Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Ευχομαι σήμερα να είναι όλα καλά για όλες!

Εγώ τη νυχτα δεν ξέρω αν επιρρεαστηκα από τα κορίτσια αλλά είχα αρκετές συσπάσεις, χωρίς πονο ευτυχώς... Φύγαμε χτες από Πάτρα για το χωριό του άντρα γιατί σήμερα θα μπει μάστορας για το μπανιο κ εδώ που είμαι δεν υπάρχει ούτε νοσοκομείο ούτε τπτ:wacko:

Πόση ώρα είσαστε από το πιο κοντινό??

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Τη κάνω κάθε μήνα! Κάθε φορά έχω διαφορετική τιμή...τι να πω...δεν ξέρω! Με αγχώνει πολύ αυτό το πράγμα!

Το διαγνωστικό έχει τιμές από 0.20-0.40. Τη τελευταία φορά είχα 0.16 κ νόμιζα ότι ήταν χάλια κ ο γιατρός μου είπε είναι οκ! Clexan 0.6 κάνω και χύνω λίγο μέχρι 0.5 γτ μου ήταν πολύ όταν την έκανα όλη. Εσύ τι κάνεις κ πόσο σου βγαίνει?

(Δεν έχω κάνει εξέταση για θρομβοφιλια όμως, προληπτικά τις κάνω. Στο 1ο έπαιρνα σαλοσπιρ όχι μέχρι το τελος, λόγω ιστορικου)

Εγώ κάνω innohep των 4500... κ εμένα διαφορετικές οι τιμές κάθε φορά! Έχει αλλά όρια η κάθε ένεση από 0.10 ως 0.4  ποτέ μου βγαίνει 0.1 τον άλλο μήνα 0.2...

Καλημέρα κορίτσια! 

Ευχομαι σήμερα να είναι όλα καλά για όλες!

Εγώ τη νυχτα δεν ξέρω αν επιρρεαστηκα από τα κορίτσια αλλά είχα αρκετές συσπάσεις, χωρίς πονο ευτυχώς... Φύγαμε χτες από Πάτρα για το χωριό του άντρα γιατί σήμερα θα μπει μάστορας για το μπανιο κ εδώ που είμαι δεν υπάρχει ούτε νοσοκομείο ούτε τπτ:wacko:

Πρώτα από όλα ηρεμήσε! Επειδή έτυχε κάτι σε

μενα η σε κάποια άλλη δε σημαίνει ότι θα το έχουν όλες!! Ποτέ έχεις ντοπλερ;;; Κ πόση ώρα μακριά είσαι από νοσοκομείο;

SqfGp3.png

Εγώ το έχω πάρει απόφαση να μην αγχώνομαι με τις τιμές των εξετάσεων. Όσο ο γιατρός μου λέει είναι καλές, ειμαι ήρεμη.

Έτσι ήμουν κ την πρώτη φορά.

Ειδικά τώρα όμως...έχουμε ένα σωρό θέματα να αγχωθουμε ,που ακόμη κ η πιο κουλ εγκυος φρικαρει κάποιες στιγμές.

Οπότε ούτε το ψαχνω πολύ για να συγκρίνω για το δικό μου καλό!

Μόνο έχω τον νου μου μη γεννάω κ δε καταλάβω τα σημάδια? :tongue:

Αποστειρωτη θέλω να παρω! Θυμάμαι μόνο της Χριστίνα ς. Ποια άλλη κοπέλα έχει πάρει κ ποιον?

Έχω και δύο ολόκληρα.μπιμπερο8)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ κάνω innohep των 4500... κ εμένα διαφορετικές οι τιμές κάθε φορά! Έχει αλλά όρια η κάθε ένεση από 0.10 ως 0.4  ποτέ μου βγαίνει 0.1 τον άλλο μήνα 0.2...

Αυτές έκανα κι εγώ αλλά βγήκε χαμηλά η 1η αντί χα κ το αυξήσαμε, μετά βγήκε ψηλά κ το μειωσαμε, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Βέβαια μου είπαν ότι εφόσον το μωρό μεγαλώνει φυσιολογικά, τότε Καλώς γίνεται ότι γίνεται κ να μην ανησυχώ! 

Ρε συ τις κάνεις την ίδια ώρα just? Εγώ παίζω κάνα μισάωρο πάνω κάτω! Χθες κ σήμερα όμως ξεράθηκα στον ύπνο κ δεν βάζω ξυπνητήρι γτ πάντα σηκώνομαι πρωί Χρόνια τώρα αλλά τη πάτησα!

@Anastasia05κι εγώ ξερω:wink: ! Μακάρι να γεννήσεις φυσικά κ αβίαστα!

@marianna1986 Μήπως σε κούρασε κ η διαδρομή? Και ξεβολευτικες? Ξεκούραση!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αυτές έκανα κι εγώ αλλά βγήκε χαμηλά η 1η αντί χα κ το αυξήσαμε, μετά βγήκε ψηλά κ το μειωσαμε, σε δουλειά να βρισκόμαστε! Βέβαια μου είπαν ότι εφόσον το μωρό μεγαλώνει φυσιολογικά, τότε Καλώς γίνεται ότι γίνεται κ να μην ανησυχώ! 

Ρε συ τις κάνεις την ίδια ώρα just? Εγώ παίζω κάνα μισάωρο πάνω κάτω! Χθες κ σήμερα όμως ξεράθηκα στον ύπνο κ δεν βάζω ξυπνητήρι γτ πάντα σηκώνομαι πρωί Χρόνια τώρα αλλά τη πάτησα!

@Anastasia05κι εγώ ξερω:wink: ! Μακάρι να γεννήσεις φυσικά κ αβίαστα!

@marianna1986 Μήπως σε κούρασε κ η διαδρομή? Και ξεβολευτικες? Ξεκούραση!

Όχι βέβαια! Προσπαθω να τις κάνω 10 το πρωί... αλλά έχει τύχει να την ξεχασω κ να την κάνω 1 ώρα αργότερα! Καλά εμένα από τότε που μου είχαν κόψει όλα τα φάρμακα για 5 μερες μου έφυγε το άγχος με την ακρίβεια στην ώρα... ποσό μάλλον εσυ που τις κανείς προληπτικα! Εγώ έχω κ κάτι θετικούς παράγοντες στη θρομβοφιλια...

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ το έχω πάρει απόφαση να μην αγχώνομαι με τις τιμές των εξετάσεων. Όσο ο γιατρός μου λέει είναι καλές, ειμαι ήρεμη.

Ειδικά τώρα όμως...έχουμε ένα σωρό θέματα να αγχωθουμε ,που ακόμη κ η πιο κουλ εγκυος φρικαρει κάποιες στιγμές.

Αποστειρωτη θέλω να παρω! Θυμάμαι μόνο της Χριστίνα ς. Ποια άλλη κοπέλα έχει πάρει κ ποιον?

Καλά κάνεις κι εγώ δεν κοιτάω καν! Αφού λέει όλα καλά, είναι όλα καλά! Ούτε με του 1ου τα συγκρίνω. Το έκανα λίγο στην αρχή αλλά δεν μου έκανε καλό κ βγήκα από το τριπακι αυτό. Εδώ που τα λέμε όμως μπαίνω σε πειρασμό με τα κορίτσια αλλά το κοντρολαρω! Εν τω μεταξύ ο γιατρός με μαλωσε που τον ρωταγα συνέχεια όλα καλά, κ γιατί το ενα και το άλλο κ μου είπε δεν μου ξαναλέει τπτ γτ αγχώνομαι κ από τότε μοκο...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πόση ώρα είσαστε από το πιο κοντινό??

Έχει ένα νοσοκομείο στα Καλάβρυτα αλλά δεν νομίζω να έχει γυναικολόγο και nst γιατί είναι σαν κέντρο υγείας. Μετά είναι η Πάτρα που είναι μια ώρα.

@Christinα παίζει να με κουρασε κ ο δρόμος γιατί είναι όλο στροφές και οδήγησα κιόλας γιατί ο άντρας μου ήθελε να πάμε κ με τα δύο αμαξια (είχε κάτι πράγματα να κουβαλήσει και δεν χωρούσαν στο ένα). Οπότε μπορεί να ήταν κ απο αυτό. 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημεραα! 

@Irinoula86 45 λεπτά;; :o Μπράβοο! Εγώ ένα 20 λεπτό περπάτησα χθες και ήθελα μετά μια ώρα να συνέλθω. 

@marianna1986 Θα κάτσετε αρκετές μέρες; 

@Renez Αν σε ηρεμήσει αυτό να πας φυσικά! Μην το σκέφτεσαι καθόλου. 

Και εγω πάντως όσες ξέρω που γέννησαν τελευταία έτυχε να ξεπεράσουν την ΠΗΤ τους. Ίσως επειδή ήταν κ η πρώτη τους εγκυμοσύνη.... 

Πάντως μπορεί να φανεί χαζό αλλά εγώ έχω ηρεμήσει που δεν είχα καθόλου ραντεβού κ εξετάσεις αυτήν την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν θέλω να ερθει η άλλη. :-| 

Ελπίζω να είστε όλες καλύτερα σήμερα. Να μην κουράζεστε και να χαλαρώνετε όσο περισσότερο γίνεται!!

• Μου αρέσει 4

Καλά κάνεις κι εγώ δεν κοιτάω καν! Αφού λέει όλα καλά, είναι όλα καλά! Ούτε με του 1ου τα συγκρίνω. Το έκανα λίγο στην αρχή αλλά δεν μου έκανε καλό κ βγήκα από το τριπακι αυτό. Εδώ που τα λέμε όμως μπαίνω σε πειρασμό με τα κορίτσια αλλά το κοντρολαρω! Εν τω μεταξύ ο γιατρός με μαλωσε που τον ρωταγα συνέχεια όλα καλά, κ γιατί το ενα και το άλλο κ μου είπε δεν μου ξαναλέει τπτ γτ αγχώνομαι κ από τότε μοκο...

άμα σε δει αγχωμενη καλά κάνει κ σε προστατεύει! Γι αυτό πρέπει να τους εμπιστευόμαστε για να τους επιλέξουμε. Δεν συγκρίνεται η σχέση με τον γυναικολόγο συγκριτικά με τους άλλους γιατρούς! 

Δεν περνάνε όλα απο το χέρι μας καλώς ή κακώς! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Jasmine@ είπε:

Αϋπνίες κ εσυ βλέπω! Στη β επιπέδου ποσό ήταν;

Στη β επιπέδου ήταν 3,5. Η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί παρα πολύ τον τελευταίο καιρό με το να πηγαίνω το παιδί κάθε μέρα στη θάλασσα και στην παιδική χαρά κτλ. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει! 

Αυπνιες τελευταία πολλές πάλι. Μπυ είχαν σταματήσει στον 4ο και ξανάρχισαν. Κι εσυ τα ίδια ε; Εσένα δεν σου είπε να είσαι στο κρεβάτι; Μόνο προγεστερονη σου έδωσε;

Διαφημίσεις

Έχει ένα νοσοκομείο στα Καλάβρυτα αλλά δεν νομίζω να έχει γυναικολόγο και nst γιατί είναι σαν κέντρο υγείας. Μετά είναι η Πάτρα που είναι μια ώρα.

@Christinα παίζει να με κουρασε κ ο δρόμος γιατί είναι όλο στροφές και οδήγησα κιόλας γιατί ο άντρας μου ήθελε να πάμε κ με τα δύο αμαξια (είχε κάτι πράγματα να κουβαλήσει και δεν χωρούσαν στο ένα). Οπότε μπορεί να ήταν κ απο αυτό. 

Όχι στα καλαβρυτα είναι κέντρο υγείας αποκλείεται να έχει γυναικολόγο! Αλλά η Πάτρα είναι κοντά μην αγχώνεσαι...

Just now, P.L.L. είπε:

Στη β επιπέδου ήταν 3,5. Η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί παρα πολύ τον τελευταίο καιρό με το να πηγαίνω το παιδί κάθε μέρα στη θάλασσα και στην παιδική χαρά κτλ. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει! 

Αυπνιες τελευταία πολλές πάλι. Μπυ είχαν σταματήσει στον 4ο και ξανάρχισαν. Κι εσυ τα ίδια ε; Εσένα δεν σου είπε να είσαι στο κρεβάτι; Μόνο προγεστερονη σου έδωσε;

Στη β επιπέδου ήταν 3,9 εμένα... 

δε μου είπε να κρεβατωθώ ακριβωσ! Αλλά όχι βάρη όχι κούραση όχι περπατημα κλπ Μου το έφερε απ έξω απ έξω! 
ποτε θα σε δει ο γιατρός σου πάλι;

SqfGp3.png

Εντωμεταξύ κατά τις 4+ τα ξημερώματα με έπιασε ένας πόνος που λέω γεννάω! Από τη γεννα της κόρης μου είχα να το νιώσω αυτό. Ξεκινούσε από την πλάτη μέχρι μπροστά. Έκανε αρκετή ώρα να περάσει. Περπατούσα στο σπίτι καθόμουν στην καρέκλα κι έλεγα «φτου! Ούτε τη βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα!» Αλλά τελικά μου πέρασε και δε με έχει ξαναπιάσει. 

• Λυπημένη/-ος 6

άμα σε δει αγχωμενη καλά κάνει κ σε προστατεύει! Γι αυτό πρέπει να τους εμπιστευόμαστε για να τους επιλέξουμε. Δεν συγκρίνεται η σχέση με τον γυναικολόγο συγκριτικά με τους άλλους γιατρούς! 

Δεν περνάνε όλα απο το χέρι μας καλώς ή κακώς! 

Έτσι είναι! Κάθε φορά με κοροϊδεύει πριν μπω...μου φωνάζει από το γραφείο Χριστίνα έλα! Εγώ κάνω αχ κ ωχ και γελάει κ μετά με ρωτάει: τι κάνει το παιδί σου? Εσύ θα μου πεις του λέω! Με ξέρει πια τι βάσανο είμαι κ γενικά μου πιάνει κουβέντα να με χαλαρώσει κ με ρωτάει για τον μεγάλο που αν πάρω μπρος δε σταματάω να λέω...αχαχαχαχα

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Έχω και δύο ολόκληρα.μπιμπερο8)

Εγώ έχω της αβεντ και είναι πολύ καλός! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, P.L.L. είπε:

Εντωμεταξύ κατά τις 4+ τα ξημερώματα με έπιασε ένας πόνος που λέω γεννάω! Από τη γεννα της κόρης μου είχα να το νιώσω αυτό. Ξεκινούσε από την πλάτη μέχρι μπροστά. Έκανε αρκετή ώρα να περάσει. Περπατούσα στο σπίτι καθόμουν στην καρέκλα κι έλεγα «φτου! Ούτε τη βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα!» Αλλά τελικά μου πέρασε και δε με έχει ξαναπιάσει. 

Τουλάχιστον ξέρεις κ πως είναι οι πονοι της γεννάς.. εμένα θα με πιάσουν κ θα νομίζω ότι κλωτσάνε οι μικρές! Χαχαχαχχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...