ακουω στοιχήματα........για το γιγαντακι μου!!!! πάλι στην αρχή εδω το έλεγα έτσι το παιδάκι μου!!!!!

Αν παίρνει 200γρ την εβδομάδα 200×8? Άστο δεν παίζει..! Θα βγει στην ωρα του κ μέχρι 4 κιλακια, μια χαρά ο άνθρωπος! Έχουν απόκλιση οι υπέρηχοι, κι εμένα έλεγε 4200 κ ήταν 3800! Μου το είχε πει κι ο ντοκ ότι παίζει 400 πάνω αλλά κ κάτω!

Ο σο και να περπατάς εσύ αυτός θα πάρει όσο θέλει! Είναι γραμμένο του να είναι παιδαρος από κούνια!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ σου λέω δεν έχεις τίποτα κ επηρεάστηκες από αυτά που λέγαμε χθες! Αλλά αφού επιμένεις πάρε το δύσμοιρο τον άντρα σου κ πηγαίνετε... εκεί πως κανείς nst? Ενημερώνεις πρώτα το γιατρό σου; 

Όχι πάω στα επείγοντα κ με βάζουν εκεί σε καρδιοτοκογραφο..κ απλά λέω ποιος είναι ο γιατρός μου κ τον ενημερώνουν κ τους λέει εκείνος αναλόγως τα αποτελέσματα πως θα κινηθούν..(τα ξέρω γτ είχα πάει αν θυμάστε δύο φορές για υπέρηχο στον άρον που δεν ένιωθα πολύ τον μικρό..)

Just now, Mariamaraki είπε:

Κάτσε και θα δεις μαζί θα γενναμε :lol:

Ναιιιι κ θα είσαι στο διπλανό μονοκλινο:x ρεεε τι τέλεια θα είναι αν συμπεσουμε!!

Μονοκλινο θα πάρεις ε..?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...